TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Toggle2G τι ειναι αυτο?? Edited January 7, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ξεχαστηκαν sense και ολα μονομιας ε? :lol:;) @galanakop Περα απο λιγο ακομα scripting που εδωσε ακομα καλυτερο feeling στο touch sensitivity (καποιοι θα το βρουν υπερβολικα ευαισθητο πλεον - προσωπικα μου αρεσει), δε βλεπω αλλες αισθητες διαφορες για την ωρα. Σε καθε περιπτωση, παντως, μπορω να αντιληφθω ευκολα οτι μιλαμε για την καλυτερη δουλεια μεχρι σημερα, στο χωρο των custom roms... Το sense είναι έρωτας... Και ασυναγώνιστο... Ρε παιδιά το κινητό δεν έχει λυχνία ειδοποίησης για αναπάντητες, μηνύματα κλπ όταν είναι κλειδωμένο; Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Προσοχή .... παιδιά το THEME του φίλου μας kalagas δυστυχώς δεν τρέχει σε Stock Rom ... (ευτυχώς είχα κάνει Backup) .... Κατεβάζω την CheckROM για να βάλω. Αυτή κάνει μόνη τις Full Wipe αλλά αυτά που έχω στην ιντερναλ μνήμη θα τα χάσω ?? ( γιατί δεν μου έβλεπε το Recovery την ex. sdcard και έκανε Buckup στην ιντερναλ ). Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ρε παιδιά το κινητό δεν έχει λυχνία ειδοποίησης για αναπάντητες, μηνύματα κλπ όταν είναι κλειδωμένο; τι εννοεις?? εγω οταν ειναι σβηστη η οθονη και μου εχει ερθει μυνημα και παω να ξεκλειδωσω μου εχει ενα κοκκινο στρογγυλο και παταω εκει επανω το σερνω και με παει αμεσως στο μυνημα / αναπαντητη Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Το sense είναι έρωτας... Και ασυναγώνιστο... Ρε παιδιά το κινητό δεν έχει λυχνία ειδοποίησης για αναπάντητες, μηνύματα κλπ όταν είναι κλειδωμένο; Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Καλο το sense, αλλα η HTC καλα θα κανει να δραστηριοποιηθει λιγο αν θελει να αποκτησει και παλι σοβαρη παρουσια στην αγορα. Led οχι, αυτα μονο σε HTC, Motorola, εδω ειναι κορεατες :lol: Πραγματι λειπει αυτη η δυνατοτητα απο τα samsung και αν θελεις μπορεις να ψαχτεις με σχετικα utilities (no led κλπ κλπ), αλλα εγω τα αποφευγω γιατι τελικα καταναλωνουν αρκετη μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 τι εννοεις?? εγω οταν ειναι σβηστη η οθονη και μου εχει ερθει μυνημα και παω να ξεκλειδωσω μου εχει ενα κοκκινο στρογγυλο και παταω εκει επανω το σερνω και με παει αμεσως στο μυνημα / αναπαντητη Εννοώ να αναβοσβήνει κάποιο led όταν η οθόνη είναι τελείως κλειστή... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εννοώ να αναβοσβήνει κάποιο led όταν η οθόνη είναι τελείως κλειστή... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Υπάρχει το noled στο μάρκετ. Έχει παρα πολλές ρυθμίσεις για εξοικονόμηση μπαταρίας κτλ.. Αξίζει να το τσεκάρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εννοώ να αναβοσβήνει κάποιο led όταν η οθόνη είναι τελείως κλειστή... αα αυτο φιλε ειλικρινα δεν το γνωριζω... λυπαμαι Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ο supercurio εκτος απο το voodoo LOUDER αρχισε να ασχολειτε ΚΑΙ με την οθονη μας...;) Ανεβηκε λοιπον η 1η version για εμας...Οποιος θελει να δοκιμασει θα τη βρει εδω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδια μια ερωτησουλα και κλεινω με αυτο το θεμα πιστευω να μην εχω αλλες αποριες :D εχω βαλει στο κινιτο μου τωρα μια Costum Rom ειμαι root κτλ.... θελω να γυρισω σε official οπως ημουν.... πρεπει να κανω unroot ή απλα ανοιγω odin και ακολουθω τις οδηγιες στο πρωτο post που εχουν ανεβασει οι φιλοι μας? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδια μια ερωτησουλα και κλεινω με αυτο το θεμα πιστευω να μην εχω αλλες αποριες :D εχω βαλει στο κινιτο μου τωρα μια Costum Rom ειμαι root κτλ.... θελω να γυρισω σε official οπως ημουν.... πρεπει να κανω unroot ή απλα ανοιγω odin και ακολουθω τις οδηγιες στο πρωτο post που εχουν ανεβασει οι φιλοι μας? Απλα περνας ενα επισημο firmware μεσω odin και εισαι ετοιμος...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Απλα περνας ενα επισημο firmware μεσω odin και εισαι ετοιμος... ;) τοσο ευκολο comple τοτε... με κοβω να κανω κατι τετοιο να γυρισω η στην KL7 ή KL8 μαμισιο κινιτο δηλαδη διοτι εδω το NOTE δεν το εχω το παιχνιδι και δεν πολυ γουσταρω να κουραζω το forum :D EDIT : Απο εδω ετσι??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Edited January 7, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ο supercurio εκτος απο το voodoo LOUDER αρχισε να ασχολειτε ΚΑΙ με την οθονη μας...;) Ανεβηκε λοιπον η 1η version για εμας...Οποιος θελει να δοκιμασει θα τη βρει εδω. Τι κάνει πια αυτό το voodoo louder και έχεις πάθει τέτοια πλάκα;;; Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Τι κάνει πια αυτό το voodoo louder και έχεις πάθει τέτοια πλάκα;;; Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Αυξανει τους ηχους της συσκευης...;) Το θεμα ειναι ο dev ομως περισσοτερο που ειναι ...legend σε τετοιου ειδους χακαρισματα...:) Οι samsunακηδες ξερουν...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αυξανει τους ηχους της συσκευης.. ;) δουλευει οντως?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 δουλευει οντως?? Ειναι στις πρωτες εκδοσεις.Βλεπεις μια διαφορα αλλα οχι μεγαλη...Αλλα ο τυπος απ οτι διαβαζω δεν ειναι...παιξε γελασε και αξιζουν ολες του οι εφαρμογες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ειναι στις πρωτες εκδοσεις.Βλεπεις μια διαφορα αλλα οχι μεγαλη...Αλλα ο τυπος απ οτι διαβαζω δεν ειναι...παιξε γελασε και αξιζουν ολες του οι εφαρμογες. ρωταω διοτι υπαρχει ενα μικρο θεματακι για τον ηχο... δεν ξερω αν ειναι τα αφτια μου ή το Note εχει λιγο χαμηλη ηχο :P Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 ρε παιδια για δωστε μου λιγο τα φωτα σας. εβαλα την checkrom v2, ολα καλα αλλα μετα απο επανεκκινηση μπαινει μονο του σε λειτουργια πτησης. γιατι το κανει αυτο??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 ρε παιδια για δωστε μου λιγο τα φωτα σας. εβαλα την checkrom v2, ολα καλα αλλα μετα απο επανεκκινηση μπαινει μονο του σε λειτουργια πτησης. γιατι το κανει αυτο??? ευχαριστω Την εβαλα κι εχει αρκετα προβληματακια...Bootloops κυριως οταν πας να περασεις κατι μεσω kitchenpro η ακομα και μεσω cmw (οπως ετυχε σε μενα οταν πηγα να περασω τα missing.apps).Η v1 για μενα ηταν οτι καλυτερο ειχα δοκιμασει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) ρε παιδια για δωστε μου λιγο τα φωτα σας. εβαλα την checkrom v2, ολα καλα αλλα μετα απο επανεκκινηση μπαινει μονο του σε λειτουργια πτησης. γιατι το κανει αυτο??? ευχαριστω Απο οτι καταλαβα εχει να κανει με τα superuser requests απο καποιες εφαρμογες. Ανοιξε το utility Toggle2g που συμπεριελαβαν και δωσε του τα απαραιτητα δικαιωματα. Λογικα θα λυθει το προβλημα σου. Η 2η εκδοση της checkrom ειναι η καλυτερη εμπειρια χρησης που εχω μεχρι σημερα με τη συσκευη. Σωστα transition animations (ICS), ταχυτατη και smooth οσο ποτε. Υπαρχουν bugs, αλλα δυσκολα γυριζω σε αλλη ρομ πλεον. Μπραβο στο δημιουργο της... ΥΓ Δεν ειδα bootloops Ηλια, αλλα σε μενα δεν παιζουν τα stock widgets (email και calendar με ενδιαφερουν). Θα δοκιμασω να τα βαλω χειροκινητα, γιατι υποψιαζομαι οτι κατι ειναι corrupted στο server τους... Edited January 7, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Η 2η εκδοση της checkrom ειναι η καλυτερη εμπειρια χρησης που εχω μεχρι σημερα με τη συσκευη. Υπαρχουν bugs, αλλα δυσκολα γυριζω σε αλλη ρομ πλεον. Μπραβο στο δημιουργο της... LoL...Βλεπω οτι συμφωνουμε απολυτα....:p. Ναι,ειναι smooth,ειναι γρηγορη, οπως η 1 αλλωστε,αλλα Βαγγελη για μενα ειναι απαρεδεκτα τετοια προβληματα για αυτον τον dev.Παρακολουθησε να δεις ποσοι χρηστες ειχαν bootloops σε διαφορετικα mods που πηγαν να περασουν, ειτε μεσω kitchenpro,ειτε μεσω cwm... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αυτά είναι ότι καλύτερο για τους Themers.... Άντε πάλι από την αρχή... Έτσι είναι όμως στην αρχή... Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Πέρασα τη V2 και το πρώτο πράγμα που φλασάρισα ήταν το θέμα του φίλου Kalagas. Έκατσε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 LoL...Βλεπω οτι συμφωνουμε απολυτα....:p. Ναι,ειναι smooth,ειναι γρηγορη, οπως η 1 αλλωστε,αλλα Βαγγελη για μενα ειναι απαρεδεκτα τετοια προβληματα για αυτον τον dev.Παρακολουθησε να δεις ποσοι χρηστες ειχαν bootloops σε διαφορετικα mods που πηγαν να περασουν, ειτε μεσω kitchenpro,ειτε μεσω cwm... elthis και vagelis εχω την v1 με τον Abyss 2.8test4 και η ρομ πραγματικά πετάει τρομερη μπαταρια και σμουθ... Αξίζει η v2 η να περιμένω μπας και βγάλει κανα update πάλι ο λεομαρ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ανοιξε το utility Toggle2g που συμπεριελαβαν και δωσε του τα απαραιτητα δικαιωματα. Λογικα θα λυθει το προβλημα σου. ευχαριστω φιλε μου , εδωσα δικαιωματα syperuser και λυθηκε το προβλημα.. :) ποιον κερνελ χρησιμοποιηται παιδια?? να βαλω τον AbyssNOTEkernel28DefCustomLogoTest4 η τον AbyssNOTEkernel27OriginalLogo ?? επισης στον setcpu τι ρυθμισεις να βαλω??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 elthis και vagelis εχω την v1 με τον Abyss 2.8test4 και η ρομ πραγματικά πετάει τρομερη μπαταρια και σμουθ... Αξίζει η v2 η να περιμένω μπας και βγάλει κανα update πάλι ο λεομαρ??? Αποψη μου να μην κανεις κινηση γιατι παραπονιεται πολυς κοσμος για διαφορα bugs (καποια, οπως αυτα που ανεφερα για τα widgets τα ειδα κι εγω). Περιμενε γιατι λογικα θα υπαρξει update αμεσα. @elthis Ηλια ξερεις τι παρατηρησα και με εντυπωσιασε? Στη v1 ημουν με abyss 2.7 (και μετα με τον beta 2.8) και φλασαροντας τη v2 και αμεσως abyss 2.8 μου φανηκε οτι ημουν στα ιδια επιπεδα. Αλλα (!) φλασαροντας και παλι τη v2 αφηνοντας το CF kernel και χωρις να πειραξω τιποτα, συνειδητοποιησα οτι ο δημιουργος εχει κανει εξαιρετικη δουλεια και βλεπω το πιο smooth note που ειχα ποτε ;) Εχει παιξει αρκετα με το gpu acceleration, εχοντας σαν βαση τον CF και οποιαδηποτε αλλαγη πανω σε αυτον χαλαει μερικως την εμπειρια. Το εχασε βεβαια σε καποια αλλα θεματα, αλλα θα τα διορθωσει αργα η γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts