Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ποια ROM λες ακριβώς?

πραγματικα απίστευτη! :)

Οι miui είναι γενικά ταχύτατες, θυμάμαι στο Desire που είχα βάλει και το τηλ. είχε ' απογειωθεί '. Στο note είναι όντος ότι ταχύτερο εχω δοκιμάσει κι εγώ, αλλά θα δοκιμάσω και τη Rocket v12 που ετοιμάζεται. Κάτι με χαλάει στην εμφάνιση των miui όσο άριστες και αν είναι που δεν με κρατάνε πολύ. Καλό βράδυ.

θα συμφωνησω!

τεσπα περνούμε μια μικρη γευση για το τι θα γινει στην συνέχεια :)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια θελω βοηθεια το κινητο δεν μου φορτωνει τον launcher τι κανω πως το επαναφερω;

Πηγαινε εφαρμογες>ολα> βρες το «αρχικη touchwiz» και κανε εκκαθαριση cache, μηπως στρωσει...

Πηγαινε εφαρμογες>ολα> βρες το «αρχικη touchwiz» και κανε εκκαθαριση cache, μηπως στρωσει...

Δεν με αφηνει να μπω μεσα καθολου:(

Ρε παιδιά τα αγγλικά μου απλά δεν υπάρχουν και δεν ξέρω τι να κατεβασω μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για να κατεβασω την μιουι και τι αλός χριαζετε για την γλώσσα...

Εγκατάσταση θα κάνω κανονικά από ρεικοβερι;;

Ο νόβα δουλεύει;;

Κερνελ να αλλάξω;;

Ευχαριστώ οποίων ασχοληθεί....

Δεν με αφηνει να μπω μεσα καθολου:(

Ολα ενταξει τελικα χαρη στον φιλο τον freddaras.Eνα μεγαλο ευχαριστω:happy:

Ολα ενταξει τελικα χαρη στον φιλο τον freddaras.Eνα μεγαλο ευχαριστω:happy:

ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου κοιτα να χαρεις την κινηταρα σου!!!:)

Ρε παιδιά τα αγγλικά μου απλά δεν υπάρχουν και δεν ξέρω τι να κατεβασω μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για να κατεβασω την μιουι και τι αλός χριαζετε για την γλώσσα...

Εγκατάσταση θα κάνω κανονικά από ρεικοβερι;;

Ο νόβα δουλεύει;;

Κερνελ να αλλάξω;;

Ευχαριστώ οποίων ασχοληθεί....

ολα δουλεύουν ρολοι αλλα εχει τα προβληματα που σου ειπα πιο πανω!

κατσε εκει που εισαι και μην κουνιέσαι!

υπομονη JB ερχεται...:D

Edited by freddaras

ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου κοιτα να χαρεις την κινηταρα σου!!!:)

ολα δουλεύουν ρολοι αλλα εχει τα προβληματα που σου ειπα πιο πανω!

κατσε εκει που εισαι και μην κουνιέσαι!

υπομονη JB ερχεται...:D

Οκ υπομονή τότε....(δεν εχω φλασαρει 3 βδομάδες περίπου με τρώνε τα χέρια μου χαχαχα)

Για σας παιδια και απο μενα εχω εβαλα το ιδιο σχολειο στο επισημο του Note μας αλλα επειδη δεν ξερω πιο ειναι το σωστο το παραθετο και εγω και συγνωμη εκτον προτερων για το μεγεθος και το double posting. Mολις πριν λιγες μερες μπηκα στην παρεα σας αφου αποκτησα το θηριο. Αλλα αυτο που εχω παρατηρισει και εγω ειναι οτι η κουκιδα βγαινει λιγο παραπανω απο εκει π τοποθετιτε το πενακι. Ειπαρχει τροπος διορ8ωσεις? Και κατι ακομα. Διαβαζοντας την βιβλο εκανα ROOT την συσκευη με τον τροπο του cursed4eva απτο youtube και μετα πηγα να περασω το abysskernel για να βαλω την AlBa_XXLQ3_Full_By_Elthis αλλα το εκανα με android recovery /install zip from external sd και δεν μου εκανε install τιν kernel μου εβγαζε καποιο error και το παρατησα γιατι φοβηθικα μην brickaro το κινητο. Απο τοτε αν μου σβησει το κινητο δεν μπαινει σε download/recovery mode και αναβει με τα χιλια ζορια δλδ πρεπει να βγαλω μπαταρια να περιμενω καμια ωρα να κανω 10000 δεησεις στο θεο και μετα αναβει. Καθε φορα νομιζω πως ειναι η τελευταια του ευτυχος που εχει και καλη μπαταρια και με βγαζει χαλαρα την μερα μεχρι να ΤΟ ΞΑΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΔΛΔ. Αλλαξα kernel μεσω mobile odin εβαλα τον speedmode γιατι διαβασα οτι ειναι ο πιο ασφαλεις για το ICS αλλα απο τοτε φοβαμαι να ξανακλεισω το κινητο μην δεν ξανα αναψει. Καμια συμβουλη? Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?

Για σας παιδια και απο μενα εχω εβαλα το ιδιο σχολειο στο επισημο του Note μας αλλα επειδη δεν ξερω πιο ειναι το σωστο το παραθετο και εγω και συγνωμη εκτον προτερων για το μεγεθος και το double posting. Mολις πριν λιγες μερες μπηκα στην παρεα σας αφου αποκτησα το θηριο. Αλλα αυτο που εχω παρατηρισει και εγω ειναι οτι η κουκιδα βγαινει λιγο παραπανω απο εκει π τοποθετιτε το πενακι. Ειπαρχει τροπος διορ8ωσεις? Και κατι ακομα. Διαβαζοντας την βιβλο εκανα ROOT την συσκευη με τον τροπο του cursed4eva απτο youtube και μετα πηγα να περασω το abysskernel για να βαλω την AlBa_XXLQ3_Full_By_Elthis αλλα το εκανα με android recovery /install zip from external sd και δεν μου εκανε install τιν kernel μου εβγαζε καποιο error και το παρατησα γιατι φοβηθικα μην brickaro το κινητο. Απο τοτε αν μου σβησει το κινητο δεν μπαινει σε download/recovery mode και αναβει με τα χιλια ζορια δλδ πρεπει να βγαλω μπαταρια να περιμενω καμια ωρα να κανω 10000 δεησεις στο θεο και μετα αναβει. Καθε φορα νομιζω πως ειναι η τελευταια του ευτυχος που εχει και καλη μπαταρια και με βγαζει χαλαρα την μερα μεχρι να ΤΟ ΞΑΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΔΛΔ. Αλλαξα kernel μεσω mobile odin εβαλα τον speedmode γιατι διαβασα οτι ειναι ο πιο ασφαλεις για το ICS αλλα απο τοτε φοβαμαι να ξανακλεισω το κινητο μην δεν ξανα αναψει. Καμια συμβουλη? Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?

βαλε την παρακατω ρομ αφου πρωτα κανεις wipe τα παντα με abyss και θα βρεις την ηρεμια σου!:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769

Φίλε επειδή προσπάθησα να flashαρω το abyss μέσω android recovery τα εχω πάθει όλα αυτα γιατί όταν προσπάθησα μου έβγαλε error. Η speedmode kernel που εχω τώρα δεν κάνει?

Φίλε επειδή προσπάθησα να flashαρω το abyss μέσω android recovery τα εχω πάθει όλα αυτα γιατί όταν προσπάθησα μου έβγαλε error. Η speedmode kernel που εχω τώρα δεν κάνει?

γιατι σε βγαζει error?:confused:

με odin δοκιμασες?

Ναι προσπαθησα και με odin και κολαγε σε ενα σημειο δεν θυμαμαι που ακριβος. Αυτη τη στιγμη παντως το κινητο δεν ανοιγει με τπτ γιατι το εκλεισα καταλαθος και τωρα ειναι νεκρο δεν μπαινει recovery/download mode και ουτε αναβει :/ Λεω να το παω στην samsung τη δευτερα αλλα το κινητο ειναι rooted και λογικα δεν θα το καλυψη η εγγυηση ε?

Ναι προσπαθησα και με odin και κολαγε σε ενα σημειο δεν θυμαμαι που ακριβος. Αυτη τη στιγμη παντως το κινητο δεν ανοιγει με τπτ γιατι το εκλεισα καταλαθος και τωρα ειναι νεκρο δεν μπαινει recovery/download mode και ουτε αναβει :/ Λεω να το παω στην samsung τη δευτερα αλλα το κινητο ειναι rooted και λογικα δεν θα το καλυψη η εγγυηση ε?

Οταν το βαζεις στο φορτιστη, φορτιζει; δοκιμασε να βγαλεις για κανα μισαωρο τη μπαταρια μηπως και στρωσει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες καλημερα...

@freddaras... φιλε, για δώσε λιγες πληροφορίες για το startup management... ποιο app κατέβασες, ποιες εφαρμογές παγώνεις, κλπ

καλησπερα παιδια ειμαι root και θελω να περασω αλλη μεσω recovery και δεν με αφηνει πρεπει να κανω unroot? και αν ναι πως γινεται? καμια καλυτερη απο την panama που εχω υπαρχει σε odin που ξερω να την περναω να μην μπερδευομαι? ευχαριστω.

Οταν το βαζεις στο φορτιστη, φορτιζει; δοκιμασε να βγαλεις για κανα μισαωρο τη μπαταρια μηπως και στρωσει..

Το ειχα ολο το βραδυ. Προσπαθησα σημερα και τπτ δεν αναβει. Μου το εχει ξανακανει τις τελευταιες2-3 φορες κ εβγαζα την μπαταρια κ μετα απο καμια ωρα αναβε αλλα τωρα τπτ νεκρο. Και δεν εχω ουτε custom rom μονο root ειναι και εβαλα και ενα safe kernel τον speedmode απο xda για αυτο το λογο. Αλλα ειναι ακομα νεκρο. Αν το παω αυριο στην samsung λετε να μου το καλυψει η εγγυηση η δυσκολα?

Ξερει κανεις πως βγαινει το κιτρινο τριγωνακι στην αρχη;Εχω 4.0.4

Ξερει κανεις πως βγαινει το κιτρινο τριγωνακι στην αρχη;Εχω 4.0.4

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3906632#post3906632

Αυτος νομιζω ειναι για gingerbread:)

ποιον κερνελ εχεις ρε φιλαρακι και σου βγαζει τριγωνο?:)

και ποια ρομ φορας! την sweet που λεγαμε χθες?:)

ποιον κερνελ εχεις ρε φιλαρακι και σου βγαζει τριγωνο?:)

και ποια ρομ φορας! την sweet που λεγαμε χθες?:)

κι εμενα μου βγαζει το τριγωνο στο bootαρισμα. το ειχε κι οταν μου το εδωσε το παιδι που το ειχε πριν. εγω ξαναφλασαρα τη ρομ και ειναι ακομα εκει. θα επρεπε να φυγει με το φλασαρισμα;

κι εμενα μου βγαζει το τριγωνο στο bootαρισμα. το ειχε κι οταν μου το εδωσε το παιδι που το ειχε πριν. εγω ξαναφλασαρα τη ρομ και ειναι ακομα εκει. θα επρεπε να φυγει με το φλασαρισμα;

παιδια δεν ξερω!

εγω εκανα φουλ γουαιπ με abyss περασα sweet rom απο πανω και δεν εχω κιτρινο τρίγωνο!

τι να πω!

Ρε σεις είπαμε...το τρίγωνο σημαίνει πως έχει περαστεί με pc odin διαφορετικός κερνελ από τον μαμά. Η μόνη περίπτωση να φύγει είναι να τρέξετε το triagle away έχοντας φλασαρει όμως κάποιον cf kernel. Με οποιοδήποτε άλλον kernel δεν δουλεύει το triagle away.

κι εγω αυτο εκανα αλλα εκει ειναι το ατιμο!

@pandrits νομιζα οτι το σκριπτακι για να φυγει το τριγωνακι ειναι και στον abyss. thanks for the info

Edited by gleft

Παιδιά φλασαρετε στοκ κερνελ lrt η κάποιον άλλο , θα δάση φύγει η κάλτσα.από την αυτονομία.

Τον έχω βάλει την ροκετ 12 ίσως λιιίγο πιο καλή από γην sweet .