Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Min 100 max 1400, governor luz ή ondemand κι επίσης uv -24 αλλά μόνο στις ψηλές συχνότητες μέχρι και 800. Μέχρι τα 1600 δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ωραια ετοιμο και το root μου εβγαλε το CWM και το SuperUser... τωρα περνω το zip και το πεταω μεσα στην sdcard και μπαινω στο CWM?? Είσαι αρχηγός! Μπές σε recovery και πάρε ενα nandroid backup και μετα συνεχίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 να ρωτησω κατι, το bootanimation σε ποιο φακελλο ειναι εδω, ψαχνω τοση ωρα και δεν το βρισκω. στην rocket ηταν στο system/media. εβαζα αυτο που θελω με αντικατασταση και ολα οκ Πέτα το δικό σου bootanimation.zip σε αυτό τον φάκελο και θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Min 100 max 1400, governor luz ή ondemand κι επίσης uv -24 αλλά μόνο στις ψηλές συχνότητες μέχρι και 800. Ο SnartassV2 όχι??? lazy ήθελες να πεις φαντάζομαι όχι luz Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδια συγνωμη για τα συνεχομενα μυνηματα... ειναι συμαντικο... ειμαι σε recovery mode... εχει -reboot system now -apply update from sdcard -wipe data / factory reset -wipe cache partition -install zip from sdcard -backup and restore -mounts and storage advanced power off +++Go Back+++ Wipe ποτε πρεπει να κανω??? για να μην χασω τιποτα εφαρμογες τι να κανω?? προς ωρας δοξα το Θεο δεν εχασα τιποτα... περιμενω πριν συνεχισω ενα φως απο καποιον... ευχαριστω πολυ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 σου εστειλα pm μη κουραζουμε τους αλλους Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ο SnartassV2 όχι??? lazy ήθελες να πεις φαντάζομαι όχι luz Όχι, ο προτεινόμενος είναι ο lulzactive. σου εστειλα pm μη κουραζουμε τους αλλους Σωστό, ας συνεχίσει η συζήτηση μέσω pm, ξεχειλώθηκε αρκετά το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Λοιπον μετα τον λεομαρ ερχετε και ο jkay... Μάλλον μεσα στο Σ/Κ θα εχουμε και συμβατά θεματα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ολα καλα με την Rom ευχαριστω οσους βοηθησαν ειναι οντως πολυ καλη , γρηγορη... θα περιμνεουμε τιποτα αναβαθμισεις?? δεν ξερω πως να το εξηγησω καινουργια update πανω στην συγκεκριμενη Rom? και κατι ακομα ο μετρητης μου τωρα κανονικα μετραει?? εκανα root μεσω InitialCFRootFlasher... αν αργοτερα στο μελλον θελησω να επιστρεψω σε official εκδοση της Samsung μπορω μεσω Odin? ευχαριστω και παλι Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Για updates να παρακολουθείς το θέμα της rom. Αν ακολούθησες σωστά το root με CF-Root λογικά δεν θα έχει εμφανιστεί κίτρινο θαυμαστικό στην boot up screen, άρα δεν έχει αυξηθεί ο custom binary counter. Με τον ίδιο τρόπο που φλάσαρες την KK9, με τον ίδιο τρόπο επανέρχεσαι σε stock κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ολα καλα με την Rom ευχαριστω οσους βοηθησαν ειναι οντως πολυ καλη , γρηγορη... θα περιμνεουμε τιποτα αναβαθμισεις?? δεν ξερω πως να το εξηγησω καινουργια update πανω στην συγκεκριμενη Rom? και κατι ακομα ο μετρητης μου τωρα κανονικα μετραει?? εκανα root μεσω InitialCFRootFlasher... αν αργοτερα στο μελλον θελησω να επιστρεψω σε official εκδοση της Samsung μπορω μεσω Odin? ευχαριστω και παλι Άντε καλορίζικος! Θα ανοίγεις την κουζίνα και ότι καινούριο έχει o Leomar θα το βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 http://img853.imageshack.us/img853/1857/1325796144072.jpghttp://img824.imageshack.us/img824/8400/1325788293612.jpg Η CheckROM™ Revo NoteHD V1 μαζι με τον Abyss 2.7 Eξερετική δουλεια ο λεομαρ αλλα και ο κερνελ παρα πολυ καλώς... Αξιζει και με το παραπάνω ο συνδυασμος... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ http://wall.alphacoders.com/ εδω εξερετικα wallparer... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 http://img853.imageshack.us/img853/1857/1325796144072.jpghttp://img824.imageshack.us/img824/8400/1325788293612.jpg Η CheckROM™ Revo NoteHD V1 μαζι με τον Abyss 2.7 Eξερετική δουλεια ο λεομαρ αλλα και ο κερνελ παρα πολυ καλώς... Αξιζει και με το παραπάνω ο συνδυασμος... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ http://wall.alphacoders.com/ εδω εξερετικα wallparer... Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα μπαταρία, τι λέτε είναι καλύτερο να μείνω με τον stock kl7 της checkrom ή να πάω σε Abyss 2.7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα μπαταρία, τι λέτε είναι καλύτερο να μείνω με τον stock kl7 της checkrom ή να πάω σε Abyss 2.7; Αν δεν κάνεις overclock και με τον Abyss θα έχεις εξίσου καλή κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Με τον Abyss 2,7 και στη θύρα USB «πήρε φωτιά το Κορδελιό!» Μου έφτασε 58 βαθμούς:eek: Μόλις ξαναπέρασα τον Cf root, έπεσε στους 42!:) Μιλάμε για την CheckRom βεβαίως-βεβαίως:p Edited January 6, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Με την check Rom και abbysnote 2.7 έχασα 11% μπαταρία σε 50 λεπτά με όχι ιδιαίτερη χρήση... Sent from DHD with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Με την check Rom και abbysnote 2.7 έχασα 11% μπαταρία σε 50 λεπτά με όχι ιδιαίτερη χρήση... Sent from DHD with Mixed Theme ειμαι ακομα στην v.2.6 και διαβαζω καποια σχολια σαν το δικο σου για την 2.7...Η 2.6 ειναι μια χαρα... Ηρθε η ωρα για checkrom και για μενα....για να δουμε... υ.γ.:ακουγονται πολυ καλα λογια για το modem kl8 στη kitchen.Θα το δοκιμασουμε κι αυτο...Ερχεται και νεο radio απ οτι διαβασα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Οπότε καλύτερα να παραμείνω προς το παρόν στον stock της checkrom. Έξι ώρες standby προς το παρόν με κανένα 5άλεπτο ανοικτή οθόνη και ακόμα στο 100%.:) Ανέβηκε στα themes και notification bar με διαφάνεια και χρώμα στα εικονίδια που ταιριάζει περισσότερο και φέρνει προς ICS. Επειδή διάβασα όμως ότι θα πάρει η κουζίνα αναβάθμιση που θα μπορείς να κάνεις undo τέτοιες αλλαγές θα περιμένω. Όσοι θέλετε και τα widgets του Splanner που έλειπαν, ανέβηκαν και αυτά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής είναι η άμεση υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Να κανω μια ερωτηση? Γιατι πρεπει να αλλαξω το csc σε eur απο kor αν τα apn μου λειτουργουν σωστα???(αυτος δεν ειναι ο λογος του csc?) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Παιδιά μήπως ξέρει κανείς που αποθηκεύεται το αρχείο του Samsung keyboard με τις προστηθέμενες λέξεις του T9??? Ρωτάω γιατί θέλω να το επεξεργαστώ και να προσθέσω μέσα όλες τις λέξεις που είχα προσθέσει στο DHD μου... Και ήταν πάρα πολλές... Οπότε καλύτερα να παραμείνω προς το παρόν στον stock της checkrom. Έξι ώρες standby προς το παρόν με κανένα 5άλεπτο ανοικτή οθόνη και ακόμα στο 100%.:) Επίσης παρατήρησα ότι το κινητό στον φορτιστή και wifi ανοικτό ανέβασε πολύ θερμοκρασία γύρω από την κάμερα... Κάποιος νομίζω το έγραψε κ σε προηγούμενο post... Δεν ξέρω αν φταίει βέβαια ο AbbysNote 2.7... Edited January 6, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Να κανω μια ερωτηση? Γιατι πρεπει να αλλαξω το csc σε eur απο kor αν τα apn μου λειτουργουν σωστα???(αυτος δεν ειναι ο λογος του csc?) Θα σου πω έναν απλό λόγο... μπορείς να στείλεις by default sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms με τα υπάρχοντα πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλημερα σε ολους!Ξερετε μηπως που μπορω να βρω εναν οδηγο για το τι χρειαζεται να βαλω ενα αλλο λειτουργικο πχ το 4.0 που κυκλοφορει τωρα απο αλους developers σε ενα μανησιο galaxy note? Ειμαι πληρος ασχετος και δεν εχω ξανακανει ποτε και θα ηθελα η οδηγιες να ειναι στα ελληνικα! Ευχαριστω για οποια απαντηση! Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Θα σου πω έναν απλό λόγο... μπορείς να στείλεις by default sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms με τα υπάρχοντα πληκτρολόγια. χμ...να ενας καλος λογος...;)... Παλι καλα που βρηκες και τον τροπο με τη kitchenpro.Την εβαλα εξ αρχης στο system/apps και ολα καλα ακομα και μετα την αλλαγη...;) Καλημερα σε ολους!Ξερετε μηπως που μπορω να βρω εναν οδηγο για το τι χρειαζεται να βαλω ενα αλλο λειτουργικο πχ το 4.0 που κυκλοφορει τωρα απο αλους developers σε ενα μανησιο galaxy note? Ειμαι πληρος ασχετος και δεν εχω ξανακανει ποτε και θα ηθελα η οδηγιες να ειναι στα ελληνικα! Ευχαριστω για οποια απαντηση! Αφου εισαι οπως λες απειρος ακομα με το...αθλημα,καλυτερα να μη βαλεις την 4.0 μιας και δεν ειναι ακομα πληρως λειτουργικη και εχει αρκετα προβληματα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς που αποθηκεύεται το αρχείο του Samsung keyboard με τις προστηθέμενες λέξεις του T9??? Ρωτάω γιατί θέλω να το επεξεργαστώ και να προσθέσω μέσα όλες τις λέξεις που είχα προσθέσει στο DHD μου... Και ήταν πάρα πολλές... Επίσης παρατήρησα ότι το κινητό στον φορτιστή και wifi ανοικτό ανέβασε πολύ θερμοκρασία γύρω από την κάμερα... Κάποιος νομίζω το έγραψε κ σε προηγούμενο post... Δεν ξέρω αν φταίει βέβαια ο AbbysNote 2.7... O Abyss Note φταίει. Με τον stock της CheckRom δεν ξεπέρασε τους 40 βαθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους!Ξερετε μηπως που μπορω να βρω εναν οδηγο για το τι χρειαζεται να βαλω ενα αλλο λειτουργικο πχ το 4.0 που κυκλοφορει τωρα απο αλους developers σε ενα μανησιο galaxy note? Ειμαι πληρος ασχετος και δεν εχω ξανακανει ποτε και θα ηθελα η οδηγιες να ειναι στα ελληνικα! Ευχαριστω για οποια απαντηση! Μη μπεις στη διαδικασία να βάλεις 4.0, ακόμα είναι σε pre-beta φάση και πολλά δεν δουλεύουν σωστά. Τώρα για τη γενικότερη διαδικασία αλλαγής rom, έχει συζητηθεί πολλάκις εδώ. Αν διαβάσεις τις πίσω σελίδες θα δεις αναλυτικές συζητήσεις. Δες και το πρώτο post που έχει κάποια πράγματα μαζεμένα. Edited January 6, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts