dimtsag Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ποια ρομ είχες και σου ήρθε το update; Την τελευταία ελληνική; Το τηλεφωνο ειχε γερμανικη ρομ 4.0.Τωρα ειχα την 4.0.4 και σημερα ηρθε ενα update το οποιο ελεγε πως βελτιωνει την σταθεροτητα..Μονο αυτο.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Το τηλεφωνο ειχε γερμανικη ρομ 4.0.Τωρα ειχα την 4.0.4 και σημερα ηρθε ενα update το οποιο ελεγε πως βελτιωνει την σταθεροτητα..Μονο αυτο.. Τι να είναι άραγε αυτό;; Είδες καμιά αισθητή διάφορα; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Τι να είναι άραγε αυτό;; Είδες καμιά αισθητή διάφορα; Sent from my note Οχι κατι το ιδιαιτερο..Εχω την εντυπωση οτι αποκρινεται λιγο καλυτερα..Αλλα και παλι μπορει να ειναι ιδεα μου.. Edit :Ειναι διαφορετικο το πληκτρολογιο..Σε σχεδιαση εννοω.Δεν ειναι τετραγωνα τα κουτακια με τα γραμματα αλλα κανουν πιο γλυκιες-να το πω ετσι-γωνιες... Edited July 26, 2012 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καινούριος speadmod K3_10 Οποίος τον περάσει ας μας πει δύο λόγια... Είμαι από χθες με την εξωτερική chraks v9 και τον speadmod K3_9 και μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος... Έχω chraks v9 και τον speadmod K3_10 εδώ και δυο ώρες τον βλέπω μια χαρά τον κερνελ και είναι εμφανές η αλλαγή στην αυτοματη φωτεινότητα μου φαίνεται πολύ καλός από επιδόσεις δεν είδα διαφορά το ίδιο σμουθ το ίδιο γρήγορος το ίδιο σταθερός Από μπαταρία θα δείξει αλλά δεν τον φοβάμαι. Δεν την έχω δοκιμάσει με άλλον κερνελ αλλά νομίζω ότι ο notecore δεν θα είναι καλύτερος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Οριστε ενα screenshot να καταλαβετε τι εννοω... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλησπερα και απο εμενα.Μου εχει ερθει ota αναβαθμιση σε 4.0 και το εχω2.3.6 root.αν το κανω update θα χασω τα δεδομενα και τις εφορμογες μου;και λογικα θα θελει ξανα root; Ευχαριστω:) Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Έχω chraks v9 και τον speadmod K3_10 εδώ και δυο ώρες τον βλέπω μια χαρά τον κερνελ και είναι εμφανές η αλλαγή στην αυτοματη φωτεινότητα μου φαίνεται πολύ καλός από επιδόσεις δεν είδα διαφορά το ίδιο σμουθ το ίδιο γρήγορος το ίδιο σταθερός Από μπαταρία θα δείξει αλλά δεν τον φοβάμαι. Δεν την έχω δοκιμάσει με άλλον κερνελ αλλά νομίζω ότι ο notecore δεν θα είναι καλύτερος.... Λέω να τον περάσω. Είμαι και γω με chraks v9. Πως τον πέρασες? Wipe cache/dalvic κάνουμε απο ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Criskelo's ICS V10 << LRI 4.0.4>> ICS 15 togg TW*S3* <<<AROMA INSTALL>>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Criskelo's ICS V10 << LRI 4.0.4>> ICS 15 togg TW*S3* <<<AROMA INSTALL>>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609252 αντε παλι .... δεν θα ησυχασουμε :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 αντε παλι .... δεν θα ησυχασουμε :) χαχαχα. Δυστυχως!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Την έχω κατεβάσει φλασάρω τώρα και επανέρχομαι με εντυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 χαχαχα. Δυστυχως!!!:lol: KINGDROID ELEGANCE DELUXE v7.0.0[LC1]and KINGDROID http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1471228 GL_NOTECORE v8~ Standard+Extreme with native OC http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 KINGDROID ELEGANCE DELUXE v7.0.0[LC1]and KINGDROID http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1471228 GL_NOTECORE v8~ Standard+Extreme with native OC http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτεί λιγο... η LC1 ποια ειναι παλι? νεοτερη ρομ?:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτεί λιγο... η LC1 ποια ειναι παλι? νεοτερη ρομ?:rolleyes::rolleyes: Φίλε μου μην μπερδεύεσαι! Η LC1 είναι GB Rom της Kingdroid, απλά ένωσαν τα δύο Threads σε ένα, το οποίο περιέχει και τις παλιές και τις καινούριες εκδόσεις της Rom. Η νέα ICS KingDroid V6 βρίσκεται στο forum τους εδώ μαζί με το changelog και όλες τις λεπτομέρειες! (Χρειάζεται εγγραφή όμως) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellyn Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτεί λιγο... η LC1 ποια ειναι παλι? νεοτερη ρομ?:rolleyes::rolleyes: δεν ειναι αυτη, η ν6 δεν εχει βγει ακομα (http://notemania.es/showthread.php?1108-KingDroid-ICS-NoteMania-v5-0-TU-ROM-A-TU-ESTILO-SUBIENDO#.UBF446OIhlN) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 εγινε παιδες thanks...:lol::lol: μπερδεύτηκα λιγο ...:):O εβαλα την τελευταια κρισκελο για μια δοκιμη στα γρηγορα(αφου κρατησα back up την θεικη κρακ)... θα επιστρεψω με εντυπωσεις και εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 εγινε παιδες thanks...:lol::lol: μπερδεύτηκα λιγο ...:):O εβαλα την τελευταια κρισκελο για μια δοκιμη στα γρηγορα(αφου κρατησα back up την θεικη κρακ)... θα επιστρεψω με εντυπωσεις και εδω.. Τώρα περνάει η Criskelo και στο δικό μου. Κάτι μου λέει πως θα είναι καλή, μιας και έχει να ανταγωνιστεί πλέον με μεγαθήρια! :cry: Θα επιστρέψω και εγώ με εντυπώσεις εννοείται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Τώρα περνάει η Criskelo και στο δικό μου. Κάτι μου λέει πως θα είναι καλή, μιας και έχει να ανταγωνιστεί πλέον με μεγαθήρια! :cry: Θα επιστρέψω και εγώ με εντυπώσεις εννοείται! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η λιγο εδω... την περασα με cf root ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ WIFI... ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ IP ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...:rolleyes: περασα με recovery τον τελευταίο notecore τον 8 και ολα δουλεύουν ρολοι... οποτε αν σου δημιουργηθεί προβλημα εχε τον notecore μεσα στο κινητο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η λιγο εδω... την περασα με cf root ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ WIFI... ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ IP ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...:rolleyes: περασα με recovery τον τελευταίο notecore τον 8 και ολα δουλεύουν ρολοι... οποτε αν σου δημιουργηθεί προβλημα εχε τον notecore μεσα στο κινητο σου.. Μόλις ερχόμουν και εγώ να γράψω το ίδιο. Ούτε εμένα δούλεψε το wifi... Δοκιμάζω τώρα αν μπορεί να διορθωθεί φλασάροντας διαφορετικό modem (μόλις επέλεξα το LB1). Αν βοηθήσει αυτό θα επανέλθω, αλλιώς ευθύνεται μόνο ο kernel. Edit: Απ' ότι αποδείχθηκε είναι σίγουρα θέμα kernel. Δεν φταίει το modem. Οπότε, όπως είπε και ο φίλος freddaras, φλασάρετε noteccore v7 και θα είστε μια χαρά! Edited July 26, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μόλις ερχόμουν και εγώ να γράψω το ίδιο. Ούτε εμένα δούλεψε το wifi... Δοκιμάζω τώρα αν μπορεί να διορθωθεί φλασάροντας διαφορετικό modem (μόλις επέλεξα το LB1). Αν βοηθήσει αυτό θα επανέλθω, αλλιώς ευθύνεται μόνο ο kernel. και εγω μοντεμ πηγα να αλλαξω αλλα με note ολα δουλευουν ρολοι..τα παντα.. οποτε φανταζομαι ειναι θεμα κερνελ...προφανως δεν καταφεραν να προσαρμόσουν την νεα βαση σωστα ακομη σε cf root ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λέω να τον περάσω. Είμαι και γω με chraks v9. Πως τον πέρασες? Wipe cache/dalvic κάνουμε απο ics? ναι έτσι ακριβός ρε παιδιά πως κρατάτε μπακαπ μια.ρομ δοκιμάζετε άλλη και μετά κάντε ρεεστορ την παλιά χωρίς να πρέπει να τα ξαναπείς όλα από την αρχή θέλω έναν γρήγορο οδηγό ευχαριστώ. εκτός το τιτανιουμ που το ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) ναι έτσι ακριβός ρε παιδιά πως κρατάτε μπακαπ μια.ρομ δοκιμάζετε άλλη και μετά κάντε ρεεστορ την παλιά χωρίς να πρέπει να τα ξαναπείς όλα από την αρχή θέλω έναν γρήγορο οδηγό ευχαριστώ. εκτός το τιτανιουμ που το ξέρω Mε nandroid backup το κανουμε. Μπαίνεις recovery κάνεις το nandroid backup σου και το κρατάς καβάτζα. Έτσι έχεις έναν κλώνο του τηλεφώνου σου έτσι όπως είναι εκείνη τη στιγμή. Όταν θες να το επαναφέρεις πας recovery και κάνεις restory και έχεις το note ακριβώς όπως ήταν, αλλα ακριβώς λεμε... Νομίζω ότι τώρα με ics και τα brickαρισματα βάζουμε τον abyss για να κάνουμε το restory για να μπορέσουμε να κάνουμε και safe τα wipes μας. Περίμενε να απαντήσει και κανείς που το δουλεύει πολύ το πράμα να είμαστε σίγουροι.... Πέρασα τον speed k3-10 από mobile odin. Δεν έκανα κανένα wipe...M@λ@κι@??? Πάντως καλός φαίνεται. Αυτό με το grey scale δεν τον είχαν μαζέψει στους speed??? Edited July 26, 2012 by _DuDe_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ευχαριστώ για τις οδηγίες ας πει και κανες αλός που το έχει κάνει αν είναι έτσι ακριβός. πολύ χρήσιμο δεν το ηξερα και βαριόμουν να δοκιμάσω όλη την ώρα τώρα βλέπω να γίνετε χαμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Άλλον ένα θετικό βαθμό στον συνδυασμό Chrack Rom και Speedmod k3=10 kernel δίνω εγώ από σήμερα που το δοκίμασα ! Μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει για αρκετό καιρό King & Alba το Chrack πολύ ανώτερα σε ταχύτητα και άλλα πράγματα που ήθελα εγώ και με διαφορά ! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη με notecore 8 για να δω αν σε διαφορετική kernel τι παίζει Θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδιά είναι εύκολο κάποιος να ανεβάσει το digital clock της Samsung; Έκανα βλακεία περνώντας την κρισκελο..και δεν το έκανα set up..από το αρομα... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts