Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η οθόνη σούπερ αλλά εμένα προσωπικά πάσχει από το σπάσιμο στα επίπεδα του μαύρου. Δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα hardware η software. Τόσο σε εικόνες όσο και σε βίντεο. Πολύ μεγάλο πρόβλημα ειδικά σε σκιές που το μαύρο κάνει διαβάθμιση.

Ένα άλλο θέμα σοβαρό για μένα είναι ότι το responsiveness του s2 ακόμα δεν το έχω δει με καμιά rom στο note.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια ειμαι σε cassies με speedmode...να παω goa(t) ή alliance ?

Ηλια θα ετοιμασεις πακετακι με alliance? να περιμενουμε?

thanks

και κατι που ειχα ρωτησει για ενα note φιλου 16αρι , οπως το πηρε χωρις να βαλει τιποτα πανω εχει ελευθερα 8.3 Gb ειναι φυσιολογικο?

Μολις γυρισα κι αρχιζω να δοκιμαζω διαφορα...:)

Φυσικολογικη ειναι η χωριτικοτητα του φιλου...Η rom πιανει αρκετο χωρο απο το /system...

Η οθόνη σούπερ αλλά εμένα προσωπικά πάσχει από το σπάσιμο στα επίπεδα του μαύρου. Δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα hardware η software. Τόσο σε εικόνες όσο και σε βίντεο. Πολύ μεγάλο πρόβλημα ειδικά σε σκιές που το μαύρο κάνει διαβάθμιση.

Ένα άλλο θέμα σοβαρό για μένα είναι ότι το responsiveness του s2 ακόμα δεν το έχω δει με καμιά rom στο note.

Οτιδηποτε στην οθονη ειναι θεμα amoled, οπως sgii επισης.

Το responsiveness δες το οταν με το καλο σταθεροποιηθουν σε καλυτερα επιπεδα οι official ROM, και δουμε επισης εκδοση 4.0.4 οπως στο sgii...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

καλως μας ηρθες παλι πισω :):)

τι λεει που χαθηκες??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλως μας ηρθες παλι πισω :):)

τι λεει που χαθηκες??

Είπα να ξεφύγω απ όλα 3 μέρες...:)

Παιδιά τώρα που υπάρχει Έλληνας dev να φτιάξει όλες σας τις επιθυμίες, εγώ σίγουρα περισσεύω.

Σήμερα το βράδυ, όπως είπε ο ibanezman192, θα ανεβάσει τη πρώτη του έκδοση εδώ.Υποστήριξε τον, συμβουλέψτε τον, και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά.

Είναι κι o Kalagas μαζί, άρα όλα τέλεια...:)

Βέβαια ότι χρειαστεί θα είμαι κι εγώ δίπλα στα παιδιά...

Follow me on XDA

Είπα να ξεφύγω απ όλα 3 μέρες...:)

Παιδιά τώρα που υπάρχει Έλληνας dev να φτιάξει όλες σας τις επιθυμίες, εγώ σίγουρα περισσεύω.

Σήμερα το βράδυ, όπως είπε ο ibanezman192, θα ανεβάσει τη πρώτη του έκδοση εδώ.Υποστήριξε τον, συμβουλέψτε τον, και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά.

Είναι κι o Kalagas μαζί, άρα όλα τέλεια...:)

Βέβαια ότι χρειαστεί θα είμαι κι εγώ δίπλα στα παιδιά...

Εσύ είσαι πιο σημαντικός από μένα...

Ξέρεις να φτιάχνεις και Applications, τα έχω στο "Ελληνικές Εφαρμογές"... Οπότε καιρός είναι να φτιάξεις και ένα application σαν αυτό της RCTeam να έχουμε και Παραμετροποίηση στην ROM...

Άντε Ηλία... Μην χαζεύεις... ήρθε και καλοκαιράκι, τα κοντα φουστάκια κλπ δεν πιστεύω να σου αποσπάσουν το ενδιαφέρον....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εσύ είσαι πιο σημαντικός από μένα...

Ξέρεις να φτιάχνεις και Applications, τα έχω στο "Ελληνικές Εφαρμογές"... Οπότε καιρός είναι να φτιάξεις και ένα application σαν αυτό της RCTeam να έχουμε και Παραμετροποίηση στην ROM...

Άντε Ηλία... Μην χαζεύεις... ήρθε και καλοκαιράκι, τα κοντα φουστάκια κλπ δεν πιστεύω να σου αποσπάσουν το ενδιαφέρον....

Αστα αυτα Γιαννη...Αυτα σε οσους δε σε ξερουν...:p

Επειδη μαλ^%@*ζομαι στους xda πολυ ωρα και βρισκω διαφορα η επειδη κατεβαζω ολες τις ROM και τις ψαχνω μεσα, δε με κανει σε καμμια περιπτωση καλυτερο...

Αν θες ενα application με RSS News, μπορω να το κανω.Μεχρι εκει...LoL

Νομιζω οτι ο φιλος θα μπορεσει πολυ πιο ευκολα να περασει τα Goa apps στη ROM του, αλλα δε θελει να το κανει μιας και δεν εχει το οκ...

Βεβαια καλο ειναι να τον πεισετε μιας και τη ROM θα την εχουμε μονο εμεις εδω...;)

Τα φουστακια ειναι για σενα πιο μεγαλος πειρασμος μιας και εισαι Κρητη!Αλλωστε ειμαι τοσες ωρες στη δουλεια που ουτε της δικιας μου δε προλαβαινω να δω!!!!!!

Follow me on XDA

Παιδια τι γνωμη εχετε για τον speed mode?

η μαλλον καλυτερα μπορει καποιος που τον εχει βαλει να τραβηξει ενα βιντεο 1-2 λεπτων με 1920*1080 αναλυση να μου πει αν τραβαει σωστα?

και με goat και με alliance απ τη στιγμη που βαζω speedmode κολλαει το video rec και τραβαει με σπασμενες εικονες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια τι γνωμη εχετε για τον speed mode?

η μαλλον καλυτερα μπορει καποιος που τον εχει βαλει να τραβηξει ενα βιντεο 1-2 λεπτων με 1920*1080 αναλυση να μου πει αν τραβαει σωστα?

και με goat και με alliance απ τη στιγμη που βαζω speedmode κολλαει το video rec και τραβαει με σπασμενες εικονες..

Σε εμενα με goa παίζει κανονικά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σε εμενα με goa παίζει κανονικά...

Και σε εμένα με speddmode και Alliance μια χαρά παίζει.

Τι στον κορακα μονο εμενα; σε 720p τραβαει απροβληματιστα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά οταν βάζω στον mxplayer ενα βίντεο ξεκινάει παίζει κάποια δευτερόλεπτα,σταματάει και επιστρέφει στο μενού,ειναι κάποια ρύθμιση που δεν εχω κάνει σωστά?
giphy.gif

Ορίστε η Beta Rom που υποσχέθηκα για απόψε!Όσοι θέλετε να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας και δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε,μπορείτε να flashάρετε την Rom μου!(μας δηλαδή,καθώς όλοι συμβάλλετε)

Μπείτε εδώ

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι Dev!Απέχει πολύ από την τελική,για αυτό δείξτε επιείκεια!

Ορίστε η Beta Rom που υποσχέθηκα για απόψε!Όσοι θέλετε να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας και δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε,μπορείτε να flashάρετε την Rom μου!(μας δηλαδή,καθώς όλοι συμβάλλετε)

Μπείτε εδώ

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι Dev!Απέχει πολύ από την τελική,για αυτό δείξτε επιείκεια!

κατεβάζω παραυτα !!!!!!!

:D

παιδια καμια καινουργια Goat?

Η goa αλλάζει ρομ με τον ερχομό καινούριου firmware...Οπότε ας βγεί κατι καινουριου και μετα απο δυο τρεις μέρες θα την βγάλει

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μπείτε εδώ

αχ τι μας κανεις ρε φιλε/.....:lol::lol:

ταξιδευω αυριο και δεν προλαβαίνω να την δοκιμασω...:)

μολις γυρισω θα την τιμήσω οσο τιποτα....;)

να εισαι καλα σε ευχαριστούμε για τον κοπο σου...

Είδατε το καινούργιο app της Rocket για παραμετροποίηση??? Πρέπει να έχει αρκετά νέα features...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπείτε εδώ

Ευχαριστούμε!! Εμένα τελικά δεν κατέβηκε το βράδυ :mad:

Μήπως έχει κάνεις σας ανεβάσει αλλού για να την κατεβασω πιο γρήγορα??? Καλημέρα!?

Μπείτε εδώ

«Βάφτο μπλε και ρίξτο στη θάλασσα!» Χαχαχα δεν παίζεσαι!!!

Λοιπόν...προερχόμενος από Goa και Alliance μπορώ να πω πως σε ταχύτητα και smoothness δεν υστερεί Καθόλου! Παιδιά δοκιμάστε την...αξίζει...:D

Καλημέρα.

Εγώ παιδιά δεν μείνει καθόλου ευχαριστημένος με την alliancerom.

Μετά το "ξύπνημα" της συσκευής λαγκαρει για ένα δευτερόλεπτο (nova και tw3 launcher).Επίσης 2 φορές είχα f/c στο tapatalk ενώ το άνοιγα κατευθείαν μετά από άλλη ανοιχτή εφαρμογή.

Έχω δοκιμάσει και speedmod αλλά τα ίδια.

Πιστεύω ότι η Goa εξακολουθεί να είναι καλύτερη.

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Εγώ παιδιά δεν μείνει καθόλου ευχαριστημένος με την alliancerom.

Μετά το "ξύπνημα" της συσκευής λαγκαρει για ένα δευτερόλεπτο (nova και tw3 launcher).Επίσης 2 φορές είχα f/c στο tapatalk ενώ το άνοιγα κατευθείαν μετά από άλλη ανοιχτή εφαρμογή.

Έχω δοκιμάσει και speedmod αλλά τα ίδια.

Πιστεύω ότι η Goa εξακολουθεί να είναι καλύτερη.

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν η ίδια rom να έχει τόσο διαφορετική συμπεριφορά από συσκευή σε συσκευή... εμένα είναι άριστη και απλά θα την βγάλω τώρα για να περάσω την "δικιά μας".... με nova είμαι και είναι άψογος... 3 μέρες πλέον είδα μόνο ένα FC στο Tapatalk κι αυτό μόνο μία φορά και δεν έχω περάσει καν τον speedmode γιατί ο δικός του είναι πολύ καλός σε μπαταρία, deep sleep κτλ κλτ...:happy: Καλημέρα!!

Έχω περάσει από χτες την δικιά μας και είναι Μία χαρά !

Και η μπαταρία τα πάει σούπερ !

Και από ότι είδα το παλικάρι μας, είπε ότι έχει πολλά ακόμα tweaks να προσθέσει...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλημερα σε ολους.εχω ενα σοβαρο θεματακι.εχθες προσπαθησα να κανω wipe data factory reset και το κινητο κολλησε.το εσβησα το αναψα αλλα σε ρικοβερι δεν ελεγε να μπει μπηκα σε νταουν λοαντ για να περασω απο την αρχη την συγκεκριμενη ρομ

N7000ZSLPF_N7000OZSLPF_OZS αλλα κολλησε για πανς απο 30 ωρα στα FACTORFS αν το λεω σωστα.ε απο εκεινη την στιγμη αναβει η οθονη με το εξησ μνμ fireware upgrade encounteredan issue.please select recovery mode in kies and try again.:(:(:(:( τωρα τι κανω???:!:

καλημερα σε ολους.εχω ενα σοβαρο θεματακι.εχθες προσπαθησα να κανω wipe data factory reset και το κινητο κολλησε.το εσβησα το αναψα αλλα σε ρικοβερι δεν ελεγε να μπει μπηκα σε νταουν λοαντ για να περασω απο την αρχη την συγκεκριμενη ρομ

N7000ZSLPF_N7000OZSLPF_OZS αλλα κολλησε για πανς απο 30 ωρα στα FACTORFS αν το λεω σωστα.ε απο εκεινη την στιγμη αναβει η οθονη με το εξησ μνμ fireware upgrade encounteredan issue.please select recovery mode in kies and try again.:(:(:(:( τωρα τι κανω???:!:

Βρε φίλε από που πηγες να κανεις factory reset?

Από recovery της ice?

Ελπίζω να μην έκανες τέτοιο πράγμα...

Sent from my note