Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τον kernel oχι...είναι τύπου cm9...

Έχει τα γνωστά θέματα που έχουν και οι cm9 δηλαδή;

Sent from my note

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει τα γνωστά θέματα που έχουν και οι cm9 δηλαδή;

Sent from my note

Σε αυτό θα σε γελάσω..

Πιο αρμόδιοι είναι τα παιδιά που "παίζουν" περισσότερο με aosp.

Αλλά νομίζω ότι πάνω κάτω έχουν τα ίδια θέματα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγω παντως παιδια σε αντιθεση με τους περισσοτερους,καθε αλλο παρα εντυπωσιασμενος εμεινα απο την goa.

Αρκετο lag σε σχεση με τις cm9/pa και πολυ λιγοτερη ελευθερια για να μην πω για το look,και το μονο που πλεον μπορει να με κρατησει σε stock ειναι η αρκετα καλυτερη κατα τη γνωμη μου υλοποιηση της καμερας απο software αποψης στο touchwiz....

Αυτό ακριβώς με αποτρέπει από τις AOSP από εποχές GS1,GS2 που ποτέ δεν έπαιξε σωστά η κάμερα (όσο τα είχα στην κατοχή μου, γιατί σήμερα που μιλάμε μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα) + ένα παραπάνω στο note όλα τα S apps ..

ΥΓ. Η goa μου παίζει άψογα.. δεν ξέρω που είδες το lag :)

Καλημέρα σε όλους και καλό 3ήμερο να έχουμε!!!

Ερώτηση, με την goatrip ποιον launcher χρησιμοποιείτε? Εμένα κάνα/δύο φορές έσκασε και δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή ή ο launher... μιλάω ότι κόλλησε για λίγο και μετά διακόπηκε η λειτουργία του launcher ο οποίος έκανε restart.. όχι ότι με ενοχλεί απίστευτα απλά ρωτώ... με τον playerpro μου το έκανε

Καλημέρα σε όλους και καλό 3ήμερο να έχουμε!!!

Ερώτηση, με την goatrip ποιον launcher χρησιμοποιείτε? Εμένα κάνα/δύο φορές έσκασε και δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή ή ο launher... μιλάω ότι κόλλησε για λίγο και μετά διακόπηκε η λειτουργία του launcher ο οποίος έκανε restart.. όχι ότι με ενοχλεί απίστευτα απλά ρωτώ... με τον playerpro μου το έκανε

Καλημέρα! καλό 3ημερο για τους τυχερούς που δε δουλεύουν!!! εμείς οι υπόλοιποι στη πίκρα..:p

Κι εμένα ο apex μου τα έκανε αυτά...έβαλα nova και ησύχασα..

Follow me on XDA

Εγώ TSF έχω και κανένα πρόβλημα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλημέρα! καλό 3ημερο για τους τυχερούς που δε δουλεύουν!!! εμείς οι υπόλοιποι στη πίκρα..:p

Κι εμένα ο apex μου τα έκανε αυτά...έβαλα nova και ησύχασα..

Χα! Έλα πες που θα είσαι να κατέβω για καφέ την Δευτέρα να σου κάνω παρέα γιατί μόνος θα βαρεθώ, ειδικά αν δεν μας δώσεις τίποτα για ΠΣΚΔ!!!

Α μάλιστα.... απλά ο apex έχει μια ωραία λειτουργία που σύρεις προς τα κάτω (ή και πάνω) και ανοίγει όποια εφαρμογή του πεις...nova it is τότε!!!

Ο goat με touchwiz ειχε και σε εμενα πολυ lag.εβαλα νοβα και η κατασταση εγινε εμφανεστατα καλυτερη. Το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα widget της samsung

Ο goat με touchwiz ειχε και σε εμενα πολυ lag.εβαλα νοβα και η κατασταση εγινε εμφανεστατα καλυτερη. Το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα widget της samsung

Και εγω με touchwiz αλλα δεν εχω κανενα lag. Σε αλλους εκατσε καλα η goat και σε αλλους μαλλον οχι.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Και εγω με touchwiz αλλα δεν εχω κανενα lag. Σε αλλους εκατσε καλα η goat και σε αλλους μαλλον οχι.

τα ιδια και εδω ,απολυτως κανενα λαγκ με touchwiz !

AOKP build 37 in xda :)

Ποιά AOKP Stunner?

τα ιδια και εδω ,απολυτως κανενα λαγκ με touchwiz !

touchwiz και εγώ και όλα καλά

Και εγώ παιδιά μια από τα ίδια.. ΑΛΛΑ έτσι απλά για δοκιμή έβαλα Nova και είδα διαφορά στα Scrollable widgets (πχ gmail) είναι νεράκι στον Nova ενώ στον Tw κάνει κάτι μικρά σπασιματάκια που και που!

BTW, νέα official base LPQ2 (Open UK) date. 01.06.12

Ποιά AOKP Stunner?

Και εγώ παιδιά μια από τα ίδια.. ΑΛΛΑ έτσι απλά για δοκιμή έβαλα Nova και είδα διαφορά στα Scrollable widgets (πχ gmail) είναι νεράκι στον Nova ενώ στον Tw κάνει κάτι μικρά σπασιματάκια που και που!

BTW, νέα official base LPQ2 (Open UK) date. 01.06.12

Παιδιά δοκίμασε κάποιος την LPQ2 να μας πει εντυπώσεις?

giphy.gif

Την LQ2 μαλλον εννοειται παιδια...

Υπομονη...ακομα δε βγηκε καλα καλα...:p

Follow me on XDA

Βρήκαμε δουλειά μου φαίνεται για το τριήμερο :D

Θα την δοκίμαζα αν δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος με την goat ..

Θα δούμε όμως πόσο θα αντέξω ...χαχαχαχα

Παίδες με abyss από ότι διάβασα παραπάνω μπορούμε να κρατήσουμε back up έτσι δεν είναι ?

Απλά η επαναφορά θα πρέπει να γίνει και πάλι με abyss ?

Σωστός η κάνω λάθος ?

Sent from my note

Παίδες με abyss από ότι διάβασα παραπάνω μπορούμε να κρατήσουμε back up έτσι δεν είναι ?

Σωστός η κάνω λάθος ?

Sent from my note

Σωστα τα λες...

Βεβαια, στον τελευταιο cf root kernel λεγεται οτι το προβλημα ΜΠΟΡΕΙ να εχει λυθει.

Βεβαια μεχρι να επιβεβαιωθει....

Follow me on XDA

Σωστα τα λες...

Βεβαια, στον τελευταιο cf root kernel λεγεται οτι το προβλημα ΜΠΟΡΕΙ να εχει λυθει.

Βεβαια μεχρι να επιβεβαιωθει....

Ναι αλλα ο φίλος χθες είχε πρόβλημα αφού πήρε το backup.. Προσπάθησε μέσω abyss όλα καλά απλά όταν ήρθε η ώρα να περάσει τον kernel (νομίζω κάποιον τελευταίο LPF ) δεν μπορούσε να τον περασει από recovery. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προσπαθησα να περάσω τον LPF v5.6 από recovery δεν μου το έκανε οπότε πήγα μέσω mob odin.. Εχεις καταφέρει να πάρεις nandroid backup βρε Ηλία? Με ενδιαφέρει πολύ αν μπορέσω να το κάνω καπως

Ναι αλλα ο φίλος χθες είχε πρόβλημα αφού πήρε το backup.. Προσπάθησε μέσω abyss όλα καλά απλά όταν ήρθε η ώρα να περάσει τον kernel (νομίζω κάποιον τελευταίο LPF ) δεν μπορούσε να τον περασει από recovery. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προσπαθησα να περάσω τον LPF v5.6 από recovery δεν μου το έκανε οπότε πήγα μέσω mob odin.. Εχεις καταφέρει να πάρεις nandroid backup βρε Ηλία? Με ενδιαφέρει πολύ αν μπορέσω να το κάνω καπως

Δεν εχω δοκιμασει μιας και ο χρονος μου ειναι περιορισμενος...

Δοκιμαστε αν θελετε τον σημερινο κερνελ του franco.Ακουγονται καλα λογια...

Follow me on XDA

Ο τελευταίος cf-root μου επηρεάζει το wifi προσπαθεί να συνδεθεί και δεν.
giphy.gif

Σωστός η κάνω λάθος ?

Sent from my note

Παιδιά Προσοχή!!!!!!!!!!!

Διαβάστε προσεκτικά τι θα γράψω γιατί τώρα διάβαζα τα προηγούμενα posts και έχετε δώσει λάθος πληροφορίες στο παλικάρι που προσπαθούσε να επαναφέρει το Nandroid Backup...

Διαβάστε προσεκτικά:

Όταν είμαστε σε ICS ΔΕΝ παίρνουμε Nandroid Backup με τον Abyss Recovery-kernel...

Παίρνουμε κανονικά Nandroid Backup με τον Recovery-kernel που φοράει η ICS (LPF, LP8, LP9 κλπ)...

Όταν θέλουμε να επαναφέρουμε το Nandroid Backup που πήραμε (να κάνουμε δηλαδή Nandroid Restore) ΤΟΤΕ χρησιμοποιούμε τον Abyss Recovery-kernel...

Και είναι πολύ απλό... Αν κάνεις πρώτα install τον Abyss Recovery-kernel και μετά πάρεις το Nandroid Backup, όταν θα πάς να επαναφέρεις (αν χρειαστεί) το συγκεκριμένο Nandroid Backup, τότε στο τηλέφωνο θα έχεις μια ICS ROM με τον Abyss Recovery-kernel (ένα GingerBread kernel δηλαδή)... Οπότε λογικό είναι το τηλέφωνο σου να μην ξεκινήσει ΠΟΤΕ και να κολήσει στο logo της Samsung...

Το συμπέρασμα λοιπόν:

Nandroid Backup κάνουμε MONO με τον ICS Recovery-kernel που έχουμε στην ICS ROM...

Nandroid Restore κάνουμε MONO με τον Abyss Recovery-kernel

Και όλα αυτά γιατί το γνωστό bug με τους kernel των ICS βρίσκεται όταν γίνονται διαγραφές (format) από το Recovery... Όταν όμως παίρνεις Nandroid Backup ΔΕΝ γίνεται κανένα format οπότε ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να πάρεις Nandroid BAckup με το Recovery της ICS ώστε να σου κρατήσει στο Backup και τον ICS kernel...

'Οταν όμως πάμε να κάνουμε NAndroid Restore, τότε γίνονται διαγραφές (format) για να ξαναπαράσει το Backup που θες... Οπότε στο Nandroid Restore ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ o Abyss που είναι free από το bug κατά την διάρκεια διαγραφών στο σύστημα (formats)...

Το έγραψα και το ξαναγράφω...

ΟΛΟΙ οι Cf-root kernels παιρνiούνται MONO με Mobile ODIN ή PC ODIN....

ΔΕΝ μπορούν να φλασαριστούν από το Recovery γιατί πολύ απλά τα zip αρχεία του Chainfire ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για φλασάρισμα... Είναι για να κάνεις extract το .tar αρχείο που υπάρχει μέσα στο zip και αυτό χρησιμοποιείς στο Mobile ODIN ή στο PC ODIN

Συγνώμη για τα Bold-Κεφαλαία γράμματα, αλλά παίζουμε με μια Πανάκριβη συσκευή και πρέπει να κατανοηθούν βασικές έννοιες πριν αρχίζουμε να την "πειράζουμε"...........

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το έγραψα και το ξαναγράφω...

ΟΛΟΙ οι Cf-root kernels παιρνiούνται MONO με Mobile ODIN ή PC ODIN....

ΔΕΝ μπορούν να φλασαριστούν από το Recovery γιατί πολύ απλά τα zip αρχεία του Chainfire ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για φλασάρισμα... Είναι για να κάνεις extract το .tar αρχείο που υπάρχει μέσα στο zip και αυτό χρησιμοποιείς στο Mobile ODIN ή στο PC ODIN

Συγνώμη για τα Bold-Κεφαλαία γράμματα, αλλά παίζουμε με μια Πανάκριβη συσκευή και πρέπει να κατανοηθούν βασικές έννοιες πριν αρχίζουμε να την "πειράζουμε"...........

Πολυ σωστος ο Γιαννης και νομιζω ξεκαθαριστηκαν τα πραγματα.

Μια διευκρινηση μονο.Αν περαστει ο cf root με pc Odin νομιζω οτι αυξανεται o counter μιας και απο εκει πρεπει να περναμε μονο οτιδηποτε stock ή κανω λαθος???

Follow me on XDA

Ευχαριστούμε Γιάννη να είσαι καλά έλυσες πολλές απορίες :) και τελικά είναι πιο απλά τα πράγματα από ότι τουλάχιστον εγώ νόμιζα Edited by efthimis31

Γιατι όταν περνάμε τον abyss και κάνουμε ριμπουτ μένει στην οθόνη με μπλε φόντο που γράφει (Samsung Galaxy Note - AbyssNote Loading...) και δεν μπουταρει?
giphy.gif

Γιατι όταν περνάμε τον abyss και κάνουμε ριμπουτ μένει στην οθόνη με μπλε φόντο που γράφει (Samsung Galaxy Note - AbyssNote Loading...) και δεν μπουταρει?

Γιατί δεν μπορεί να μπουτάρει ICS rom με gingerbread kernel.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης