ampelift Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 θα το δοκιμασω αλλα αφου το backup το πηρα μετα την εγκατασταση του abys λογικα δεν θα μπουταρει ουτε ετσι.(με το που περασα τον abys εκανε μονο του restart και εμεινε στην οθονη με τα ασπρα γραμματα) το προσπαθω και επανερχομαι mass storage? σορρυ αλλα δεν ξερω πως γινεται αυτο,εννοεις στο cwm ? δοκιμαζω goat nandroid restore και βλεπουμε edit:τζιφος,δεν μπουταρει,περασα φρανκοκερνελ παλι δεν μπουταρει. τελευταια ελπιδα restore nandroid chrack v18... κατέβασε αυτό - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473622 - τρεχτω απ το ρικοβερι , μετα πέρνα εναν cf-root και θα μπουταρι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) κατέβασε αυτό - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473622 - τρεχτω απ το ρικοβερι , μετα πέρνα εναν cf-root και θα μπουταρι κανονικα. θα το δοκιμασω και αυτο φιλε γιατι το μονο που καταφερα ηταν να περασω το νανδροιδ απο chrack v18,μονο ετσι bootαρει. θα ενημερωσω αν δουλεψε. αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι δεν δεχεται τον κερνελ απο το site του chainfire που κατεβασα απο το λινκ που εδωσε ο ευθυμης. edit, μετα το καθαρισμα δεν κανει install και παλι τον κερνελ,ουτε αυτον ουτε τονLPY.... Edited May 31, 2012 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εγω παντως παιδια σε αντιθεση με τους περισσοτερους,καθε αλλο παρα εντυπωσιασμενος εμεινα απο την goa. Αρκετο lag σε σχεση με τις cm9/pa και πολυ λιγοτερη ελευθερια για να μην πω για το look,και το μονο που πλεον μπορει να με κρατησει σε stock ειναι η αρκετα καλυτερη κατα τη γνωμη μου υλοποιηση της καμερας απο software αποψης στο touchwiz.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 AOKP build 37 in xda :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Δεν θελω να γινω φορτικος...αλλά ποια τα πλεονεκτηματα σε σχεση με cm9 αν εξαιρεσεις την lockscreen που και σε cm9 μια χαρα εχει γινει; Πολυ ελπιδοφορο μου ακουστηκε αυτο για αλλαγες στον kernel που θα επιτρεψει dual boot. Edited May 31, 2012 by depmode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δεν θελω να γινω φορτικος...αλλά ποια τα πλεονεκτηματα σε σχεση με cm9 αν εξαιρεσεις την lockscreen που και σε cm9 μια χαρα εχει γινει; Πολυ ελπιδοφορο μου ακουστηκε αυτο για αλλαγες στον kernel που θα επιτρεψει dual boot. Το τελευταιο που ειπες.dual boot :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 AOKP build 37 in xda :) Για πες .... Είμαστε για φλασαρισμα δηλαδή ? 3 μέρα χωρίς φλας , τον lpf kernel τον παίρνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Για πες .... Είμαστε για φλασαρισμα δηλαδή ? 3 μέρα χωρίς φλας , τον lpf kernel τον παίρνει ? Για τον kernel oχι...είναι τύπου cm9... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Για τον kernel oχι...είναι τύπου cm9... Έχει τα γνωστά θέματα που έχουν και οι cm9 δηλαδή; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έχει τα γνωστά θέματα που έχουν και οι cm9 δηλαδή; Sent from my note Σε αυτό θα σε γελάσω.. Πιο αρμόδιοι είναι τα παιδιά που "παίζουν" περισσότερο με aosp. Αλλά νομίζω ότι πάνω κάτω έχουν τα ίδια θέματα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έχει τα γνωστά θέματα που έχουν και οι cm9 δηλαδή; Sent from my note Ακριβως τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εγω παντως παιδια σε αντιθεση με τους περισσοτερους,καθε αλλο παρα εντυπωσιασμενος εμεινα απο την goa. Αρκετο lag σε σχεση με τις cm9/pa και πολυ λιγοτερη ελευθερια για να μην πω για το look,και το μονο που πλεον μπορει να με κρατησει σε stock ειναι η αρκετα καλυτερη κατα τη γνωμη μου υλοποιηση της καμερας απο software αποψης στο touchwiz.... Αυτό ακριβώς με αποτρέπει από τις AOSP από εποχές GS1,GS2 που ποτέ δεν έπαιξε σωστά η κάμερα (όσο τα είχα στην κατοχή μου, γιατί σήμερα που μιλάμε μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα) + ένα παραπάνω στο note όλα τα S apps .. ΥΓ. Η goa μου παίζει άψογα.. δεν ξέρω που είδες το lag :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημέρα σε όλους και καλό 3ήμερο να έχουμε!!! Ερώτηση, με την goatrip ποιον launcher χρησιμοποιείτε? Εμένα κάνα/δύο φορές έσκασε και δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή ή ο launher... μιλάω ότι κόλλησε για λίγο και μετά διακόπηκε η λειτουργία του launcher ο οποίος έκανε restart.. όχι ότι με ενοχλεί απίστευτα απλά ρωτώ... με τον playerpro μου το έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημέρα σε όλους και καλό 3ήμερο να έχουμε!!! Ερώτηση, με την goatrip ποιον launcher χρησιμοποιείτε? Εμένα κάνα/δύο φορές έσκασε και δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή ή ο launher... μιλάω ότι κόλλησε για λίγο και μετά διακόπηκε η λειτουργία του launcher ο οποίος έκανε restart.. όχι ότι με ενοχλεί απίστευτα απλά ρωτώ... με τον playerpro μου το έκανε Καλημέρα! καλό 3ημερο για τους τυχερούς που δε δουλεύουν!!! εμείς οι υπόλοιποι στη πίκρα..:p Κι εμένα ο apex μου τα έκανε αυτά...έβαλα nova και ησύχασα.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εγώ TSF έχω και κανένα πρόβλημα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημέρα! καλό 3ημερο για τους τυχερούς που δε δουλεύουν!!! εμείς οι υπόλοιποι στη πίκρα..:p Κι εμένα ο apex μου τα έκανε αυτά...έβαλα nova και ησύχασα.. Χα! Έλα πες που θα είσαι να κατέβω για καφέ την Δευτέρα να σου κάνω παρέα γιατί μόνος θα βαρεθώ, ειδικά αν δεν μας δώσεις τίποτα για ΠΣΚΔ!!! Α μάλιστα.... απλά ο apex έχει μια ωραία λειτουργία που σύρεις προς τα κάτω (ή και πάνω) και ανοίγει όποια εφαρμογή του πεις...nova it is τότε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ο goat με touchwiz ειχε και σε εμενα πολυ lag.εβαλα νοβα και η κατασταση εγινε εμφανεστατα καλυτερη. Το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα widget της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ο goat με touchwiz ειχε και σε εμενα πολυ lag.εβαλα νοβα και η κατασταση εγινε εμφανεστατα καλυτερη. Το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα widget της samsung Και εγω με touchwiz αλλα δεν εχω κανενα lag. Σε αλλους εκατσε καλα η goat και σε αλλους μαλλον οχι. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Και εγω με touchwiz αλλα δεν εχω κανενα lag. Σε αλλους εκατσε καλα η goat και σε αλλους μαλλον οχι. τα ιδια και εδω ,απολυτως κανενα λαγκ με touchwiz ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 touchwiz και εγώ και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 AOKP build 37 in xda :) Ποιά AOKP Stunner? Και εγω με touchwiz αλλα δεν εχω κανενα lag. Σε αλλους εκατσε καλα η goat και σε αλλους μαλλον οχι. τα ιδια και εδω ,απολυτως κανενα λαγκ με touchwiz ! touchwiz και εγώ και όλα καλά Και εγώ παιδιά μια από τα ίδια.. ΑΛΛΑ έτσι απλά για δοκιμή έβαλα Nova και είδα διαφορά στα Scrollable widgets (πχ gmail) είναι νεράκι στον Nova ενώ στον Tw κάνει κάτι μικρά σπασιματάκια που και που! BTW, νέα official base LPQ2 (Open UK) date. 01.06.12 Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ποιά AOKP Stunner? Και εγώ παιδιά μια από τα ίδια.. ΑΛΛΑ έτσι απλά για δοκιμή έβαλα Nova και είδα διαφορά στα Scrollable widgets (πχ gmail) είναι νεράκι στον Nova ενώ στον Tw κάνει κάτι μικρά σπασιματάκια που και που! BTW, νέα official base LPQ2 (Open UK) date. 01.06.12 Παιδιά δοκίμασε κάποιος την LPQ2 να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδιά δοκίμασε κάποιος την LPQ2 να μας πει εντυπώσεις? Την LQ2 μαλλον εννοειται παιδια... Υπομονη...ακομα δε βγηκε καλα καλα...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδιά δοκίμασε κάποιος την LPQ2 να μας πει εντυπώσεις? Βρήκαμε δουλειά μου φαίνεται για το τριήμερο :D Θα την δοκίμαζα αν δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος με την goat .. Θα δούμε όμως πόσο θα αντέξω ...χαχαχαχα Παίδες με abyss από ότι διάβασα παραπάνω μπορούμε να κρατήσουμε back up έτσι δεν είναι ? Απλά η επαναφορά θα πρέπει να γίνει και πάλι με abyss ? Σωστός η κάνω λάθος ? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Βρήκαμε δουλειά μου φαίνεται για το τριήμερο :D Θα την δοκίμαζα αν δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος με την goat .. Θα δούμε όμως πόσο θα αντέξω ...χαχαχαχα Παίδες με abyss από ότι διάβασα παραπάνω μπορούμε να κρατήσουμε back up έτσι δεν είναι ? Απλά η επαναφορά θα πρέπει να γίνει και πάλι με abyss ? Σωστός η κάνω λάθος ? Sent from my note Σωστα τα λες... Βεβαια, στον τελευταιο cf root kernel λεγεται οτι το προβλημα ΜΠΟΡΕΙ να εχει λυθει. Βεβαια μεχρι να επιβεβαιωθει.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts