Nizl84 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Η team union είναι η καλύτερη από ότι κυκλοφορεί σε tw rom μέχρι στιγμής. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσω με τον speedmod για έξτρα μπαταρία αν και φοβάμαι ότι θα χάσει αρκετή από την σπιρτάδα της όπως είναι τώρα με coh. Έχετε δοκιμάσει και με τους δύο; Edit: Παίδες, όποιος μπορεί να τσεκάρει, ο speedmod by default χωρίς πείραγμα στην συσκευή σας είναι powersave-noop? Edited July 12, 2013 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Η team union είναι η καλύτερη από ότι κυκλοφορεί σε tw rom μέχρι στιγμής. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσω με τον speedmod για έξτρα μπαταρία αν και φοβάμαι ότι θα χάσει αρκετή από την σπιρτάδα της όπως είναι τώρα με coh. Έχετε δοκιμάσει και με τους δύο; Edit: Παίδες, όποιος μπορεί να τσεκάρει, ο speedmod by default χωρίς πείραγμα στην συσκευή σας είναι powersave-noop? Φιλαρακι με coh θελω standar 2 φορες την ημερα φορτισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Η team union είναι η καλύτερη από ότι κυκλοφορεί σε tw rom μέχρι στιγμής. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσω με τον speedmod για έξτρα μπαταρία αν και φοβάμαι ότι θα χάσει αρκετή από την σπιρτάδα της όπως είναι τώρα με coh. Έχετε δοκιμάσει και με τους δύο; Edit: Παίδες, όποιος μπορεί να τσεκάρει, ο speedmod by default χωρίς πείραγμα στην συσκευή σας είναι powersave-noop? βασικά δεν είναι με coh kernel είναι με Kernel: PhilZ-cwm6-XXLT5 ο Κοχ δεν μου δούλεψε καλά όταν τον δοκιμασα. ναι είναι με powersave-noop και τα αλλαξα σε ondemand. noop. με speedmode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 βασικά δεν είναι με coh kernel είναι με Kernel: PhilZ-cwm6-XXLT5 ο Κοχ δεν μου δούλεψε καλά όταν τον δοκιμασα. ναι είναι με powersave-noop και τα αλλαξα σε ondemand. noop. με speedmode. στον διαχειρηστη ondemand και στον προγραμματισμο noop πειραξες τισ συχνοτητες?το εχει τσεκαρει για να γινεται εφαρμογη κατα την εκκινηση που λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 στον διαχειρηστη ondemand και στον προγραμματισμο noop πειραξες τισ συχνοτητες?το εχει τσεκαρει για να γινεται εφαρμογη κατα την εκκινηση που λεει? συχνότητες μην πειραξεις κατα την εκκίνηση ναι και πατάς εφαρμογή κάτω αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 βασικά δεν είναι με coh kernel είναι με Kernel: PhilZ-cwm6-XXLT5 ο Κοχ δεν μου δούλεψε καλά όταν τον δοκιμασα. ναι είναι με powersave-noop και τα αλλαξα σε ondemand. noop. με speedmode. Σχετικά με τον Philz το γνωρίζω, απλώς τον πέταξα για τον coh με το που έβαλα την ρομ. Μέχρι στιγμής σε powersave-noop δεν έχω δει καμιά διαφορά υπέρ του coh. Ούτε σε σπιρτάδα, πόσο μάλλον σε μπαταρία που υπερτερεί ο speedmod σημαντικά. Αν δω κάπου να με κρατάει πίσω το powersave θα το γυρίσω και εγώ σε ondemand αλλά μέχρι στιγμής πάει υποδειγματικα. Με τον coh ζεσταινοταν πολύ περισσότερο επίσης. Και λογικό... Λόγω τσιμπημενης gpu χωρίς να κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Σχετικά με τον Philz το γνωρίζω, απλώς τον πέταξα για τον coh με το που έβαλα την ρομ. Μέχρι στιγμής σε powersave-noop δεν έχω δει καμιά διαφορά υπέρ του coh. Ούτε σε σπιρτάδα, πόσο μάλλον σε μπαταρία που υπερτερεί ο speedmod σημαντικά. Αν δω κάπου να με κρατάει πίσω το powersave θα το γυρίσω και εγώ σε ondemand αλλά μέχρι στιγμής πάει υποδειγματικα. Με τον coh ζεσταινοταν πολύ περισσότερο επίσης. Και λογικό... Λόγω τσιμπημενης gpu χωρίς να κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο. έτσι ακριβώς ξέχασα τις θερμοκρασίες γιαυτό τον πέταξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Φιλε μου τι λες τωρα? 3.30-4 ωρες?Καλα τι χρηση του κανεις και εχεις αυτους τους χρονους? Παντως απ οσες ρομ εχω δοκιμασει η team union ειναι απο τις πιο σταθερες και αξιοπιστες και δυστηχως οπως το λες την φτιαχνουν Γερμανοι αλλα η ρουφιανα ειναι καλη :P περνας το κερνελ και κανεις dalvik cache και cache partition format να φανταστω ε?Χρησιμοποιεις και τα tweaks Που εχει μεσα για το cpu? Για του λόγου του αληθές να σημερινή μπαταρία όλη είναι με WiFi ανοικτά και σε ονλινε πόκερ παιχνιδι που τραβάει περισσότερη κατανάλωση και εγώ δεν το πιστεύω... [ATTACH]34159[/ATTACH] [ATTACH]34160[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) [ATTACH]34161[/ATTACH] [ATTACH]34162[/ATTACH]Για του λόγου του αληθές να σημερινή μπαταρία όλη είναι με WiFi ανοικτά και σε ονλινε πόκερ παιχνιδι που τραβάει περισσότερη κατανάλωση και εγώ δεν το πιστεύω... [ATTACH]34159[/ATTACH] [ATTACH]34160[/ATTACH] οκ τωρα εχω μεινει δεν το πιστευω....!Ποσο καιρο εχεις το κινητο ειναι με την πρωτη σου μπαταρια? Σιγουρα εσυ το εχεις πιο πολυ απο εμενα εγω τελος του μηνα κλεινω χρονο δες εδω το δικο μου που ειναι στο 51% και πες μου αν ειναι νορμαλ Edited July 13, 2013 by Segas_Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 καλησπερα παιδια, ποια ειναι η τελευταια διαθεσιμη στοκ για την συσκευη? επισης, ο τροπος για να φυγει το triangle ειναι ιδιος με παλια? ευχαριστω! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 [ATTACH]34161[/ATTACH] [ATTACH]34162[/ATTACH] οκ τωρα εχω μεινει δεν το πιστευω....!Ποσο καιρο εχεις το κινητο ειναι με την πρωτη σου μπαταρια? Σιγουρα εσυ το εχεις πιο πολυ απο εμενα εγω τελος του μηνα κλεινω χρονο δες εδω το δικο μου που ειναι στο 51% και πες μου αν ειναι νορμαλ βασικά δεν βλέπω καμια φωτο για να σου πω το κινητό το έχω απο 10 Νοεμβρίου 2011 η μπαταρία είναι δεύτερη γνήσια που έχω πάρει. είναι και θέμα μπαταρίας αυτή βγήκε καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) βασικά δεν βλέπω καμια φωτο για να σου πω το κινητό το έχω απο 10 Νοεμβρίου 2011 η μπαταρία είναι δεύτερη γνήσια που έχω πάρει. είναι και θέμα μπαταρίας αυτή βγήκε καλή Για δες τωρα... Φιλε κατι εχει παθει και τωρα δεν εμφανιζει τις φωτο απο το χθεσινο μου ποστ δεν τις βλεπεις καθολου? βασικά δεν βλέπω καμια φωτο για να σου πω το κινητό το έχω απο 10 Νοεμβρίου 2011 η μπαταρία είναι δεύτερη γνήσια που έχω πάρει. είναι και θέμα μπαταρίας αυτή βγήκε καλή Οι φωτο ειναι εδω http://www.sendspace.com/filegroup/8CbTerwG8IY2RUU0ugn2mIE3u8ADwTul :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 καλησπερα παιδια, ποια ειναι η τελευταια διαθεσιμη στοκ για την συσκευη? Η τελευταία ελληνική stock rom είναι αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) δεν με ενδιαφερει να ειναι ελληνικη, με ενδιαφερει να ειναι η πιο τελευταια. ευχαριστω πολυ παντως για το λινκ ^_^ (αυτη που μου δωσες να κατεβασω, σε ποια αντιστοχει απ'αυτες εδω?) οσον αφορα το τριγωνακι, το βγαζουμε οπως και παλια σωστα? οπως ειχε περιγραψει εδω? --> Οδηγίες για Εγκατάσταση ICS - Root - Mods - Triangle Away - Kernel Edited July 14, 2013 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 δεν με ενδιαφερει να ειναι ελληνικη, με ενδιαφερει να ειναι η πιο τελευταια. Η πιο τελευταία δεν σημαίνει πως είναι και η καλύτερη. Πολλές φορές μας έχει τύχη να έχει βγει νέα έκδοση και ξαφνικά οι ίδιοι dev να μας πηγαίνουν 1-2 εκδόσεις πίσω, γιατί βρήκαν πολλά προβλήματα στις νέες υποτίθεται βελτιωμένες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ποιά είναι η καλύτερη stock 4.1.2, με βάση τους devs? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Οταν περασα την official 4.1.2 το κινητο αρχισε να κολλαει και αναγκαζομαι 4-5 φορες την ημερα να κανω reboot.Υπεθεσα οτι ισως εφταιγε η rom και ετσι περασα την sweet v9.Τις πρωτες 2 ημερες δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα επειτα παλι τα ιδια. Μπορει να με βοηθησει καποιος στο τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ποιά είναι η καλύτερη stock 4.1.2, με βάση τους devs? Η προσωπική μου γνώμη μετά από τόσες και τόσες ROM που έχω βάλει στο note μας, κράτησε αυτή την ROM που θα σου "κάτσει" καλύτερα. Μην σε επηρεάζουν δηλώσεις ή γνώμες άλλων πως κάνουν παπάδες. Όλες έχουν τα μικροπροβληματάκια τους και όλες τα καλούδια τους, η κάθε μια ξεχωριστά. Σκέψου τι ζητάς περισσότερο από το note σου και δες μια ROM στην δίνει περισσότερο και απλά μείνει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλή ιδέα φίλε. Απλώς σκεφτόμουν να περάσω κάποια stock 4.1.2 μέχρι να έχω και επίσημη 4.1.2 για την Κύπρο... Οι ελληνικές τι λένε; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Να υποθέσω και να ελπίζω πως κάτι καλό ετοιμάζεται στο XDA με βάση XXLT9 ? Μόλις το ανεβάσουν θα σας φτιάξω mirror link για να το πάρουμε γρήγορα εμείς. Για ρίξτε μια ματιά να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2366175 έτοιμο το λινκ: http://adf.ly/SJ5Dx Edited July 17, 2013 by chvet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι. Ξαφνικα δεν κλειδωνει δορυφορους και ουτε βρισκει. Εχω την Cyanogen asylum 4.2.2. Αλλαζαμε τιποτα σε κανεναν αρχειο ή ειναι ιδεα μου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι. Ξαφνικα δεν κλειδωνει δορυφορους και ουτε βρισκει. Εχω την Cyanogen asylum 4.2.2. Αλλαζαμε τιποτα σε κανεναν αρχειο ή ειναι ιδεα μου; Χμμμ σαν να θυμάμαι πως είχα και εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα με την Asylum. Πήγα στο play έψαξα για μερικά προγραμματάκια που κάνουν fix το lock του gps και αυτά τα μικρά μου κλείδωναν αμέσως το στίγμα μου. Το ένα που είχα ήταν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.haggy.android.gpstimer Και το άλλο αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix Αν θες για GPS Tracking πες μου να σου δείξω και ένα πολύ καλό προγραμματάκι και φτηνό που αγόρασα εγώ που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και μου έχουν δώσει και web embed όπου το έβαλα στην ιστοσελίδα μου και μέσα από εκεί μου βγάζει τον χάρτη και μπορώ να ελέγχω ότι device βάζω. Το θες για GPS Tracking ? Edited July 18, 2013 by chvet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Χμμμ σαν να θυμάμαι πως είχα και εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα με την Asylum. Πήγα στο play έψαξα για μερικά προγραμματάκια που κάνουν fix το lock του gps και αυτά τα μικρά μου κλείδωναν αμέσως το στίγμα μου. Το ένα που είχα ήταν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.haggy.android.gpstimer Και το άλλο αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix Αν θες για GPS Tracking πες μου να σου δείξω και ένα πολύ καλό προγραμματάκι και φτηνό που αγόρασα εγώ που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και μου έχουν δώσει και web embed όπου το έβαλα στην ιστοσελίδα μου και μέσα από εκεί μου βγάζει τον χάρτη και μπορώ να ελέγχω ότι device βάζω. Το θες για GPS Tracking ? Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το gps το θελω για χρηση gps navigator. Δοκιμασα το igo και δεν κλειδωνει για κανενα λογο. Ανοιξα και τα data και τιποτα. Με τα δυο αυτα προγραμματακια τι γινεται; Τα χρησιμοποιεις μια φορα και φτιαχνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αν θες για GPS Tracking πες μου να σου δείξω και ένα πολύ καλό προγραμματάκι και φτηνό που αγόρασα εγώ που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και μου έχουν δώσει και web embed όπου το έβαλα στην ιστοσελίδα μου και μέσα από εκεί μου βγάζει τον χάρτη και μπορώ να ελέγχω ότι device βάζω. Το θες για GPS Tracking ? Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτό.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το gps το θελω για χρηση gps navigator. Δοκιμασα το igo και δεν κλειδωνει για κανενα λογο. Ανοιξα και τα data και τιποτα. Με τα δυο αυτα προγραμματακια τι γινεται; Τα χρησιμοποιεις μια φορα και φτιαχνεται; Αυτα τα προγραμματακια (gpsfix, fastergps κλπ) αλλαζουν το gps.conf το οποιο περιεχει πληροφοριες σχετικα με τον τροπο συνδεσης του gps..δηλαδη μπορεις πχ να εχεις προκαθορισμενη την ελλαδα σαν αρχικη χωρα ωστε να ξερει απο πριν που να ξεκιναει να ψαξει και να μειωσει το χρονο συνδεσης για cold fix.. Ωστοσο, αν εσενα δεν σου συνδεεται με τιποτα τοτε εχεις προβλημα μητρικης. Δειχνει πως ψαχνει αλλα δε κλειδωνει ποτε. Το ειχα παθει και εγω το ιδιο και η μονη λυση ηταν αλλαγη μητρικης. Μη προσπαθεις με προγραμματα, fixes, roms κλπ να το φτιαξεις..χαμενος χρονος (το παλευα καμια βδομαδα ετσι) Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτό.... Για παρακολουθηση του κινητου υπαρχουν διαφορα προγραμματα (τα πλασαρουν σαν αντικλεπτικα). Προσωπικα αγορασα το cerberus που μετα απο ψαξιμο κατεληξα οτι ειναι το καλυτερο. Edited July 18, 2013 by johnsour Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts