tigio13 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Το έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον πενήντα φορές. Εγώ προσωπικά, πάντα από ics με cf root kernel. Γενικά, προς όποιον δεν γνωρίζει, για το triangle away, δεν προχωράμε ποτέ αν δεν αναγνωρίσει τη συσκευή μας. αφου το εχεις κανει πανω απο 50 φορες θα μπορουσες να μου πεις τα βηματα που πρεπει να κανω ενα ενα αναλυτικα μηπως δεν καταλαβω κατι και γινει καποιο λαθος??? εχω δει τον οδηγο που υπαρχει απλα επειδη πρωτον ειναι στα αγγλικα και 2ον επειδη δεν το πολυεχω θα βολευε να μου το εξηγησει καποιος. Edited May 10, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Απο τις ρυθμισεις γλωσσας, θα πας στο πληκτρολογιο που χρησιμοποιεις. Νασαι καλα,γιατι πηγαινα στη ρυθμιση των ηχων και ξαναπερασα την ρομ για να μην ακουω αυτον τον ηχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 γεια σας παιδια, ενδιαφέρεται ένας φίλος μου να του περάσω την ultimate v6, έχει στοκ ics χωρις ροοτ. Υπάρχει κάποιο βίντεο-οδηγος ?. επιπλεον θέλει να ξερει τι ελλείψεις έχει από τη στοκ? απο οτι εχουμε διαβασει εχει air-view, multi-window, αλλα τον ενδιαφέρει και το smart stay (δεν αναφέρεται καπου αν το εχει η' οχι) . επισης οποια επιπλέον συμβουλή ειναι ευπρόσδεκτη (και απαραίτητη). Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Για το smart stay, η εφαρμογη smartstay ex δουλευει μια χαρα, καλυτερα νομιζω απο την stock. Οσο ειχα stock rom επρεπε να το ειχα ευθει το κινητο και δεν βολευε για διαβασμα, με αυτην την εφαρμογη ειναι καπως καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 αφου το εχεις κανει πανω απο 50 φορες θα μπορουσες να μου πεις τα βηματα που πρεπει να κανω ενα ενα αναλυτικα μηπως δεν καταλαβω κατι και γινει καποιο λαθος??? εχω δει τον οδηγο που υπαρχει απλα επειδη πρωτον ειναι στα αγγλικα και 2ον επειδη δεν το πολυεχω θα βολευε να μου το εξηγησει καποιος. Από ics rom με cf root kernel, τρέχεις το triangle away. Αφού σου ζητήσει τα δικαιώματα root, κάνει ένα μικρό scan και σε ρωτάει αν το μοντέλο είναι όντως το N7000. Πατωντας αποδοχή, περνάς στο μενού της εφαρμογής. (Προσοχή, συνεχίζεις μόνο αν σου εμφανίσει για N7000). Περνωντας λοιπόν στο μενού, επιλέγεις Reset flash counter. Πατάς οκ σε ότι σου βγάλει και κάνει reboot σε ένα προσωρινό recovery. Εκεί ακολουθείς τις οδηγίες. (Έχω να το κάνω κάνα μήνα και σου δίνω οδηγίες από τι θυμάμαι). Δηλαδή, volume up για να συνεχίσεις, ή volume down για να ακυρώσεις την διαδικασία. Ποτέ power button γιατί πιθανότατα θα μπρικαρει. Οπότε πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο, καλό είναι να απομακρύνεις τα δάχτυλα που είναι κοντά στο power button, ώστε να μην πατηθεί κατά λάθος. Πατώντας λοιπόν το volume up, κάνει μια διεργασία για την αφαίρεση του triangle και κάνει reboot για να ξεκινήσει η συσκευή. Αυτό ήταν. Μπορεί να ακούγεται πολύπλοκο αλλά δεν είναι τίποτα. PS. Γνωρίζω μόνο μέσω ics και cf root kernel. Δεν ξέρω αν δουλεύει και μέσω jelly bean. Πριν το ξεκινήσεις, για ότι δεν καταλαβαινεις, καθώς δεν είμαι και αστέρι στις οδηγίες, ξαναρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Από ics rom με cf root kernel, τρέχεις το triangle away. Αφού σου ζητήσει τα δικαιώματα root, κάνει ένα μικρό scan και σε ρωτάει αν το μοντέλο είναι όντως το N7000. Πατωντας αποδοχή, περνάς στο μενού της εφαρμογής. (Προσοχή, συνεχίζεις μόνο αν σου εμφανίσει για N7000). Περνωντας λοιπόν στο μενού, επιλέγεις Reset flash counter. Πατάς οκ σε ότι σου βγάλει και κάνει reboot σε ένα προσωρινό recovery. Εκεί ακολουθείς τις οδηγίες. (Έχω να το κάνω κάνα μήνα και σου δίνω οδηγίες από τι θυμάμαι). Δηλαδή, volume up για να συνεχίσεις, ή volume down για να ακυρώσεις την διαδικασία. Ποτέ power button γιατί πιθανότατα θα μπρικαρει. Οπότε πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο, καλό είναι να απομακρύνεις τα δάχτυλα που είναι κοντά στο power button, ώστε να μην πατηθεί κατά λάθος. Πατώντας λοιπόν το volume up, κάνει μια διεργασία για την αφαίρεση του triangle και κάνει reboot για να ξεκινήσει η συσκευή. Αυτό ήταν. Μπορεί να ακούγεται πολύπλοκο αλλά δεν είναι τίποτα. PS. Γνωρίζω μόνο μέσω ics και cf root kernel. Δεν ξέρω αν δουλεύει και μέσω jelly bean. Πριν το ξεκινήσεις, για ότι δεν καταλαβαινεις, καθώς δεν είμαι και αστέρι στις οδηγίες, ξαναρωτας. σε ευχαριστω πολυ το δοκιμασα με jb και prinstine ρομ μια χαρα πηγε εφυγε και το τριγωνακι ολα κομπλε!!! βεβαια εκει που ψιλοφρικαρα ηταν που δεν ειχα πολλη μπαταρια και αφου ετρεξε το triangleaway το κινητο δεν ανοιξε μετα το restart αλλα με το που το εβαλα στη φορτηση ανοιξε και ειχε φυγει και το τριγωνακι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ps@Freddy Ειμαι σίγουρος ότι με το θηρίο σου τώρα στο χέρι, γελάς καλοπροαιρετα με τις κουβέντες που κάνουμε περί μπαταρίας για διωρα και τρίωρα στο πρώτο note. :). :lol::lol::lol: αστα φιλε χαχαχα εχω ενα note ολη την μερα ανοιχτο..δεν το πιστευα ποτε οτι θα το εβλεπα αυτο το πραγμα...:lol: καλο χρυσο λατρεμενο το θηριο στο θεμα μπαταριας τελικα ηταν πολυ πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 σε ευχαριστω πολυ το δοκιμασα με jb και prinstine ρομ μια χαρα πηγε εφυγε και το τριγωνακι ολα κομπλε!!! βεβαια εκει που ψιλοφρικαρα ηταν που δεν ειχα πολλη μπαταρια και αφου ετρεξε το triangleaway το κινητο δεν ανοιξε μετα το restart αλλα με το που το εβαλα στη φορτηση ανοιξε και ειχε φυγει και το τριγωνακι!!! Γενικά να αποφεύγεις να έχεις λίγη μπαταρία πριν και κάνεις οποιαδήποτε διεργασία μέσω recovery. Πχ σε αλλαγή ρομ. Χαίρομαι που βοήθησα και για ότι άλλο θες, εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Γενικά να αποφεύγεις να έχεις λίγη μπαταρία πριν και κάνεις οποιαδήποτε διεργασία μέσω recovery. Πχ σε αλλαγή ρομ. Χαίρομαι που βοήθησα και για ότι άλλο θες, εδώ είμαστε. καλα ναι για ρομ το ηξερα και παντα ειχα πανω απο 80% πριν κανω οτιδηποτε αλλα πιστευα πως το τριγωνακι ηταν κατι απλο και πως 15% εφτανε.τεσπα απο δω και περα παντα φορτισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αναβάθμιση σημερινή c.o.h.'s HelloWorld [v1.3.7] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252977 τον έβαλα όλα καλα μέχρι στιγμής και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 :lol::lol::lol: αστα φιλε χαχαχα εχω ενα note ολη την μερα ανοιχτο..δεν το πιστευα ποτε οτι θα το εβλεπα αυτο το πραγμα...:lol: καλο χρυσο λατρεμενο το θηριο στο θεμα μπαταριας τελικα ηταν πολυ πισω... kαλημερα τελικα πατριδα αλλαξες κινητο?? το αφησες το τερας??? ποιο πηρες?? μεγια σου και καλα φλασαρισματα :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 kαλημερα τελικα πατριδα αλλαξες κινητο?? το αφησες το τερας??? ποιο πηρες?? μεγια σου και καλα φλασαρισματα :) Πείρε το τέρας νουμερο 2. Αχ άντε να βγει το 3 να αλλάξουμε και εμείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Πείρε το τέρας νουμερο 2. Αχ άντε να βγει το 3 να αλλάξουμε και εμείς.... Απ' το στομα σου και στου Θεου το αυτι... :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ποια AOSP Rom προτείνετε εκτός από Asylum; Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ποια AOSP Rom προτείνετε εκτός από Asylum; stunner ποτέ βάζω βάζω αυτήν αν και σκευτομαι να δοκιμασω την slim ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 stunner ποτέ βάζω βάζω αυτήν αν και σκευτομαι να δοκιμασω την slim ROM Για Stunner δυστυχως σταματησε η αναπτυξη.Η slim ειναι meahhh :p Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Για Stunner δυστυχως σταματησε η αναπτυξη.Η slim ειναι meahhh :p τι είναι η slim?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 kαλημερα τελικα πατριδα αλλαξες κινητο?? το αφησες το τερας??? ποιο πηρες?? μεγια σου και καλα φλασαρισματα :) το 2...:) αντε μολις βγει το 3 σας περιμενω απο εκει...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 τι είναι η slim?? Δε μ'αρέσει/δε προσφέρει κάτι διαφορετικό από Asylum. Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αν το 3 δεν έχει Ραδιόφωνο και το 32αρι δεν είναι πλέον βασική έκδοση στη τιμή των 16gb θα συναντηθούμε μάλλον στο note 2.δε γίνεται οι κλώνοι galaxy των 200€ να ξεκίνησαν να δίνουν 16gb πλέον και η Samsung να μην δίνει 32gb στα 700€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εβαλα την ultimate, αλλα δεν ξερω τι εγινε μου κολλαγε συνεχεια και ετσι περασα την stock N7000XXLT4 N7000OXALT4 - Germany με τον << 05.05.2013 - PhilZ-cwm6 v5.00.4 with CWM 6.0.3.1 based recovery >> DDLSC - DXLSE - JPLSB - XXLSZ - XXLT4 - ZSLO2 Fixed for bootloop ZCLSF (no bootloop fix) Χωρις να κανω wipe Καμια καλη ,δοκιμασμενη custom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 το 2...:) αντε μολις βγει το 3 σας περιμενω απο εκει...:lol::lol: πατριδα απο που το πηρες και ποσο??? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εβαλα την ultimate, αλλα δεν ξερω τι εγινε μου κολλαγε συνεχεια και ετσι περασα την stock N7000XXLT4 N7000OXALT4 - Germany με τον << 05.05.2013 - PhilZ-cwm6 v5.00.4 with CWM 6.0.3.1 based recovery >> DDLSC - DXLSE - JPLSB - XXLSZ - XXLT4 - ZSLO2 Fixed for bootloop ZCLSF (no bootloop fix) Χωρις να κανω wipe Καμια καλη ,δοκιμασμενη custom; TI εννοείς Χωρις να κανω wipe να κανεις παντα για να μην εχεις προβληματα.... εγω με αυτα που λεει η υπογραφη μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. καλητερα να περιμενεις 1-2 μερες που θα βγαλουν αναβαθμιση στην νεα βαση (XXLT5) η Sweet ROM V7 και η Team Union Rom που ειναι καλητερες κατεμε. τωρα εξαρτατε τι χρηση κανεις και τι θες απο το κινητο σου. αν η ultimate που σου κολουσε την εβαλες χωρις wipe 99,9% αυτο φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 TI εννοείς Χωρις να κανω wipe να κανεις παντα για να μην εχεις προβληματα.... εγω με αυτα που λεει η υπογραφη μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. καλητερα να περιμενεις 1-2 μερες που θα βγαλουν αναβαθμιση στην νεα βαση (XXLT5) η Sweet ROM V7 και η Team Union Rom που ειναι καλητερες κατεμε. τωρα εξαρτατε τι χρηση κανεις και τι θες απο το κινητο σου. αν η ultimate που σου κολουσε την εβαλες χωρις wipe 99,9% αυτο φταίει. Την τελευταια stock εβαλα χωρις να κανω wipe Γιατι ειχα βαρεθει να το ξαναστεινω Tnν ultimate την ειχα βαλει 4 φορες με τα wipe που ειχε στο video, χα, χα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εχουμε νεο thor kernel. Πολυ γρηγορος αν και νομιζω ζεσταινεται παραπανω το κινητο http://db.tt/Ci04nTgm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts