giokspy Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εγω παντως εδωσα το galaxy s1για να παρω το note και πραγματικά ακομα το σκεφτομαι. Με απογοητευσε λιγο το note. Eιτε γιατι το πηρα ακροβουτσικο, ειτε με την μπαταρια(το s1 εβγαζε 5ωρες), ειτε γιατι περίμενα καλυτερες roms (το πηρα τα Χριστούγεννα που κυκλοφορούσαν οι leak tw). To s1 το ειχα περιπου 1χρονο και κατι και φλασαρα πανω απο 150 φορες με μια διαρκη βελτιωση στις roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Eίχα και εγώ το s2 και το πούλησα σχεδόν 1 μήνα μετά.Για τα άθλια πλαστικά του,τον άθλιο ήχο στα ακουστικά,το κακό gps και την κακή απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη του,το ασθενές wifi.Το note σε αυτά υπερέχει από πολύ εως ελάχιστα .Αλλά σε απόδοση νομίζω ότι χάνει ξεκάθαρα.Το s2 δεν το πρόλαβα με την ics αλλά με την gingerbread,άνοιγες εφαρμογές και άνοιγες και δεν γονάτιζε με τίποτε.Το note όμως παρά το 1gb ram έχει ακόμη και με gingerbread λίγο καλύτερο multitasking από αυτό που έχει μια τυπική συσκευή με 2.3 και 512mb ram.Επρεπε να του βάλουν 1,5gb ραμ και όλοι θα είμασταν ευχαριστημένοι.Την συσκευή την πήρα 280€ και μαζί με τις έξτρα μπαταρίες και μια θήκη μου κόστισε 305€.Για αυτά τα χρήματα ειναι σαφώς value for money.Οχι όμως για πολλά παραπάνω. Το note όμως ειχε και το snote πακέτο μεταξύ άλλων, και γενικότερα οι ρομς του ήταν πάντα πιο γεμάτες από το s2. Επίσης είχε να διαχειριστεί 720p οθόνη με το τότε top hardware. Σε γενικές γραμμές είχε πολύ περισσότερο bloatware. Σε cooked rom χωρίς σαβούρα δεν νομίζω πως ήταν ίδια τα πράγματα. Για 720p χονδρικά οθόνη, μια χαρά το κόντραρε το s2. Στις τελευταίες gb rom είχε φύγει λίγο μπροστά από s2. Σε multitasking όμως όχι με όλο το πακέτο που κουβαλούσε. Συμφωνούμε σε αυτό. Για τα πλαστικά, πονεμένη ιστορία με την Samsung γενικότερα και πιθανότερα ο λόγος που θα φύγω εγώ. Όπως και ο τρισαθλιος ήχος που τραβάει σε video σε χώρους με δυνατή μουσική ας πούμε. Το Θυμήθηκα και αυτό. Μακάρι να έβαζε τα υλικά του hd2 και δεν θα είχα παράπονο. Εγω παντως εδωσα το galaxy s1για να παρω το note και πραγματικά ακομα το σκεφτομαι. Με απογοητευσε λιγο το note. Eιτε γιατι το πηρα ακροβουτσικο, ειτε με την μπαταρια(το s1 εβγαζε 5ωρες), ειτε γιατι περίμενα καλυτερες roms (το πηρα τα Χριστούγεννα που κυκλοφορούσαν οι leak tw). To s1 το ειχα περιπου 1χρονο και κατι και φλασαρα πανω απο 150 φορες με μια διαρκη βελτιωση στις roms. Το ίδιο ίσχυε για τις ρομ και για το note. Μέχρι ενός σημείου όμως. Μετά άρχισε η κατηφόρα. Μόνο ο Fred έχει μείνει εδώ από τους παλιούς για να το επαληθευσει. V@gelis και λοιποί είναι στο note 2. Θεωρώ, παραβλέποντας την τιμή τα Χριστούγεννα, ότι ήταν στην χειρότερη φάση του στο θέμα development. Παρατημένο θα έλεγα από την έλευση του 2 εκτός από κάποιους που συνεχίζουν. Ιεροσυλία να συγκρίνουμε το note 1 με τέρατα στο development όπως s1,s2.:-) . Sorry για το offtopic vs που έχω κάνει, απλώς, δυστυχώς δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα στο development της συσκευής για να συζητήσουμε όπως τον παλιό καλό καιρό. Έχουμε καταλήξει να αναφέρουμε τις asylum κάθε μέρα ενώ δεν αλλάζει τίποτα απολύτως στη εμπειρία χρήσης, μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο. :( @giokspy Έχεις δοκιμάσει κανέναν άλλο governor σε thor εκτός του pegasus? Τρομερός κερνελ σε ταχύτητα smoothness και δεν παίζει να τον αλλάξω με τίποτα, αλλά η μπαταρία δεν μου βγάζει ούτε 2 30 ώρες. Τωρα έβαλα smartass μπας και, και έλεγα μήπως έχεις δοκιμάσει τίποτα με καλύτερα αποτελέσματα. Conservative δεν πάω γιατί πέφτει αρκετά σε απόδοση. Edited April 22, 2013 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 smartassv2 ειναι αρκετα καλο. με οθονη και παιχνιδια wifi on κτλ με κραταει κανα 5 ωρες το κινητο. Μειωσε και λιγο τα ρευματα, εγω τα εχω παει εως και -50 mv, και θα εισαι ενταξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Είμαι με στουνερ και nx θα δω καμια διάφορα με Θορ ή μια απο τα ίδια.. Για ποιών Θορ λες τον v0.36.9-4 αν είναι άλλος μπορείς να δώσεις λινκ? Απάντηση παρακαλώ για να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Απάντηση παρακαλώ για να δοκιμασω Nαι αυτος ειναι ο τελευταίος thor. Δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον NX. Αν τον βαλεις θυμησου να διαγραψεις τα script απο το system/etc /unit.d Link http://db.tt/Ahw3UZww Και για οσους εχουν cm10.1 με s4 η κάποιο αλλο theme ωραιο invert mms.apk ειναι αυτο http://db.tt/JMhbY80P Edited April 23, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Nαι αυτος ειναι ο τελευταίος thor. Δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον NX. Αν τον βαλεις θυμησου να διαγραψεις τα script απο το system/etc /unit.d Link http://db.tt/Ahw3UZww Και για οσους εχουν cm10.1 με s4 η κάποιο αλλο theme ωραιο invert mms.apk ειναι αυτο http://db.tt/JMhbY80P Να σβισω όλα τα σκριπτς και ποτε πριν η μετα το φλασαρισμα? Αυτό το MMS.apk το ακριβώς είναι θέμα για την εφαρμογή στα μυνηματα Στον Θορ τι γκοβερνο να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Πριν το φλασαρισμα μπες στο system/etc/unit.d και διεγραψε τα ολα. Μετά clear cache και dalvik και φλασαρεις τον κερνελ. Το παραπανω apk ειναι η εφαρμογή των μηνυματων με διαφανο(μαυρο) baground +κατι ωραιες επιλογες Εγω δουλευω τον thor ολα default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της sandroid extreme.Για μένα δεν υπάρχει πλέον γυρισμός σε cm.Για κινητά 3-4 χρόνων όπως το hd2 ειναι άριστη η cm και ο μόνος τρόπος για να έχεις πρόσφατη έκδοση android.Το note αδικείται με την cm κατά την γνώμη μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της sandroid extreme.Για μένα δεν υπάρχει πλέον γυρισμός σε cm.Για κινητά 3-4 χρόνων όπως το hd2 ειναι άριστη η cm και ο μόνος τρόπος για να έχεις πρόσφατη έκδοση android.Το note αδικείται με την cm κατά την γνώμη μου Δλδ είναι το ίδιο γρήγορη ? Τι είναι αυτό που σε κανει να λες οτι είναι καλητερη απο cm ρωταω γιατί απο το απόγευμα που έβαλα και Thor kernel έχω πάθει την πλάκα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Με απόλυτη σύγκριση και φορτωμένη με όλα τα προγράμματά μου όχι δεν έχει τον ίδιο "αέρα".Αλλά σε όλα τα άλλα δεν βλέπω να υστερεί σε κάπου.Μπορεί να λαγκάρει περισσότερο στο launcher αλλά π.χ. στο browsing δε βλέπω να υστερεί.Αντίθετα τουλάχιστον στο δικό μου κινητό με την ίδια χρήση,η tw ζεσταίνεται σαφώς λιγότερο κατά την χρήση.Eπειτα επειδή δε θέλω να φορτώνω την συσκευή με έξτρα dialers με την cm έχω σοβαρό θέμα όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο.Δε ξέρω ρε παιδιά,είμαι ο μόνος που στον dialer χάνω πατήματα; Που νιώθω ότι δεν μπορώ να πληκτρολογήσω; Που πατάω στην οθόνη και δεν "ακούει";Αντίθετα στις tw rom αγγίζω το χέρι μου στον dialer και σαν να πηγαίνει μόνο του εκει που θέλω.Και ας πούμε ότι βάζω άλλον dialer.Δε βρήκα κάποιον που να έχει την εκπληκτική λειτουργία "με ένα χέρι" που έχει ο default.Και τέλος παρόλο που η cm δεν έχει όλη τη "σαβούρα" της samsung δεν έχει "αέρα" για multitasking.Για όλα αυτά λοιπόν,δεν έχω λόγο να τρέχω cm Edited April 23, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) @bbbb αστην να στρώσει καμιά βδομάδα και μετά να δούμε εάν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Δε νομίζω μέσα σε 5 ώρες να μπορεί να βγει σωστό συμπέρασμα :) Edited April 23, 2013 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της sandroid extreme.Για μένα δεν υπάρχει πλέον γυρισμός σε cm.Για κινητά 3-4 χρόνων όπως το hd2 ειναι άριστη η cm και ο μόνος τρόπος για να έχεις πρόσφατη έκδοση android.Το note αδικείται με την cm κατά την γνώμη μου Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι. Αδικείται για όσους από εμάς το πήραν για αυτά που προσφέρει και όχι για pure android η ένα απλό smartphone. Πες μας εντυπώσεις από την νέα ρομ. Ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι οι cm για να τρέξει όπως πρέπει θέλει thor. Αεράτη αλλά συγκριτικά με tw, είναι αρκετά πίσω σε μπαταρία. Οπότε κλείνω συμφωνοντας ότι αν μάθεις σε tw και συμβιβαστείς με τα lag του launcher κλπ, δεν υπάρχει γυρισμός σε cm. Εγω ακόμα προσπαθώ να συμβιβαστώ γιαυτό το παλεύω με asylum. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Εγώ αυτό που ξέρω εδώ και είμαι απο τους πρώτους που έχω πάρει το ΝΟΤΕ είναι οτι οποία Ρομ βάλει ο καθένας άμεσος γράφει τα καλητερα και σε λιγες μέρες παλι τα ίδια.... Δεν κρύβω οτι απο τον ενθουσιασμό μου το εκανα και εγώ αυτό αλλά τώρα έχω άποψη μετά από 2 3 μέρες....χωρίς να έχω δοκιμάσει την νέα βαση το κινητό μου με στουνερ και Θορ είναι στα καλύτερα του σε όλα για μπαταρία άστα σε καμια δεν λέει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Εγω παντως εχω την ακριβως αντιθετη αποψη για τις tw roms. Σε cm+thor το κινητό δεν εχει ιχνος lag η κολληματος. Καλο το snote αλλα το χρησιμοποιω σπανια με δεδομενο οτι κανει 6-7sec να ανοιξει. Έχει λογο καλύτερό interface η tw αλλα με s4 theme δεν εχει μεγαλη διαφορα. Ειναι όντως πολυ εμπλουτισμενες οι εφαρμογές της samsung αλλα αν κανει 4sec να ανοίξουν τι να το κανεις. Οσο για την αποκριση σε μενα σε cm ειναι πολυ καλύτερη. Το μονο μειον ειναι η υποδιαιστερη ποιοτητα της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Οπως έγραψα ήδη δεν έχει τον "αέρα" της cm στην κίνηση μεταξύ των εφαρμογών.Αλλά για την cm έγραψα τι προβλήματα έχω.Η αίσθηση αφής που μου δίνει η tw ειδικά στον dialer,δεν την αλλάζω για να έχω λιγότερο lag.Και επισης δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η tw να ξεκινά με 862mb ram και η cm με 771 ή 800 αν θυμάμαι καλά με τον thor kernel.Δυστυχως δεν υπάρχει κάποιος κερνελ developer που να μας δώσει περισσότερη ραμ.Θυσιαζα άνετα την δυνατότητα να παίζει ή ακόμη και να γράφει η κάμερα π.χ. 720 ή 1080p βιντεο για 150mb περισσότερη ραμ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Υπαρχει τρόπος σε θέμα cm να βάλω πληκτρολογεί από άλλο θέμα? Έχω ένα θέμα αλλά δεν μου αρέσει το χρώμα του πληκτρολογίου μάλλον ζητάω πολλά ε? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Οπως έγραψα ήδη δεν έχει τον "αέρα" της cm στην κίνηση μεταξύ των εφαρμογών.Αλλά για την cm έγραψα τι προβλήματα έχω.Η αίσθηση αφής που μου δίνει η tw ειδικά στον dialer,δεν την αλλάζω για να έχω λιγότερο lag.Και επισης δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η tw να ξεκινά με 862mb ram και η cm με 771 ή 800 αν θυμάμαι καλά με τον thor kernel.Δυστυχως δεν υπάρχει κάποιος κερνελ developer που να μας δώσει περισσότερη ραμ.Θυσιαζα άνετα την δυνατότητα να παίζει ή ακόμη και να γράφει η κάμερα π.χ. 720 ή 1080p βιντεο για 150mb περισσότερη ραμ Αυτα γινοταν μονο στο galaxy s που ειχε κορυφαιους developers. O DH ειχε φτασει τα 807mb free αλλα ειχε πολλα θεματα. Παντως εγω που χρησιμοποιω ήπιο multitasking με thor δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα. Αλλωστε η παραπανω μνημη στις tw δεσμευεται απο το τις παταφορτωμενες εφαρμογες συστηματος. Όσο για τη μνημη δεν ειναι μονο στο note αλλα σε όλες τις cm λαι δεν καταλαβαινω το γιατι (στο nook ας πουμε σε στοκ εχω 900mb free ενω σε cm 680mb και δεν εχει λαι καμερα. Σε ερωτηση μου πηρα την απάντηση οτι δεσμευεται απο το συστημα γενικα κ αοριστα. Αραγε το galaxy nexus ποση ελευθερη μνημη εχει? Και γιατι ας πουμε στπ galaxy s η gb και η jb ειχαν την ιδια ελευθερη μνημη?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Αυτα γινοταν μονο στο galaxy s που ειχε κορυφαιους developers. Και γιατι ας πουμε στπ galaxy s η gb και η jb ειχαν την ιδια ελευθερη μνημη?) Galaxy s και hd2 μια απο τα ίδια.Ιδια μνήμη από ginger μέχρι cm10.1.Δε ξερω τι παίζει εδώ αλλά πιστεύω ότι αν ασχολούνταν κάποιος κορυφαίος dev θα βλέπαμε περισσότερες βελτιώσεις.Επισης ο chasmodo έγραψε ότι θα σταματήσει τα καθημερινά update της asylum γιατι δεν έχει νόημα να τα κάνει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40630524&postcount=6378 Ανθρωποι που κάνουν νέες ρομ υπάρχουν πολλοί ακόμη για τη συσκευή μιας και η διαδικασία για να φτιάξεις μια ρομ ειναι σχετικά αυτοματοποιημένη και διαβάζοντας μερικά tutorial φτιάχνει όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί.Πραγματικοί devs δυστυχώς δεν υπάρχουν Εγώ αυτό που ξέρω εδώ και είμαι απο τους πρώτους που έχω πάρει το ΝΟΤΕ είναι οτι οποία Ρομ βάλει ο καθένας άμεσος γράφει τα καλητερα και σε λιγες μέρες παλι τα ίδια.... Δεν κρύβω οτι απο τον ενθουσιασμό μου το εκανα και εγώ αυτό αλλά τώρα έχω άποψη μετά από 2 3 μέρες....χωρίς να έχω δοκιμάσει την νέα βαση το κινητό μου με στουνερ και Θορ είναι στα καλύτερα του σε όλα για μπαταρία άστα σε καμια δεν λέει ... Φίλε εγώ δεν είμαι ενθουσιασμένος.Το έγραψα και χθες ότι το κινητό αυτό κατά την γνώμη μου ποτέ δε δούλεψε 100% όπως πρέπει με καμμία ρομ.Τα συν που του δίνει η οθονάρα και το πενάκι,χάνονται απο το λιγοστό 1gb ram που το περιορίζει όταν πας να κάνεις κάτι παραπάνω.Απλά για τις δικές μου ανάγκες και για τον τρόπο που βλέπω ότι λειτουργεί η cm,προτιμώ τις tw jb.Πραγματικά απορώ πως μετά την αποτυχία που έκαναν σε αυτή τη συσκευή με την ραμ,έβγαλαν και το s3 με hd οθόνη και μόνο 1 gb ram.Προφανώς ήξεραν ότι θα πουλούσαν πριν καν την κυκλοφορήσουν,οπότε... Υ.Γ. Θα έχει πλάκα να τρέχουν galaxy s και hd2 την 5 και το note να μείνει στην 4.2.2 :lol: Edited April 23, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Mπα σιγουρα θα γινει εστω και unofficial port σε cm11(?) παντως αυτο που μου κανε εντυπωση στο galaxy s ειναι οτι ακομα και τωρα εχει τρομερη υποστήριξη στο xda και μαλλον κανεις δεν το δινει αλλα το κραταει για δευτερο(κατι που μετανιωσα που δεν το κανα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ρε παιδιά πιστεύω στο xda έχουν ξεφύγει εντελώς... Σφάζονται χωρίς λόγο άμα δείτε σε κάθε θέμα. Όπως γράψανε και οι συνάδελφοί στα παραπάνω ποστ οι devs έχουν εγκαταλείψει την συσκευή και μόνο κάποιοι wanna-be μάγειρες έχουν μείνει που δεν κάνουν τίποτα αξιόλογο... Παράδειγμα, ο Chasmodo έκανε ο άνθρωπος καλή δουλειά με Asylum. Το μέσο iq των χρηστών που γράφουν στο θέμα του, δεν ξεπερνάει αυτό ενός ραδικιού. Τους έχει πει αρκετές φορές ότι τον κουράζει αυτή η κατάσταση και ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει την ρομ. Άλλο παράδειγμα ο Thaidai(pristine rom) την μπαίνει σε όλους και μιλάει προσβλητικά χωρίς λόγο. Ο Jonκάτι που έχει την JonRom όλη τη δουλειά του την κάνει με το Google Translator καθώς δεν ξέρει γρι από αγγλικά και ούτε ο ίδιος δε χρησιμοποιεί την ρομ του. Η κοινότητα του N7000 είναι υπό διάλυση... Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αυτό με τους χρήστες iq ραδικιού είναι γενικό στο xda.Και γενικά αυτό το πράγμα να μην διαβάζει κανείς ούτε 2 ποστ πάνω απο το δικό του στο οποίο έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση που πρόκειται να κάνει ειναι γεγονός.Πάντως πραγματικά πολύ γρήγορα απαξιώθηκε η συσκευή απο την κοινότητα.Το note 2 είναι πολύ καλύτερο σε όλα και η τιμή του στο skroutz είναι πλέον στα 460€.Προσωπικά περιμένω να παραλάβω τον κλώνο mtk 6589 και αν είναι όπως το θέλω,έχει τελειώσει για μένα η crapsung :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αυτό με τους χρήστες iq ραδικιού είναι γενικό στο xda.Και γενικά αυτό το πράγμα να μην διαβάζει κανείς ούτε 2 ποστ πάνω απο το δικό του στο οποίο έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση που πρόκειται να κάνει ειναι γεγονός.Πάντως πραγματικά πολύ γρήγορα απαξιώθηκε η συσκευή απο την κοινότητα.Το note 2 είναι πολύ καλύτερο σε όλα και η τιμή του στο skroutz είναι πλέον στα 460€.Προσωπικά περιμένω να παραλάβω τον κλώνο mtk 6589 και αν είναι όπως το θέλω,έχει τελειώσει για μένα η crapsung :lol: Ο μόνος λόγος αλλά πολύ σημαντικός για μένα, που θα πάω στο 3 είναι η αυτονομία. Πχ είμαι htcκιας, και θα πήγαινα καρφί για το one με τις οποίες ατέλειες του. Αλλά μπαταρία στα ίδια η λίγο καλύτερα επίπεδα δεν το αντέχω πάλι. Να ανοίγεις το κινητό να τσεκάρεις κάτι και το μάτι να πηγαίνει αυτόματα στην μπαταρία για το πόσο τοις εκατό έπεσε. Απλά τραγικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τα κινέζικα φίλε με τον mtk έχουν πολύ καλύτερη αυτονομία από τα επώνυμα κινέζικα.Oσο για την μπαταρία στο note 1 η λύση ειναι η 5000mah μπαταρία.Ναι το κινητό γίνεται γκουμούτσα αλλά πλέον η αυτονομία ειναι το μόνο που δε με απασχολεί.Αν βρω τρόπο για 200mb επιπλέον ραμ στο 1, το κρατώ μέχρι να λιώσει.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλησπερα υπαρχει καποιο app που να ενισχυει τον ηχο στο Note?κατα προτιμηση free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 γειά χαρά σε όλους.Ψάχνοντας για μπαταρία γίγας έπεσα πάνω σ'αυτον:http://www.youtube.com/watch?v=eUX6gLyeWps... Πραγματικά ο τύπος είναι άντε γειάααααααααα.......:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts