araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τραγικός η ασυλουμ έβγαλε σημερινή αναβάθμιση και δεν έχει διορθώσει ούτε το σήμα που δεν το δείχνει ότε έχει στις επαφές τα νούμερα για να μπορείς να παρεις τηλέφωνο νούμερο που δεν έχεις αποθηκευμένο. κατά τάλα έβγαλε αναβάθμιση χαχα..τι να πω ... αν κάποιος την βάλει με φάουλ γουαιπ ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Τραγικός η ασυλουμ έβγαλε σημερινή αναβάθμιση και δεν έχει διορθώσει ούτε το σήμα που δεν το δείχνει ότε έχει στις επαφές τα νούμερα για να μπορείς να παρεις τηλέφωνο νούμερο που δεν έχεις αποθηκευμένο. κατά τάλα έβγαλε αναβάθμιση χαχα..τι να πω ... αν κάποιος την βάλει με φάουλ γουαιπ ας μας πει Για το σήμα υπαρχει διόρθωση στο επίσημο νήμα... αλλαγή του modem και είσαι έτοιμος.. διάβασε τα ποστ 2 σελίδες πίσω.. κατεβαζεις αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37030887&postcount=2133 το μερνάς απο το cwm και έχεις πάλι φουλ σήμα.. Edited January 22, 2013 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1970626 [ROM][4.1.2 JB]Ultimate N7000 XXLSC JellyBean 4.1.2 v5.1 | OTA Available | 16/12/2012 Βαλε philz 3.99 για full wipe με τον kernel που εχω τωρα (cw 10.1)δεν μπορώ να φλασάρω την Ultimate? τον philz 3.99 που τον βρίσκω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 με τον kernel που εχω τωρα (cw 10.1)δεν μπορώ να φλασάρω την Ultimate? τον philz 3.99 που τον βρίσκω?? ΌΧΙ Βάλε αυτών που σου είπε ο giokspy http://www.mediafire.com/?8rxgnjnr8tu4ye6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τραγικός η ασυλουμ έβγαλε σημερινή αναβάθμιση και δεν έχει διορθώσει ούτε το σήμα που δεν το δείχνει ότε έχει στις επαφές τα νούμερα για να μπορείς να παρεις τηλέφωνο νούμερο που δεν έχεις αποθηκευμένο. κατά τάλα έβγαλε αναβάθμιση χαχα..τι να πω ... αν κάποιος την βάλει με φάουλ γουαιπ ας μας πει Τι εννοείς για τις επαφές? Εγω παίρνω τηλέφωνο όπως και πριν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τι εννοείς για τις επαφές? Εγω παίρνω τηλέφωνο όπως και πριν. για δοκίμασε να καλέσεις το 12345 εγώ δεν μπορω. και πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Aπό f2g καρτοκινητό καλεί κανονικά και μου λέει "ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει ή δεν ειναι προσβάσιμος από το δίκτυο".1269,1268 κτλ καθως και κινητά,σταθερά που δεν έχω στις επαφές,καλεί κανονικά Edited January 22, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 για δοκίμασε να καλέσεις το 12345 εγώ δεν μπορω. και πες μου Έβαλες το άλλο modem που έγραψα παραπάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Έβαλες το άλλο modem που έγραψα παραπάνω ; το έβαλα και το σήμα δουλεύει κανονικά δεν σας εδώσα να κατά λάβετε όμως το πρόβλημα μου λοιπών... έχει το εικονίδιο ατομα που έχει μέσα όλες τις επαφες μου αλά δεν υπάρχει το εικονίδιο επαφες που σου βγάζει και τα νούμερα για να καλέσεις αριθμο που δεν εχεις στις επαφες. μονο σε μένα δλδ έχει συμβεί αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Αρα σου λείπει ο dialer; Μάλλον μόνο σε σένα έχει γίνει αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 το έβαλα και το σήμα δουλεύει κανονικά δεν σας εδώσα να κατά λάβετε όμως το πρόβλημα μου λοιπών... έχει το εικονίδιο ατομα που έχει μέσα όλες τις επαφες μου αλά δεν υπάρχει το εικονίδιο επαφες που σου βγάζει και τα νούμερα για να καλέσεις αριθμο που δεν εχεις στις επαφες. μονο σε μένα δλδ έχει συμβεί αυτό;;; Για δοκίμασε να κατεβάσεις από το play store το exdialer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Αρα σου λείπει ο dialer; Μάλλον μόνο σε σένα έχει γίνει αυτό χαχαχα και νόμιζα οτι το ειχαμε όλοι οκ την αυριανή αναβάθμιση θα την περάσω με φάουλ γουαιπ και θα στρώσει τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 το έβαλα και το σήμα δουλεύει κανονικά δεν σας εδώσα να κατά λάβετε όμως το πρόβλημα μου λοιπών... έχει το εικονίδιο ατομα που έχει μέσα όλες τις επαφες μου αλά δεν υπάρχει το εικονίδιο επαφες που σου βγάζει και τα νούμερα για να καλέσεις αριθμο που δεν εχεις στις επαφες. μονο σε μένα δλδ έχει συμβεί αυτό;;; Παρε με root explorer απο καποια παλιοτερη asylum τα phone.apk και contacts.apk. αποσυμπιεσε τα και βαλτα στο system/app με permission rw-r-r αφου βαλεις σε λειτουργια πτησης. Reboot και θα ειναι οκ. Και μενα το ειχε κανει οταν ηθελα black contacts.apk και καποια δεν ηταν συμβατα στη rom. Τελικα ξερει κανεις να μου πει πως κανω αναζητηση με το IMEI για να δω αν ειναι ελληνικη η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ειχα ρωτήσει και εγώ παλιότερα αν μπορούμε βάσει του σειριακού αριθμού ή του imei να βρούμε την "εθνικότητα" του κινητού αλλά δε πήρα απάντηση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καποιος ειχε γραψει πριν λιγο καιρο οτι ειχε ελεγξει το imei και ηταν εληνικο. Οσο κι αν εψαξα στο google δεν βρηκα ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παρε με root explorer απο καποια παλιοτερη asylum τα phone.apk και contacts.apk. αποσυμπιεσε τα και βαλτα στο system/app με permission rw-r-r αφου βαλεις σε λειτουργια πτησης. Reboot και θα ειναι οκ. Και μενα το ειχε κανει οταν ηθελα black contacts.apk και καποια δεν ηταν συμβατα στη rom. Τελικα ξερει κανεις να μου πει πως κανω αναζητηση με το IMEI για να δω αν ειναι ελληνικη η συσκευη? καλά που το σκευτηκα μόνος μου και το έφτιαξαν χαχαχαχχα Ευχαριστώ πέτυχε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 pooooooooooo σας διαβαζω και ζηλευω....:p ποσο το εκτίμησα τωρα το θηριακι που δεν το εχω δεν μπορειτε να φανταστείτε...:mad: φανταζομαι σε μια βδομαδα(αν ολα πανε καλα) που θα το εχω πισω θα εχουν γινει θαυματα και πραγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όλα καλα με την ultimate:) Από χτες που την εχω πάνω είναι πολύ σταθερή μέχρι στιγμής. κανένα πρόβλημα η κόλλημα και ας εχει να κάνει update από Δεκέμβριο.. Ένα πράγμα δεν βρήκα μόνο..με το πενάκι ενώ το έχω πάνω από την οθόνη χωρίς να το ακουμπήσω και μου βγάζει τη βούλα κανονικά δεν μπορώ να επιλέξω ..:O Μου βγάζει τη βουλίτσα δηλαδή στην οθόνη αλλά χωρίς να μπορώ να κάνω κατι άλλο. ακόμη και πατώντας το κουμπάκι από το spen δεν μου ανοίγει κάτι ας πούμε… πως το κάνω να επιλέξει αυτό που θέλω?πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Λοιπον πλεον στη slimwizz εχει και s note (flashable) .οποτε ηρθε η ωρα για slimwizz. Επισης με apex η nova και tw theme ειναι πολυ πιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Link υπαρχει για την slimwizz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Link υπαρχει για την slimwizz? Η slimwizz2 ειναι? Μην κατεβασω καμια αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όλα καλα με την ultimate:) Από χτες που την εχω πάνω είναι πολύ σταθερή μέχρι στιγμής. κανένα πρόβλημα η κόλλημα και ας εχει να κάνει update από Δεκέμβριο.. Ένα πράγμα δεν βρήκα μόνο..με το πενάκι ενώ το έχω πάνω από την οθόνη χωρίς να το ακουμπήσω και μου βγάζει τη βούλα κανονικά δεν μπορώ να επιλέξω ..:O Μου βγάζει τη βουλίτσα δηλαδή στην οθόνη αλλά χωρίς να μπορώ να κάνω κατι άλλο. ακόμη και πατώντας το κουμπάκι από το spen δεν μου ανοίγει κάτι ας πούμε… πως το κάνω να επιλέξει αυτό που θέλω?πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις? Η κουκιδα ειναι για να βλεπεις που σημαδευεις..δε μπορεις να κανεις κατι αλλο.. Στην JB βοηθαει για να κανεις προεπισκοπηση σε κουμπακια airview κλπ..αλλα δε μπορεις να επιλεξεις με τη λογικη του "tap" οπως το δακτυλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Η κουκιδα ειναι για να βλεπεις που σημαδευεις..δε μπορεις να κανεις κατι αλλο.. Στην JB βοηθαει για να κανεις προεπισκοπηση σε κουμπακια airview κλπ..αλλα δε μπορεις να επιλεξεις με τη λογικη του "tap" οπως το δακτυλο... αα οκ..έτσι όπως έβλεπα το νόμιζα οτι μπορείς να επιλέξεις κι'ολας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ρε παιδια τι εγινε; πηρε την αναβαθμιση του σε Android 4.1.2 Jelly Bean το Galaxy S2 :( και εμεις τιποτε........ :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Θέλει και μεγεθυντικό φακό για να βλέπεις στα 213 dpi. Φοβερό το multiwindow με popup εφαρμογές. Εκνευριστικό και άβολο το tablet ii. Το snote δουλεύει θα χαρά αλλά δεν έχει σημαντικές λειτουργίες του S Pen όπως το να επιλέγεις ένα κομμάτι και να το κάνεις αντιγραφή σαν εικόνα. Θα δοκιμάσω να δω βάλω το κλασικό System UI της slimwizz. Στα 240dpi ψιλό παλεύεται η κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts