araditsas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Το χακ multiwindow σου δουλεύει κανονικά; Το δοκίμασες Sent from my note Εδω για οποιων θελει να το βαλει λειτουργει κανονικα Γουαιπ κασε νταλβικ και ινστολ. Το μονο τωρα που δεν μου δουλευει ειναι τα 15 τογκλες Και το εαρ βιου στα βιντεο ολλα τα αλα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εδω για οποιων θελει να το βαλει λειτουργει κανονικα Γουαιπ κασε νταλβικ και ινστολ. Το μονο τωρα που δεν μου δουλευει ειναι τα 15 τογκλες Και το εαρ βιου στα βιντεο ολλα τα αλα κομπλε Μιλάς για την ρομ που φοράς τώρα έτσι;(θύμισε μου λίγο ποια είναι;) Βγήκε μοντ που το κάνει να δουλεύει η είναι από την ρομ έτοιμο.; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ερχεται κάτι καλό. Κοιτάξτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1966148 και βλέπουμε. Σας είπα flash maniacs θέλει υπομονή το πράγμα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μιλάς για την ρομ που φοράς τώρα έτσι;(θύμισε μου λίγο ποια είναι;) Βγήκε μοντ που το κάνει να δουλεύει η είναι από την ρομ έτοιμο.; Sent from my note Ρομ στην υπογραφη μου ειναι μοντ και δουλευει τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ερχεται κάτι καλό. Κοιτάξτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1966148 και βλέπουμε. Σας είπα flash maniacs θέλει υπομονή το πράγμα. :lol: Αυτός είναι αυτός που κάνει την κρακ ρομ; Τεσπα φαίνεται να έχει κάνει τρομερή δουλειά. Για να δούμε.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τωρα με την jb που εχω αν θελω να κανω φουλ γουαιπ κανω κανονικα η πρεπει να περασω abyss θελω συγουρη απαντηση μην παθουμε καμια ζημία. Και για να περασω αλλη jb πρεπει να κανω και γουαιπ συστεμ .ντατα.πρειλοαντ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τεσπα φαίνεται να έχει κάνει τρομερή δουλειά. Για να δούμε.. Sent from my note Η miui hybrid που είχε βγάλει ήταν αυτή που είχα εδώ και τουλ μισό χρόνο μέχρι προχθές που έβαλα την LS7. Τρομερή δουλειά, ικανότατος, αλλά την είχε εγκαταλείψει εκείνη την φανταστική rom, δεν ξέρω αν γενικά έχει αυτή την τάση με όλες τις rom που βγάζει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ερχεται κάτι καλό. Κοιτάξτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1966148 και βλέπουμε. Σας είπα flash maniacs θέλει υπομονή το πράγμα. :lol: Ειναι έτοιμη για κατεβασμα αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα απο την δικηα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ειναι έτοιμη για κατεβασμα αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα απο την δικηα μου Την φορτωσα στο θυριακη μου... Η καλυτερη rom μεχρι τωρα για jelly bean χαλαρα! ....ταχυτατη, και ολα δουλευουν κομπλε! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Την φορτωσα στο θυριακη μου... Η καλυτερη rom μεχρι τωρα για jelly bean χαλαρα! ....ταχυτατη, και ολα δουλευουν κομπλε! :D χμμμ εισαι σιγουρος οτι ολα δουλευουν κομπλε? γιατι τωρα ανοιξα τον Player pro και δεν δουλευει! οπως δεν μου δουλευει και ο στοκ mp3 player...:rolleyes: παιδια προσοχη με την ρομ! εμενα εχει γινει ο χαμος στο κινητο μου! restarts και δεν συμμαζεύεται... Edited November 10, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Την φορτωσα στο θυριακη μου... Η καλυτερη rom μεχρι τωρα για jelly bean χαλαρα! ....ταχυτατη, και ολα δουλευουν κομπλε! :D Να μην βγαζουμε γρυγορα συμπερασματα οταν λεμε καλη να ειναι καλη... Πες μας ποιες εχεις δοκιμασει τι διαφορες βλεπεις που ειναι καλητερη .κτλ Εαρ βιου δουλεβει .? Ταχυτατη δλδ ποσο ποιο γρυγορη ειναι .??? Ποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Ο android music player μου δουλευει άριστα (αρχεια flac παιζω μονο). O mx player pro δουλευει αψογα αλλα και το android video player μου δουλευει αψογα! Επισης δοκιμασα το spen και δουλευει κομπλε, αλλα και το multi view. Edited November 10, 2012 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ο android music player μου δουλευει άριστα (αρχεια flac παιζω μονο). O mx player pro δουλευει αψογα αλλα και το android video player μου δουλευει αψογα! Επισης δοκιμασα το spen και δουλευει κομπλε, αλλα και το multi view. σε μενα δεν δουλευει τιποτα σωστα! ενω εγινε η επαναφορα απο το τιτανιουμ δεν ανοιγει ο Player pro! (προσεχε μιλαω για τον Player Pro και οχι για τον mx player!!!!) Οταν τον ανοιγω κανει restart to κινητο!.. απορω αν βαλαμε την ιδια ρομ...:lol: δεν μου λες πως την εβαλες? για πες μου λιγο την διαδικασια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 σε μενα δεν δουλευει τιποτα σωστα! ενω εγινε η επαναφορα απο το τιτανιουμ δεν ανοιγει ο Player pro! (προσεχε μιλαω για τον Player Pro και οχι για τον mx player!!!!) Οταν τον ανοιγω κανει restart to κινητο!.. απορω αν βαλαμε την ιδια ρομ...:lol: δεν μου λες πως την εβαλες? για πες μου λιγο την διαδικασια?? 1. Για αυτη λεω -> TheMIDTeam_5.0_FINAL_CWM 2. Η διαδικασια που κανω παντα ειναι η παρακάτω: α. Recovery β. Wipe Data γ. Wipe Cache δ. Advanced -> Wipe Dalvik ε. Install from SD and finally Happy Jelly :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Γνώμη μου η AllianceROM ειναι απο της νην η καλητερη βλεπω οτι εβαλε και αλλα upbate με βελτιωσεις αλλα θα περιμενω κατι ποιο ολοκληρομενο με καλλ ρεκορντερ και 15 τογκλες να λειτουργουν ολα και με το αγαπημενο μου μπλε θεμα. Πιστεύω οτι θα βγαλει κατι καλο η κρακ για να δουμε μεχρι τοτε. Υπομονη για την επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) 1. Για αυτη λεω -> TheMIDTeam_5.0_FINAL_CWM 2. Η διαδικασια που κανω παντα ειναι η παρακάτω: α. Recovery β. Wipe Data γ. Wipe Cache δ. Advanced -> Wipe Dalvik ε. Install from SD and finally Happy Jelly :D Φίλε η ρομ είναι απίστευτη. Είναι τρομερά γρήγορη τρομερά smooth άλλο level. Απλά υπάρχουν θέματα με μερικές εφαρμογές οπότε θέλει λίγο προσοχή εδώ.. Εγώ βρήκα (νομίζω δηλαδή) ποιες δημιουργουσαν προβλήματα και τις έβγαλα. Γενικά λίγο προσοχή εδώ. Επίσης το multiview χακ δεν δουλεύει σωστά ούτε εδώ. Τεσπα σε γενικές γραμμές φαίνεται πιο γρήγορη από την allianceROM. Γνώμη μου η AllianceROM ειναι απο της νην η καλητερη βλεπω οτι εβαλε και αλλα upbate με βελτιωσεις αλλα θα περιμενω κατι ποιο ολοκληρομενο με καλλ ρεκορντερ και 15 τογκλες να λειτουργουν ολα και με το αγαπημενο μου μπλε θεμα. Πιστεύω οτι θα βγαλει κατι καλο η κρακ για να δουμε μεχρι τοτε. Υπομονη για την επίσημη η AllianceROM δουλεύει με ολα σωστα... αυτη ειναι πιο γρηγορη..... Sent from my note Edited November 11, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Διάβασε κανείς αυτό ? http://goo.gl/LRMYh Το θέμα είναι πως θα ξέρουμε πως αυτός ο kernel που αναφέρει είναι μολυσμένος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Διάβασε κανείς αυτό ? http://goo.gl/LRMYh Το θέμα είναι πως θα ξέρουμε πως αυτός ο kernel που αναφέρει είναι μολυσμένος ? παλια δεν ειναι αυτα? ολοι οι ice kernel ειχαν προβλημα νομιζω! για αυτο και παντα φλασαραμε με abyss.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλημερα σε ολους, απεκτησα προσφατα μεταχειρισμενο το galaxy note , όλα ωραια και καλα, μονο θα ηθελα να το επιστρεψω σε official εκδοση λογισμικου. αυτη τη στιγμη τρεχει cyanogenMod και μεσω RomManager κατεβαζω την τελευταια εκδοση λογισμικου. στις ρυθμισεις->πληροφοριες τηλεφωνου, αναφερει πως τρεχω 4.0.4 Ν700XXLRK 3.0.36 HydraCore_v5.34 SourceBuild #6 SMP PREEMPT 2012-09-27 23:09 (Max 1.400 ghz Voltgroup:A CPU:32c BOARD:25c Αριθμος κατασκευης Sweet ROM v4 XXLRU [mod] Από τα παραπανω καταλαβαινω μονο οτι τρεχω εκδοση ice cream andorid, ότι λογικα δεν εχει γινει hyperclock ο επεξεργαστης, κ τπτ παραπανω. οταν εκκινει το τηλεφωνο, βγαζει ενα πολυχρωμο πιξελωτό ρομποτακι και το τριγωνο του θαυμαστικού. ποια η γνωμη σας, να ψαξω οσο μπορω για να το επαναφερω σε official rom (εχω χαθει σε αποτελεσματα του google διαδικασιες κτλ) ή να το αφησω ως εχει να μη κανω καμια βλακεια και το καταστρεψω? αν εχει κανεις να με κατευθυνει καταλληλα για την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω ας δωσει link ή οδηγιες. το παιδι που μου το πουλησε μου ειπε, ότι πριν από αναβαθμιση/πέρασμα rom, θελει πρωτα να κανω update κατι αλλο (που δε θυμαμαι ακριβως πως το ειπε) αλλιως θα καταληξω με bricked phone. ο μονος λογος που θελω official rom, ειναι ωστε να το αναγνωριζει το kies, και να γινονται ευκολα sync οι επαφες μου, φωτογραφιες κτλ. ξερω βεβαια οτι τωρα ως rooted και με custom rom, εχω δυνατοτητα για παραπανω εφαρμογες κτλ. τι λετε? ΥΓ.χθες στο σκοταδι, προσεξα πρωτη φορα ότι επανω επανω, στο απανω μερος της notification bar, αντι για εντελως μαυρο, είναι καπως ελαφρυ γκρι η οθονη, ειναι φυσιολογικό, το εχουν συναντησει και αλλοι στις συσκευες τους? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλημερα σε ολους, απεκτησα προσφατα μεταχειρισμενο το galaxy note , όλα ωραια και καλα, μονο θα ηθελα να το επιστρεψω σε official εκδοση λογισμικου. αυτη τη στιγμη τρεχει cyanogenMod και μεσω RomManager κατεβαζω την τελευταια εκδοση λογισμικου. στις ρυθμισεις->πληροφοριες τηλεφωνου, αναφερει πως τρεχω 4.0.4 Ν700XXLRK 3.0.36 HydraCore_v5.34 SourceBuild #6 SMP PREEMPT 2012-09-27 23:09 (Max 1.400 ghz Voltgroup:A CPU:32c BOARD:25c Αριθμος κατασκευης Sweet ROM v4 XXLRU [mod] Από τα παραπανω καταλαβαινω μονο οτι τρεχω εκδοση ice cream andorid, ότι λογικα δεν εχει γινει hyperclock ο επεξεργαστης, κ τπτ παραπανω. οταν εκκινει το τηλεφωνο, βγαζει ενα πολυχρωμο πιξελωτό ρομποτακι και το τριγωνο του θαυμαστικού. ποια η γνωμη σας, να ψαξω οσο μπορω για να το επαναφερω σε official rom (εχω χαθει σε αποτελεσματα του google διαδικασιες κτλ) ή να το αφησω ως εχει να μη κανω καμια βλακεια και το καταστρεψω? αν εχει κανεις να με κατευθυνει καταλληλα για την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω ας δωσει link ή οδηγιες. το παιδι που μου το πουλησε μου ειπε, ότι πριν από αναβαθμιση/πέρασμα rom, θελει πρωτα να κανω update κατι αλλο (που δε θυμαμαι ακριβως πως το ειπε) αλλιως θα καταληξω με bricked phone. ο μονος λογος που θελω official rom, ειναι ωστε να το αναγνωριζει το kies, και να γινονται ευκολα sync οι επαφες μου, φωτογραφιες κτλ. ξερω βεβαια οτι τωρα ως rooted και με custom rom, εχω δυνατοτητα για παραπανω εφαρμογες κτλ. τι λετε? ΥΓ.χθες στο σκοταδι, προσεξα πρωτη φορα ότι επανω επανω, στο απανω μερος της notification bar, αντι για εντελως μαυρο, είναι καπως ελαφρυ γκρι η οθονη, ειναι φυσιολογικό, το εχουν συναντησει και αλλοι στις συσκευες τους? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283 διαβασε λιγο εδω και οτι απορια εχεις πες μας... τα λεει ολα πολυ αναλυτικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283 διαβασε λιγο εδω και οτι απορια εχεις πες μας... τα λεει ολα πολυ αναλυτικα! Καλημερα, εγινε, ευχαριστω για την αμεση απαντηση. προς το παρον, κ αφου εκανα το update se νεοτερη cyanogenMod μου εμφανιζει συνεχως το μηνυμα "δυστυχως η διαδικασια andorid.process.acore εχει σταματησει. το ιδιο και στο εικονιδιο του internet "η διαδικασια internet εχει σταματησει". μαλλον θα εκαν τπτ λαθος "σκαλισματα" τις τελευταιες ημερες. πως διορθωνεται το θεμα αυτο? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Καλημερα, εγινε, ευχαριστω για την αμεση απαντηση. προς το παρον, κ αφου εκανα το update se νεοτερη cyanogenMod μου εμφανιζει συνεχως το μηνυμα "δυστυχως η διαδικασια andorid.process.acore εχει σταματησει. το ιδιο και στο εικονιδιο του internet "η διαδικασια internet εχει σταματησει". μαλλον θα εκαν τπτ λαθος "σκαλισματα" τις τελευταιες ημερες. πως διορθωνεται το θεμα αυτο? φιλε εγω λεω να το φλασαρεις σε επισημο αν θελεις και να περιμενεις οπως λες τα updates αφου δεν θελεις να το σκαλιζεις! για να μου θυμίσει ενα παιδι μια καλη οφισιαλ στοκ ρομ να σου προτεινω και θα σου πω την διαδικασια! (εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με κατι οφισιαλ για αυτο δεν θυμαμαι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 φιλε εγω λεω να το φλασαρεις σε επισημο αν θελεις και να περιμενεις οπως λες τα updates αφου δεν θελεις να το σκαλιζεις! για να μου θυμίσει ενα παιδι μια καλη οφισιαλ στοκ ρομ να σου προτεινω και θα σου πω την διαδικασια! (εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με κατι οφισιαλ για αυτο δεν θυμαμαι...) ναι μαλλον αυτο θα κανω. αν ακολουθησω την διαδικασια της σελιδας 50 για περασμα οfficial, υπαρχει περιπτωση κατι να παει στραβα? κατεβασα απο samfirmware την εκδοση 4.04 , N7000XXLRI_N7000OXXLP8_EUR.zip και λεω να δοκιμασω να περασω αυτην. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 ναι μαλλον αυτο θα κανω. αν ακολουθησω την διαδικασια της σελιδας 50 για περασμα οfficial, υπαρχει περιπτωση κατι να παει στραβα? κατεβασα απο samfirmware την εκδοση 4.04 , N7000XXLRI_N7000OXXLP8_EUR.zip και λεω να δοκιμασω να περασω αυτην. περιμενε λιγο μισο λεπτακι να μας απαντησει καποιο παιδι αν θυμαται αν καποια επισιμη εχει φουλ γαιπ απο μονη της αλλιως θα πρεπει να κανεις εσυ φουλ γοαιπ και θελει καποια διαδικασια! περιμενε λιγο μην κανεις τιποτα να το ψαξω λιγο γιατι και εγω δεν θυμαμαι.. (καηκε ο εγκεφαλος μου απο τα φλασαρισματα χαχαχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 περιμενε λιγο μισο λεπτακι να μας απαντησει καποιο παιδι αν θυμαται αν καποια επισιμη εχει φουλ γαιπ απο μονη της αλλιως θα πρεπει να κανεις εσυ φουλ γοαιπ και θελει καποια διαδικασια! περιμενε λιγο μην κανεις τιποτα να το ψαξω λιγο γιατι και εγω δεν θυμαμαι.. (καηκε ο εγκεφαλος μου απο τα φλασαρισματα χαχαχα) χαχα, chat το καναμε. οκ θα περιμενω "λιγο" αλλα μετα οπωσδηποτε θα περασω το ofiicial γιατι με αυτο το μηνυμα που μου εμφανιζει πλεον, δε μπορω να λειτουργησω σχεδον τιποτα σωστα στο κινητο. παντως αυτο το ¨¨σημαδι" το γκρι στο επανω μερος της οθονης, φαινεται να διορθωθηκε τωρα. ισως ειναι επριοδικο θεμα συνδυασμου software/hardware, τι να πω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts