gleft Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 παιδια εχω μια ερωτηση, εχω τη sweetrom v3 και δε μπορω να βρω το 3G toggle. δεν εχει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 παιδια εχω μια ερωτηση, εχω τη sweetrom v3 και δε μπορω να βρω το 3G toggle. δεν εχει κατι τετοιο? Τι εννοείς να αλλάζεις το σήμα από 3g σε απλό; Αν ναι από τις ρυθμίσεις συστήματος θα το κάνεις:) Διαφορετικά μπορείς να κατεβάσεις widget απ το Μάρκετ Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 πηγα στις ρυθμισεις και δεν εχει κατι τετοιο. σε οσα android εχς δουλεψει ηταν στο mobile networks -> use 2g αλλα εδω δε το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 πηγα στις ρυθμισεις και δεν εχει κατι τετοιο. σε οσα android εχς δουλεψει ηταν στο mobile networks -> use 2g αλλα εδω δε το βρισκω Ρυθμίσεις/περισσότερα(κάτω από τη χρήση δεδομένων)/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/λειτουργία δικτύου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Έβαλα sweetrom 3 και πάω για το galaxy note 3. Να είστε όλοι καλά για τις συμβουλές σας. Να κάνω και μια ερώτηση. Είμαι νε notecore 1.4.2 OC . Με call recording γνωρίζει κανείς τι γίνεται; Edited October 1, 2012 by syncliner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Έχω ένα νοτε ροοταρισμενο νοτε με περασμένη sweet rom. Αν πατώντας vol+ + home + power φλασάρω την αρχική original θα είμαι ok για να το στείλω αν χρειαστεί το κινητό στο service (οι μετρητές τώρα είναι μηδενισμενοι) Ευχαριστώ Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Έχω ένα νοτε ροοταρισμενο νοτε με περασμένη sweet rom. Αν πατώντας vol+ + home + power φλασάρω την αρχική original θα είμαι ok για να το στείλω αν χρειαστεί το κινητό στο service (οι μετρητές τώρα είναι μηδενισμενοι) Ευχαριστώ φανταζομαι ναι! τι προβλημα εχεις και θελεις να το στειλεις για service αν επιτρεπεται? Έβαλα sweetrom 3 και πάω για το galaxy note 3. Να είστε όλοι καλά για τις συμβουλές σας. Να κάνω και μια ερώτηση. Είμαι νε notecore 1.4.2 OC . Με call recording γνωρίζει κανείς τι γίνεται; το galaxy note 3? τι ειναι αυτο! call rec δουλευει κανονικα σε μενα με notecore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 το galaxy note 3 ειναι αυτό που θα βγει μετά το note 2 σε ένα χρόνο από σήμερα. Το call recording πως το ενεργοποιείς ρε φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 το galaxy note 3 ειναι αυτό που θα βγει μετά το note 2 σε ένα χρόνο από σήμερα. Το call recording πως το ενεργοποιείς ρε φίλε; εγω εβαλα το παρακατω αρχειο(σου δινω λινκ πιο κατω) απο recovery και μου δουλευει σωστα! πριν το βαλεις κρατα ενα back up της ρομ σου καλου κακου!:) https://www.dropbox.com/s/s5i4cpklwex6v6k/Call%20recording-N7000-ICS.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Φίλε το έκανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έβαλα και ένα άλλο αρχείο από το ίδιο νήμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν με πειράζει και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Φίλε το έκανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έβαλα και ένα άλλο αρχείο από το ίδιο νήμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν με πειράζει και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. βρε φιλε τωρα το δοκιμασα και δουλευει! sweet rom και το αρχειο που σου εδωσα πιο πανω! κερνελ notecore! δεν ειναι δυνατον να δουλευει σε μενα και οχι σε σενα! εισαι σιγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 τι να πω ; θα ξαναπροσπαθήσω και θα σου αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Φίλε το έκανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έβαλα και ένα άλλο αρχείο από το ίδιο νήμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν με πειράζει και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Κάτσε φίλε για να συνεννοηθούμε. Το αρχείο το βάζεις έχοντας Notecore; Αν ναι, γι αυτό δεν σου δουλεύει. Πρέπει να το περάσεις έχοντας Cf kernel. Το λέει και στο νήμα στους Xda o Dr Ketan...:) Εγώ πρώτα το πέρασα με Cf Kernel.και μετά έβαλα Notecore. Edited October 1, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κάτσε φίλε για να συνεννοηθούμε. Το αρχείο το βάζεις έχοντας Notecore; Αν ναι, γι αυτό δεν σου δουλεύει. Πρέπει να το περάσεις έχοντας Cf kernel. Το λέει και στο νήμα στους Xda o Dr Ketan...:) Εγώ πρώτα το πέρασα με Cf Kernel.και μετά έβαλα Notecore. Σωστός.. Το είχα ξεχάσει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Σωστός.. Το είχα ξεχάσει αυτό.. Αφήνει το Νοτελι 2;;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αφήνει το Νοτελι 2;;;:p :p:p τι να πω ; θα ξαναπροσπαθήσω και θα σου αναφέρω. Φίλε κάνε αυτό που σου είπε ο pandrits πιο πάνω Φλασαρε cf πρώτα μετά φλασαρε το αρχείο που σου έστειλα και μετά φλασαρε notecore Έτσι θα δουλέψει σωστά. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 φανταζομαι ναι! τι προβλημα εχεις και θελεις να το στειλεις για service αν επιτρεπεται? Όταν κοιτάζεις την οθόνη κάνει μόνη της αλλαγές στην απόχρωση. Κυρίως σε λευκό φόντο το καταλαβαίνεις που η διαφοροποίηση στα χρώματα φαίνεται αμέσως. Για να καταλάβεις τι εννοώ άνοιξε το google και όπως κοιτάς το κινητό άρχισε να κουνάς το χέρι σου έτσι ώστε να κοιτάς την οθόνη υπό γωνία. Σε αυτή την περίπτωση σου αλλάζει η απόχρωση φυσιολογικά γιατί κοιτάς την οθόνη από διαφορετική γωνία. Το ίδιο λοιπόν μου κάνει η δική μου οθόνη όταν την κοιτάς χωρίς καμιά γωνία. Ξαφνικά αλλάζει την απόχρωση της. (δεν το κάνει συνεχώς αλλά όταν πχ διαβάζεις email ή είσαι σε φόρουμ που τα μάτια σου είναι συνεχώς καρφωμένα στην οθόνη το κάνει κάποιες στιγμές) Σημειωτέον έχω κλείσει την αυτόματη φωτεινότητα και τους αισθητήρες οικονομίας. Παλιότερα (επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 6-7 νότε) το ίδιο πρόβλημα το έκανε άλλο ένα αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα, μέχρι τώρα ήμουν με μαμά rom και σήμερα έβαλα την Sweet. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι και πριν και τώρα ενώ με τους non-oc kernel δεν είχα κανένα θέμα, με notecore 14.2 η hydracore 5.4 oc η συσκευή κάνει 2-3 reboot πριν φορτώσει την rom και μετά μένει στο bootanimation και δεν φορτώνει ποτέ η rom. Έχω τρέξει και το cleaning-script πριν την αλλαγή kernel αλλά πάντα το ίδιο. Κάνω κάτι λάθος για να περάσω oc kernel? Ευχαριστώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλησπέρα, μέχρι τώρα ήμουν με μαμά rom και σήμερα έβαλα την Sweet. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι και πριν και τώρα ενώ με τους non-oc kernel δεν είχα κανένα θέμα, με notecore 14.2 η hydracore 5.4 oc η συσκευή κάνει 2-3 reboot πριν φορτώσει την rom και μετά μένει στο bootanimation και δεν φορτώνει ποτέ η rom. Έχω τρέξει και το cleaning-script πριν την αλλαγή kernel αλλά πάντα το ίδιο. Κάνω κάτι λάθος για να περάσω oc kernel? Ευχαριστώ. Καλημέρα. Τον kernel πότε τον πέρασες? Άφησες τη Rom να φορτώσει τη πρώτη φορά με τον δικό της kernel ή φλάσαρες απευθείας? Ίσως αυτό είναι το πρόβλημα. Επίσης, έκανες full wipe? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημέρα. Τον kernel πότε τον πέρασες? Άφησες τη Rom να φορτώσει τη πρώτη φορά με τον δικό της kernel ή φλάσαρες απευθείας? Ίσως αυτό είναι το πρόβλημα. Επίσης, έκανες full wipe? Καλημέρα, μετά από τα 3 wipe φορτώνει κανονικά η rom με τον δικό της πυρήνα. Μέσω CWM περνώ τον υπερχρονισμένο πυρήνα και μένει στο boot animation ή αν τύχη και ανοίξει η rom μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση και μένει στο boot animation πάλι. Περίεργο πάντως, έχω αλλάξει πόσες rom και oc kernel σε προηγούμενες συσκευές, ποτέ δεν μου έχει τύχη αυτό. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Πριν λίγο διάβασα στο XDA ότι κάποιος στην Πολωνία πήρε ΟΤΑ JB official! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Πριν λίγο διάβασα στο XDA ότι κάποιος στην Πολωνία πήρε ΟΤΑ JB official! Ναι όντως έτσι λένε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1902896&page=4 Yahoooo:D Άντε καιρός ήταν Καλημέρα, μετά από τα 3 wipe φορτώνει κανονικά η rom με τον δικό της πυρήνα. Μέσω CWM περνώ τον υπερχρονισμένο πυρήνα και μένει στο boot animation ή αν τύχη και ανοίξει η rom μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση και μένει στο boot animation πάλι. Περίεργο πάντως, έχω αλλάξει πόσες rom και oc kernel σε προηγούμενες συσκευές, ποτέ δεν μου έχει τύχη αυτό. Ευχαριστώ πάντως. Οπότε φίλε δεν κάθεται καλά ο κερνελ στην συσκευή σου. Είχα πάθει κάτι παρόμοιο παλιότερα και με notecore (δεν μου άνοιγε επίσης) αλλά και με Φράνκο σε gb.θυμάμαι στα παιδιά εδώ δούλευε σωστά ενώ σε μένα άνοιγε το κινητό και όταν το κλειδωνα μετά μαυριζε η οθόνη. Sent from my note Edited October 2, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημέρα κύριοι!! Μήπως μπορεί να δώσει ένα λινκ για cf kernel παρακαλώ; Επίσης χρειάζομαι οδηγίες εγκατάστασης γιατί μπήκα στο xda ψάχνωντας τον κέρνελ και μου σηκώθηκαν τα μαλλιά όρθια από το σχετικό νήμα. Το παλιο callrec δεν εγκαθηστάτε άρα βρήκα μαλλί να ξάνω. Καλή συνέχεια σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημέρα κύριοι!! Μήπως μπορεί να δώσει ένα λινκ για cf kernel παρακαλώ; Επίσης χρειάζομαι οδηγίες εγκατάστασης γιατί μπήκα στο xda ψάχνωντας τον κέρνελ και μου σηκώθηκαν τα μαλλιά όρθια από το σχετικό νήμα. Το παλιο callrec δεν εγκαθηστάτε άρα βρήκα μαλλί να ξάνω. Καλή συνέχεια σε όλους. http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip Το αποσυμπιεζεις και το αρχείο tar το βάζεις στη θέση kernel στο mobile odin. Flash firmware και είσαι έτοιμος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Πριν λίγο διάβασα στο XDA ότι κάποιος στην Πολωνία πήρε ΟΤΑ JB official! Δεν πρεπει να ισχυει διοτι εδω στο επεισημο site δεν το εχει... http://www.sammobile.com/firmware/ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts