freddaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ενταξει πατριδα δουλευουν ολα τελεια μετα απο 2-3 επανεκινησεις ευχαριστω πολυυυυυυ :):) ποιον κερνελ φορας με αυτην την ρομ?? αυτον που ειχε! δεν πειραξα τιποτα! :) πολυ γρηγορη ρομ δεν νομιζεις? και σταθερη οπως λες! αστην κανα 2 μερες να "κατσει" καλα:p και θα δεις ακομη καλυτερα αποτελεσματα! αντε χαιρομαι που σου δουλεψαν! κρατα αυτα τα 2 αρχεία καλου κακου μπορει να τα χρειαστεις ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Τελικά ανακάλυψα πως έχουμε αναβάθμιση σε ICS για Κύπρο. Cyprus (Cytamobile Vodafone) 2012 July Android 4.0.4 N7000XXLRI N7000OXXLP8. Θα την περάσω και θα σας πω. Με αυτήν, κάνω root με abyss ή με CF? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Η SweetROM για όσους την έχουν έχει update σήμερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769 Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Είμαι στο δρόμο και μου είναι δύσκολο αλλά βλέπω ότι χρειάζεσαι πολύ διάβασμα.:):p:rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Κατεβάζω αυτή N7000XXLRQ--4.0.4/12.08.28-N7000DBTLRQ---Download---Germany---Installation και την περνάω κανονικά με το ODIN? (εχω Γερμανική συσκευή γι αυτό διαλέγω Γερμανικές stock roms, ότι για ιδιαίτερο λόγο) Στην περιγραφή λέει... Don't wipe anything from stock ICS recovery Don't factory reset/Hard reset on stock ICS. Don't flash any Wipe version of ICS ROM Δλδ δεν κάνω τίποτα σε wipe που μου λέγατε ποιο πριν,ε? Απλά περνάω την rom και θα είναι σαν hard reset, όλα μηδενισμένα ή δε θα χάσω τίποτα σαν την προηγούμενη φορά και θα "κουτσαίνει" το σύστημα? Επίσης μετά το πέρασμα της rom, αυτή την στιγμή η συσκευή μου είναι rooted, θα παραμείνει έτσι ή θα πρέπει να την ξανακάνω root? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ρε παιδια ειδα στο αιφονι ενος φιλου εφαρμογη που βλεπει τηλεοραση ολα τα ελληνικα ψηφιακα καναλια , το δικο μας εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ρε παιδια ειδα στο αιφονι ενος φιλου εφαρμογη που βλεπει τηλεοραση ολα τα ελληνικα ψηφιακα καναλια , το δικο μας εχει ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muratkilic.tvgoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Η SweetROM για όσους την έχουν έχει update σήμερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769 Sent from my note πατριδα την εβαλες?? μπαινει κατευθειαν η θελει τα wipe της??? :) ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 πατριδα την εβαλες?? μπαινει κατευθειαν η θελει τα wipe της??? :) ευχαριστω Εγώ πάντα κάνω wipe γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έλα δεν είναι τίποτα. Backup με το titanium κτλ και σε ένα τέταρτο το πολύ είσαι όπως πριν. Εγώ στην δουλειά την έβαλα φαντάσου :p Τεσπα άλλαξε λίγο το θέμα έγινε πιο μπλε (για μένα πιο όμορφο) η μπάρα από πάνω είναι διαφανές αλλά όσο γεμίζει με κάτι γίνεται κανονική (αυτό μου άρεσε πάρα πολύ) Πάρε μια ιδέα να καταλάβεις στο περίπου :) Και μπήκε το quick settings από μόνο του πλέον. Σε γενικές γραμμές αυτά πρόσεξα. Κατά τα άλλα παραμένει το ίδιο smooth γρήγορη σταθερή και γενικά κοντά στο στοκ feeling rom. Αν είσαι ευχαριστημένος μείνε όπως είσαι αν θες το νέο θέμα κτλ δοκίμασε την. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 https://play.google.com/st...ratkilic.tvgoo Δεν λειτουργει αδελφε Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Δεν λειτουργει αδελφε τα ελληνικά δεν δουλεύουν αυτή τη στιγμή...τα περισσότερα ξένα δουλεύουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 τα ελληνικά δεν δουλεύουν αυτή τη στιγμή...τα περισσότερα ξένα δουλεύουν... Ξερεις να το δουλευεις?? απλα το κατεβαζω το ανοιγω επιλεγω μια χωρα και παιζει?? ασε την Ελλαδα για τα αλλα λεω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Κατεβάζω αυτή N7000XXLRQ--4.0.4/12.08.28-N7000DBTLRQ---Download---Germany---Installation και την περνάω κανονικά με το ODIN? (εχω Γερμανική συσκευή γι αυτό διαλέγω Γερμανικές stock roms, ότι για ιδιαίτερο λόγο) Στην περιγραφή λέει... Don't wipe anything from stock ICS recovery Don't factory reset/Hard reset on stock ICS. Don't flash any Wipe version of ICS ROM Δλδ δεν κάνω τίποτα σε wipe που μου λέγατε ποιο πριν,ε? Απλά περνάω την rom και θα είναι σαν hard reset, όλα μηδενισμένα ή δε θα χάσω τίποτα σαν την προηγούμενη φορά και θα "κουτσαίνει" το σύστημα? Επίσης μετά το πέρασμα της rom, αυτή την στιγμή η συσκευή μου είναι rooted, θα παραμείνει έτσι ή θα πρέπει να την ξανακάνω root? Ευχαριστώ! Κοίταξε η συγκεκριμένη ρομ δεν είναι wipe ,;άρα υπάρχει ένας κίνδυνος να τη βάλεις και το κινητό να μην μπουτάρει.Θα σου έλεγα να πάρεις το tar ενός safe kernel όπως ο hydracore τον περνάς με οντιν ,μπαίνεις στο recovery ,κάνεις τα 3 wipes και μετά μπαίνεις σε download και βάζεις τη ρομ κανονικά με οντιν όπως ξέρεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδιά τα φώτα σας! Μετά από wipes και καθαρή εγκατάσταση της γερμανικής LRQ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δε λαμβάνω notifications για μηνύματα που μου στέλνουν στο fb. Λαμβάνω notifications για οτιδήποτε άλλο (wall posts, events κλπ) αλλά όχι για προσωπικά μηνύματα στο fb. Πριν είχα πάλι γερμανική (χωρίς τα wipes) και όλα λειτουργούσαν κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδια μια ερωτηση... Θελω να επαναφερω το τηλ οπως το αγορασα(χωρις ρουτ και custom rom)... Ποια η διαδικασια??? Αν μπορει καποιος ας γραψει τα βήματα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδιά τα φώτα σας! Μετά από wipes και καθαρή εγκατάσταση της γερμανικής LRQ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δε λαμβάνω notifications για μηνύματα που μου στέλνουν στο fb. Λαμβάνω notifications για οτιδήποτε άλλο (wall posts, events κλπ) αλλά όχι για προσωπικά μηνύματα στο fb. Πριν είχα πάλι γερμανική (χωρίς τα wipes) και όλα λειτουργούσαν κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Νομίζω ότι γενικά η εφαρμογή έχει πρόβλημα. Εγώ έχω βάλει να μου έρχονται οι notifications με εφαρμογή τρίτου και ηρέμησε το κεφάλι μου Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Παιδια μια ερωτηση... Θελω να επαναφερω το τηλ οπως το αγορασα(χωρις ρουτ και custom rom)... Ποια η διαδικασια??? Αν μπορει καποιος ας γραψει τα βήματα... Θυμάσαι τί φόραγε το τηλ. οταν το αγόρασες?Είναι DBT? 1.Θα σου προτεινα να κατεβασεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20963730&postcount=3 αυτη τη ρομ N7000XXLC1---------2.3.6-------2012 March----------N7000OXALC1----------Open Germany http://www.hotfile.com/dl/149643785/7619ef9/N7000XXLC1_N7000OXALC1_DBT.zip.html και κατοπιν να την ξεζιπαρεις. 2. Στον task manager στο Pc σου βρισκεις ότι service τρεχει (2ο Tab) με το ονομα kies και το "σκοτωνεις" 3. Ανοιγεις το Pc odin και στο PDA βαζεις τη rom που ξεζιπαρες. 4. Από εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20963718&postcount=2 δες πώς πρεπει να ειναι το Pc odin ( τί πρεπει να ειναι τικαρισμένο και τί οχι) 5.Κλεισε το κινητο και βαλε το σε download mode (vol down+home+power) 6.Συνεδεσε το με το usb στο pc και φλασαρε με το pc odin. 7.Λογικα οταν θα τελειωσει και κανει reboot θα σο κολλησει στο samsung logo.Αν στο κανει, τοτε επιτοπου πατας volume up+home+power για να μπεις στο stock recovery.Εκει κανε wipe cache+wipe data/factory reset και εισαι ετοιμος Edited September 18, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Βγήκε μικρό update OTA για DBT (N7000XXLRT). Αν έχετε πειράξει το systemui.apk μέσα στο system/app πιθανόν να μην καταφέρετε να το βάλετε μέσω ΟΤΑ. Χρειάστηκε να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση (stock τα παντα) για να το περάσω. Δεν βλέπω βελτίωση στην ταχύτητα μάλλον καθυστερεί περισσότερο θα έλεγα. Το μόνο (μάλλον) που ανανεωθηκε είναι το S-Memo. Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Νομίζω ότι γενικά η εφαρμογή έχει πρόβλημα. Εγώ έχω βάλει να μου έρχονται οι notifications με εφαρμογή τρίτου και ηρέμησε το κεφάλι μου Sent from my note Ποια εφαρμογή εννοείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ποια εφαρμογή εννοείς;;; Για την εφαρμογή Facebook δεν λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Για την εφαρμογή Facebook δεν λες; Ναι. Λες έχω βάλει εφαρμογή τρίτου. Ποια εννοείς; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ναι. Λες έχω βάλει εφαρμογή τρίτου. Ποια εννοείς; :-) https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mikebannion.fbnotificationsFree&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukekorth.facebookNotificationsPaid&feature=related_apps εγω τις εχω αγορασμενες και τις 2!:) ειναι εξαιρετικες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mikebannion.fbnotificationsFree&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukekorth.facebookNotificationsPaid&feature=related_apps εγω τις εχω αγορασμενες και τις 2!:) ειναι εξαιρετικες!:) Θα τις δοκιμάσω, thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν βγάζει update στον Hydracore παθανε τίποτα περίεργο δεν είναι;;;; βέβαια ησύχασα αππς τα φλασαρισματα αλλά.........άρχισε η στέρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν βγάζει update στον Hydracore παθανε τίποτα περίεργο δεν είναι;;;; βέβαια ησύχασα αππς τα φλασαρισματα αλλά.........άρχισε η στέρηση... Το είχε πει, είναι για μία εβδομάδα διακοπές...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν βγάζει update στον Hydracore παθανε τίποτα περίεργο δεν είναι;;;; βέβαια ησύχασα αππς τα φλασαρισματα αλλά.........άρχισε η στέρηση... Εγώ πάλι ηρέμησα :D Αν και είμαι με cf σταθερά πλέον ο hydracore ήταν μεγάλη πρόκληση πάντα. Άντε ευκαιρία να στρωσουμε και την μπαταρία λίγο :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts