Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mετα απο δοκιμες αρκετων συσκευων ξαναγυρνάω στην αγαπημένη μου συσκευή το note !! Ποια ειναι η καλυτερη rom τωρα ?? Ποιος kernel ?? Υπάρχει κατι καλό σε jelly bean ??? Tι μου προτείνεται παιδιά ??

Ξεκίνα με κρακ 16 που είναι ότι καλύτερο αν θες κερνέλ βαλε hardcore 4.3b. Αλά αστών λίγο με τον κερνέλ της ρομ για να δεις μετά τις διάφορες μόνος σού

Κρακ16

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208

Hardcore

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με cf πάντως έχει τρομερή αυτονομία, για hydra core θα μας διαφωτίσουν τα παιδιά για διαφορές. Και γω με κρακ 16.

Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση. Είμαι με την τελευταία κρακ και όταν πάω να γράψω πάνω σε ένα screenshot με το πενάκι, λαγκαρει απίστευτα. Δηλαδή ξεκινάω να γράφω και ακούει μετά από ένα δευτερόλεπτο. Κοινώς σέρνεται χωρίς απόκριση η ακρίβεια εκεί που γράφεις.

Συμβαίνει και στην τελευταία official αυτό η είναι μόνο θέμα της κρακ;

Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση. Είμαι με την τελευταία κρακ και όταν πάω να γράψω πάνω σε ένα screenshot με το πενάκι, λαγκαρει απίστευτα. Δηλαδή ξεκινάω να γράφω και ακούει μετά από ένα δευτερόλεπτο. Κοινώς σέρνεται χωρίς απόκριση η ακρίβεια εκεί που γράφεις.

Ειμαι με την τελευταία κρακ από χθες και με hydracore.

Μόλις δοκίμασα αυτό που λες και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Πραγματικά ίσως η καλύτερη custom rom μέχρι σήμερα.

Sent from my note

Με cf πάντως έχει τρομερή αυτονομία, για hydra core θα μας διαφωτίσουν τα παιδιά για διαφορές. Και γω με κρακ 16.

Είχα την 15 που είναι ίδιες με την 16 μικρές διάφορες στο μενού

με cf για 7 μέρες όλα οκ μετά δεν άντεξα και ήθελα να δοκιμάσω hardcore 4.3b την έβαλα και η διαφορά πολύ μικρή στην αυτονομία και καλύτερο στην ταχύτηταδεν θα έλεγα τρέλες διάφορες μπορεί ο καθένας να δοκιμασει.

Έχεις δίκιο όταν κανείς σκριν σναπζ με το κουμπί από το πενακι και με το που σου δείξει την φοτο πας να γράψειςέχει καθυστερηση

Freddaras για δες όπως έγραψα όπως δείχνεις εσυ το κάνει μια χαρά. Δες και πες μας πιον κερνελ έχεις στάνταρ η εξτριμ πως βλέπεις την μπαταρία

Δεν έχω ξαναασχοληθεί με root σε android. παρέλαβα ένα note στην 4.0.4 ρουταρισμένο και ψάχνω να βρω πως μπορώ να αλλάξω το wallpaper μου. το εικονίδιο gallery δεν υπάρχει και δεν μπορώ να ανοίξω καμία φώτο μου. τι να κάνω; noob :rolleyes:

Δεν έχω ξαναασχοληθεί με root σε android. παρέλαβα ένα note στην 4.0.4 ρουταρισμένο και ψάχνω να βρω πως μπορώ να αλλάξω το wallpaper μου. το εικονίδιο gallery δεν υπάρχει και δεν μπορώ να ανοίξω καμία φώτο μου. τι να κάνω; noob :rolleyes:

Πατας επανω στη κεντρικη οθονη και σου πεταει ενα pop up με το τι θελεις να κανεις

Home Screen και απο κατω γραφει

Set wallpaper for

Ολα αυτα σε stock rom

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχεις δίκιο όταν κανείς σκριν σναπζ με το κουμπί από το πενακι και με το που σου δείξει την φοτο πας να γράψειςέχει καθυστερηση

Freddaras για δες όπως έγραψα όπως δείχνεις εσυ το κάνει μια χαρά. Δες και πες μας πιον κερνελ έχεις στάνταρ η εξτριμ πως βλέπεις την μπαταρία

θύμισε μου λιγο πως κανεις screen cap με το πενακι για να το δοκιμασω..

κόλλησα τωρα!:p

Οκ καταφερα να αλλαξω φοντο αλλα οχι φοντο οθονης κλειδωματος... Δεν μου εμφανιζει καποιο φακελο να επιλεξω φωτογραφια. Και ουτε καν τις μαμισιες με αφηνει να αλλαξω. Μου βγαζει ενα μηνυμα twwallpaper κατι, σταματησε να λειτουργει.. Τωρα;;

Οκ καταφερα να αλλαξω φοντο αλλα οχι φοντο οθονης κλειδωματος... Δεν μου εμφανιζει καποιο φακελο να επιλεξω φωτογραφια. Και ουτε καν τις μαμισιες με αφηνει να αλλαξω. Μου βγαζει ενα μηνυμα twwallpaper κατι, σταματησε να λειτουργει.. Τωρα;;

Τωρα σε βλεπω για φλασαρισμα απο το μηδεν :X

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τωρα σε βλεπω για φλασαρισμα απο το μηδεν :X

Για ένα φόντο δεν νομίζω να μπλέξω τώρα, απλά έλεγα μπας και φτιάχνεται, είμαι άσχετος από android :p

Για ένα φόντο δεν νομίζω να μπλέξω τώρα, απλά έλεγα μπας και φτιάχνεται, είμαι άσχετος από android :p

Απλα δεν ξερω με τί ρομ σου δοθηκε το κινητο και αυτο που ειδες ενα force close (FC) το οποιο μπορει να σου συμβει και σε αλλες εφαρμογες.

Απλα δεν ξερω με τί ρομ σου δοθηκε το κινητο και αυτο που ειδες ενα force close (FC) το οποιο μπορει να σου συμβει και σε αλλες εφαρμογες.

μαμίσια είναι η ρομ (4.0.4), απλά είναι root.

Παιδια καλησπερα

Περασα την chracks 16 αλλα δεν ξερω πως το καταφερα δ3ν περασα το ρολοι.

Την εστησα τωρα κ δεν θελω να την ξαναπερασω.

Εχει κανεις το apk. αρχειο;

Ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

μαμίσια είναι η ρομ (4.0.4), απλά είναι root.

εχεις περασει εφαρμογες,επαφες κτλ κτλ?Αν οχι κανε ενα factory reset (κλεισε το κινητο τελειως.Πατα volume down+κεντρικο πληκτρο+power .με αυτη τη σειρα χωρις να αφησεις καποιο.οταν δεις την πρωτη οθονη με το gt-n7000 ασε ολα τα κουμπια.Θα μπεις στο stock recovery (μπλε γραμματα).Επελεξε με το volume down to wipe data/factory reset και με το power επελεξε το)Δοκιμασε και πες

εχεις περασει εφαρμογες,επαφες κτλ κτλ?Αν οχι κανε ενα factory reset (κλεισε το κινητο τελειως.Πατα volume down+κεντρικο πληκτρο+power .με αυτη τη σειρα χωρις να αφησεις καποιο.οταν δεις την πρωτη οθονη με το gt-n7000 ασε ολα τα κουμπια.Θα μπεις στο stock recovery (μπλε γραμματα).Επελεξε με το volume down to wipe data/factory reset και με το power επελεξε το)Δοκιμασε και πες

δεν μ εεβγαλε στα γραμματα, με εβγαλε σενα μενου να κατεβασω custom rom κλπ... το πατησα και μου κανει downloading do not turn off target...;;;;;

δεν μ εεβγαλε στα γραμματα, με εβγαλε σενα μενου να κατεβασω custom rom κλπ... το πατησα και μου κανει downloading do not turn off target...;;;;;

λαλακια μου :!:.Σε εβαλα στο download mode :blink:

Πατα συνεχομενα το Power μεχρι να κανει να σβησει η οθονη .Λογικα θα σου κανει restart.μην αγχωνεσαι.Κλειστο παλι (power off) και πατα volume up+κεντρικο+power και κανε αυτα που σου ειπα πιο πανω

Σωστος ο Ηλιας.Ασχολουμαι με το s3 και το note το εχω παραμελησει :O

Edited by afilopou

Πατα συνεχομενα το Power μεχρι να κανει να σβησει η οθονη .Λογικα θα σου κανει restart.μην αγχωνεσαι.Κλειστο παλι (power off) και πατα volume up+κεντρικο+power και κανε αυτα που σου ειπα πιο πανω

Και κατευθειαν να πατησει απο download mode, volume up+κεντρικο+power, recovery θα τον ''πεταξει''.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Και κατευθειαν να πατησει απο download mode, volume up+κεντρικο+power, recovery θα τον ''πεταξει''.

δεν το πιστευω οτι εισαι εδω.... :)

ξαναγυρισες??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

ξαναγυρισες??

Ποτέ δεν έφυγε...μας παρακολουθεί από δίπλα...:):)

Σωστος ο Ηλιας.Ασχολουμαι με το s3 και το note το εχω παραμελησει :O

το έκανα αλλά δυστυχώς και πάλι δεν υπάρχει το εικονιδιο gallery...

ξαναγυρισες??

Ποτέ δεν έφυγε...μας παρακολουθεί από δίπλα...:):)

LoL...Οχι μονο σας παρακολουθω, αλλα σας ζηλευω κι ολας!Και παραμενει το καλυτερο thread στο forum!!!

Το Note ΠΕΤΑΕΙ!!!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

το έκανα αλλά δυστυχώς και πάλι δεν υπάρχει το εικονιδιο gallery...

Δηλαδη δεν υπαρχει καθολου το εικονιδιο οπως βλεπεις στη φωτο ?

https://dl.dropbox.com/u/14913717/Screenshot_2012-09-13-21-56-00.png