Lion Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Μετά από δοκιμή όλων σχεδόν των προγραμμάτων email κατέληξα στο kaiten. Είναι για μένα μακράν το καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Μετά από δοκιμή όλων σχεδόν των προγραμμάτων email κατέληξα στο kaiten. Είναι για μένα μακράν το καλύτερο! το δοκιμασα αλλα μου φαινεται οτι "λαγκαρει" στην συσκευη μας.. νομιζω οτι το μονο που δουλευει απροβληματιστα ειναι το παραπανω!:) δεν εχει push βεβαια αλλα συμβιβάζομαι.. ειχα τοσο καιρο το mailpro ηταν πολυ ομορφο με πολλες επιλογες,push σε ολους τους λογαριασμους σου αλλα τωρα ειδα οτι δεν εσβηνε απο το σερβερ τα mail που εσβηνα στο κινητο με αποτελεσμα να γεμιζω ενα κάρο σκουπίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 το δοκιμασα αλλα μου φαινεται οτι "λαγκαρει" στην συσκευη μας.. νομιζω οτι το μονο που δουλευει απροβληματιστα ειναι το παραπανω!:) δεν εχει push βεβαια αλλα συμβιβάζομαι.. ειχα τοσο καιρο το mailpro ηταν πολυ ομορφο με πολλες επιλογες,push σε ολους τους λογαριασμους σου αλλα τωρα ειδα οτι δεν εσβηνε απο το σερβερ τα mail που εσβηνα στο κινητο με αποτελεσμα να γεμιζω ενα κάρο σκουπίδια! Το πρόγραμμα Δλδ που έχει το κινητό για πιων ακριβός τον λόγο δεν σας εξυπηρετεί γιατί εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και μου σβήνει και τα μαιλ κανονικά από τον λογαριασμό στον yahoo ενός στο hotmail για να τα σβύσε εχω βρει ειδικές ρυθμίσεις και δουλεύει τελεία και σε αυτό. Αν αυτό είναι το πρόβλημα πείτε μου αν θέλετε να δώσω ρυθμίσεις πως μπορώ να ανεβάσω εδώ φοτο από την συλογη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το πρόγραμμα Δλδ που έχει το κινητό για πιων ακριβός τον λόγο δεν σας εξυπηρετεί γιατί εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και μου σβήνει και τα μαιλ κανονικά από τον λογαριασμό στον yahoo ενός στο hotmail για να τα σβύσε εχω βρει ειδικές ρυθμίσεις και δουλεύει τελεία και σε αυτό. Αν αυτό είναι το πρόβλημα πείτε μου αν θέλετε να δώσω ρυθμίσεις πως μπορώ να ανεβάσω εδώ φοτο από την συλογη του κινητού. τελικα το λατρεμενο maildroid τα σβηνει και απο το server.. σε εμενα εφαγε κώλυμα! αριστο προγραμμα με αριστο interface push notifications(πραγματικα απαιχτο το μαιλ σου ειναι λες και ειναι sms) κτλ.. δοκιμασα στοκ χθες δεν μπορουσα να κανω το yahoo λογαριασμο μου push(ο gmail οκ) και πηγα να κανω προώθηση ενα μαιλ ενος φιλου απο ipad και ο αποδεκτης το επαιρνε με κινεζικα γραμματα! ακαταλαβίστικα δηλαδη! τεσπα στειλε αν θελεις τις ρυθμισεις να δοκιμασω αν και με το maildroid βρηκα το λιμανι μου στο θεμα! απλα κορυφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) τελικα το λατρεμενο maildroid τα σβηνει και απο το server.. σε εμενα εφαγε κώλυμα! αριστο προγραμμα με αριστο interface push notifications(πραγματικα απαιχτο το μαιλ σου ειναι λες και ειναι sms) κτλ.. δοκιμασα στοκ χθες δεν μπορουσα να κανω το yahoo λογαριασμο μου push(ο gmail οκ) και πηγα να κανω προώθηση ενα μαιλ ενος φιλου απο ipad και ο αποδεκτης το επαιρνε με κινεζικα γραμματα! ακαταλαβίστικα δηλαδη! τεσπα στειλε αν θελεις τις ρυθμισεις να δοκιμασω αν και με το maildroid βρηκα το λιμανι μου στο θεμα! απλα κορυφη! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314570&page=331 Δεν στο #4960 EDIT : O Hhydracore 4 είναι φανταστικός τον εχω από χθες μαζί με κρακ και αυτό που βλέπω εχω να το δω πολύ καιρό εκτός της ταχύτητας του ρε ήμαρτον τι έχουν κάνει και δεν πέφτει η μπαταρία με τίποτα. Καταπληκτικοτατος... Δεν περιγράφω άλλο Edited September 8, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 δεν μπορω να το ρουταρω,ειμαι με την τελευταια γερμανικη ρομ,δεν εχω external sd,ποιο κερνελ να βαλω,για να ρουταρω μεσω odin? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) δεν μπορω να το ρουταρω,ειμαι με την τελευταια γερμανικη ρομ,δεν εχω external sd,ποιο κερνελ να βαλω,για να ρουταρω μεσω odin? http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip Ρε παιδιά πια επιλογή στο titanium παίρνει backup τις ρυθμίσεις wifi;;; Το wifi direct; Τόσους μήνες αλλάζω ρομ και σαν βλάκας δεν έχω κρατήσει ποτέ αντίγραφο του wifi με αποτέλεσμα τρία δίκτυα που δουλεύω να χρειάζεται να ξαναπεράσω τους κωδικούς κάθε φορά...:rolleyes: Edited September 8, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 δεν μπορω να το ρουταρω,ειμαι με την τελευταια γερμανικη ρομ,δεν εχω external sd,ποιο κερνελ να βαλω,για να ρουταρω μεσω odin? εβαλα hydracore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 εβαλα hydracore. δουλευει το triangle away?σε αυτο το κερνελ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 δουλευει το triangle away?σε αυτο το κερνελ? Το triangle away δουλεύει με cf kernel. Γι αυτό σου έδωσα αυτόν τον σύνδεσμο πριν. Βάλε cf kernel στήσε το τηλέφωνο, μηδένισε τον μετρητή και μετά βάλε όποιον κερνελ θέλεις. Άσε που o cf έχει την καλύτερη μπαταρία...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το triangle away δουλεύει με cf kernel. Γι αυτό σου έδωσα αυτόν τον σύνδεσμο πριν. Βάλε cf kernel στήσε το τηλέφωνο, μηδένισε τον μετρητή και μετά βάλε όποιον κερνελ θέλεις. Άσε που o cf έχει την καλύτερη μπαταρία...:) δεν μπορεσα να τον βαλω,αρχικα αυτον δοκιμασα,δεν τον βλεπει σαν tar,δεν ξερω γιατι,στο odin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 δεν μπορεσα να τον βαλω,αρχικα αυτον δοκιμασα,δεν τον βλεπει σαν tar,δεν ξερω γιατι,στο odin. Αποσυμπιεσε το zip πρώτα στον υπολογιστή και θα δεις το tar μετά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αποσυμπιεσε το zip πρώτα στον υπολογιστή και θα δεις το tar μετά...:) αυτο κανω,αλλα μου βγαζει ενα zimage,δεν το βλεπει σαν tar,ενω το hydracore το ειδε αμεσως,μυστηριο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 αυτο κανω,αλλα μου βγαζει ενα zimage,δεν το βλεπει σαν tar,ενω το hydracore το ειδε αμεσως,μυστηριο.... Παρτο, είναι αποσυμπιεσμένο έτοιμο http://db.tt/qLgk00mX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Παρτο, είναι αποσυμπιεσμένο έτοιμο http://db.tt/qLgk00mX οκ το εβαλα,ευχαριστω,τωρα πηγα να περασω το triangle away σαν zip,απο το recovery,αλλα μου βγαζει installation aborted,να δοκιμασω το tar?στο pda να το βαλω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 οκ το εβαλα,ευχαριστω,τωρα πηγα να περασω το triangle away σαν zip,απο το recovery,αλλα μου βγαζει installation aborted,να δοκιμασω το tar?στο pda να το βαλω? Το κάνεις εγκατάσταση από το τηλέφωνο σαν apk επιτρέποντας την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών όταν σε ρωτήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το κάνεις εγκατάσταση από το τηλέφωνο σαν apk επιτρέποντας την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών όταν σε ρωτήσει. που να το βρω το apk? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το triangle away δουλεύει με cf kernel. Γι αυτό σου έδωσα αυτόν τον σύνδεσμο πριν. Βάλε cf kernel στήσε το τηλέφωνο, μηδένισε τον μετρητή και μετά βάλε όποιον κερνελ θέλεις. Άσε που o cf έχει την καλύτερη μπαταρία...:) Νασαι καλα, απο χθες προσπαθουσα να βγαλω το triangle με τον Hydracore, εβαλα και εγω τον cf. Ασε που τον Hydracore πρεπει να τον φλασσαρεις καθε 2 μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 που να το βρω το apk? Δεν το βαζεις καπου συγκεκριμενα. Βαλτο στην εξωτερικη σου καρτα και κανε εγκατασταση οπως ολες τις αλλες εφαρμογες. Ακολουθησε τις οδηγιες κι εισαι ετοιμος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Δεν το βαζεις καπου συγκεκριμενα. Βαλτο στην εξωτερικη σου καρτα και κανε εγκατασταση οπως ολες τις αλλες εφαρμογες. Ακολουθησε τις οδηγιες κι εισαι ετοιμος.:) ok,αλλαξα την καταληξη σε .apk,ολα καλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Έχουμε κρακ 15 την εχω μια ωρίτσα την εστησα και πετάει είνα XXLRQ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Στο note της κοπέλας μου επαθα την πλακα μου... Στοκ. LRI... κοιταω την μπαταρια της και της λεω "γιατι δεν το φορτίζεις? Εισαι κατω απο 20 τις εκατο.." Και μου λεει "όντως? Εχω καιρο να το φορτίσω..." Κοιταω την μπαταρία.. Και βλέπω αυτό στην εικόνα! Δηλαδη αν δεν το λιωναμε και εμεις το κινητο...έχοντας το και με κερνελς κτλ... Ποσο αραγε να κρατούσε? ^_^ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Στο note της κοπέλας μου επαθα την πλακα μου... Στοκ. LRI... κοιταω την μπαταρια της και της λεω "γιατι δεν το φορτίζεις? Εισαι κατω απο 20 τις εκατο.." Και μου λεει "όντως? Εχω καιρο να το φορτίσω..." Κοιταω την μπαταρία.. Και βλέπω αυτό στην εικόνα! Δηλαδη αν δεν το λιωναμε και εμεις το κινητο...έχοντας το και με κερνελς κτλ... Ποσο αραγε να κρατούσε? ^_^ τι χρήση κανει η κοπελα σου ομως? εγω εχω συνεχεια ανοιχτα push mail απο το maildroid viber im+ με google talk και yahoo talk ανοιχτα σε push μπαινω στο tapatalk κτλ σερφαρω και και και και και.... αν δεν το λιωσω ετσι και το εχω οποτε με παρουν τηλ θα το εχω και εγω οχι μια αλλα δυο βδομαδες!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip Ρε παιδιά πια επιλογή στο titanium παίρνει backup τις ρυθμίσεις wifi;;; Το wifi direct; Τόσους μήνες αλλάζω ρομ και σαν βλάκας δεν έχω κρατήσει ποτέ αντίγραφο του wifi με αποτέλεσμα τρία δίκτυα που δουλεύω να χρειάζεται να ξαναπεράσω τους κωδικούς κάθε φορά...:rolleyes: Βασικά, απ'ότι έχω καταλάβει, δεν μπορείς να τα κανεις backup και να τα κανεις restore σε διαφορετικη ρομ... Στο μαρκετ υπάρχουν wifi recovery, αλλά ουσιαστικά σου κάνουν ενα αρχείο txt με τους κωδικούς και το αποθηκευουν στην κάρτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Βασικά, απ'ότι έχω καταλάβει, δεν μπορείς να τα κανεις backup και να τα κανεις restore σε διαφορετικη ρομ... Στο μαρκετ υπάρχουν wifi recovery, αλλά ουσιαστικά σου κάνουν ενα αρχείο txt με τους κωδικούς και το αποθηκευουν στην κάρτα.... εγω μια χαρα κανω επαναφορα απο το τιτανιουμ τα παντα απο το wifi χωρις κανενα προβλημα! κανενα ομως! εδω και ποσες ρομ!!! μπαίνεις τιτανιουμ πας επαναφορα δεδομένων συστήματος(αφου φυσικα κανεις back up δεδομένων συστήματος ) πας "σημεία πρόσβασης wifi" και κανεις επαναφορα δεδομενων! restart και εισαι ετοιμος!:) το εκανα και σε κρακ και σε custom και σε παναμα και στην τελευταια γερμανικη και ολα δουλευουν ρολοι! Edited September 9, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts