freddaras Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Απλά στον τελευταίο κέρνελ hydracore (3.0) υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Μόλις τον έβαλα σε Παναμά. Κανένα απολύτως πρόβλημα με το ροοτ. Και όμως πάει ακόμη πιο σφαίρα του κινητό.. Απίστευτο. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μήπως ισχύει μόνο για τις non TW roms?. Τα πλήκτρα αφής είναι συνέχεια αναμένα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Καλημερα... Μια ερωτηση : Μπορει καποιος να μου θυμησει πως κοιταμε τον counter? Edit: ΑΑΑΑ δηλαδη μπαινω download mode και μου λεει αν εχει αυξηθει?? ευχαριστω πολυ Edited September 3, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλημερα... Μια ερωτηση : Μπορει καποιος να μου θυμησει πως κοιταμε τον counter? Καλημέρα μπαίνεις σε download mod πατημενα ταυτόχρονα power+volume down+ home Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Εδω μου λεει : ODIN MODE PRODUCT NAME : GT-N7000 CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO CURRENT BINARY : SAMSUNG OFFICIAL Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Εδω μου λεει : ODIN MODE PRODUCT NAME : GT-N7000 CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO CURRENT BINARY : SAMSUNG OFFICIAL Εισαι Οκ :-) "CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO" Δλδ εγώ με κρακ ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;; οντως το comment του φιλου apitsakis προκαλει λιγο συγχιση χωρις λογο :lol: αν ακολουθήσεις τον οδηγό δεν θα χεις πρόβλημα σε οποια ρομ και να σαι, διότι αν δεις το 1ο+2ο βήμα ειναι μετάβαση σε στοκ ρομ. Edited September 3, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Γιά c0rpse_grinder... ο οδηγός είναι εκπληκτικός... και πολύ ουσιαστική προσφορά σου, βέβαια και των άλλων παιδιών. Ευχαριστούμε! Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 για να βάλω και εγώ του Παναμά απο Alba XXLQ3 by elthis ακολουθώ τον οδηγό στην προηγούμενη σελίδα ή κάνω κάποια άλλη διαδικασία???εχω αρχίσει και μπερδεύομαι με τόσα που έχουν βγει...:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 για να βάλω και εγώ του Παναμά απο Alba XXLQ3 by elthis ακολουθώ τον οδηγό στην προηγούμενη σελίδα ή κάνω κάποια άλλη διαδικασία???εχω αρχίσει και μπερδεύομαι με τόσα που έχουν βγει...:blink: ακολουθεις απλα τον οδηγο , δεν υπαρχει προβλημα που εισαι σε αλλη ρομ γιατι τα βηματα 1 και 2 σε βαζουν στην τελευταια στοκ του παναμα. σε περιπτωση που θες να κανεις wipe πριν το περασμα της stock περνα εναν safe kernel (hydracore, abyss4.2) και κανε τα απαραιτητα wipes. μετα κλενεις το note και μπαινεις με key combo σε download mode για να φλασαρεις μεσω Odin Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 οκ άρα δεν χρειάζεται να πάω πρώτα σε Gingerbread σωστα? ευχαριστούμε για τον οδηγό...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 οκ άρα δεν χρειάζεται να πάω πρώτα σε Gingerbread σωστα? ευχαριστούμε για τον οδηγό...:) oχι οχι δεν χρειαζεται, απλα και ομορφα μεσω Odin φλασαρεις την ICS που θες :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 CM10 Preview#5 + HydraKernel 3.0 = Δεν πουλάω.- Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 παιδια καλησπερα... πηγα να περασω το θεμα του φιλου kalaga ολα οκ τα εκανα με την σειρα οπως τα λεει το θεμα ειναι οτι κανει πολυ ωρα να ανοιξει μετα το restart που εκανα αφου την εκανα install.... βεβαια ο φιλος ενημερωνει οτι θα κανει καποια λεπτα εξαρτατε απο τις εφαρμογες που εχουμε αλλα εδω θα κλεισουμε μισαωρο δεν ειναι περιεργο?? καποια βοηθεια εχει κολισει στο SAMSUNG που αναβοσβηνει Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 παιδια καλησπερα... πηγα να περασω το θεμα του φιλου kalaga ολα οκ τα εκανα με την σειρα οπως τα λεει το θεμα ειναι οτι κανει πολυ ωρα να ανοιξει μετα το restart που εκανα αφου την εκανα install.... βεβαια ο φιλος ενημερωνει οτι θα κανει καποια λεπτα εξαρτατε απο τις εφαρμογες που εχουμε αλλα εδω θα κλεισουμε μισαωρο δεν ειναι περιεργο?? καποια βοηθεια εχει κολισει στο SAMSUNG που αναβοσβηνει Βγάλε μπαταρία, μπες recovery, ρίξε abyss kernel, full wipe και φτου κι απ' την αρχή ξαναφλασαρε την ρομ από pc odin...:( Την έχω πατήσει τρεις φορές με το θέμα του φίλου μας, δεν περνάει στις τελευταίες στοκ ρομς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ΟΧΙ ΡΕ @@@@@@.... Πλακα κανεις τωρα αδελφε?? ποοοοο αμα βγαλω μπαταρια και το ξανα ανοιξω? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) ΟΧΙ ΡΕ @@@@@@.... Πλακα κανεις τωρα αδελφε?? ποοοοο αμα βγαλω μπαταρια και το ξανα ανοιξω? Δοκιμασε το αλλά πάλι το ίδιο θα σου κάνει... Μπας και είχες πάρει nandroid backup πριν το περάσεις;;; Την τελευταία φορά την γλίτωσα με το backup. Edited September 3, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Δοκιμασε το αλλά πάλι το ίδιο θα σου κάνει... Μπας και είχες πάρει nandroid backup πριν το περάσεις;;; Την τελευταία φορά την γλίτωσα με το backup. εχω παναμα με kernel Hydracore δεν μπορω να μπω τωρα σε recovery να κανω full wipes και ιστερα κλεισιμο και να μπω σε download mode Οχι δεν το σκεφτικα οτι θα πανε ετσι τα πραγματα και δεν πηρα Edited September 3, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Στις ρυθμίσεις της κρακ 14 έχει μια επιλογή fast dormancy και διαλέγεις αν θες να είναι ενεργό η όχι. Τι είναι αυτό μπας και ξέρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Στις ρυθμίσεις της κρακ 14 έχει μια επιλογή fast dormancy και διαλέγεις αν θες να είναι ενεργό η όχι. Τι είναι αυτό μπας και ξέρει κανεις; Βάλτο να είναι κλειστό. Δεν έχουν υπηρεσία fast dormancy οι παροχοι στην Ελλάδα και έτσι έχεις εξοικονόμηση μπαταρίας. Έτσι κι αλλιώς το απενεργοποιούμε πατώντας *#9900# και κάνουμε disable fast dormancy...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Βάλτο να είναι κλειστό. Δεν έχουν υπηρεσία fast dormancy οι παροχοι στην Ελλάδα και έτσι έχεις εξοικονόμηση μπαταρίας. Έτσι κι αλλιώς το απενεργοποιούμε πατώντας *#9900# και κάνουμε disable fast dormancy...:) Μμμμ λες να είναι ο λόγος που δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία.... Απενεργοποιώ άμεσος και ελπίζω αύριο να δω διάφορα. Σε ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μμμμ λες να είναι ο λόγος που δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία.... Απενεργοποιώ άμεσος και ελπίζω αύριο να δω διάφορα. Σε ευχαριστώ... Ποιον κερνελ έχεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μπορω να κανω αυτο που ειπα?? Ετσι οπως ειμαι τωρα να μπω σε recovery να κανω full wipe και ιστερα να βγαλω μπαταρια για να κλεισει να μπω download mode και να ξανα περασω τα παντα απο την αρχη Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Ποιον κερνελ έχεις; Τον λέει η υπογραφή μου αλλά να πω ότι και με cf δεν ήταν καλύτερα Ο κερνελ αυτος είναι φανταστικός μπορεί να έφταιγε και το fast bormancy θα δείξει... Μην φανταστείτε χάλια μπαταρία απλά την έχω δει και καλύτερη... Edited September 3, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Τον λέει η υπογραφή μου αλλά να πω ότι και με cf δεν ήταν καλύτερα Ο κερνελ αυτος είναι φανταστικός μπορεί να έφταιγε και το fast bormancy θα δείξει... Μην φανταστείτε χάλια μπαταρία απλά την έχω δει και καλύτερη... αν μιλας για τον νεο hydracore συμφωνω.. δεν ειναι καλη η μπαταρια! και το λεω εγω που εχω και δευτερη φαντασου! πεφτει πολυ γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μπορω να κανω αυτο που ειπα?? Ετσι οπως ειμαι τωρα να μπω σε recovery να κανω full wipe και ιστερα να βγαλω μπαταρια για να κλεισει να μπω download mode και να ξανα περασω τα παντα απο την αρχη Θεωρητικά με τα λεγόμενα του dev o Hydracore είναι ασφαλής για full wipe. Εγώ όμως εξακολουθώ και τα κάνω με Abyss. Εσύ αποφασίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts