Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά στον τελευταίο κέρνελ hydracore (3.0) υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Μόλις τον έβαλα σε Παναμά.

Κανένα απολύτως πρόβλημα με το ροοτ.

Και όμως πάει ακόμη πιο σφαίρα του κινητό.. Απίστευτο.

Sent from my note

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα... Μια ερωτηση : Μπορει καποιος να μου θυμησει πως κοιταμε τον counter?

Edit: ΑΑΑΑ δηλαδη μπαινω download mode και μου λεει αν εχει αυξηθει?? ευχαριστω πολυ

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Καλημερα... Μια ερωτηση : Μπορει καποιος να μου θυμησει πως κοιταμε τον counter?

Καλημέρα μπαίνεις σε download mod πατημενα ταυτόχρονα power+volume down+ home

Παναγιωτης

Εδω μου λεει :

ODIN MODE

PRODUCT NAME : GT-N7000

CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO

CURRENT BINARY : SAMSUNG OFFICIAL

Εισαι Οκ :-) "CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO"

Δλδ εγώ με κρακ ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;;

οντως το comment του φιλου apitsakis προκαλει λιγο συγχιση χωρις λογο :lol:

αν ακολουθήσεις τον οδηγό δεν θα χεις πρόβλημα σε οποια ρομ και να σαι, διότι αν δεις το 1ο+2ο βήμα ειναι μετάβαση σε στοκ ρομ.

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Γιά c0rpse_grinder... ο οδηγός είναι εκπληκτικός... και πολύ ουσιαστική προσφορά σου, βέβαια και των άλλων παιδιών.

Ευχαριστούμε!

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

για να βάλω και εγώ του Παναμά απο Alba XXLQ3 by elthis ακολουθώ τον οδηγό στην προηγούμενη σελίδα ή κάνω κάποια άλλη διαδικασία???εχω αρχίσει και μπερδεύομαι με τόσα που έχουν βγει...:blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

για να βάλω και εγώ του Παναμά απο Alba XXLQ3 by elthis ακολουθώ τον οδηγό στην προηγούμενη σελίδα ή κάνω κάποια άλλη διαδικασία???εχω αρχίσει και μπερδεύομαι με τόσα που έχουν βγει...:blink:

ακολουθεις απλα τον οδηγο , δεν υπαρχει προβλημα που εισαι σε αλλη ρομ γιατι τα βηματα 1 και 2 σε βαζουν στην τελευταια στοκ του παναμα.

σε περιπτωση που θες να κανεις wipe πριν το περασμα της stock περνα εναν safe kernel (hydracore, abyss4.2) και κανε τα απαραιτητα wipes.

μετα κλενεις το note και μπαινεις με key combo σε download mode για να φλασαρεις μεσω Odin

Coolpad F1 (8297W)

οκ άρα δεν χρειάζεται να πάω πρώτα σε Gingerbread σωστα?

ευχαριστούμε για τον οδηγό...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ άρα δεν χρειάζεται να πάω πρώτα σε Gingerbread σωστα?

ευχαριστούμε για τον οδηγό...:)

oχι οχι δεν χρειαζεται, απλα και ομορφα μεσω Odin φλασαρεις την ICS που θες :)

Coolpad F1 (8297W)

παιδια καλησπερα... πηγα να περασω το θεμα του φιλου kalaga ολα οκ τα εκανα με την σειρα οπως τα λεει το θεμα ειναι οτι κανει πολυ ωρα να ανοιξει μετα το restart που εκανα αφου την εκανα install.... βεβαια ο φιλος ενημερωνει οτι θα κανει καποια λεπτα εξαρτατε απο τις εφαρμογες που εχουμε αλλα εδω θα κλεισουμε μισαωρο δεν ειναι περιεργο?? καποια βοηθεια εχει κολισει στο SAMSUNG που αναβοσβηνει
kTm Duke 690

παιδια καλησπερα... πηγα να περασω το θεμα του φιλου kalaga ολα οκ τα εκανα με την σειρα οπως τα λεει το θεμα ειναι οτι κανει πολυ ωρα να ανοιξει μετα το restart που εκανα αφου την εκανα install.... βεβαια ο φιλος ενημερωνει οτι θα κανει καποια λεπτα εξαρτατε απο τις εφαρμογες που εχουμε αλλα εδω θα κλεισουμε μισαωρο δεν ειναι περιεργο?? καποια βοηθεια εχει κολισει στο SAMSUNG που αναβοσβηνει

Βγάλε μπαταρία, μπες recovery, ρίξε abyss kernel, full wipe και φτου κι απ' την αρχή ξαναφλασαρε την ρομ από pc odin...:(

Την έχω πατήσει τρεις φορές με το θέμα του φίλου μας, δεν περνάει στις τελευταίες στοκ ρομς...

ΟΧΙ ΡΕ @@@@@@.... Πλακα κανεις τωρα αδελφε?? ποοοοο

αμα βγαλω μπαταρια και το ξανα ανοιξω?

kTm Duke 690

ΟΧΙ ΡΕ @@@@@@.... Πλακα κανεις τωρα αδελφε?? ποοοοο

αμα βγαλω μπαταρια και το ξανα ανοιξω?

Δοκιμασε το αλλά πάλι το ίδιο θα σου κάνει...

Μπας και είχες πάρει nandroid backup πριν το περάσεις;;; Την τελευταία φορά την γλίτωσα με το backup.

Edited by pandrits

Δοκιμασε το αλλά πάλι το ίδιο θα σου κάνει...

Μπας και είχες πάρει nandroid backup πριν το περάσεις;;; Την τελευταία φορά την γλίτωσα με το backup.

εχω παναμα με kernel Hydracore δεν μπορω να μπω τωρα σε recovery να κανω full wipes και ιστερα κλεισιμο και να μπω σε download mode

Οχι δεν το σκεφτικα οτι θα πανε ετσι τα πραγματα και δεν πηρα

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Στις ρυθμίσεις της κρακ 14 έχει μια επιλογή fast dormancy και διαλέγεις αν θες να είναι ενεργό η όχι. Τι είναι αυτό μπας και ξέρει κανεις;

Στις ρυθμίσεις της κρακ 14 έχει μια επιλογή fast dormancy και διαλέγεις αν θες να είναι ενεργό η όχι. Τι είναι αυτό μπας και ξέρει κανεις;

Βάλτο να είναι κλειστό. Δεν έχουν υπηρεσία fast dormancy οι παροχοι στην Ελλάδα και έτσι έχεις εξοικονόμηση μπαταρίας.

Έτσι κι αλλιώς το απενεργοποιούμε πατώντας *#9900# και κάνουμε disable fast dormancy...:)

Βάλτο να είναι κλειστό. Δεν έχουν υπηρεσία fast dormancy οι παροχοι στην Ελλάδα και έτσι έχεις εξοικονόμηση μπαταρίας.

Έτσι κι αλλιώς το απενεργοποιούμε πατώντας *#9900# και κάνουμε disable fast dormancy...:)

Μμμμ λες να είναι ο λόγος που δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία.... Απενεργοποιώ άμεσος και ελπίζω αύριο να δω διάφορα.

Σε ευχαριστώ...

Μμμμ λες να είναι ο λόγος που δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία.... Απενεργοποιώ άμεσος και ελπίζω αύριο να δω διάφορα.

Σε ευχαριστώ...

Ποιον κερνελ έχεις;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μπορω να κανω αυτο που ειπα?? Ετσι οπως ειμαι τωρα να μπω σε recovery να κανω full wipe και ιστερα να βγαλω μπαταρια για να κλεισει να μπω download mode και να ξανα περασω τα παντα απο την αρχη
kTm Duke 690

Ποιον κερνελ έχεις;

Τον λέει η υπογραφή μου αλλά να πω ότι και με cf δεν ήταν καλύτερα

Ο κερνελ αυτος είναι φανταστικός

μπορεί να έφταιγε και το fast bormancy θα δείξει...

Μην φανταστείτε χάλια μπαταρία απλά την έχω δει και καλύτερη...

Edited by araditsas

Τον λέει η υπογραφή μου αλλά να πω ότι και με cf δεν ήταν καλύτερα

Ο κερνελ αυτος είναι φανταστικός

μπορεί να έφταιγε και το fast bormancy θα δείξει...

Μην φανταστείτε χάλια μπαταρία απλά την έχω δει και καλύτερη...

αν μιλας για τον νεο hydracore συμφωνω..

δεν ειναι καλη η μπαταρια! και το λεω εγω που εχω και δευτερη φαντασου!

πεφτει πολυ γρηγορα!

Μπορω να κανω αυτο που ειπα?? Ετσι οπως ειμαι τωρα να μπω σε recovery να κανω full wipe και ιστερα να βγαλω μπαταρια για να κλεισει να μπω download mode και να ξανα περασω τα παντα απο την αρχη

Θεωρητικά με τα λεγόμενα του dev o Hydracore είναι ασφαλής για full wipe. Εγώ όμως εξακολουθώ και τα κάνω με Abyss. Εσύ αποφασίζεις...