Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανα μολις...Εβαλα μια pre-rooted 2.3.6 που ειχα αποθηκευμενη στο pc και ολα ενταξει...Μπηκε η καρδια μου στην θεση της...Σκεφτομαι να κατω την 4.0.4 απο sammobile που εχει βγει στην Γερμανια αντι να βαλω την 4.0.3..Αξιζει να το κανω ή να περιμενω την ελληνικη;
Δημήτρης

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ το βρήκα από ρυθμίσεις γλώσσα και εισαγωγή και το ρύθμισα τώρα το είδα πρώτη φορά και μου αρέσει πολύ.

Μου κάνει εντύπωση γιατί βλέπω στην υπογραφή σου και εσύ έχεις Chrack 14 και HydraCore 2, ή έχεις κάτι άλλο?

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Με προλαβαν τα παιδια πιο πανω!:)

ολα λειτουργουν τελεια...

απιστευτα γρηγορα smooth κτλ..!

εξαιρετικος κερνελ(παντα σε συνδυασμό με παναμα..)

Fred συγκριτικά με cf στην κατανάλωση, πως αξιολογεις τον Hydra? Γιατί αυτή την στιγμή με cf στην Panama έχω απίστευτη αυτονομία και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το ρισκάρω. Οπότε περιμένω τα φώτα σου.

Μου κάνει εντύπωση γιατί βλέπω στην υπογραφή σου και εσύ έχεις Chrack 14 και HydraCore 2, ή έχεις κάτι άλλο?

Ναι ότι λέει η υπογραφή μου έχω.εννοείς το πληκτρολόγιο που απλά σέρνεις το δάχτυλο στην οθόνη έτσι δεν είναι; όχι αυτό που γράφεις με το spen γιαυτό πρέπει να το κανείς εγκατάσταση από το aroma installer νομίζω...

Fred συγκριτικά με cf στην κατανάλωση, πως αξιολογεις τον Hydra? Γιατί αυτή την στιγμή με cf στην Panama έχω απίστευτη αυτονομία και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το ρισκάρω. Οπότε περιμένω τα φώτα σου.

Αν και έχω κρακ τι εννοείς απίστευτη αυτονομία;;; δηλαδή αν το βγάλεις από την φόρτιση στης 9 χωρίς ιδιετερη χρήση το μέσημέι πόσο μπαταρία θα έχεις;;;; Εγώ θα είμαι στις 3 ωρα με περίπου 80με85% αλλά το τηλέφωνο με αυτόν τον κένταλ πραγματικά είναι φανταστικός με τον cf στην κρακ δεν έχω δει σπουδεα διάφορα. Μπορεί όμως στου παναμά να είναι διαφορετικά η να έχει καλύτερη αυτονομία από την κρακ

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Το εκανα μολις...Εβαλα μια pre-rooted 2.3.6 που ειχα αποθηκευμενη στο pc και ολα ενταξει...Μπηκε η καρδια μου στην θεση της...Σκεφτομαι να κατω την 4.0.4 απο sammobile που εχει βγει στην Γερμανια αντι να βαλω την 4.0.3..Αξιζει να το κανω ή να περιμενω την ελληνικη;

Η γνωμη μου ειναι οτι οι stock samsung και ειδικα οι ics εχουν θεματα.Ειχα αποφασισει να κατσω ησυχος και ειχα βαλει τη συγκεκριμενη 4.0.4

Καποια στιγμη εκανα install το dropbox απο το market και στο ασχετο τραβαει ενα restart και μενει κολλημενο στην πρωτη οθονη οταν μπουταρει το κινητο.Πηγα στο stock recovery να του κανω wipe cache και εβγαλε σφαλμα του stock recovery.Επαναλαμβανω του stock recovery:mad:

Φυσικα ολα φτου και απο την αρχη.Οποτε cm9 και ηρεμησα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν και έχω κρακ τι εννοείς απίστευτη αυτονομία;;; δηλαδή αν το βγάλεις από την φόρτιση στης 9 χωρίς ιδιετερη χρήση το μέσημέι πόσο μπαταρία θα έχεις;;;; Εγώ θα είμαι στις 3 ωρα με περίπου 80με85% αλλά το τηλέφωνο με αυτόν τον κένταλ πραγματικά είναι φανταστικός με τον cf στην κρακ δεν έχω δει σπουδεα διάφορα. Μπορεί όμως στου παναμά να είναι διαφορετικά η να έχει καλύτερη αυτονομία από την κρακ

Χωρίς ιδιαίτερη χρήση, δηλαδή δύο τρεις σελίδες για τα νέα και ένα δύο τηλέφωνα έχω 95%. Από τη στιγμή που βγάζω όλο το σ/κ με μέτρια χρήση ίντερνετ, το θεωρώ απίστευτη αυτονομία συγκριτικά με το τι έχω δει από τη συσκευή μου στο παρελθόν. Δεν λέω πως οφείλεται στην Παναμά αλλά ο cf σίγουρα έχει βάλει το χεράκι του.

Στην καλοκαιρινή άδεια με κρακ και notecore oc και μέτρια χρήση ίντερνετ ήθελα φόρτιση το απόγευμα για να μου βγάλει το βράδυ. Με τις ίδιες εφαρμογές και ίδιο φόρτωμα της ρομ.

Μπορεί απλά να μου έκατσε στη συσκευή. Γιαυτό διστάζω να αλλάξω κερνελ παρόλο που o hydracore θα είναι αισθητά πιο γρήγορος.

Edit: Με τα tweaks του φίλου apitsakis είχε βελτιωθεί πολύ η κατάσταση αλλά σε καμία περίπτωση δεν φθάνει την τωρινή.

Edited by Nizl84

Ναι άλλα του netcore είναι στα 1600 και του cf στα 1400 . Λογικό είναι να έχεις καλύτερη αυτονομία. Ας πούμε τώρα εγώ με 19 ώρες χρήσης η μπαταρία είναι στο 63% με οθόνη ενεργή μιάμιση ώρα και είκοσι λεπτά ίντερνετ και ανανέωση καιρού κάθε μία ώρα.

Χωρίς ιδιαίτερη χρήση, δηλαδή δύο τρεις σελίδες για τα νέα και ένα δύο τηλέφωνα έχω 95%. Από τη στιγμή που βγάζω όλο το σ/κ με μέτρια χρήση ίντερνετ, το θεωρώ απίστευτη αυτονομία συγκριτικά με το τι έχω δει από τη συσκευή μου στο παρελθόν. Δεν λέω πως οφείλεται στην Παναμά αλλά ο cf σίγουρα έχει βάλει το χεράκι του.

Στην καλοκαιρινή άδεια με κρακ και notecore oc και μέτρια χρήση ίντερνετ ήθελα φόρτιση το απόγευμα για να μου βγάλει το βράδυ. Με τις ίδιες εφαρμογές και ίδιο φόρτωμα της ρομ.

Μπορεί απλά να μου έκατσε στη συσκευή. Γιαυτό διστάζω να αλλάξω κερνελ παρόλο που o hydracore θα είναι αισθητά πιο γρήγορος.

Edit: Με τα tweaks του φίλου apitsakis είχε βελτιωθεί πολύ η κατάσταση αλλά σε καμία περίπτωση δεν φθάνει την τωρινή.

Πραγματικά καλή μπαταρία μην πειράξεις τίποτα....

Εγώ με Κρακ δεν είμαι και πολύ ευχαριστημενος αλλά έχω δει ότι μεγαλύτερο ρόλο για την μπαταρία τον πιέζει η ρομ.με παναμά καλ ρεκορντερ και μπλε θεμα μπορεις να τα εχεις;;;

Αλλά τι να πειράζω θα περιμένω την jb λέτε να αργήσει;;;

Για να πάω σε Panama από ότι κατάλαβα πρέπει να γίνει με pc odin. Με mobile odin γίνεται? Να φανταστώ ότι θα πρέπει να το κάνω root. Με ποιο τρόπο.?

μην ρωτας πολλα σε μενα για την μπαταρια..:p

το κινητο το εχω διαλύσει(google talk viber facebook σερφαρισμα κτλ ολη την ωρα) ζήτημα ειναι αν μου βγαζει μεχρι το απογευμα!

οτι κερνελ και να βαλω..για αυτο παντα εχω την δευτερη ετοιμη και δεν ασχολούμαι..:D

παντως η στανταρ εκδοση δειχνει να εχει(παντα με την χρηση που το κανω εγω) καλη μπαταρια!

Οχι εχεις παρεα :D

Η 9.1 ειναι πολυ καλη.Ο,τι και να μου πειτε για sammy rom τα ακουω βερεσε

να κανω την κλασσικη ερωτηση...

ο browser διορθώθηκε με την 9.1..η παλι ζορίζεται?

αυτο για μενα ειναι το σημαντικότερο πρόβλημα της καθε cm..

Edited by freddaras

το ενα αρχειο του panama το md5 που το βαζουμε στο odin για να κανουμε το root?

pit? bootloader? pda? phone? csc? ευχαριστω.

να κανω την κλασσικη ερωτηση...

ο browser διορθώθηκε με την 9.1..η παλι ζορίζεται?

αυτο για μενα ειναι το σημαντικότερο πρόβλημα της καθε cm..

Τι εννοεις fred?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

το ενα αρχειο του panama το md5 που το βαζουμε στο odin για να κανουμε το root?

pit? bootloader? pda? phone? csc? ευχαριστω.

για ροοτ απλα κατεβαζεις ενα .tar version καποιου rooted κερνελ (πχ αυτον εδω) και τον βαζεις

στο Odin > στο PDA. διαβασε στο λινκ της υπογραφης μου για περισσοτερες λεπτομερειες ωστε να μην κανεις καποιο λαθος.

Coolpad F1 (8297W)

για ροοτ απλα κατεβαζεις ενα .tar version καποιου rooted κερνελ (πχ αυτον εδω) και τον βαζεις

στο Odin > στο PDA. διαβασε στο λινκ της υπογραφης μου για περισσοτερες λεπτομερειες ωστε να μην κανεις καποιο λαθος.

Αν και δεν το χρειάζομαι (γιατί είμαι) μου κάνει εντόπιση και ρωτάω

Στην βίβλο που λες να δει έχει τον παλιό τρόπο για ρουτ.

Δλδ απλά περνάς τον κερνελ με πσ οντιν και έγινες ρουτ;;;;

Ποια η ακριβής διαδικασία;;

είσαι ο ελθης;; Χαχα μακάρι ότι κινητό και αν ειχα να είχα και έναν τέτοιων άνθρωπο να φτιάχνει τέτοιους οδηγούς..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.

μπας και απο επμήρεια ξέρει κανείς ποτέ θα ξεκινήσουν ρομ με jb;;;

Τι εννοεις fred?

το ειχαμε κουβεντιασει και παλιοτερα νομιζω..

σε βαρια sites ζοριζεται κολλάει και γινεται αργος..

δες το παρακατω βιντεο που τραβηξα με την τελευταια cm9 που εβαλα τον ιουλιο...

Αν και δεν το χρειάζομαι (γιατί είμαι) μου κάνει εντόπιση και ρωτάω

Στην βίβλο που λες να δει έχει τον παλιό τρόπο για ρουτ.

Δλδ απλά περνάς τον κερνελ με πσ οντιν και έγινες ρουτ;;;;

Ποια η ακριβής διαδικασία;;

είσαι ο ελθης;; Χαχα μακάρι ότι κινητό και αν ειχα να είχα και έναν τέτοιων άνθρωπο να φτιάχνει τέτοιους οδηγούς..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.

μπας και απο επμήρεια ξέρει κανείς ποτέ θα ξεκινήσουν ρομ με jb;;;

1. Χαχα, οχι δεν ειμαι ο Elthis! ο Εlthis ειναι ο Elthis! :lol:

2. ναι απλα περνας εναν κερνελ και εισαι root. λιγο πιο διεξοδικα η διαδικασια εχει ως εξης:

-Download Odin (.tar) version of custom kernel like Notecore/Hydracore, Speedmod, CF root kernel Or other any with same function.

-Flash it using PC odin for PDA tab.

-You will get exclamation mark and raised counter, which can be reset with Triangle Away

*Για να κατεβασεις κερνελ εχω λινκ στο προηγουμενο ποστ μου (αν το χεις με τα αγγλικα γενικοτερα, δες εδω)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Ναι άλλα του netcore είναι στα 1600 και του cf στα 1400 . Λογικό είναι να έχεις καλύτερη αυτονομία. Ας πούμε τώρα εγώ με 19 ώρες χρήσης η μπαταρία είναι στο 63% με οθόνη ενεργή μιάμιση ώρα και είκοσι λεπτά ίντερνετ και ανανέωση καιρού κάθε μία ώρα.

Εννοείται πως το έλαβα υπόψιν το ότι είναι χρονισμενος υψηλότερα αλλά και με τον απλό πάλι τα ίδια ήταν. Μπορεί να ήταν και η κρακ. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω ο ίδιος.

1. Χαχα, οχι δεν ειμαι ο Elthis! ο Εlthis ειναι ο Elthis! :lol

Δυστυχώς ο πατάτας δεν το έχω με τα αγγλικά αλλά νάνε καλά τα μεταφραστικά και ο φίλοι μου χαχα...

Να είσαι καλά και εσύ γιατί βοηθάς πολύ ένα ευχαριστώ από μένα έτσι για να γουστάρεις και να συνεχίζεις έτσι.

Εννοείται πως το έλαβα υπόψιν το ότι είναι χρονισμενος υψηλότερα αλλά και με τον απλό πάλι τα ίδια ήταν. Μπορεί να ήταν και η κρακ. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω ο ίδιος.

Πολύ καλη η κρακ αλλά επιμένω από μπαταρία έχω δει καλύτερες

Για να περάσω παναμά με μπλε θέμα καλλ ρεκορντερ και 15 τογκλες αν κάποιος έχει όρεξη ας φτιάξει έναν γρήγορο ελληνικό οδηγό μαζί με τα λινκ που θα χρειαστούν .ΠΟΛΑ ΖΗΤΑΩ Ε;

Πολύ καλη η κρακ αλλά επιμένω από μπαταρία έχω δει καλύτερες

Για να περάσω παναμά με μπλε θέμα καλλ ρεκορντερ και 15 τογκλες αν κάποιος έχει όρεξη ας φτιάξει έναν γρήγορο ελληνικό οδηγό μαζί με τα λινκ που θα χρειαστούν .ΠΟΛΑ ΖΗΤΑΩ Ε;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

βρε φιλε εδω θα βρεις ολα αυτα που θελεις...:)

και παναμα και 15 τογκλες και τα παντα..

τα λεει παρα πολυ αναλυτικά τι να κανεις βημα προς βημα...

2. ναι απλα περνας εναν κερνελ και εισαι root. λιγο πιο διεξοδικα η διαδικασια εχει ως εξης:

*Για να κατεβασεις κερνελ εχω λινκ στο προηγουμενο ποστ μου (αν το χεις με τα αγγλικα γενικοτερα, δες εδω)

Παιδια μια απορια,αφου γινεσαι root περνωντας μονο μεσω odin τον netcore και αλλους κερνελ,

μετα triange away

γιατι καποιος να παιδευεται με τους αλλους 3 τρόπους που γραφει ο dr.Kedan?

-Using CWM.zip

1.Rooting with stock recovery

3. Long, No raised couter OR Exclamation mark

και εχοντας την stock XXLRI με τον δικο της ICS κερνελ,απλα μπορω να περασω με odin

τον netcore να ειμαι root και να κανω οσα hard reset θελω?

Παιδια μια απορια,αφου γινεσαι root περνωντας μονο μεσω odin τον netcore και αλλους κερνελ,

μετα triange away

γιατι καποιος να παιδευεται με τους αλλους 3 τρόπους που γραφει ο dr.Kedan?

-Using CWM.zip

1.Rooting with stock recovery

3. Long, No raised couter OR Exclamation mark

και εχοντας την stock XXLRI με τον δικο της ICS κερνελ,απλα μπορω να περασω με odin

τον netcore να ειμαι root και να κανω οσα hard reset θελω?

γιατι νομιζω οτι τα μοντς ΣΕ ΣΤΟΚ ΡΟΜ μπαινουν σωστα μονο με cf κερνελ....

με notecore κτλ δεν μπαινουν αρχικα....πρεπει με να τα περασεις ολα με cf και μετα να περασεις notecore κτλ..

εχω αυτη την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος 1000%....

παντως σε παναμα το call rec δεν εμπαινε με τιποτα οταν την ρουταρα με notecore..

μολις εβαλα cf μπηκε κανονικα...

Edited by freddaras

γιατι νομιζω οτι τα μοντς ΣΕ ΣΤΟΚ ΡΟΜ μπαινουν σωστα μονο με cf κερνελ....

με notecore κτλ δεν μπαινουν αρχικα....πρεπει με να τα περασεις ολα με cf και μετα να περασεις notecore κτλ..

εχω αυτη την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος 1000%....

παντως σε παναμα το call rec δεν εμπαινε με τιποτα οταν την ρουταρα με notecore..

μολις εβαλα cf μπηκε κανονικα...

πλεον με τον hydracore ισως να χει φυγει το "bug" που ενοχλουσε την σωστη εγκατασταση των mods.

παντως αν καποιος θελει τα mods καλυτερα να φλασαρει μεσω odin τον τελευταιο CF-Kernel για να'ναι σιγουρος.

Coolpad F1 (8297W)

πλεον με τον hydracore ισως να χει φυγει το "bug" που ενοχλουσε την σωστη εγκατασταση των mods.

παντως αν καποιος θελει τα mods καλυτερα να φλασαρει μεσω odin τον τελευταιο CF-Kernel για να'ναι σιγουρος.

και εγω αυτο θα ελεγα...

βαλτε ΟΛΑ τα μοντς πρωτα σε cf και μετα βαλτε οτι κερνελ θελετε....

Ο τελευταιος cf kernel

εδω εχει 9 ,πως παει αναλογα με την ρομ;

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26746339&postcount=7

ok.βρηκα οδηγιες στην αρχη του ποστ

Edited by ardimi