Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι αρχικές ice είχαν αρκετά κολλήματα.

Οι custom ήταν καλύτερες.

Με τον καιρό φτάσαμε σε ένα απίστευτο level με τις στοκ που πραγματικά δεν χρειάζεσαι να πειραματιζεσαι με τις τελευταίες custom.

Άσε που ή βάση τους πλέον είναι αρκετά παλιότερη.

Προσωπικά κουράστηκα να αλλάζω κάθε μέρα ρομ μου πέρασε αυτή η φάση (για την ώρα)

Και εφόσον είμαι καλυμμένος από τις τελευταίες οφισιαλ την αράζω και περιμένουμε.

Πάντως εγώ δεν έχω μετανιώσει για τίποτα μέχρι τώρα. Η όλη φιλοσοφία του κινητού την σηκώνει αυτή την φάση(να πειραματιζεσαι κτλ) έτσι και αλλιώς και στους περισσότερους ήταν και αυτό κριτήριο αγοράς.

Μήπως στην τελική και τώρα που έχουμε στοκ είμαστε 100% στοκ; όχι φυσικά..

Εγώ είμαι ρουταρισμενος και έχω πετάξει σχεδόν όλη την σαβούρα της Samsung έξω.. Οπότε πάλι στην ουσία 'πειραγμένη' ρομ φοράω :p

Sent from my note

Φρέντυ συμφωνώ σχεδόν σε όλα σε εκείνο που δεν συμφωνω είναι το κριτήριο αγοράς του συγκεκριμένου κινητού εάν ήθελα να πειραματίζομαι σε καθημερινή βάση με τις καστομ ρομς θα κραταγα το πολύ καλό Galaxy s2 που όπου και να κοιτάξεις θα βρεις καστομ ρομ 30 φορες τον μηνα θα αλλαζα ρομ

Παναγιωτης

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φρέντυ συμφωνώ σχεδόν σε όλα σε εκείνο που δεν συμφωνω είναι το κριτήριο αγοράς του συγκεκριμένου κινητού εάν ήθελα να πειραματίζομαι σε καθημερινή βάση με τις καστομ ρομς θα κραταγα το πολύ καλό Galaxy s2 που όπου και να κοιτάξεις θα βρεις καστομ ρομ 30 φορες τον μηνα θα αλλαζα ρομ

Φαντάζομαι εννοεί την μάρκα του κινητού και όχι το μοντέλο μιας και -κακά τα ψέματα- τα Samsung είναι Ιδανικά για φλασιές...:)

Εγώ π.χ. είχα (και έχω) το Desire HD και τόλμησα να το φλασαρω μετα απο ενα χρονο και αφού είχα περάσει καμιά δεκαριά custom στο S2...:)

Φαντάζομαι εννοεί την μάρκα του κινητού και όχι το μοντέλο μιας και -κακά τα ψέματα- τα Samsung είναι Ιδανικά για φλασιές...:)

Εγώ π.χ. είχα (και έχω) το Desire HD και τόλμησα να το φλασαρω μετα απο ενα χρονο και αφού είχα περάσει καμιά δεκαριά custom στο S2...:)

Μην ξεχνάς ότι πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε η samsoung στο xda Μονό HTC και τίποτα αλλο ξεκίνησαν με το Οmnia μετά με το s1και τώρα γίνεται ο χαμός το ντιζαιαρ ήταν ίσως το Μονό κντ που μου άλλαξε τα φώτα μέχρι να το σπάσω μέχρι και gold card έκανα για να το κάνω downgrade για να μπορέσω να το ρουταρω αξέχαστη βράδυα μέχρι τα ξημερώματα το πολεμαγα το ρημαδι

Παναγιωτης

Με πρόλαβες :)

Αυτό ακριβώς εννοούσα. Ο γαλαξίας γενικά είναι μάνα σε αυτά ;)

Φιλε pafimal το sg1 και το δύο φυσικά που είχα πριν από το note ήταν μεγάλο σχολείο :p

Φυσικά τα φλασαρισματα δεν είναι το μόνο κριτήριο αλλά ξέρεις ότι η συσκευή σου σου προσφέρει και αυτά μέσα σε όλα τα άλλα τα καλούδια που σε δίνει..

Sent from my note

Edited by freddaras

Ενα ωραίο lock screen wallpaper για το note που βρήκα τυχαία. Ισως αρέσει και σε κάποιον αλλον :-)
Coolpad F1 (8297W)

"...δύο κύριοι βαδίζουν στο ψιλόβροχο, ο ένας με ανοιχτή την ομπρέλα του και ο άλλος με κλειστή. Μόλις συναντιούνται ο με την ανοιχτή ομπρέλα την κλείνει και ο άλλος την ανοίγει..."

Δεν είναι off topic! Διότι εδώ ζυμωνόμασταν στο πόσο εκπληκτικές ήταν οι customs σε σχέση με τις stocks, και τώρα που πειστήκαμε κάποιοι (είμαι πλέον με την Chrack 13 και NoteCore 14.1 OC από την τελευταία Γερμανική stock, χωρίς να δω κάτι το εκπληκτικό), η πλειοψηφία των φανατικών συναδέλφων εδώ, με την καλή έννοια και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις εξειδικευμένες πληροφορίες που μας δίνουν, το έχει γυρίσει στις stocks.

Όπως πάει το πράγμα φοβάμαι ότι θα ξανανοίξω την ομπρέλα που μόλις έκλεισα... (βλέπε Παναμά)

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

"...δύο κύριοι βαδίζουν στο ψιλόβροχο, ο ένας με ανοιχτή την ομπρέλα του και ο άλλος με κλειστή. Μόλις συναντιούνται ο με την ανοιχτή ομπρέλα την κλείνει και ο άλλος την ανοίγει..."

Δεν είναι off topic! Διότι εδώ ζυμωνόμασταν στο πόσο εκπληκτικές ήταν οι customs σε σχέση με τις stocks, και τώρα που πειστήκαμε κάποιοι (είμαι πλέον με την Chrack 13 και NoteCore 14.1 OC από την τελευταία Γερμανική stock, χωρίς να δω κάτι το εκπληκτικό), η πλειοψηφία των φανατικών συναδέλφων εδώ, με την καλή έννοια και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις εξειδικευμένες πληροφορίες που μας δίνουν, το έχει γυρίσει στις stocks.

Όπως πάει το πράγμα φοβάμαι ότι θα ξανανοίξω την ομπρέλα που μόλις έκλεισα... (βλέπε Παναμά)

μα αφου οσοι καθομαστε και ασχολουμαστε τοσο εχουμε το ζιζανιο μεσα μας... :lol: πχ τωρα που εχω σεταρει τα παντα uber τελεια στην Panama edition..(toggles, call rec, notecore κτλ) αν βγει πχ νεα chrack και επιβεβαιωσει κοσμος οτι ειναι πολυ καλη..δεν νομιζω να μπορεσω να κρατηθω να μην κανω την επισκεπτικη μεταβαση! εξαλλου ηδη εχω σε nandroid backup την τωρινη rom οπως ειναι, και αν δω πως δεν ικανοποιούμαι, επιστρεφω σε λιγα λεπτα.. ενα μεγαλο + της σειρας galaxy ειναι το support απτους devs.. κριμα να πηγαινει χαμενο....!! τι να πουν τα παιδια στο thread του razr που παλευουν να ειναι σε σωστη στοκ :P.. γιαυτο ας ειμαστε ευχαριστημενοι που η "ομπρελα" μας ειναι σουπερ ποιοτητας και αντεχει σε πολλα "ανοιγοκλεισιματα"! :happy:

EDIT: Παιδια που πηγε ο Notecore?!?! Μετατραπηκε σε HYDRACORE??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863

Δοκιμαζω τωρα την OC Version

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Παίδες δοκιμάστε και τον nova beta.

Χθες τον ανακάλυψα από εδώ στο φόρουμ.

Πραγματικά πάει το κινητό σε άλλο level.

Ταχύτατος...

Sent from my note

παντως παιδια και η τελευταια cm9.1 πεταει .. πολυ πιο γρηγορη απο chrack και epsilon.. τωρα για ρομ παναμα δεν εχω δοκιμασει για να ειμαι ειλλικρινης.. εγω νομιζω θα αραξω σε cm9 μεχρι να βγει κανενα jb που να αξιζει .. οσα και να εχω βαλει μετα απο λιγες ωρες ειναι πιο αργα συνεχως και στο τελος πετανε και το ρεμποοτ τους :lol:
Παύλος

παντως παιδια και η τελευταια cm9.1 πεταει .. πολυ πιο γρηγορη απο chrack και epsilon.. τωρα για ρομ παναμα δεν εχω δοκιμασει για να ειμαι ειλλικρινης.. εγω νομιζω θα αραξω σε cm9 μεχρι να βγει κανενα jb που να αξιζει .. οσα και να εχω βαλει μετα απο λιγες ωρες ειναι πιο αργα συνεχως και στο τελος πετανε και το ρεμποοτ τους :lol:

nightly ή stable? Παίζουν όλα?

Με τον browser λύθηκαν τα προβλήματα;

Γιατί έτρωγε τρελά κολλήματα και πάλι μερικές βδομάδες πριν που την δοκίμασα.

Με παναμα πάντως reboot ούτε για πλάκα.

EDIT: Παιδια που πηγε ο Notecore?!?! Μετατραπηκε σε HYDRACORE??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863

Δοκιμαζω τωρα την OC Version

Οι νέος notecore κάνει και για cm9/cm10 η λάθος κατάλαβα;

Sent from my note

Edited by freddaras

Οι νέος notecore κάνει και για cm9/cm10 η λάθος κατάλαβα;

"Supports Touchwiz ICS, AOKP, AOSP, CM9 , CM10, JellyBean, ParanoidAndroid, MIUI roms"

Coolpad F1 (8297W)

Η stock rom Παναμά είναι rootable με βάση τις οδηγίες που υπάρχουν στη Βίβλο;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

ειμαι σε φαση απεξαρτισεις το εδωσα εχτες στο service και αυτοι θα το στειλουν στα κεντρικά , ησυχασε λιγο το μυαλο μου με τα φλασαρισματα και με την εμμονη μαζι του!

:lol::lol::lol::lol:

Η stock rom Παναμά είναι rootable με βάση τις οδηγίες που υπάρχουν στη Βίβλο;

Εγώ, έβαλα Netcore αμέσως και ειχε ενσωματωμένο root. Αν θέλεις κάνεις το ίδιο αλλιώς κατέβασε αυτό ΕΔΩ και κάνε το flash μέσω cmw.

πηγή

Πως έβαλες αμέσως τον Notecore?

Με PC_Odin?

Αν ναι, δεν είχες τρίγωνο μετά;

Εγω Παναμά ρουταρα με cf root μεσω pc odin για να περασω triangle away, call rec και 15 toggle mod. Μετα μεσω cwm πλεον βρίσκομαι σε HYDRACORE ;-)

Coolpad F1 (8297W)

Πάντως για να περάσουμε στα συνηθισμένα o chrack βγάζει καινούρια ρομ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι αλλά πως είχες CWM στην στοκ του Παναμά;;;; :)

αυτη την απορια την εχω και εγω :lol:

η στοκ του Παναμα ειναι πολυ prison break, εχει απ'τη μανα του CWM χαχαχχα

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Ναι αλλά πως είχες CWM στην στοκ του Παναμά;;;; :)

αυτη την απορια την εχω και εγω :lol:

η στοκ του Παναμα ειναι πολυ prison break, εχει απ'τη μανα του CWM χαχαχχα

Την φλάσαρα από την externel_sd :)

Την φλάσαρα από την externel_sd :)

τι εννοεις "την" φλασαρες? σε εντελως στοκ ρομ δεν μπορεις να φλασαρεις κατι ουτε απο internal ουτε απο external sd διοτι δεν υπαρχει ακομη recovery. πρωτα πρεπει να περασεις μεσω odin εναν kernel οπως notecore(hydracore), CF κτλ ωστε να γινεις root και σου περαστει το recovery.

Coolpad F1 (8297W)