Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυριο θα το παω σε κάποιον αντιπρόσωπο της samsung για επισκευη , ελπιζω να το φτιαξουν γρηγορα :ninja:

εφοσον μας λες οτι ησουν σε chrack's rom πριν το brickaρισμα εγω απλα ελπιζω να στο φτιαξουν και ας παρει απο χρονο οσο χρειαστει (εμενα το ειχαν 2 βδομαδες)

το θεμα ειναι να το δεχτουν ως εντος εγγυησης και να μη σου πουν τιποτα οτι το ειχες πειραξει. το οτι δεν ανοιγει καθολου και δεν μπαινει καν σε download mode ειναι σχετικα καλο σε αυτη την περιπτωση.

επομενως πως φλασαρεις το CF Root εφοσον δεν εχεις Recovery?

μπορω να φλασαρω notecore μεσω odin που εχει .tar και μετα να παω μεσω recovery να φλασαρω CF ωστε να κανω τα mods?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
Coolpad F1 (8297W)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εφοσον μας λες οτι ησουν σε chrack's rom πριν το brickaρισμα εγω απλα ελπιζω να στο φτιαξουν και ας παρει απο χρονο οσο χρειαστει (εμενα το ειχαν 2 βδομαδες)

το θεμα ειναι να το δεχτουν ως εντος εγγυησης και να μη σου πουν τιποτα οτι το ειχες πειραξει. το οτι δεν ανοιγει καθολου και δεν μπαινει καν σε download mode ειναι σχετικα καλο σε αυτη την περιπτωση.

ναι αυτο διαβασα και εγω , θα πω οτι εκλεισε απο μπαταρια και δεν ανοίγει :ninja:

2 εβδομαδες ε? σου αλλαξαν Motherboard ?

ναι αυτο διαβασα και εγω , θα πω οτι εκλεισε απο μπαταρια και δεν ανοίγει :ninja:

2 εβδομαδες ε? σου αλλαξαν Motherboard ?

αλλαξαν την πλακετα ναι. παλι καλα γιατι εγω το πηρα ηδη μπρικαρισμενο και του αλλαξα τα φωτα με repartitions και ειχε καταληξει να εχει 7,5-8GB χωρο πλεον...ευτυχως αλλαχτηκε ολο το κομματι. ελπιζω να χεις και εσυ αισιο τελος με την ολη ιστορια. πες τους οτι το βαλες σε airplane mode πριν κοιμηθεις και το πρωι που ξυπνησες δεν ανοιγε για κανενα λογο.

Coolpad F1 (8297W)

αλλαξαν την πλακετα ναι. παλι καλα γιατι εγω το πηρα ηδη μπρικαρισμενο και του αλλαξα τα φωτα με repartitions και ειχε καταληξει να εχει 7,5-8GB χωρο πλεον...ευτυχως αλλαχτηκε ολο το κομματι. ελπιζω να χεις και εσυ αισιο τελος με την ολη ιστορια. πες τους οτι το βαλες σε airplane mode πριν κοιμηθεις και το πρωι που ξυπνησες δεν ανοιγε για κανενα λογο.

Αυτο θα κανω , ευχαριστω για την πληροφορια ! :D

δεν πειραζει που το CFroot ειναι .zip και οχι .tar? μεχρι τωρα πιστευω πως μονο .tar βαζουμε στο PDA του PC Odin

Φίλε μου μόλις αποσυμπιέσεις το zip στο κομπιούτερ θα δεις το tar.:)

Έτσι όμως δε θα αποκτήσεις κίτρινο τριγωνάκι; :)

Μετά triangle away?

Και μια ερώτηση ακόμα:

Στο PDA συνήθως μπαίνουν μεγάλα αρχεία tar (αυτών ολόκληρης της stock rom). Τώρα βάζεις απλά ένα μικρό αρχείο (του kernel μόνο). Πως αυτό δε δημιουργεί πρόβλημα;

Μετά triangle away?

Και μια ερώτηση ακόμα:

Στο PDA συνήθως μπαίνουν μεγάλα αρχεία tar (αυτών ολόκληρης της stock rom). Τώρα βάζεις απλά ένα μικρό αρχείο (του kernel μόνο). Πως αυτό δε δημιουργεί πρόβλημα;

δεν εχει σημασια το μεγεθος το αρχειου αλλα ο τυπος του

Φίλε μου μόλις αποσυμπιέσεις το zip στο κομπιούτερ θα δεις το tar.:)

1000 ευχαριστω !

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Μετά triangle away?

Και μια ερώτηση ακόμα:

Ακριβώς. Μετά triagle away έχωντας Cf kernel μιας και το συγκεκριμένο προγρ. είναι του Chainfire και λειτουργεί σωστά με δικούς του kernel.

Στο PDA βάζουμε Καί kernels για φλασάρισμα...:)

Αυτο θα κανω , ευχαριστω για την πληροφορια ! :D

Άλλη καλή δικαιολογία είναι να πεις ότι έκανες επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και κόλλησε.

Να μας ενημερώσεις τι έγινε αν θες.

αν και ωραιο ακουγεται το Note2 (θα ναι και ακριβο οποτε..) με κοβω να αργω να φευγω απ'το Note

δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι παραπανω απο δυνατοτητες σε κανενα τομεα :ninja:

Κανένας μας δεν χρειάζεται αλλά είμαστε μουρλοί και θα το πάρουμε.

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παιδες τον tsf τον εχει κανενας στο κινητο του?

ενω ειναι τέλειος μου φανηκε σαν να ανεβασε θερμοκρασία το κινητο μαζι του..

Ποιος είναι αυτός;;; Δώσε λίνκ...

Ποιος είναι αυτός;;; Δώσε λίνκ...

ειναι στο μαρκετ αλλα κοστιζει ακριβα...:p

γυρω στα 14 εβρο ειναι...!!

ειναι στο μαρκετ αλλα κοστιζει ακριβα...:p

γυρω στα 14 εβρο ειναι...!!

Αααα τον launcher εννοείς; Εγώ νόμιζα πως είναι καινούριος kernel...:p

:lol::lol::lol:

xaxaxaxaxa

πεταει παντως η τελευαια στοκ με cf..! δεν την πειραζω ουτε για πλακα..

Προσπαθώ να βάλω την τελευταία του Παναμά με mobile odin pro αλλά στο reboot μένει στη cmw recovery.

Τι κάνω λάθος;

Προσπαθώ να βάλω την τελευταία του Παναμά με mobile odin pro αλλά στο reboot μένει στη cmw recovery.

Τι κάνω λάθος;

εγω την εβαλα με pc odin...

φλασαρα abyss φουλ φορματ κτλ και μετα την περασα απο το pc..

προφανως κολλαει γιατι δεν εκανες φουλ φορματ(φανταζομαι τωρα..)

δοκιμασε τον τροπο που σου λεω και θα μπει 1000%

και γω για kernel τον περασα...:lol:

Coolpad F1 (8297W)

Τι κάνω λάθος;

Φίλε μου καντο με pc odin όπως ακριβώς σου έγραψε και o freddaras. Θα έχεις 100% επιτυχία.:)

Τον έχω εγώ εδώ και μήνες σαν τον μόνο launcher στο κινητό μου.Απλά άπαιχτος.o Και όχι καμιά σχέση δεν ανεβάζει ποτέ θερμοκρασία.

Τον έχω εγώ εδώ και μήνες σαν τον μόνο launcher στο κινητό μου.Απλά άπαιχτος.o Και όχι καμιά σχέση δεν ανεβάζει ποτέ θερμοκρασία.

οκ προφανως θα φταιει κατι αλλο..!

αν και οφ τοπικ μπορεις να μου πεις ενα πιο απλο τροπο να βαζω μεσα σε ενα φακελο που δημιουργω τις εφαρμογες που θελω?

(δεν θελω να τις σύρω απο τα αρχικο μενου κτλ κτλ κτλ αν μπορω να τις κανω add κατευθείαν μεσα στο φακελο)..

κατα τα αλλα συνεργαζεται αψογα με το κινητο μας..

αν και οφ τοπικ μπορεις να μου πεις ενα πιο απλο τροπο να βαζω μεσα σε ενα φακελο που δημιουργω τις εφαρμογες που θελω?

(δεν θελω να τις σύρω απο τα αρχικο μενου κτλ κτλ κτλ αν μπορω να τις κανω add κατευθείαν μεσα στο φακελο)..

Πανεύκολο.Τις παίρνεις με το λάσο κάτι επιλέγεις φάκελο.

Λοιπόν και εγώ τον έβαλα άλλα μου φαίνεται περιεργος τον έβγαλα κατευθείαν στο ερώτημα σου λοιπόν πάω στο μενού( app drawer) και τικαρω άπλα με δυο τικ τις εφαρμογές που θέλω να τις ομαδοποιησω μετά παίρνω στην τύχη μια από αυτές που έχω τικαρει και την σερνω στην οθόνη που θέλω να βάλω τον φάκελλο τώρα στην επιφάνειά έχουν τοποθετηθεί όλες οι εφαρμογές που έχω επιλέξει και τέλος πάω με το λασσο πάνω δεξιά και τις επιλέγω όλες για να τις βάλω στον φακελλο

Παναγιωτης

Λοιπόν και εγώ τον έβαλα άλλα μου φαίνεται περιεργος τον έβγαλα κατευθείαν στο ερώτημα σου λοιπόν πάω στο μενού( app drawer) και τικαρω άπλα με δυο τικ τις εφαρμογές που θέλω να τις ομαδοποιησω μετά παίρνω στην τύχη μια από αυτές που έχω τικαρει και την σερνω στην οθόνη που θέλω να βάλω τον φάκελλο τώρα στην επιφάνειά έχουν τοποθετηθεί όλες οι εφαρμογές που έχω επιλέξει και τέλος πάω με το λασσο πάνω δεξιά και τις επιλέγω όλες για να τις βάλω στον φακελλο

Ολόκληρη σπαζοκεφαλιά δηλαδή...:p

Off topic...

Φρεντυ όσο αναφορά τους λαντσερ εγώ νομίζω ότι ο Apex είναι μακράν ο καλύτερός χωρίς φανφάρες 3d κλπ ο απ εξ είναι ελαφρύς και πλήρως παραμετροποιησιμος με αλλαγές και επικάλυψη στα διαφορά widgets με 10*10 colums και πολλά ακόμα μέχρι και στο ντοκ μπορείς να βάλεις 1*1 widget..σε έμενα που μου αρέσουν οι μοντιες με τα wallpapers μέσω photoshop είναι ότι καλύτερο
Παναγιωτης

Φρεντυ όσο αναφορά τους λαντσερ εγώ νομίζω ότι ο Apex είναι μακράν ο καλύτερός χωρίς φανφάρες 3d κλπ ο απ εξ είναι ελαφρύς και πλήρως παραμετροποιησιμος με αλλαγές και επικάλυψη στα διαφορά widgets με 10*10 colums και πολλά ακόμα μέχρι και στο ντοκ μπορείς να βάλεις 1*1 widget..σε έμενα που μου αρέσουν οι μοντιες με τα wallpapers μέσω photoshop είναι ότι καλύτερο

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Και εγώ nova έχω σαν βασικό απλά πειραματίζομαι..

Είναι δυνατός launcher o tsf απλά σε μερικά θέματα κάνει τα εύκολα δύσκολα.

Sent from my note