c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) η σωστη διαδικασια για να πας σε stock εχοντας κανει ολα τα wipe σωστα ειναι αυτη? 1. flash via odin a GB rom 2. wipe data factory reset 3. flash via odin an ICS rom η γινεται και με τον εξης τροπο? 1. flash abyss4.2 2. wipe data / factory reset, wipe cache / dalvik 3. close phone > key combo για εισοδο σε Download Mode 4. flash via odin an ICS rom αν ειναι και οι δυο εφικτοι οι τροποι, ποιον απ'τους δυο προτεινετε? κατεβαζω την τελευταια εκδοση του Παναμα για να δω αν οντως ειναι οσο γρηγορο λετε! μεταξυ των παρακατω προτεινετε αυτη του Παναμα ετσι? 1. N7000XXLRI---4.0.4/12.07.13-N7000OXXLP8---Download --- Greece 2. N7000DXLRI---4.0.4/12.08.01-N7000OXXLP8---Download--Bulgaria 3. N7000UBLR3---4.0.4/12.08.17-N7000UWHLR2---Download--Panama Edited August 27, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 η σωστη διαδικασια για να πας σε stock εχοντας κανει ολα τα wipe σωστα ειναι αυτη? 1. flash via odin a GB rom 2. wipe data factory reset 3. flash via odin an ICS rom η γινεται και με τον εξης τροπο? 1. flash abyss4.2 2. wipe data / factory reset, wipe cache / dalvik 3. close phone > key combo για εισοδο σε Download Mode 4. flash via odin an ICS rom αν ειναι και οι δυο εφικτοι οι τροποι, ποιον απ'τους δυο προτεινετε? κατεβαζω την τελευταια εκδοση του Παναμα για να δω αν οντως ειναι οσο γρηγορο λετε! Εγώ την έκανα με τον δεύτερο τρόπο. Είναι πιο γρήγορος και το ίδιο ακίνδυνος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 +1 για το δεύτερο τρόπο. Επίσης οι notecore από v12 και πάνω είναι safe για wipes. Το έχω κάνει full wipe αρκετές φορές. Το λέει στο changelog του κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) +1 για το δεύτερο τρόπο. Επίσης οι notecore από v12 και πάνω είναι safe για wipes. Το έχω κάνει full wipe αρκετές φορές. Το λέει στο changelog του κερνελ. αυτο που λες ειναι super news! πως και το ακουω 1η φορα?? παω αν διαβασω το changelog και να ρωτησω στο thread για επιβεβαιωση! αυτο ειναι ε? --> MMC_CAP_ERASE removed for safe wipes τωρα περναω Παναμα (το εκανα μεσω abyss4.2 το wipe, για να μαι 5000% σιγουρος χαχα) και μετα notecore14.1 std via Odin edit: λετε να περασω notecore 14.1 OC ? καποιος εχει δοκιμασει και τους δυο..υπαρχει εμφανη διαφορα? Edited August 27, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 +1 για το δεύτερο τρόπο. Επίσης οι notecore από v12 και πάνω είναι safe για wipes. Το έχω κάνει full wipe αρκετές φορές. Το λέει στο changelog του κερνελ. Έχεις τσεκάρει αν έχεις το mmc bug; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Έχεις τσεκάρει αν έχεις το mmc bug; νομιζω το κομματι των feautures του notecore που λεει MMC_CAP_ERASE removed for safe wipes ειναι αυτο που εννοει το παιδι οτι εχει αλλαξει και δεν παιζει προβλημα ακομα και να εισαι θετικος στο emmc brick bug.. εγω δεν το ρισκαρα ακομα. edit: μολις μου απαντησαν στο xda: http://forum.xda-developers.com/show...php?p=30689257 Yes it's safe...in fact it's double safe. sent via Gallardo N7k 2.0 edit2: με ποιο προγραμμα πετατε εξω τα bloatware της sammy? root explorer να φανταστω η υπαρχει και κατι καλυτερο? Edited August 27, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Εγώ αφαιρώ την σαβούρα με root explorer Κάνω ένα φάκελο και μετακινώ (δεν διαγράφω σε περίπτωσή που πάει κάτι στραβά) ολη την σαβούρα εκεί Τεσπα τα σπάει η ρομ του Παναμά όπως λέτε Έχει καθησει απίστευτα ομαλά στο κινητό μου Και δουλεύει και το call rec και όλα τα σχετικά Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 αυτο που λες ειναι super news! πως και το ακουω 1η φορα?? παω αν διαβασω το changelog και να ρωτησω στο thread για επιβεβαιωση! αυτο ειναι ε? --> τωρα περναω Παναμα (το εκανα μεσω abyss4.2 το wipe, για να μαι 5000% σιγουρος χαχα) και μετα notecore14.1 std via Odin edit: λετε να περασω notecore 14.1 OC ? καποιος εχει δοκιμασει και τους δυο..υπαρχει εμφανη διαφορα? Βάλε πρώτα Cf LR1 και στήσε το (ειδικά αν θες να περάσεις call rec. και 15toogles) και αφού ολοκληρώσεις το στήσιμο βάλε Notecore. Εγώ βάζω πάντα τον oc...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ημουν στην τελευταια chrack και πηγα να δοκιμασω μια aokp , εκανα κανονικα ολα τα wipes και μετα φλασαρα την rom αλλα εκανε πολυ ωρα στο instal και του εκανα με τα 3 κουμπια επαναφωρα στο recovery , και απο τοτε εσβησε και δεν ξαναναψε , Ουτε recovery Ουτε download , brick , αυριο θα το στειλω στην samsung να δω τι θα μου πουν . :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ημουν στην τελευταια chrack και πηγα να δοκιμασω μια aokp , εκανα κανονικα ολα τα wipes και μετα φλασαρα την rom αλλα εκανε πολυ ωρα στο instal και του εκανα με τα 3 κουμπια επαναφωρα στο recovery , και απο τοτε εσβησε και δεν ξαναναψε , Ουτε recovery Ουτε download , brick , αυριο θα το στειλω στην samsung να δω τι θα μου πουν . :( Δεν έκανες τα wipes με abyss;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) καποιο Link απο CF-root για να Παναμα?! :-P (αυτο ειναι ΟΚ ε? --> CF-Root-SGN_XX_OXX_LRI-v5.6-CWM5.zip) [[βλεπω ειναι .zip, πως θα το περασω μεσω Odin αφου ακομα δεν εχω Recovery? θελει notecore πρωτα, μετα cf-root για τα mods και μετα παλι notecore? μηπως δεν υπαρχει προβλημα που ειναι .zip και το παιρνει μια χαρα το Odin στο pda?]] επισης που βρισκουμε τα 15-toggles και call-rec mod?ημουν στην τελευταια chrack και πηγα να δοκιμασω μια aokp , εκανα κανονικα ολα τα wipes και μετα φλασαρα την rom αλλα εκανε πολυ ωρα στο instal και του εκανα με τα 3 κουμπια επαναφωρα στο recovery , και απο τοτε εσβησε και δεν ξαναναψε , Ουτε recovery Ουτε download , brick , αυριο θα το στειλω στην samsung να δω τι θα μου πουν . :( Η τελευταία κρακ ειναι με cf kernel που δεν ειναι safe kernel :-\... Ετσι απλα εκανες τα wipes? :-\ Edited August 27, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 δεν μπρικαρισε απο τα wipes , τα wipes τα εκανε μια χαρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 δεν μπρικαρισε απο τα wipes , τα wipes τα εκανε μια χαρα . που το ξερεις? και μενα οταν ειχα το προβλημα τα wipes μια χαρα τα εκανε :worry: στο bootαρισμα ηταν το προβλημα... Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το έχω ξαναγράψει και παλιότερα, ΟΛΟΙ οι custom κερνελς (notecore, speedmod, cf-root) ΔΕΝ έχουν το MMC_CAP_ERASE από τότε που μας δώσαν τα sources του ICS KERNEL (αμέσως μετά βρήκε ο Entropy τι φταίει και οι devs το αφαίρεσαν). Έχω κάνει άπειρα wipes και με τους 3ις και είμαι affected από το brickbug. Επίσης safe είναι ΟΛΟΙ oi GB kernels και όχι μόνο ο abyssnote ;) Σήμερα εμένα brickare (softbrick) φλασάροντας μόντεμ (μόνο μοντεμ) με Mobile odin. Odin->stock LRI->root->Notecore->chracks 13 ready. Τα χρειάστηκα βέβαια μέχρι να δω ότι η στοκ περνάει χωρίς πρόβλημα..:wacko: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ρε παιδια Chrack λιγο αργη ηου φαινεται ? Κανενας καλος κερνελ υπαρχει? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 δεν μπρικαρισε απο τα wipes , τα wipes τα εκανε μια χαρα . Δεν μπρικάρει πάνω στα wipes ,τα wipes γίνονται κανονικά.Άλλωστε τότε κάνεις τη ζημιά,τη στιγμή των wipes.Aμέσως μετά φαίνεται η ζημιά,δηλαδή μπρικάρει το κινητό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 εγω εχω καταλαβει οτι ειναι μια μπουρδα και μιση η ολη ιστορια με τους κερνελς :lol: αντε να μας δωσει ενα σωστο JellyBean η Sammy να μαστε ξένοιαστοι οπως την παλια καλη εποχη του GB Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 εγω εχω καταλαβει οτι ειναι μια μπουρδα και μιση η ολη ιστορια με τους κερνελς :lol: αντε να μας δωσει ενα σωστο JellyBean η Sammy να μαστε ξένοιαστοι οπως την παλια καλη εποχη του GB Δεν πρόκεται να γίνει αυτό πότε Εγώ εχω καταλάβει ότι όλο αυτό που γίνετε το θέλει η σαμσουνγκ για να έχει ποιο πορομενους φανς. έτσι λέω εγώ βέβαια. Μπορεί και όχι αλά τι λέτε αν ήθελαν να είναι τα τηλέφωνα αδιαπεραστα σε όλα αυτα νομίζω θα μπορούσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) καποιο Link απο CF-root για να Παναμα?! :-P (αυτο ειναι ΟΚ ε? --> CF-Root-SGN_XX_OXX_LRI-v5.6-CWM5.zip) [[βλεπω ειναι .zip, πως θα το περασω μεσω Odin αφου ακομα δεν εχω Recovery? θελει notecore πρωτα, μετα cf-root για τα mods και μετα παλι notecore? μηπως δεν υπαρχει προβλημα που ειναι .zip και το παιρνει μια χαρα το Odin στο pda?]] επισης που βρισκουμε τα 15-toggles και call-rec mod? Η τελευταία κρακ ειναι με cf kernel που δεν ειναι safe kernel :-\... Ετσι απλα εκανες τα wipes? :-\ Σωστός ο Φίλος ο συγκεκριμένος κερνελ δεν είναι safe και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ξαναπροσπαθησα να βάλω την ρομ του Chrack,να μου πεις ότι θα μπορούσα άνετα να τον αλλάξω άλλα με τόσα που ακουγονται..τι να πω ρε παιδιά αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για έμενα να φλασαρω ρομ Μονό AOKP CM9 CM10 εγω εχω καταλαβει οτι ειναι μια μπουρδα και μιση η ολη ιστορια με τους κερνελς :lol: αντε να μας δωσει ενα σωστο JellyBean η Sammy να μαστε ξένοιαστοι οπως την παλια καλη εποχη του GB Μέχρι να μας δώσει JB η samsung όλοι εμείς που βρισκόμαστε σε αυτό το φόρουμ θα βρισκόμαστε σε κάποιο άλλο SGNote 2 Edited August 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μέχρι να μας δώσει JB η samsung όλοι εμείς που βρισκόμαστε σε αυτό το φόρουμ θα βρισκόμαστε σε κάποιο άλλο SGNote 2 αν και ωραιο ακουγεται το Note2 (θα ναι και ακριβο οποτε..) με κοβω να αργω να φευγω απ'το Note δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι παραπανω απο δυνατοτητες σε κανενα τομεα :ninja: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καποιο Link απο CF-root για να Παναμα?! :-P (αυτο ειναι ΟΚ ε? --> CF-Root-SGN_XX_OXX_LRI-v5.6-CWM5.zip) [[βλεπω ειναι .zip, πως θα το περασω μεσω Odin αφου ακομα δεν εχω Recovery? θελει notecore πρωτα, μετα cf-root για τα mods και μετα παλι notecore? μηπως δεν υπαρχει προβλημα που ειναι .zip και το παιρνει μια χαρα το Odin στο pda?]] επισης που βρισκουμε τα 15-toggles και call-rec mod? Η τελευταία κρακ ειναι με cf kernel που δεν ειναι safe kernel :-\... Ετσι απλα εκανες τα wipes? :-\ Θα τον περάσεις με pc odin και θα σου δώσει ο kernel το ρουτ. Επειδή θα σου γράψει ο μετρητής, θα τον μηδενήσεις με triagle away με τον cf kernel όμως! Όχι με άλλον. Γι αυτό σου είπα βάλε πρώτα αυτόν και αφού στήσεις το τηλ. βάζεις ό,τι άλλο θέλλεις μετά! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού. Έχει και τα mods που θέλεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Θα τον περάσεις με pc odin και θα σου δώσει ο kernel το ρουτ. Επειδή θα σου γράψει ο μετρητής, θα τον μηδενήσεις με triagle away με τον cf kernel όμως! Όχι με άλλον. Γι αυτό σου είπα βάλε πρώτα αυτόν και αφού στήσεις το τηλ. βάζεις ό,τι άλλο θέλλεις μετά! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού. Έχει και τα mods που θέλεις...:) δεν πειραζει που το CFroot ειναι .zip και οχι .tar? μεχρι τωρα πιστευω πως μονο .tar βαζουμε στο PDA του PC Odin Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 δεν πειραζει που το CFroot ειναι .zip και οχι .tar? μεχρι τωρα πιστευω πως μονο .tar βαζουμε στο PDA του PC Odin Ναι Μονό ταρ βάζουμε στο οντιν και όχι ζιπ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Ναι Μονό ταρ βάζουμε στο οντιν και όχι ζιπ επομενως πως φλασαρεις το CF Root εφοσον δεν εχεις Recovery? Edited August 27, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 αυριο θα το παω σε κάποιον αντιπρόσωπο της samsung για επισκευη , ελπιζω να το φτιαξουν γρηγορα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts