geovass Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Εγώ την πέρασα μόνο με jbroid wipe. Φαίνεται πολύ γρήγορη. Εχω βάλει και netcore 8.1. Πετάει η συσκευή! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 παιδια ξαναγυρισα στο τερας μετα απο μια σχετικη περιπλανηση σε htc onex και galaxy s3 το πρωτο πραγμα που εκανα μετα τα σχετικα ρουτ κλπ ηταν να φλασαρω την αγαπημενη μου ParanoidAndroid του imilka,το τερατακι απλα πεταει δεν ξερω εαν την εχει δοκιμασει κανενας αλλος να μας πει εντυπωσεις γιατι εγω δεν θα ειμαι αντικειμενικος βλεπετε ηταν και ειναι παντα η αγαπημενη μου ακομα και στο galaxy s2 της γυναικας μου την συγκεκριμενη φοραω... Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Εγώ την πέρασα μόνο με jbroid wipe. Φαίνεται πολύ γρήγορη. Εχω βάλει και netcore 8.1. Πετάει η συσκευή! ! δλδ.θες να πεις ότι είναι ακόμα πίο γρήγορη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Oχι γιατι αν δεν κανω λαθος η νεα chark βασίζεται στην νεα βαση...:) οποτε καλυτερα φουλ γουαιπ.... τεσπα την περναω και επιστρεφω με εντυπώσεις... ακόμα... αντε να περνουμε σύρα πες μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ακόμα... αντε να περνουμε σύρα πες μας.... τι να πω ρε φιλε για αλλη μια φορα απλα respect...:) τι εχει κανει παλι το ατομο πραγματικά.... το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι ..... δεν εχω λογια... ο άνθρωπος κανει μαγικά τελος! στρώνω το κινητο τωρα και εχω παθει σοκ..Σ Φ Α Ι Ρ Α τα παντα... ο δε nova πεταει...! πεταει ομως! και να φανταστείτε ολα αυτα με cf root:blink: που να βαλω notecore η speed..:blink: παιδια δεν υπαρχει καλύτερη ρομ αυτη την στιγμη για το κινητο μας... chrack και παλι chrack.... 8 9 10 οτι θελετε///:lol::lol::lol: περα απο την πλακα η νεα του ρομ σε βαση της νεας ρομ απο samsung και με cf root κανουν το κινητο πιο γρήγορο απο ποτε! δεν θελω να φανταστώ καν τι εχει να γινει αν βαλω οπως ειπα και πιο πανω speed η note.. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...τι cm9 και το cm10... ο άνθρωπος ζωγράφιζε απο GB ακομη...τωρα απλα κανει ΠΑΠΑΔΕΣ...τελος για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τι να πω ρε φιλε για αλλη μια φορα απλα respect...:) τι εχει κανει παλι το ατομο πραγματικά.... το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι ..... δεν εχω λογια... ο άνθρωπος κανει μαγικά τελος! στρώνω το κινητο τωρα και εχω παθει σοκ..Σ Φ Α Ι Ρ Α τα παντα... ο δε nova πεταει...! πεταει ομως! και να φανταστείτε ολα αυτα με cf root:blink: που να βαλω notecore η speed..:blink: παιδια δεν υπαρχει καλύτερη ρομ αυτη την στιγμη για το κινητο μας... chrack και παλι chrack.... 8 9 10 οτι θελετε///:lol::lol::lol: περα απο την πλακα η νεα του ρομ σε βαση της νεας ρομ απο samsung και με cf root κανουν το κινητο πιο γρήγορο απο ποτε! δεν θελω να φανταστώ καν τι εχει να γινει αν βαλω οπως ειπα και πιο πανω speed η note.. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...τι cm9 και το cm10... ο άνθρωπος ζωγράφιζε απο GB ακομη...τωρα απλα κανει ΠΑΠΑΔΕΣ...τελος για μενα. χαχαα βάζω δεν βλέπω να κιμαμε σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Όλα καλά με αυτήν την Chark 10,αλλά πως βγάζουμε αυτό το θέμα;Με ξενερώνει εκεί στις επαφές και στο τηλέφωνο!CM9 στυλ! Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 χαχαα βάζω δεν βλέπω να κιμαμε σήμερα και καλα θα κανεις:lol::lol::lol: εγω ζαλίστηκα παλι.... λεωωωω αλλο κινητο αγορασα...!!!!:p η καλυτερη του ρομ μεχρι τωρα! τι να πω παιδιά απλα respect.. χθες με κρισκελο αγανάκτησα... προχθες με στοκ ρομ τα ιδια.. τωρα απλα κοιτάω το κινητο μου σαν χαζος... καλα μου λεγανε πιο πανω! οτι καλυτερο για το κινητο μας..:) να εδω και ενα βιντεο.... τα σπασιματα του βιντεο ειναι απο την εγγραφή... κοιταξτε ποσο γρηγορο ειναι πλεον το multitasking αμα βαλεις μια φορα chrack μετα ερχεται το χαος πραγματικα...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Φλασαρω τωρααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 πραγματικα αυριο παω διακοπες ε ειναι σαν να εχω παρει κενουργιο τηλ ευχαριστω τους διμηουργους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Φλασαρω τωρααααα και καλα θα κανεις....:) πραγματικα αυριο παω διακοπες ε ειναι σαν να εχω παρει κενουργιο τηλ ευχαριστω τους διμηουργους. εγω ετοιμος ειμαι να τον κανω donate.... παιρνει την νεα βαση της samsung και πραγματικα την παει σε αλλο επιπεδο... η ρομ του chrack ειναι οτι καλύτερο εχει συμβεί ποτε στο κινητο μας..πραγματικα δεν υπαρχει ο ανθρωπος.. για μενα μετα απο αυτον το χαος...:) θα τον ηθελα μαζι μας για πολυ καιρο...:) θα τον ηθελα και στο note2...:) στις GB εποχες ηταν η μονη ρομ που με εκανε να μην φλασαρω για μηνες... τωρα απλα με κανει να λεω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω οτι αγόρασα αλλη συσκευη... απλα respect.....τελος.... Edited July 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Έβαλα νοτεκορε 8.1 όλα καλά δείχνει μακάρι να είναι και από μπαταρία τελεία τα πράματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 παιδια ξαναγυρισα στο τερας μετα απο μια σχετικη περιπλανηση σε htc onex και galaxy s3 το πρωτο πραγμα που εκανα μετα τα σχετικα ρουτ κλπ ηταν να φλασαρω την αγαπημενη μου ParanoidAndroid του imilka,το τερατακι απλα πεταει δεν ξερω εαν την εχει δοκιμασει κανενας αλλος να μας πει εντυπωσεις γιατι εγω δεν θα ειμαι αντικειμενικος βλεπετε ηταν και ειναι παντα η αγαπημενη μου ακομα και στο galaxy s2 της γυναικας μου την συγκεκριμενη φοραω... Την είχα εγώ για τρεις μέρες. Όντως πολύ καλή αλλά έχω πάει σε Cm9 και τώρα σε Cm10 και έχω μείνει εδώ...:) Αν κάτσεις στην Paranoid βάλε τον τελευταίο κερνελ της Cm9 γιατί αυτός που έχει είναι του Ιουνίου. Θα δεις διαφορά στην ταχύτητα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδιά είμαι έτοιμος να κάνω root και να φλασάρω custom rom και θέλω μια επιβεβαίωση...είμαι με την επίσημη γερμανική 4.0.4 την οποία έχω περάσει με odin και θέλω να βάλω την Chrack´s ICS 4.04 (new XXLRK) DBT V10 (Aroma) .. 1)κάνω root με αυτό που περιγράφει ο Ηλίας εδώ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997 δηλαδή Κατεβάζουμε τα ακόλουθα αρχεία και τα τοποθετούμε τα στην SDCARD [CWM zip] [ SU-Busybox-Installer.zip]. Reboot σε recovery (volume up + power button + home button). Επιλέγουμε ''apply update from external storage''. Επιλέγουμε ''CWM.zip'' και περιμένουμε μέχρι το CWM recovery να εμφανιστει. (Αγγίζουμε την οθόνη σαν να χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο για να επιλέξετε τις επιλογές) Επιλέγουμε ''install zip from sdcard'' ή ''external SD''. Επιλέγουμε και κάνουμε εγκατάσταση το ''SU-Busybox-Installer.zip'' Reboot στη συνέχεια βάζω το zip της Chrack στην κάρτα μνήμης και από wipes τι πρέπει να κάνω?πρέπει να προσέξω κάτι? ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Ένα ένα φίλε. Πρώτα κάνε το root και μετά θα σου πούμε... Kάνε μέχρι εδώ. Παιδιά είμαι έτοιμος να κάνω root και να φλασάρω custom rom και θέλω μια επιβεβαίωση...είμαι με την επίσημη γερμανική 4.0.4 την οποία έχω περάσει με odin και θέλω να βάλω την Chrack´s ICS 4.04 (new XXLRK) DBT V10 (Aroma) .. 1)κάνω root με αυτό που περιγράφει ο Ηλίας εδώ?http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=329997 δηλαδή Κατεβάζουμε τα ακόλουθα αρχεία και τα τοποθετούμε τα στην SDCARD [CWM zip] [ SU-Busybox-Installer.zip]. Reboot σε recovery (volume up + power button + home button). Επιλέγουμε ''apply update from external storage''. Επιλέγουμε ''CWM.zip'' και περιμένουμε μέχρι το CWM recovery να εμφανιστει. (Αγγίζουμε την οθόνη σαν να χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο για να επιλέξετε τις επιλογές) Επιλέγουμε ''install zip from sdcard'' ή ''external SD''. Επιλέγουμε και κάνουμε εγκατάσταση το ''SU-Busybox-Installer.zip'' Reboot ----------------------------------------- Αν κάνεις μετά αυτό που είπες αντί για βότσαλα στην θάλασα θα πετάξεις το κινητό σου :p Koίταξε και αυτό το βίντεο... Edited July 28, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 καλό!!έγινα root!!όλα ok έως εδώ!!εκανα update και το superuser από το market έβαλα και root explorer εκανα copy kai to efs backup στην εξωτερική κάρτα!!μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Τώρα πρέπει να περάσεις το Mobile odin pro από το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 και καλα θα κανεις....:) εγω ετοιμος ειμαι να τον κανω donate.... παιρνει την νεα βαση της samsung και πραγματικα την παει σε αλλο επιπεδο... η ρομ του chrack ειναι οτι καλύτερο εχει συμβεί ποτε στο κινητο μας..πραγματικα δεν υπαρχει ο ανθρωπος.. για μενα μετα απο αυτον το χαος...:) θα τον ηθελα μαζι μας για πολυ καιρο...:) θα τον ηθελα και στο note2...:) στις GB εποχες ηταν η μονη ρομ που με εκανε να μην φλασαρω για μηνες... τωρα απλα με κανει να λεω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω οτι αγόρασα αλλη συσκευη... απλα respect.....τελος.... Εγώ είμαι διακοπές αλλά θα βρω τρόπο να τη κατεβάσω. Μια ερώτηση : Πόσο πιο γρήγορη μπορει να είναι μια ρομ από την ν9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια εβαλα τη ν10 του chrack με τον κερνελ που ειχε. Ενα θα σχολιάσω. αν ειναι να βαλετε μια καστομ ρομ, βάλτε ΑΥΤΗΝ. Δεν ξερω τι εχει κανει ο τυπος αλλα η συσκευή ειναι λες και παίζει σε fast forward απο θεμα ταχυτητας... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 κατεβασα το lite από xda...να φλασάρω το κατάλληλο zip?flashkernel N7000-v2.0.zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Εγώ είμαι διακοπές αλλά θα βρω τρόπο να τη κατεβάσω. Μια ερώτηση : Πόσο πιο γρήγορη μπορει να είναι μια ρομ από την ν9? Φίλε δεν ξέρω εγώ στην οχτώ είχα μείνει:p Απλά η δέκα βασίζεται στη νέα βάση της Samsung και αυτό είμαι μεγάλο + Τεσπα κάνε τις διακοπές σου και την βάζεις μετά..και με την εννιά μια χαρά είσαι:p Παιδια εβαλα τη ν10 του chrack με τον κερνελ που ειχε. Ενα θα σχολιάσω. αν ειναι να βαλετε μια καστομ ρομ, βάλτε ΑΥΤΗΝ. Δεν ξερω τι εχει κανει ο τυπος αλλα η συσκευή ειναι λες και παίζει σε fast forward απο θεμα ταχυτητας... Θα συμφωνήσω..πετάει ακόμη και με cf root, κερνελ.. Έβαλα νοτεκορε 8.1 όλα καλά δείχνει μακάρι να είναι και από μπαταρία τελεία τα πράματα Σαν να μου φαίνεται ότι ρουφάει μπαταρία γρήγορα ο 8.1..επίσης ανεβάζει λίγο και θερμοκρασία.θα τον τεστάρω ακόμη λίγο βεβαία αλλά χμμμμ Sent from my note Edited July 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) κατεβασα το lite από xda...να φλασάρω το κατάλληλο zip?flashkernel N7000-v2.0.zip? Θα σου πω τι να φλασάρεις. Κατευθείαν τον Netcore 8.1 θα φλασάρεις. Μην παιδεύεσαι άδικα. Αφού πέρασες το mobile odin pro, και το άνοιξες θα του δώσεις πρόσβαση root και θα κάνει download κάποια αρχεία αυτό. Το έχεις κάνει μέχρι εδώ ; Edited July 28, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 εκανα!!!εκανε και το download που ζητησε!!!!ευχαριστω πολυ!!!!!πως προχωραω!!!σε ζαλισα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 εκανα!!!εκανε και το download που ζητησε!!!!ευχαριστω πολυ!!!!!πως προχωραω!!!σε ζαλισα.... καταρχην το τιτανιουμ το εχεις στο κινητο σου? πηρες τα back up σου απο τις εφαρμογες σου για να μην τις στήνεις ολες απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια εβαλα τη ν10 του chrack με τον κερνελ που ειχε. Ενα θα σχολιάσω. αν ειναι να βαλετε μια καστομ ρομ, βάλτε ΑΥΤΗΝ. Δεν ξερω τι εχει κανει ο τυπος αλλα η συσκευή ειναι λες και παίζει σε fast forward απο θεμα ταχυτητας... Τώρα εσείς φιρί φιρί με πάτε να ξαναβάλω 4.0.4...και πάνω που είπα να κάτσω στην Cm10.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts