araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδιά είναι εύκολο κάποιος να ανεβάσει το digital clock της Samsung; Έκανα βλακεία περνώντας την κρισκελο..και δεν το έκανα set up..από το αρομα... Sent from my note πες μου ποιο ακριβός είναι και πως να το κάνω που δεν ξέρω και ένα μάιλ να στο στυλω και αν μπορείς απαντα μου στο προηγούμενο ποστ για το μπακ απ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 πες μου ποιο ακριβός είναι και πως να το κάνω που δεν ξέρω και ένα μάιλ να στο στυλω και αν μπορείς απαντα μου στο προηγούμενο ποστ για το μπακ απ. Δεν είμαι σπίτι αλλά θα στα γράψω όσο πιο αναλυτικά μπορώ. Μπαίνεις από recovery και πας επιλογές advance αν θυμάμαι καλά η κάπου εκεί έχει επιλογή για back up. Πας πάνω πατάς πάνω στο back up το κινητό σε ρωτάει σε ποια μνήμη θες να το αποθηκεύσει πατάς την επιλογή σου και σε δέκα λεπτά το πολύ είσαι έτοιμος. Για να το επαναφέρεις κάνεις πάλι το ίδιο μπαίνεις στο ίδιο μενού και κάτω από την επιλογή back up έχει την επιλογή restore πατάς πάνω και τέλος. Εγώ πάντα κρατάω και ένα back up από το τιτανιουμ τις εφαρμογές μου και τα SMS πριν το κάνω αυτό ώστε να τα επαναφέρω όλα στο “σήμερα " Ελπίζω να βοήθησα κάπως τα έγραψα πολύ γρήγορα Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δεν είμαι σπίτι αλλά θα στα γράψω όσο πιο αναλυτικά μπορώ. Μπαίνεις από recovery και πας επιλογές advance αν θυμάμαι καλά η κάπου εκεί έχει επιλογή για back up. Πας πάνω πατάς πάνω στο back up το κινητό σε ρωτάει σε ποια μνήμη θες να το αποθηκεύσει πατάς την επιλογή σου και σε δέκα λεπτά το πολύ είσαι έτοιμος. Για να το επαναφέρεις κάνεις πάλι το ίδιο μπαίνεις στο ίδιο μενού και κάτω από την επιλογή back up έχει την επιλογή restore πατάς πάνω και τέλος. Εγώ πάντα κρατάω και ένα back up από το τιτανιουμ τις εφαρμογές μου και τα SMS πριν το κάνω αυτό ώστε να τα επαναφέρω όλα στο “σήμερα " Ελπίζω να βοήθησα κάπως τα έγραψα πολύ γρήγορα Sent from my note wipe κάνω περνάω πριν το ρεεστορ abys ;; η έτσι κατευθείαν πες μου πως να σου στείλω αυτό που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 wipe κάνω περνάω πριν το ρεεστορ abys ;; η έτσι κατευθείαν πες μου πως να σου στείλω αυτό που θες Wipe κτλ μόνο με abyss... Εγώ το back up μου το κρατάω με το recovery που έχω από την rom που φοράω. Μετά βάζω abyss format και όλα τα σχετικά. Αυτό που θέλω είναι ένα αρχείο από το sys app.. Digital clock λέγεται. Αν μπορείς οκ. Αν όχι δεν πειράζει. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δεν είμαι σπίτι αλλά θα στα γράψω όσο πιο αναλυτικά μπορώ. Μπαίνεις από recovery και πας επιλογές advance αν θυμάμαι καλά η κάπου εκεί έχει επιλογή για back up. Πας πάνω πατάς πάνω στο back up το κινητό σε ρωτάει σε ποια μνήμη θες να το αποθηκεύσει πατάς την επιλογή σου και σε δέκα λεπτά το πολύ είσαι έτοιμος. Για να το επαναφέρεις κάνεις πάλι το ίδιο μπαίνεις στο ίδιο μενού και κάτω από την επιλογή back up έχει την επιλογή restore πατάς πάνω και τέλος. Εγώ πάντα κρατάω και ένα back up από το τιτανιουμ τις εφαρμογές μου και τα SMS πριν το κάνω αυτό ώστε να τα επαναφέρω όλα στο “σήμερα " Ελπίζω να βοήθησα κάπως τα έγραψα πολύ γρήγορα Sent from my note wipe κάνω περνάω πριν το ρεεστορ abys ;; η έτσι κατευθείαν πες μου πως να σου στείλω αυτό που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Wipe κτλ μόνο με abyss... Εγώ το back up μου το κρατάω με το recovery που έχω από την rom που φοράω. Μετά βάζω abyss format και όλα τα σχετικά. Αυτό που θέλω είναι ένα αρχείο από το sys app.. Digital clock λέγεται. Αν μπορείς οκ. Αν όχι δεν πειράζει. Sent from my note Εψαχνα σαν χαζος στο backup μου και ξεχασα οτι το digital clock ειναι απο τα πρωτα πραγματα που σβηνω...Ελεος ειμαι ωρες ωρες... Μια ερωτηση: Σας εχει τυχει την ωρα που ειστε συνδεδεμενοι σαν mass storage και πχ μετακινειτε ενα αρχειο, να κανει reboot το κινητο:confused:? Ειναι η δευτερη φορα που το παθαινω...Αν καποιος ξερει τι ειναι ας δωσει τα φωτα του. Edited July 26, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εμένα μου έχει κάνει 10 επανεκινησεις.... Την πάω για σουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Bάλτε τον Netcore 8. Tέτοια διαχείριση στην μπαταρία δεν έχω ξαναδεί. Ειδικά όταν το κινητό δεν το χρησιμοποείς...αυτό θα πει deep deep sleep!!. Προσωπικά έχω χάσει μέσα σε 12 ώρες, 1%. Με wifi ανοιχτό...συγχρονισμό για τον καιρό, και μάλιστα με το gps ανοιχτό...score στο Αntutu...7035...κάπου εκεί. Πάντα σε συνδιασμό με την Chrack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Bάλτε τον Netcore 8. Tέτοια διαχείριση στην μπαταρία δεν έχω ξαναδεί. Ειδικά όταν το κινητό δεν το χρησιμοποείς...αυτό θα πει deep deep sleep!!. Προσωπικά έχω χάσει μέσα σε 12 ώρες, 1%. Με wifi ανοιχτό...συγχρονισμό για τον καιρό, και μάλιστα με το gps ανοιχτό...score στο Αntutu...7035...κάπου εκεί. Πάντα σε συνδιασμό με την Chrack. :blink: :blink: :blink: wtf ?????? εγώ πάλι με Official και gps Κλειστό έχασα 1% σε 18λεπτά :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημέρα. Από εχθές εχω περάσει τη Criskelo v10, είναι όντως πολύ καλή τελικά. Αλλα εχω ένα θεματάκι το οποίο το παρατήρησα σήμερα το πρωί. Όταν επιλέγω τη κάμερα κολλάει και δεν μου την ανοίγει. Ουσιαστικά κρασάρει το app της κάμερας. Καμία ιδέα? Δοκίμασα κάποια πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) καλημερα.. πειραξα το lcd density απο την εφαρμογη rom toolbox (build.prop) , το πηγα 280, αλλα τωρα που θελω να το ανεβασω, η εφαρμογη δεν μου δινει πιο πολυ απο 280... πως το ανεβαζω, οεο??? Edited July 27, 2012 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Καλημέρα. Από εχθές εχω περάσει τη Criskelo v10, είναι όντως πολύ καλή τελικά. Αλλα εχω ένα θεματάκι το οποίο το παρατήρησα σήμερα το πρωί. Όταν επιλέγω τη κάμερα κολλάει και δεν μου την ανοίγει. Ουσιαστικά κρασάρει το app της κάμερας. Καμία ιδέα? Δοκίμασα κάποια πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Καλημέρα φίλε μου απλά τα πράγματα. Γυρνάς πίσω σε chrack και τέλος Μεγάλη απογοήτευση η κρισκελο.πολλά κολλήματα γενικά χάος.δεν έχει βγει ακόμη μια σωστή ρομ που να πατάει πάνω στην νέα βάση δυστυχώς Αναμένουμε την κρακ10 καλημερα.. πειραξα το lcd density απο την εφαρμογη rom toolbox (build.prop) , το πηγα 280, αλλα τωρα που θελω να το ανεβασω, η εφαρμογη δεν μου δινει πιο πολυ απο 280... πως το ανεβαζω, οεο??? Το είχα πάθει και εγώ αυτό και το επανέφερα από το back up του προγράμματος..ελπίζω να κρατησες Sent from my note Edited July 27, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 καλημερα.. πειραξα το lcd density απο την εφαρμογη rom toolbox (build.prop) , το πηγα 280, αλλα τωρα που θελω να το ανεβασω, η εφαρμογη δεν μου δινει πιο πολυ απο 280... πως το ανεβαζω, οεο??? Αλλιώς θα πρέπει να αλλάξεις εσύ με το χέρι το built.prop αρχείο στο πεδίο ro.sf.lcd_density=320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Παιδια που μπορω να βρω το cf-root για N7000XXLRK? Θελω την odin εκδοση να φλασαρω με mobile odin εχω root χωρις cwm semi root) Δεν βρισκω πουθενα cf root kernel για xxlrk.... Μηπως ταιριαζει αλλος κερνελ για cf-root; Edited July 27, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellyn Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 δε πρεπει να εχει βγει ακομα για N7000XXLRK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Και τι μπορω να κανω τωρα για να εχω cwm? Αλλο κερνελ δεν μπορω να φλασαρω στο mobile odin? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημέρα. Από εχθές εχω περάσει τη Criskelo v10, είναι όντως πολύ καλή τελικά. Αλλα εχω ένα θεματάκι το οποίο το παρατήρησα σήμερα το πρωί. Όταν επιλέγω τη κάμερα κολλάει και δεν μου την ανοίγει. Ουσιαστικά κρασάρει το app της κάμερας. Καμία ιδέα? Δοκίμασα κάποια πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αυτο το προβλημα το αντιμετωπισα και με kindroid 5.1.1 με cf root kernel...τωρα φοραω ***** και ειναι ολα οκ!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Chrack's V10 beta1 Αυτό είναι το link για τη beta έκδοση της Chrack's V10. Ο Chrack προσπαθεί να βρει τι προκαλεί τα bugs των reboots, το GPS και κάποια άλλα "θεματάκια" και πιστεύει πως ευθύνεται κάποιο από τα mods κατα την εγκατάσταση μέσω του Aroma. Στο γερμανικό forum όλοι τρέχουν να βοηθήσουν! :happy: Αν κάποιος έχει χρόνο να τη φλασάρει θα ήταν ενδιαφέρον. (Δυστυχώς είμαι στη δουλειά με λίγη μπαταρία) :ooch: Edit: Στη Criskelo V10 βρήκα γιατί δε δούλευε η κάμερα. Για κάποιο λόγο (πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε Rom), η Rom περιέχει ΔΥΟ προγράμματα για τη Φωτ. Μηχανή. Το πρώτο, το οποίο έχει και το πρόβλημα λέγεται "Κάμερα", το δεύτερο το οποίο λειτουργεί κανονικά λέγεται "Φωτογραφική Μηχανή". Το δεύτερο μοιάζει πολύ με τη κάμερα στις CM9 Roms. Σε εμένα το πρόβλημα λύθηκε, πάντως. :) Edited July 27, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Reboots σε ποια έκδοση Chrack υπάρχει ;. Στην 9 που έχω τώρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Στην 10 ίσως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Reboots σε ποια έκδοση Chrack υπάρχει ;. Στην 9 που έχω τώρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Στην 10 ίσως ; Και εγω στην 9 που είμαι με speedmode δεν εχω κανένα θέμα..Μαλλον για την 10 beta λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Χμμ εγω με την 9 και τον default kernel της εχω εντοπισει καποια ακυρα restarts τα οποια δεν μπορω να κανω replicate. Δεν ειναι πολυ ενοχλητικα ομως. Ερωτηση, οταν βγει η σταθερη 10, μπορώ να την περασω σε No Wipe αν δινει την επιλογή; Και αν ναι, δεν χρειαζεται λογικα η διαδικασία με abyss, σωστα; Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πάντα χρειάζεται με abyss. Aπλά δεν θα κάνεις full wipe, αλλά μόνο wipe cache/dalvik/battery stats. Όμως για να μην σε πάρω στο λαιμό μου, επειδή θα είναι μάλλον διαφορετική η βάση ίσως ακόμα και ο dev να προτείνει full wipe... Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις Kernel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Reboots σε ποια έκδοση Chrack υπάρχει ;. Στην 9 που έχω τώρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Στην 10 ίσως ; Στην chrack v9 υπαρχουν restarts...Μου εχει συμβει κ εμενα 2 φορες... Ενα link για τον speedmode που φλασαρατε στην chrack θα ηθελα παιδες!! Edited July 27, 2012 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) @fraris Mε τι kernel είσαι και εσύ ; @_Dude_ Όχι για την 9 αναφέρεται Edited July 27, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Στην chrack v9 υπαρχουν restarts...Μου εχει συμβει κ εμενα 2 φορες... Ενα link για τον speedmode που φλασαρατε στην chrack θα ηθελα παιδες!! Οριστε φιλε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts