afilopou Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Ποιά είναι η διαφορά της nightly από την απλή 7;;; Η "απλη" 7 ηταν πειραματικη.Οταν βλεπεις την cm να βγαζει nightlies ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.Σχεδον καθε μερα θα εχει και μια updated rom με διαφορα fixes. Σημ. την κατεβαζετε απο το link που σας εδωσε ο Ηλιας εδω τα διαφορα fixes που εχουν γινει merged στο repository της ics http://review.cyanogenmod.com/#/c/15675/ Edited May 14, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Με Nightly κι εγώ παιδιά και βλέπω να παραμενω εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι (συγνώμη εάν έχει ξαναειπωθεί αλλά λόγω πολύς δουλειάς ...καταλαβαίνεται) Είμαι με CriskeloRom GB V7 και Kernel franco #10 για να περάσω την CriskeloRom ICS Note V3 LPY Base No WIPE τι πρέπει να κάνω ? Ποια είναι η διαδικασία ? Αναφέρεται πουθενά κανένας οδηγός (στα Ελληνικά κατά προτίμηση) . Ή καλό θα ήταν να πάω σε official ICS και να κάνω ROOT ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλημέρα σας παιδιά! Για να περάσω στην nightly κάποιο file explorer ή το google play που τα βρίσκω αυτά? την πέρασα αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς τουλάχιστο ενα file explorer...φεύγω για δουλειά τώρα και ούτε επαφές δεν έχω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλημέρα σας παιδιά! Για να περάσω στην nightly κάποιο file explorer ή το google play που τα βρίσκω αυτά? την πέρασα αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς τουλάχιστο ενα file explorer...φεύγω για δουλειά τώρα και ούτε επαφές δεν έχω :lol: Αφού έχεις περάσει cm rom, έχεις εγκαταστήσει και τα gapps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Καλημέρα σας παιδιά! Για να περάσω στην nightly κάποιο file explorer ή το google play που τα βρίσκω αυτά? την πέρασα αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς τουλάχιστο ενα file explorer...φεύγω για δουλειά τώρα και ούτε επαφές δεν έχω :lol: Πρεπει να περασεις gapps! Ανοιξε καποια rom στον υπολογιστη σου, πηγαινε /system/app, και μετεφερε phonesky. apk (google play) η/και καποιον file explorer στο αντιστοιχο path της cm9, περασε τη στη καρτα σου και κανε install απο πανω (wipe cache/dalvik.) (σου λεω προχειρα και γρηγορα αυτη τη λυση μιας και δε βρισκω που να κατεβασεις gapps.Θα σου παρει και πιο λιγο χρονο...:p) edit: download gapps Edited May 15, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Αφού έχεις περάσει cm rom, έχεις εγκαταστήσει και τα gapps; Ναι όντως το link έψαχνα! Πρεπει να περασεις gapps! Ανοιξε καποια rom στον υπολογιστη σου, πηγαινε /system/app, και μετεφερε phonesky. apk (google play) η/και καποιον file explorer στο αντιστοιχο path της cm9, περασε τη στη καρτα σου και κανε install απο πανω (wipe cache/dalvik.) (σου λεω προχειρα και γρηγορα αυτη τη λυση μιας και δε βρισκω που να κατεβασεις gapps.Θα σου παρει και πιο λιγο χρονο...:p) edit: download gapps Α ωραία ευχαριστώ τώρα έκατσα υπολογιστή δουλειά οπότε κατεβάζω! Περνάω από recovery φαντάζομαι ε, δεν γίνεται κι αλλιώς...sorry απλά είναι η πρώτη φορά σε τέτοια rom :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ναι όντως το link έψαχνα! Α ωραία ευχαριστώ τώρα έκατσα υπολογιστή δουλειά οπότε κατεβάζω! Περνάω από recovery φαντάζομαι ε, δεν γίνεται κι αλλιώς...sorry απλά είναι η πρώτη φορά σε τέτοια rom :happy: Απο τη στιγμη που εισαι σε υπολογιστη, κατεβασε gapps-recovery-wipe cache/dalvik-install gapps-reboot. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Απο τη στιγμη που εισαι σε υπολογιστη, κατεβασε gapps-recovery-wipe cache/dalvik-install gapps-reboot. Τώρα πέρασα και από recovery και περιμένω να μπουτάρει...πάντως δείχνει αρκετά "κοφτερή"!!! Με την criskelo δεν μπορώ να το εξηγήσω, ενώ δούλευε πολύ καλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να μου κολλάει πάρα πολύ άσχημα όπως έγραψα. Έβγαινα από κάποια εφαρμογή και κολλούσε όπως έγραψα και πιο πίσω... άλλαξα και launchers και το έκανε σε όλους... περίεργο! Εντάξει είμαι κομπλέ οπότε αρχίζω να περνάω εφαρμογές μου κτλ ...:rolleyes: Edited May 15, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 [ROM] ROCKET ROM - v1 - ICS - XXLPY [update 15/05] - Kalagas Theme! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1654838 Γιαννη εγινες must!!!...:D Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 [ROM] ROCKET ROM - v1 - ICS - XXLPY [update 15/05] - Kalagas Theme! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1654838 Γιαννη εγινες must!!!...:D Πολλοί "κλώτσησαν" εχθές που το ανακοίνωσε ο eybbe, γιατί δεν τους αρέσει το Theme λόγω χρωματιστών εικονιδίων... Εγώ του το είπα ότι πολλοί δεν θα το θέλουν, για αυτό θα ανεβάσει και μια με stock look... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Απο XDA να κατεβασω μια official rom 4.0.3 ics για να την περασω στο note μου?Και αν ναι αυτη ειναι η σωστη version...?Γιατι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646088 εχει διαφορετικα βηματα απο οτι στη βιβλο...μια βοηθεια...Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μια χαρά η nighlty όλα κομπλέ! Είναι σαν την cyanofree που είχα περάσει, σταθερή, γρήγορη και smooth με μπαταρία άκρως ικανοποιητική.. μια μικρή βοήθεια θέλω μόνο, κατά λάθος πέρασα 2 φορές τις επαφές μου οπότε τα βλέπω όλα διπλά στην κυριολεξία και επίσης δεν μπορώ να βρω πως θα κάνω μαζικά delete για να τις περάσω ξανά μια φορά.. μπορώ να κάνω κάτι άλλο?? Να μπω κάπου μέσα στο σύστημα να τις σβήσω?? Απλά δεν ξέρω αφενός την σωστή θέση και αφετέρου δεν θέλω να κάνω καμιά μαμακία :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Απο XDA να κατεβασω μια official rom 4.0.3 ics για να την περασω στο note μου?Και αν ναι αυτη ειναι η σωστη version...?Γιατι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646088 εχει διαφορετικα βηματα απο οτι στη βιβλο...μια βοηθεια...Ευχαριστω εκ των προτερων! Ακολούθησε τις οδηγίες στη βίβλο και θα περάσεις εύκολα και γρήγορα την official ics (μέσω pc odin). Επίσης κι ο τρόπος root είναι δοκιμασμένος και 100% επιτυχής. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μια χαρά η nighlty όλα κομπλέ! Είναι σαν την cyanofree που είχα περάσει, σταθερή, γρήγορη και smooth με μπαταρία άκρως ικανοποιητική.. μια μικρή βοήθεια θέλω μόνο, κατά λάθος πέρασα 2 φορές τις επαφές μου οπότε τα βλέπω όλα διπλά στην κυριολεξία και επίσης δεν μπορώ να βρω πως θα κάνω μαζικά delete για να τις περάσω ξανά μια φορά.. μπορώ να κάνω κάτι άλλο?? Να μπω κάπου μέσα στο σύστημα να τις σβήσω?? Απλά δεν ξέρω αφενός την σωστή θέση και αφετέρου δεν θέλω να κάνω καμιά μαμακία :happy: Υπάρχει ακόμη το θέμα με την εσωτερική μνήμη κτλ ; sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Με Nightly κι εγώ παιδιά και βλέπω να παραμενω εδώ... Βαγγελη παιζει βιντεο 1080p; αμα τραβηξεις με την καμερα 1080 το αναπαραγει η εχει αδυναμια; Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Υπάρχει ακόμη το θέμα με την εσωτερική μνήμη κτλ ; sent from my note Αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα στην θέση /emmc αλλά την εσωτερική την βλέπει κανονικά στο /sdcard Βαγγελη παιζει βιντεο 1080p; αμα τραβηξεις με την καμερα 1080 το αναπαραγει η εχει αδυναμια; Μόλις τράβηξα σε 1080 και η αναπαραγωγή έγινε κανονικά μόνο όμως με τον MX player... στον native λέει αδυναμία αναπαραγωγής ;) Ξέρει κανείς τι να κάνω με τις επαφές μου? Δεν βρίσκω επιλογή μαζικής διαγραφής οπότε μία μία να σβήνω δεν παίζει... Αν ξαναπεράσω από πάνω προφανώς δεν θα τις σβήσει σωστά? μόνο με full wipe? Edited May 15, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ειμαι τωρα με criskelo . οταν βγει η rocket μπορω να την περασω απο recovery κατευθειαν με τα απαρετητα wipes ή πρπει να περασω abyss και να κανω τα γνωστα? την criskelo την εβαλα μετα απο official και root με το cf-root 5.3 lpy. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ειμαι τωρα με criskelo . οταν βγει η rocket μπορω να την περασω απο recovery κατευθειαν με τα απαρετητα wipes ή πρπει να περασω abyss και να κανω τα γνωστα? την criskelo την εβαλα μετα απο official και root με το cf-root 5.3 lpy. προτίμησε τον abyss από mobile odin για να αποφύγεις οποιαδήποτε "εμπλοκή" του XXLPY σε recovery/wipe κτλ.. απλά πρόσεχε μην κάνεις επανεκκίνηση πριν φλασάρεις την rom!!! Reboot to recovery αν θες μετά τα wipes και μετά install :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ναι όντως το link έψαχνα! Α ωραία ευχαριστώ τώρα έκατσα υπολογιστή δουλειά οπότε κατεβάζω! Περνάω από recovery φαντάζομαι ε, δεν γίνεται κι αλλιώς...sorry απλά είναι η πρώτη φορά σε τέτοια rom :happy: Ευθυμη επισης υπαρχει το goomanager που εχει ολες τις εκδοσεις gapps και φυσικα σου δειχνει το τελευταιο nightly για το n7000 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.s0up.goomanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zMHVwLmdvb21hbmFnZXIiXQ.. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 προτίμησε τον abyss από mobile odin για να αποφύγεις οποιαδήποτε "εμπλοκή" του XXLPY σε recovery/wipe κτλ.. απλά πρόσεχε μην κάνεις επανεκκίνηση πριν φλασάρεις την rom!!! Reboot to recovery αν θες μετά τα wipes και μετά install :) χαζη ερωτηση . επειδη τοσο καιρο περναγα τον abyss μεσω cwm και τον ειχα σε zip. τωρα μεσω mobile odin ξεζιπαρω καπου το zimage μεσα και φλασαρω ετσι? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα στην θέση /emmc αλλά την εσωτερική την βλέπει κανονικά στο /sdcard Μόλις τράβηξα σε 1080 και η αναπαραγωγή έγινε κανονικά μόνο όμως με τον MX player... στον native λέει αδυναμία αναπαραγωγής ;) Ξέρει κανείς τι να κάνω με τις επαφές μου? Δεν βρίσκω επιλογή μαζικής διαγραφής οπότε μία μία να σβήνω δεν παίζει... Αν ξαναπεράσω από πάνω προφανώς δεν θα τις σβήσει σωστά? μόνο με full wipe? Οπότε φίλε δεν χρειάζεται η διαδικασία που κάναμε στην cyanofree που αλλαζαμε θέση τον φάκελο του τιτανιουμ και ολα τα σχετικά έτσι δεν είναι ; sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ευθυμη επισης υπαρχει το goomanager που εχει ολες τις εκδοσεις gapps και φυσικα σου δειχνει το τελευταιο nightly για το n7000 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.s0up.goomanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zMHVwLmdvb21hbmFnZXIiXQ.. A ωραία θα το κατεβάσω ευχαριστώ! Μήπως ξέρεις πως να σβήσω τις επαφές μου μαζικά? Έχουν περαστεί πολλαλά και τις βλέπω 2πλές αλλά επιλογή έχει μόνο για delete μία μία... χαζη ερωτηση . επειδη τοσο καιρο περναγα τον abyss μεσω cwm και τον ειχα σε zip. τωρα μεσω mobile odin ξεζιπαρω καπου το zimage μεσα και φλασαρω ετσι? ναι το κάνεις έτσι ακριβώς και περνάς όλο τον folder στην κάρτα σου οπότε το έχεις πάντα εκεί και το χρησιμοποιείς όταν χρειάζεται με το zImage.. εμένα μου χρειάζεται συχνά τελικά :rolleyes: @freddaras ναι είναι όλα κομπλέ με τα backups δεν χρειάστηκε να αλλάξω θέση σε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 @freddaras ναι είναι όλα κομπλέ με τα backups δεν χρειάστηκε να αλλάξω θέση σε τίποτα! Μάλιστα μπαίνω σε μεγάλο πειρασμό να την δοκιμάσω σήμερα.. Φιλε είμαι σε στοκ παγωτό.. Ο καλύτερος τρόπος είναι να περάσω μια στοκ gb με ροοτ και να την περάσω από πάνω έτσι δεν είναι ; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μάλιστα μπαίνω σε μεγάλο πειρασμό να την δοκιμάσω σήμερα.. Φιλε είμαι σε στοκ παγωτό.. Ο καλύτερος τρόπος είναι να περάσω μια στοκ gb με ροοτ και να την περάσω από πάνω έτσι δεν είναι ; Sent from my note Ναι πιστεύω ότι έτσι πρέπει...:happy: Αν θες περίμενε να την δουλέψω λιγάκι να σου πω αλλά είναι ίσως η πιο αξιόπιστη σε ics εν τέλει αυτή την στιγμή οπότε it is up to u! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts