elthis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 μαλλον ενταξει....μου εβγαλε....reboot,wipe κτλ ειναι 5,6 επιλογες.και μια update from sd.απο εκει φλασαρω λογικα ε? Όχι...Βασικά δες το βίντεο από τον οδηγό "πως να περάσουμε custom ROM". Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Όχι...Βασικά δες το βίντεο από τον οδηγό "πως να περάσουμε custom ROM". εγινε ηλια...ευχαριστω.θα το αφησω λιγο με την επισημη να το χαρω και μετα βλεπουμε!απλα ηθελα να ξερω να ειμαι ετοιμος:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 καλησπερα παιδια κανενα Link για να κατεβασουμε αυτην δουλευει??? Cassie's XtraLiteRom Version X LC1 295Mb 17/03/2012 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 καλησπερα παιδια κανενα Link για να κατεβασουμε αυτην δουλευει??? Cassie's XtraLiteRom Version X LC1 295Mb 17/03/2012 Από εδώ τίποτα δεν δουλεύει??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365587 http://www.4shared.com/zip/3k-qxxnJ/Cassies_XtraLiteRom_X_LC1.html και από εδώ κατευθείαν το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Από εδώ τίποτα δεν δουλεύει??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365587 http://www.4shared.com/zip/3k-qxxnJ/Cassies_XtraLiteRom_X_LC1.html και από εδώ κατευθείαν το link ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ευχαριστω φιλε μου αν την περάσεις let me know εντυπώσεις οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 καλησπερα παιδια κανενα Link για να κατεβασουμε αυτην δουλευει??? Cassie's XtraLiteRom Version X LC1 295Mb 17/03/2012 Πέρασε την ακολουθώντας ακριβώς τα βήματα που περιγράφονται στο πρώτο post γιατί αλλιώς δεν θα σου δουλεύει το vibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Πέρασε την ακολουθώντας ακριβώς τα βήματα που περιγράφονται στο πρώτο post γιατί αλλιώς δεν θα σου δουλεύει το vibration. φιλε μου το JKay_Deluxe_v13_6_1_XXLB1_deodexed να το περασω?? θα δουλευει?? γιατι ειναι LC1 Επισης το βασικο φασμα ειναι LB2 , να βαλω το LP1?? ποιο ειναι πιο καλο?? To ICS+Domination_v1.1+Galaxy+Note+UNIVERSAL θα δουλεψει?? λενε οτι μπαινει.. edit: για λιγο αργησες φιλε μου :)) . οντως δεν δουλευει η δονηση.. Edited March 19, 2012 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) φιλε μου το JKay_Deluxe_v13_6_1_XXLB1_deodexed να το περασω?? θα δουλευει?? γιατι ειναι LC1 Επισης το βασικο φασμα ειναι LB2 , να βαλω το LP1?? ποιο ειναι πιο καλο?? To ICS+Domination_v1.1+Galaxy+Note+UNIVERSAL θα δουλεψει?? λενε οτι μπαινει.. Οτιδήποτε mod δεν είναι για LC1, δε δουλεύει. Τώρα αν κάποιοι λένε ότι δουλεύει, τι να σου πω..Δοκίμασε το με δική σου ευθύνη. Επίσης άσε το βασικό φάσμα όπως είναι.Αν θες όμως δοκίμασε όποιο άλλο επιθυμεις.Είναι καθαρά θέμα περιοχής πιο είναι καλύτερο. Edited March 19, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Οτιδήποτε mod δεν είναι για LC1, δε δουλεύει. Τώρα αν κάποιοι λένε ότι δουλεύει, τι να σου πω..Δοκίμασε το με δική σου ευθύνη. Επίσης άσε το βασικό φάσμα όπως είναι.Αν θες όμως δοκίμασε όποιο άλλο επιθυμεις.Είναι καθαρά θέμα περιοχής πιο είναι καλύτερο. οκ αρχοντα μου, με επεισες. το θεμα θα δουλεψει ξερεις?? εκανα ακριβως οτι δειχνει το βιντεο στις οδηγιες σου ( και βασικα παντα αυτα κανω) αλλα δεν εχει δονηση. οχι οτι με πειραζει αλλα να ξερω.. ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 καλησπερα, υπαρχει τροπος να περασω jkay mod στην stock lc1 root ? Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 οκ αρχοντα μου, με επεισες. το θεμα θα δουλεψει ξερεις?? εκανα ακριβως οτι δειχνει το βιντεο στις οδηγιες σου ( και βασικα παντα αυτα κανω) αλλα δεν εχει δονηση. οχι οτι με πειραζει αλλα να ξερω.. ευχαριστω φιλε μου Για το θέμα σου απάντησα στο προηγούμενο post όπως σου απάντησε και ο Γιάννης (athanasso) λίγο πιο πριν για το πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης της ROM με τη δόνηση.Η λύση βρίσκεται στο 1ο post της ROM...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Για το θέμα σου απάντησα στο προηγούμενο post όπως σου απάντησε και ο Γιάννης (athanasso) λίγο πιο πριν για το πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης της ROM με τη δόνηση.Η λύση βρίσκεται στο 1ο post της ROM...;) ναι φιλε μου συγνωμη το περασα και ειναι οκ το θεμα επισης με μια επανεκκινηση που εκανα (ξαφνικα κ δια μαγειας ) εμφανιστηκε μεσα το deluxe settings v13.5.1 και δουλευει πολυ καλα.. οσο για την ρομ τωρα αυτο που εχω να πω με την ταπεινη μου γνωμη, ειναι οτι ειναι πολυ μα παρα πολυ γρηγορη και στις λειτουργιες της και στις επανεκκινησεις. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Εγώ εχω βάλει από χθες το πρωί τη NoteHD V6 με το θέμα του Vertumus. Σε συνδιασμό με τα εικονίδια του φίλου Kalagas για τον JK είναι αισθητικώς ό,τι καλύτερο εχω δει στο Note μου! http://img825.imageshack.us/img825/8352/sc20120319143706.png Edited March 19, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Εγώ εχω βάλει από χθες το πρωί τη NoteHD V6 με το θέμα του Vertumus. Σε συνδιασμό με τα εικονίδια του φίλου Kalagas για τον JK είναι αισθητικώς ό,τι καλύτερο εχω δει στο Note μου! http://img825.imageshack.us/img825/8352/sc20120319143706.png Πήγα να την περάσω το Σάββατο αλλά γύρισα στην προηγούμενη κατάσταση.. Πως πέρασες jk? Πως το βλέπεις από λειτουργία? Κάποια διαφορά σε αίσθηση? Sent from my Galaxy Note Edited March 19, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 εχει τοσες διαφορες ρε παιδια η XXLC1? ειμαι με την τελευταια του criskelo και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να παω στο επομενο φιρμ... ασε το γεγονος οτι δεν εχει ακομη deluxe setting με ξενερωνει λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Πήγα να την περάσω το Σάββατο αλλά γύρισα στην προηγούμενη κατάσταση.. Πως πέρασες jk? Πως το βλέπεις από λειτουργία? Κάποια διαφορά σε αίσθηση? Sent from my Galaxy Note JK 13.5.1 το έχει το θέμα του Vertumus και παρότι είναι για Lb1 δουλεύει άψογα σε εμένα. Είναι πολύ smooth, ταχύτητα δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από πριν αλλά μου αρέσει πααααρα πολύ το αισθητικό αποτέλεσμα! Επίσης αρχίζει και προσαρμόζει τα mods και τα ανεβάζει στην κουζίνα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Όχι...Βασικά δες το βίντεο από τον οδηγό "πως να περάσουμε custom ROM". παρατηρησα οτι δεν εχει επιλογη install now οπως στο βιντεο σε recovery!μηπως δεν εβαλα τον σωστο kernell?απο εδω εβαλα την πανω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 παρατηρησα οτι δεν εχει επιλογη install now οπως στο βιντεο σε recovery!μηπως δεν εβαλα τον σωστο kernell?απο εδω εβαλα την πανω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424 Απλά είναι λίγο διαφορετικό recovery. θα βρεις την επιλογή στο install menu. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Απλά είναι λίγο διαφορετικό recovery. θα βρεις την επιλογή στο install menu. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 οποτε ειμαι ενταξει ηλια!ακομη βεβαια δεν το αγγιζω να το χαρω μιας και ειναι τελειο οτι ακριβως ηθελα.ισως σε λιγες μερες δοκιμασω καποια που να ειναι σταθερη,αν και αυτη μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εχω ένα θέμα, στη κεντρική, αλλα και στις άλλες οθόνες του ΝΟΤΕ (οχι μέσα στα πραγράμματα όμως) εμφανίζεται ενα εικονίδιο, αχνό, usb! Τί είναι και πώς φεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εχω ένα θέμα, στη κεντρική, αλλα και στις άλλες οθόνες του ΝΟΤΕ (οχι μέσα στα πραγράμματα όμως) εμφανίζεται ενα εικονίδιο, αχνό, usb! Τί είναι και πώς φεύγει? Έχεις "παγώσει" κάποια/ες εφαρμογές; Το παραπάνω πρόβλημα που έχεις εμφανίζεται στον tw launcher αν παγώσεις κάποια εφαρμογή. Επίσης, αν δεν έχεις κάνει πάγωμα, αυτό συμβαίνει όταν έχεις κάνει mount την sdcard στον υπολογιστή.Όσες εφαρμογές λοιπόν είναι αποθηκευμένες στη κάρτα, εκείνη την ώρα, τις εμφανίζει έτσι, μιας και δε μπορεί να τις διαβάσει. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εχω βάλει πράγματι κάρτα και παίζει στο pc, μόνο όμως όταν ενεργοποιήσω απο το note. Απο εκεί και πέρα, το κάνω restart και πάλι παραμένει. Δε θα έπρεπει να φεύγει? Πώς να παγώσω εφαρμογές? Τί εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) καλησπερα, υπαρχει τροπος να περασω jkay mod στην stock lc1 root ? Aυτό θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ σε odex όμως. Ξέρει κανείς ;. Edited March 20, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εχω βάλει πράγματι κάρτα και παίζει στο pc, μόνο όμως όταν ενεργοποιήσω απο το note. Απο εκεί και πέρα, το κάνω restart και πάλι παραμένει. Δε θα έπρεπει να φεύγει? Πώς να παγώσω εφαρμογές? Τί εννοείς? Αν είσαι root μέσα από το SystemApp Remover μπορείς να κάνεις "επιβολή διακοπής" για κάποια από τις εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι την παγώνεις (αντί να την απεγκαταστήσεις εντελώς) πχ για να τσεκάρεις αν σου έτρωγε μπαταρία, ή έφταιγε για κάποιο restart κτλ... οπότε μένει η εφαρμογή αλλά είναι "αχνή"... αυτό δεν ξέρω αν γίνεται όμως μέσα από τις ρυθμίσεις-- εφαρμογές -- διαχείριση σε μη root κατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts