galanakop Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ανοιξε το utility Toggle2g που συμπεριελαβαν και δωσε του τα απαραιτητα δικαιωματα. ποιον κερνελ χρησιμοποιηται παιδια?? να βαλω τον AbyssNOTEkernel28DefCustomLogoTest4 η τον AbyssNOTEkernel27OriginalLogo ?? επισης στον setcpu τι ρυθμισεις να βαλω??? ευχαριστω βγηκε και ο v2.8 final εδω... http://www.multiupload.com/CA40PENVW1 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 @elthis Ηλια ξερεις τι παρατηρησα και με εντυπωσιασε? Στη v1 ημουν με abyss 2.7 (και μετα με τον beta 2.8) και φλασαροντας τη v2 και αμεσως abyss 2.8 μου φανηκε οτι ημουν στα ιδια επιπεδα. Αλλα (!) φλασαροντας και παλι τη v2 αφηνοντας το CF kernel και χωρις να πειραξω τιποτα, συνειδητοποιησα οτι ο δημιουργος εχει κανει εξαιρετικη δουλεια και βλεπω το πιο smooth note που ειχα ποτε ;) Εχει παιξει αρκετα με το gpu acceleration, εχοντας σαν βαση τον CF και οποιαδηποτε αλλαγη πανω σε αυτον χαλαει μερικως την εμπειρια. Το εχασε βεβαια σε καποια αλλα θεματα, αλλα θα τα διορθωσει αργα η γρηγορα. Ναι,το παρατηρησα κι εγω αυτο!Ηταν μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου η χρηση των TB tweeks στον κερνελ.Αυτα τα tweeks πρεπει να μπαινουν στη rom (αν και να σου πω την αληθεια δεν αξιζουν κατα την αποψη μου) κι ετσι εχουν δημιουργηθει καποιες ασυμβατοτητες, υπερθερμανσεις κ.α. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 παιδια υπαρχει κανενας τροπος να περασουμε το νεο μαρκετ στην v2?? αφου την εστησα και πηγαινε πυραυλος τελέυταια ειπα να περασω ΓΜΤ και το Android+Market+v3.4.4+(alternativ) εκανα μετα επανεκκινηση και απο εκεινη την στιγμη δεν ανοιγει.... βγαζει το σηματακι της samsung και ξανα και ξανα και ξανα αλλα μενει εκει και δεν ανοιγει με τιποτα. υπαρχει τροπος να το ανοιξω?? χωρις format γιατι ειναι η δευτερη φορα που το κανω σημερα :)) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 LoL...Βλεπω οτι συμφωνουμε απολυτα....:p. Ναι,ειναι smooth,ειναι γρηγορη, οπως η 1 αλλωστε,αλλα Βαγγελη για μενα ειναι απαρεδεκτα τετοια προβληματα για αυτον τον dev.Παρακολουθησε να δεις ποσοι χρηστες ειχαν bootloops σε διαφορετικα mods που πηγαν να περασουν, ειτε μεσω kitchenpro,ειτε μεσω cwm... +1. Επίσης στην προσπάθεια τους να ελαφρύνουν την ρομ το έχουν παρακανει έχουν αφαιρέσει τα πάντα. Πάει ο άλλος να κάνει διπλό ταπ με το πενακι και αντί να ανοίξει το smemo τρώει ένα ξεγυρισμενο reboot και τρελαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εγώ είμαι ακόμα στην v1.0, ανοίγοντας το kitchen pro μου έβγαλε ειδοποίηση για update. Την έκανα και από τότε βλέπω μόνο τα πράγματα του s2 και όχι του note... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εγώ είμαι ακόμα στην v1.0, ανοίγοντας το kitchen pro μου έβγαλε ειδοποίηση για update. Την έκανα και από τότε βλέπω μόνο τα πράγματα του s2 και όχι του note... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Κατέβασε από xda στο thread της checkrom 1o post το update kitchenPro 1.2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Κατέβασε από xda στο thread της checkrom 1o post το update kitchenPro 1.2.5 Μα αυτό μου έβαλε μόνο του Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Μα αυτό μου έβαλε μόνο του Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Γιαννη, μη προσπαθησεις οπως καταλαβες να περασεις κατι απο τη kitchenpro που εχεις γιατι θα πεσεις σε bootloop... Ελπιζουμε συντομα να λυθει το θεμα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Μα αυτό μου έβαλε μόνο του Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Αν έχεις αυτή την έκδοση σίγουρα (γιατί εμένα το update μου έβγαλε προηγούμενη) πήγαινε settings, select server και δες εάν έχει επιλογή για την δικιά μας ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ο supercurio εκτος απο το voodoo LOUDER αρχισε να ασχολειτε ΚΑΙ με την οθονη μας...;) Ανεβηκε λοιπον η 1η version για εμας...Οποιος θελει να δοκιμασει θα τη βρει εδω. Γιάννη, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, δείτε για να καταλάβατε τη δουλειά του κυρίου.Λοιπόν, θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν βάζουμε κάποιο μαύρο wallpaper στην οθόνη κλειδώματος, παρουσιάζονται αχνές, γκρίζες οριζόντιες γραμμές. Βάλε λοιπόν τη παραπάνω εφαρμογή, επιλέξτε native και δείτε πάλι το wallpaper! γενικά μπορείτε να δείτε τη διάφορα του μαύρου...:D Να πω όμως πάλι ότι αυτή είναι μια εφαρμογή test,για να μας δείξει πάνω σε τι δουλεύει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 μηπως υπάρχει προχειρη η προηγουμενη κουζινα της checkror v1??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ναι,ειναι smooth,ειναι γρηγορη, οπως η 1 αλλωστε,αλλα Βαγγελη για μενα ειναι απαρεδεκτα τετοια προβληματα για αυτον τον dev.Παρακολουθησε να δεις ποσοι χρηστες ειχαν bootloops σε διαφορετικα mods που πηγαν να περασουν, ειτε μεσω kitchenpro,ειτε μεσω cwm... Και όλα αυτά δυστυχώς επειδή η V2 δεν είναι προϊόν του Leomar αλλά της Gadgetcheck team. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Και όλα αυτά δυστυχώς επειδή η V2 δεν είναι προϊόν του Leomar αλλά της Gadgetcheck team. Πόσο δικιο εχεις...Αλλη μια φορά το ιδιο θεμα είχαμε σε μια ρομ στο s2 αλλα δεν θυμαμαι πια... tespa θα περιμένω την v3 που νομίζω οτι δεν θα αργήσει... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Μόλις βγήκε και η rocket v15 και ο δημιουργός της είναι πολύ ενθουσιασμένος με την δουλειά του... Την χαρακτηρίζει σαν την καλύτερη ρομ που εχει φτιάξει ποτέ Εδω το λινγκ http://www.multiupload.com/CWV3RWYW53 και εδω τα λόγια του ok, guys... v15 will be a 'legendary performance masterpiece'....lol...love that kind of understatement for a simple smartphone ROM Για να δουμε... Edited January 7, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 ok, guys... v15 will be a 'legendary performance masterpiece'....lol...love that kind of understatement for a simple smartphone ROM Αυτό το αναφέρει περιπαιχτικά λόγω της CheckROM στο xda που περιλάμβανε το βαρύγδουπο 'masterpiece' στον τίτλο της. H Rocket v15 φυσικά και είναι πολύ καλή ωστόσο μιας και είναι προσεχτικά φτιαγμένη αλλά και χωρίς να έχει να δώσει το κάτι το εντυπωσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα... Μήπως ξέρει κανείς τι είναι το camera mod 15% που έχει στο kitchen pro;;;; Κάνει κάποια διάφορα;;; Ρωτάω για να δω πιο apk θα themάρω... Επίσης δοκίμασε κανείς το νέο market fix από το kitchen pro, που δίνει το market 3.4.4 να δει αν δουλεύει στην v1 ή στην v2. Και αυτό για δω πιο market θα themάρω... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Edited January 8, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδιά καλημέρα... Μήπως ξέρει κανείς τι είναι το camera mod 15% που έχει στο kitchen pro;;;; Κάνει κάποια διάφορα;;; Ρωτάω για να δω πιο apk θα themάρω... Επίσης δοκίμασε κανείς το νέο market fix από το kitchen pro, που δίνει το market 3.4.4 να δει αν δουλεύει στην v1 ή στην v2. Και αυτό για δω πιο market θα themάρω... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme οταν η μπαταρια πεσει κατω απο 15% δεν ενεργοποιητε η καμερα (για οικονομια) , το mod επιτρεπει την ενεργοποιηση της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 οταν η μπαταρια πεσει κατω απο 15% δεν ενεργοποιητε η καμερα (για οικονομια) , το mod επιτρεπει την ενεργοποιηση της Καλό feature... Αυτή θα themάρω... Ευχαριστώ... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Καλό feature... Αυτή θα themάρω... Ευχαριστώ... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Εβγαλαν τη v.2.5... Γιαννη για τσεκαρε το framework γιατι εχει αλλαξει παλι απ οτι διαβαζω... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21157141&postcount=758 edit: Ειναι FULL WIPE η rom για οσα παιδια αναρωτιουνται. Edited January 8, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehnv Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει.. Είμουν με official rom KL7 (έχω γερμανική συσκευή - DBT) και για να κάνω root έκανα downgrade στη ΚΚ9 (με odin και την official από sammobile). Έκανα root με CF-root και μετά πέρασα και τον kernel της KL7, αλλά η rom παραμένει της ΚΚ9. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ την official KL7 rom;.. και αν ναι, σε περίπτωση που τη περάσω μέσω CWM (install new firmware), θα χαθεί το root? ..Δεν θέλω να περάσω άλλη rom, kernel πέραν της official. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 καλημερα παιδια να δουμε αν την διορθωσε (λεει οτι την διορθωσε) γιατι η v2 μετα απο επαννεκινηση δεν ανοιγε με τιποτα. την περασα 3 φορες και καθε φορα μετα απο επαννεκινηση δεν ανοιγε. (συνηθως μετα που περνουσα κατι μεσα απο το KitchenPro_1.2.5 τωρα ετοιμαζομουν να περασω την rocket v15 αλλα με προλαβε αυτη, για να δουμε τι λετε εσεις??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 καλημερα παιδια να δουμε αν την διορθωσε (λεει οτι την διορθωσε) γιατι η v2 μετα απο επαννεκινηση δεν ανοιγε με τιποτα. την περασα 3 φορες και καθε φορα μετα απο επαννεκινηση δεν ανοιγε. (συνηθως μετα που περνουσα κατι μεσα απο το KitchenPro_1.2.5 τωρα ετοιμαζομουν να περασω την rocket v15 αλλα με προλαβε αυτη, για να δουμε τι λετε εσεις??? ευχαριστω Κι εγω ετοιμος να περασω την rocket ημουν αλλα τωρα σεταρω την checkrom 2.5. Φαινεται οτι τα περισσοτερα προβληματα τα εφερνε το mod toggle 2g/3g.Βεβαια ελπιζω να εχουν αφαιρεσει και απο τη kitchen ολα εκεινα τα mods/theme που δεν ειναι συμβατα για να μη τη πατησουν καποιοι... Αν δω κατι ''παραξενο'' θα σας ενημερωσω...Παντως ολα οκ μεχρι τωρα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημερα παιδια. Μπορει να εκαναν πατατα με τη v2, αλλα αντιδρουν ακαριαια και στην προκειμενη εβγαλαν αμεσα τη v2.5 η οποια φαινεται να ελυσε τα bugs που δημιουργησε το 2g toggle. Το smoothness με τον CF kernel εξακολουθει να ειναι σε υψηλα επιπεδα, οποτε θα την αφησω ως εχει για να δω πως θα συμπεριφερθει γενικοτερα σε θεματα σταθεροτητας, αυτονομιας. Ηλια φαινοταν οτι η κυρια πηγη προβληματων ειναι αυτη που συζηταγαμε χθες. Απλα ο server τους αναγνωριζε λανθασμενα το note σαν S II, με αποτελεσμα ολα τα ομορφα bootloops που προεκυπταν (εγω που ειχα φλασαρει χειροκινητα δεν ειχα προβλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημερα παιδια. Μπορει να εκαναν πατατα με τη v2, αλλα αντιδρουν ακαριαια και στην προκειμενη εβγαλαν αμεσα τη v2.5 η οποια φαινεται να ελυσε τα bugs που δημιουργησε το 2g toggle. Το smoothness με τον CF kernel εξακολουθει να ειναι σε υψηλα επιπεδα, οποτε θα την αφησω ως εχει για να δω πως θα συμπεριφερθει γενικοτερα σε θεματα σταθεροτητας, αυτονομιας. Ηλια φαινοταν οτι η κυρια πηγη προβληματων ειναι αυτη που συζηταγαμε χθες. Απλα ο server τους αναγνωριζε λανθασμενα το note σαν S II, με αποτελεσμα ολα τα ομορφα bootloops που προεκυπταν (εγω που ειχα φλασαρει χειροκινητα δεν ειχα προβλημα). Πηγα κι εγω να περασω χθες χειροκινητα τα missing apps αλλα...bootloop...πριν που ειχα περασει τον abyssnote ηταν οκ. Αυτο το bootloop ηταν που με εκανε να φυγω και να περιμενω μεχρι σημερα.Οντως ηταν γρηγορη η αντιδραση τους...Για να δουμε... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Πηγα κι εγω να περασω χθες χειροκινητα τα missing apps αλλα...bootloop...πριν που ειχα περασει τον abyssnote ηταν οκ. Αυτο το bootloop ηταν που με εκανε να φυγω και να περιμενω μεχρι σημερα.Οντως ηταν γρηγορη η αντιδραση τους...Για να δουμε... Διαβαζοντας τωρα τα posts ειδα την απαντηση του GadgetCheck: The problem was not the ROM But the way the Kernel .zip was packed! Το καλο ειναι οτι φαινεται να ξερουν καλα τι κανουν, γιατι μολις σε μιση μερα αξιολογησαν το feedback και εβγαλαν τη σταθερη -για την ωρα- v2.5. Για να δουμε... @kalagas Ειναι για να δουλευει η καμερα σε χαμηλο ποσοστο μπαταριας (με φλας κλπ) theme it κι αυτο με τη σειρα του γιατι εχει κι ενα αθλιο εικονιδιο (σε αναλυση) για την εφαρμογη Edited January 8, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Εβγαλαν τη v.2.5... Γιαννη για τσεκαρε το framework γιατι εχει αλλαξει παλι απ οτι διαβαζω... http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=758 edit: Ειναι FULL WIPE η rom για οσα παιδια αναρωτιουνται. ρε παιδια ή εγω εκανα το λαθος ή η συγκεκριμενη rom καθε φορα που εχει κατι καινουργιο χρειαζεται full wipe... στο samsung galaxy 3 που ημουν με kyrillo rom οταν το παλικαρι εβγαζε update απλα την περνουσα απο το pc στη καρτα εμπαινα recovery mode και αμεσως πατουσα Install zip from SDcard κτλ κτλ ουτε wipe ουτε τιποτα.... Βεβαια δεν ξερω αν ηταν σωστο αυτο.... τεσπα τωρα το εχω μαθει το παιχνιδι απλα περνω ενα backup σε ενα παιχνιδι που παιζω και το επαναφερω αργοτερα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts