galanakop Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Την DarkyNote rom 2.1.4 την αποσύρανε...:wacko: ερχετε το kl8... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 ερχετε το kl8... Καλημέρα. Κάποια παραπάνω πληροφορία υπάρχει; Φαντάζομαι δεν έχει να κάνει με ICS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλημέρα. Κάποια παραπάνω πληροφορία υπάρχει; Φαντάζομαι δεν έχει να κάνει με ICS; Όχι, δεν είναι ICS αλλά ένα ακόμα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Εδω και το νεοτερο modem XXΚL8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423396 Edited January 2, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εδω και το νεοτερο modem XXΚKL8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423396 Ωραια νεα... Οποιος το δοκιμασει ας μας πει διαφορες..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλημερα παιδια ευχομε το 2012 να σας παει οπως επιθυμειτε βγηκε η rocket v13. για να την βαλεις πανω απο την V12 (φοραω την v12) θελει τα full wipe κλπ?? η την περνας κατευθειαν χωρις να χασεις τα προγραμματα σου??? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλημερα παιδια ευχομε το 2012 να σας παει οπως επιθυμειτε βγηκε η rocket v13. για να την βαλεις πανω απο την V12 (φοραω την v12) θελει τα full wipe κλπ?? η την περνας κατευθειαν χωρις να χασεις τα προγραμματα σου??? Καλημερα...Πιθανοτατα περναει με wipe cache/wipe dalvik. Καλου κακου κανε ενα nandroid backup και σε περιπτωση που κολλησεις κανε full wipe...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Θα είναι no full wipe... Για οσους εχουν την v12 δεν χρειαζεται full wipe(ιδιο firmware+modem) Για οσους ερχονται απο διαφορετικό firmware καλο είναι να κάνουν full wipe Αυτό κάνω πάντα εγω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά deluxe settings για την συσκευή υπάρχουν? Η οχι ακόμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά deluxe settings για την συσκευή υπάρχουν? Η οχι ακόμη? Ακόμα...τα περιμένουμε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Παιδια μετα απο χαζομαρα που εκανα προσπαθω να περασω stock μεσω odin, κατεβασα firmware και προσπαθω να ακολουθησω οδηγιες απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386356 και απο εδω http://www.samsdroid.com/2011/11/samsung-galaxy-note-n7000-flashing.html αλλα δεν καταλαβαινω τι γινεται με τα 3 αρχεια και το pit. Εγω εχω ενα αρχειο ... Τι κανω λαθος ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα , χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Έχω κάνει ROOT τη συσκευή μου με το CF-Root ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 ) και εννοείτε ότι έχουν μπει μέσα CWM / SU . Θα ήθελα να περάσω και εγώ τη ROCKET ROM - v13 αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ( για να μην γίνει κανένα λάθος) την φλασάρω μέσω CWM ? Και κάτι ακόμα το νεοτερο modem XXΚL8 Η το ΧΧΚL7 (εγώ είμαι ακόμα με ν7000ΧΧΚΚ5 και kernel 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566root@DELL87#2 ) πως το περνάω ,πάλι μέσω του CWM Η μέσω ODIN Η περνιέται κατευθείαν μαζί με την ROM ? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων ....... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα , χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Έχω κάνει ROOT τη συσκευή μου με το CF-Root ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 ) και εννοείτε ότι έχουν μπει μέσα CWM / SU . Θα ήθελα να περάσω και εγώ τη ROCKET ROM - v13 αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ( για να μην γίνει κανένα λάθος) την φλασάρω μέσω CWM ? Και κάτι ακόμα το νεοτερο modem XXΚL8 Η το ΧΧΚL7 (εγώ είμαι ακόμα με ν7000ΧΧΚΚ5 και kernel 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566root@DELL87#2 ) πως το περνάω ,πάλι μέσω του CWM Η μέσω ODIN Η περνιέται κατευθείαν μαζί με την ROM ? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων ....... Καλησπερα και χρονια πολλα και σε σενα...:) Για να περασεις τη rocket v13, βαζεις το zip αρχειο στη καρτα σου, μπαινεις recovery, full wipe (wipe data/cache/dalvik) και install from sdcard.Ειναι KL7... Για τη kl8 που μολις βγηκε, μπορεις να τη περασεις μεσω odin αλλα θα χασεις το root.Αρα καλυτερα να περιμενεις μεχρι καποιος dev ανεβασει custom rom KL8. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Για δείτε και αυτό...Αλλα μην βιαστείτε να την βάλετε αν δεν ακουσετε κριτικές απο αλλα μελοι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423795 Αρε leomar που είσαι και δεν μας δίνεις την ρομ για το note μαζι με την κουζίνα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Οποιος θελει μπορει να περασει την KL8 του Chris X. (abyssnote kernel dev.) Μολις τη περασα και φαινεται πολυ καλη...;) Φυσικα προτινεται full wipe απο προηγουμενη βαση (πχ KL7) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Οποιος θελει μπορει να περασει την KL8 του Chris X. (abyssnote kernel dev.) Μολις τη περασα και φαινεται πολυ καλη...;) Φυσικα προτινεται full wipe απο προηγουμενη βαση (πχ KL7) Σε σχεση με την kl7 βλέπεις διαφορές??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Σε σχεση με την kl7 βλέπεις διαφορές??? xm...ακομα τωρα τη setαρω...Ειναι πολυ γρηγορη (επισης) αλλα οπτικα δε μπορω να διαπιστωσω κατι...Μπορει βεβαια να εχουν αλλαξει κατι στο software και να μη φαινεται με τη πρωτη ματια....αν ανακαλυψω κατι θα ενημερωσω...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Για δείτε και αυτό...Αλλα μην βιαστείτε να την βάλετε αν δεν ακουσετε κριτικές απο αλλα μελοι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423795 Αρε leomar που είσαι και δεν μας δίνεις την ρομ για το note μαζι με την κουζίνα Κάποια test base rom που έχει κυκλοφορήσει ο leomar τι ακριβώς είναι, είναι σε πολύ αρχικό στάδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλησπερα δυο ερωτησεις θελω να κανω.... Πρωτον η KL8 που βγηκε ειναι επισημη απο την samsmung γιατι κανω αναζητηση για ενημερωση λογισμικου και δεν εχει τιποτα λεει και κατι ακομα.... Αυτη η εφαρμογη μπορει καποιος να μου πει σε τι βοηθαει?? https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλησπερα δυο ερωτησεις θελω να κανω.... Πρωτον η KL8 που βγηκε ειναι επισημη απο την samsmung γιατι κανω αναζητηση για ενημερωση λογισμικου και δεν εχει τιποτα λεει και κατι ακομα.... Αυτη η εφαρμογη μπορει καποιος να μου πει σε τι βοηθαει?? https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd Ειναι επισημη αλλα δε σημαινει οτι θα φανει συντομα στην Ελλαδα. Η εφαρμογη που μας δειχνεις καλιμπραρει τη μπαταρια.Αν μπορεις δες λιγα posts πιο πισω που εξηγω τι ειναι αυτο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ειναι επισημη αλλα δε σημαινει οτι θα φανει συντομα στην Ελλαδα. Η εφαρμογη που μας δειχνεις καλιμπραρει τη μπαταρια.Αν μπορεις δες λιγα posts πιο πισω που εξηγω τι ειναι αυτο. σε ευχαριστω φιλε για την πρωτη απαντηση... για την δευτερη ηθελα κυριος να ρωτησω αξιζει να την κατεβασω?? ξανα κανει την μπαταρια απο την αρχη οταν ανοιγουμε μια νεα συσκευη και επαναλαμβανουμε τις φορτισεις? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 σε ευχαριστω φιλε για την πρωτη απαντηση... για την δευτερη ηθελα κυριος να ρωτησω αξιζει να την κατεβασω?? ξανα κανει την μπαταρια απο την αρχη οταν ανοιγουμε μια νεα συσκευη και επαναλαμβανουμε τις φορτισεις? Δες εδώ για το τι είναι το καλιμπραρισμα...;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3925464 Η μπαταρία φυσικά και δε μπορεί να επανέλθει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Δες εδώ για το τι είναι το καλιμπραρισμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3925464 Η μπαταρία φυσικά και δε μπορεί να επανέλθει. το κυριοτερο θελει root :/ να σε καλα για ολα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι απλο .κανω ροοτ το κινητο το cwm αε τι χρειαζεται; αν κανω ροοτ σκετο το κινητο μπορω να αφαιρεσω οτι εφαρμογη θελω απο το κινητο μου ακομα και τις σαμ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι απλο .κανω ροοτ το κινητο το cwm αε τι χρειαζεται; αν κανω ροοτ σκετο το κινητο μπορω να αφαιρεσω οτι εφαρμογη θελω απο το κινητο μου ακομα και τις σαμ ; Το clockwork mod είναι το custom recovery.Το μενού δηλαδή που μπαίνεις για να κανείς instal μια custom rom, έναν kernel και τα λοιπα. Φυσικά και με το ροοτ θα μπορείς να απεγκαταστήσεις ότι θες, με λίγο προσοχή όμως;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts