Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Ericsson GF 768

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πρωτο κινητο της γυναικας μου το ειχα παρει αν θυμαμαι καλα 74.000 δρχ. το πηγα αμεσως και του εβαλα ασημι προσοψη.. ηταν ενας θρυλος και μια μοδα στα κινητα με τα διαφορα χρωματα

μετα απο χρονια ειχα ενα μπλε για καβατζα..:lol:

• Απαντήσεις 76
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θεός zxr. :)

Πολύ ωραίο άρθρο για το κινητό-φετίχ των γυμνασιακών/λυκειακών μου εποχών. Το μπλε ήταν το πιο δημοφιλες χρωματάκι τότε και θυμάμαι εγώ κουβαλούσα ένα "λαβωμένο" χωρίς πορτάκι! :D

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίο κινητάκι ήταν το άτιμο, παρά την υπερβολικά μικρή του οθόνη. Το είχε πάρει η αδερφή μου θυμάμαι, παρότι μικρότερη, κάπου γύρω στο 1998 Τελεστέτ καρτοκινητό χρώματος γκρι-μαύρο. Εγώ χρειάστηκε να περιμένω δύο χρονάκια για να αποκτήσω το πολυπόθητο 3210 (και περιμένω σύντομα επόμενο άρθρο σας... ).

Πάντως με το κινητάκι απόκτησα στενές επαφές μιας και κάποια βράδυα μου έκανε παρέα στο κρεββάτι μου.

Βέβαια, εκείνα χρόνια δεν τα χρειαζόμασταν τα άτιμα γιατί δεν θυμάμαι να είχε κανένας από την παρέα μου κινητό. Όλοι ήμασταν με τα καρτοτηλέφωνα.

το εχω και εγω σε κοκκινο!

αλλα δυστυχως πρεπει να εχει χαλασει η μπαταρια διοτι δεν φορτιζει......

κριμα διοτι ειναι ακομη και σημερα σε τελεια κατασταση...

μου ειχε κανει εντυπωση που μεσα στο κουτι ειχε και φορτιστη για τις Αγγλικες πριζες!!

μακαρι να μπορουσα να δω τι προβλημα εχει και να ξεθαψω τις επαφες της προηγουμενης δεκαετιας, διοτι το πιο ωραιο με τα παλια κινητα ειναι οτι επειδη δεν μπορουσες να μεταφερεις επαφες, καθενα εχει ενα διαφορετικο κομματι του τηλεφωνικου μας καταλογου....

(off topic:βρηκα και κωδικο στο ιντερνετ για το νοκια 6210 και ξεκλειδωσα τις επαφες, διοτι χωρις να ξερω ειχε μπει κωδικος και τις ειχα χασει....)

Πολύ ωραίο κινητό και το πρώτο που μου είχαν πάρει τότε!70.000δρχ από Cosmote (Cosmoκάρτα) το 1998 που ξεκίνησε η εταιρεία!Για την ακρίβεια το είχα πάρει σε γκρίζο χρώμα και ήταν το PF768(για band 1800mhz)!

Πολύ ωραίες αναμνήσεις!Μικρό,νεανικός σχεδιασμός,παραμετροποίηση σε μελωδίες κ.α.!!!Εγώ μετά πήρα το Siemens S25 και έπειτα το χρησιμοποίησε η μάνα μου!Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έκλεισε 5ετία άνετης λειτουργίας!Αναγκαστικά αλλάξαμε μια φορά μπαταρία!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Το δευτερο κινητο της οικογενειας και το ειχε η μητερα μου...σε κοκκινο...εννοειται το πορτακι δεν αντεξε για πολυ..
:w00t:

Το θυμάμαι και εγώ αυτο το κινητάκι, αν και από όσους ηξέρα τότε ζήτημα να το είχαν 2-3 άτομα! Οι πιο πολλοί "έπαιζαν" με Nokia... (περιμένω κι εγώ αφιέρωμα για το υπέρτατο 3210!!:D)

το ειχα ερωτευτει αυτο το κινητακι. το ειχα τρελα αλλα δεν το πηρα ποτε γτ απο οτι θυμαμαι δεν ειχε δονηση.

ειδικα το κιτρινακι το ειχα τρελα. 65000 δρχ ειχε απο οτι θυμαμαι.

iphone xs max ipad 6th gen

Πωωω.... Θυμάμαι είχε πάρει ο πατέρας μου το GF 768 ( σε κίτρινο ) με σύνδεση και του το έπαιρνα, όποτε γύριζε από τη δουλειά, για να παίξω με το μενού και τους ήχους... Τι παρακάλια για να μου το δώσει... :p Τελικα, αφού πέρασε ένας χρόνος και είχε έρθει ο καιρός για την επιδότηση συσκευής, μου το έδωσε... :w00t: Μετά, αγορά δερμάτινης θήκης, μικρότερης κεραίας και πρόσοψης ferrari, με συρταρωτό πορτάκι...... Good times.... :O Και αργότερα ήρθε να προστεθεί και το PF 768, σε μπλε, αγορασμένο από Ομόνοια, 5000 δρχ.... :ninja: Το λιώσιμο με το swap στις μπαταρίες μεταξύ τους δεν περιγράφεται.... :lol:
Huawei Nova 5T

Εγω παλι, το 1998 πηγαινα 5η δημοτικου και δε μου επαιρναν κινητο.. Το ειχε ομως ενα φιλος του πατερα μου σε ενα καταπληκτικο μπλε ελεκτρικ χρωμα! Το ειχα ερωτευτει κι οποτε ερχοταν σπιτι μας, του ζητουσα να μου το δωσει.

Αγαπημενη μου δουλεια, να "συνθετω" ηχους!!! :lol:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ένα πράγμα θα πω μόνο....Νοσταλγία για μια εποχή που το κινητό τηλέφωνο έκανε μόνο την δουλειά του..να παίρνει τηλέφωνο
angeldust

Μεγαλες κοντρες στη τριτη λυκειου με το κινητο αυτο.Το ειχαν πολλοι συμμαθητες μου αντιθετα εγω τοτε ειχα το sony το cmd-z5.

Οπως και να χει ειχε πουλησει πολυ και ακομα θυμαμαι τη διαφημιση στο δρομο που το βαζα διπλα απο ενα ψαλιδι προκειμενου να φανει το ποσο μικρο ειναι.

Στα αρνητικα του η οθονη μιας γραμμης και το μη ενεργο πορτακι

ΨΨΨψψψψ ωραίες εποχές.... Τότε ήθελα κι εγώ να το πάρω στην τιμή των 72000 δρχ, αλλά τελικά πήρα το GH-688 που είχε 52000 δρχ,,,, Πολύ καλό κινητό για την εποχή του....
...everything can happen...

Πραγματικά απορώ πως θυμάστε μερικοί τόσες λεπτομέρειες. Ήξερα οτι δεν έχω και τη καλύτερη μνήμη αλλά τόση διαφορά πια; Το είχα το κινητό αλλά δε θυμάμαι και πάρα πολλά απο αυτό. Αμυδρά - και δεν ξέρω αν κάνω λάθος- αλλά νομίζω πειραματιζόμουν να φτιάχνω μελωδιές-ringtones (είχε αυτή τη δυνατότητα ή θυμάμαι άλλο κινητό;)

Πρώτη συσκευή και για μένα. Όπως είπες,έρωτας. Αν και ομολογώ ότι έχω ερωτευτεί όλες τις συσκευές μου! Αυτή με πονάει περισσότερο όμως γιατί είναι η μόνη που δεν λειτουργεί πλέον... (και όλο αυτό αφού μου το κλέψανε και το ξαναγόρασα φυσικά σε μπλε χρώμα) :(

Kαι φυσικά σύνθεση μελωδίας... Αααααααααχ. Μεγάλο κάψημο έχω ρίξει εκεί ψάχνοντας να βρω ήχους τραγουδιών για να συνθέσω κι εγώ.. Θυμάμαι τη διαφήμιση με έναν τύπο να κάθεται σε ένα πιάνο αλλά αντί για αυτό ναι παίζει με τη σύνθεση του κινητού!!

Το άλλαξα μετά για ένα Τ65 όπως κι εσύ και άκουσον άκουσον λειτουργεί ακόμη με την μπαταρία του να αντέχει πλέον (σχεδόν 10 χρόνια μετά) 6 ολόκληρες ημέρες.

ΛΑΤΡΕΥΩ εργονομία ericsson!!

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Ρε παιδιά, που θυμάστε πόσα χρήματα δώσατε;

Είχαμε "ματώσει" οικονομικά,για την εποχή και το θυμόμαστε...:ninja:

Το άλλαξα μετά για ένα Τ65 όπως κι εσύ και άκουσον άκουσον λειτουργεί ακόμη με την μπαταρία του να αντέχει πλέον (σχεδόν 10 χρόνια μετά) 6 ολόκληρες ημέρες.

ΛΑΤΡΕΥΩ εργονομία ericsson!!

είναι τόσο κρίμα που η Ericsson αποχώρισε από το χώρο των κινητών. Όχι ότι η Sony είναι ασχήμη,αντιθέτως. Απλά η Ericsson ήξερε από κινητά τηλέφωνα, Κανένα τηλέφωνο Ericsson δεν είχε πρόβλημα με το σήμα,με την μπαταρία και τον ήχο. Μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά...

Και σαν λειτουργίες ήταν πολύ καλές για την εποχή τους. Αυτή η σύνθεση ήταν όλα τα λεφτά...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ειχα και εγω το κινητο και θυμαμαι το εξης. αν εγραφες μηνυμα και καποιος σου εκανε αναπαντητη,το μηνυμα εσβηνε και επρεπε να το ξαναγραψεις απο την αρχη. καθε φορα που εγραφα μηνυμα μου καναν πλακα οι φιλοι μου με αναπαντητες. ενα μηνυμα επαιρνε κανα μισαωρο να το γραψω και να το στειλω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φοβερό κινητό. Το είχε πάρει ο πατέρας μου όταν ήταν ολοκαίνουργιο και το είχα δανειστεί για μερικές μέρες όταν έλειπε ταξίδι γιατί η cosmote τότε είχε σήμα μόνο στην Αθήνα. Το είχα δείξει σε ενα φίλο και είχε αλλάξει το χρώματα γιατί ήταν το μισό απο το 628 του. :lol:

Το 2ο μου κινητό. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο και μ αυτό έβγαλα 18 μήνες θητεία. Για να καταλάβετε πόσα εκατομμύρια μηνύματα είχα στείλει σας λέω ότι είχα αλλάξει 2 φορές πληκτρολόγιο! Σε εκείνη την μοναδική γραμμή (οθόνη) πόσες ώρες πέρασα.... Να σαι καλά που μας το θύμισες.

χαχα. Εγω το εχω ακομη σ ενα κουτι με παλια κινητα, χωρις το πορτακι του βεβαια. Αααα... αναμνησεις!
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Το 2ο μου κινητό. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο και μ αυτό έβγαλα 18 μήνες θητεία. Για να καταλάβετε πόσα εκατομμύρια μηνύματα είχα στείλει σας λέω ότι είχα αλλάξει 2 φορές πληκτρολόγιο! Σε εκείνη την μοναδική γραμμή (οθόνη) πόσες ώρες πέρασα.... Να σαι καλά που μας το θύμισες.

Τώρα μου θύμισες κι εμένα την αγωνία να διαβάσεις ένα μήνυμα/απάντηση στην οθόνη του (ειδικά εάν ήταν από κοπέλα) που λόγω μεγέθους οθόνης εμφάνιζε το μήνυμα λέξη-λέξη! Κι άντε να δεις αν σου απάντησε θετικά για το ραντεβού ή αν έπεσε χυλόπιτα! Αγωνία στο φούλ μέχρι να φτάσεις στο τέλος του μηνύματος χαχαχα! :lol:

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Το είχα.. το πρώτο μου κινητό και μένα ,σε μαύρο γκρί (αν θυμάμαι καλά) και τo GF με TeleStet και custom κεραία.. lol

Ως και τούμπα είχε φάει από μηχανή, είχε φύγει και το πορτάκι, το οποίο-φυσικά-το είχα βάλει στη θέση του, και δουλευε άψογα.

Αθάνατη Ericsson..

Edited by aroutis
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

:shock:Τι μου θύμισες τώρα!!!!!!!!!!

Το πρώτο μου κινητό pF 768 σε χρώμα σκούρο μπλέ. Το πήρα όταν ήμουν 1η Λυκείου το 1999 26/2/1999 ! :lol:

το είχα πάρει με cosmokarta τότε που δεν έστελνε ακόμα μηνύματα και πήρε περίπου 1 χρόνο για να στείλει. Ήταν σε ένα μεγάλο ρόζ κουτί .... 79.000 δρχ. με 10.000 δρχ χρόνο ομιλίας μέσα.

Το κράτησα ως τα Χριστούγεννα του 99 μετά το αντάλλαξα με ένα Νοκια 3210.