Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν όλα τα 6χρονα έχουν το στυλ * από αυτή την ηλικία, μάλλον τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νόμιζα. :shifty:

Ποιο στυλ μωρε και εσεις... Λες και καταλαβε το πιτσιρικι τι εκανε?!?!

Απλα εβλεπε την μανα της να χτενιζεται να βαφεται και φυσικα οπως κανουν ολα τα παιδια αντεγραψε την μαμα της! Πιθανοτατα θα ηταν και περιχαρης που εζησε αυτη την -τρομερη για τα δεδομενα της- εμπειρια!

Λες και τα κοριτσακια οταν εισασταν μικρα δεν παιρνατε τα μολυβια, τα κραγιον και τα ρουζ της μαμας σας!?! Η τα αγορακια δεν πιασατε ποτε το ξυραφακι να ξυρισετε... το χνουδι!!

Αυτο κανουν μια ζωη τα παιδακια... Αντιγραφουν τους γονεις τους!!

Οποιος δε, πειραχτηκε απο το "μονες στο σπιτι" να κοιταξει λιγο το μυαλο του... ;)

Αν καταλαβε κατι σεξουαλικο ειναι απλα αρρωστος... Αν καταλαβε οτιδηποτε διαφορετικο απλα ειναι λιγο μπουφος!

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!! Ενα 8χρονο παιδακι ειναι σαν τα χιλιαδες που βλεπουμε καθε μερα το καλοκαιρι στην παραλια.... Το χτενισμα και το κραγιον ειναι απλα τα στανταρ των περιοδικων/εκπομπων/διαφημισεων κλπ!!

Επαναλαμβανω οποιος ειδε κατι ερωτικο στην παραπανω φωτο εξαιτιας του κραγιον, του χτενισματος και της φρασης "μονες στο σπιτι" ειναι απλα αρρωστος... ;)

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επαναλαμβανω οποιος ειδε κατι ερωτικο στην παραπανω φωτο εξαιτιας του κραγιον, του χτενισματος και της φρασης "μονες στο σπιτι" ειναι απλα αρρωστος... ;)

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι τόση ώρα :worry:

Αν δεν γινόταν τόσος ντόρος θα το περνούσα στο ντούκου, ούτε που πέρασε απ'το μυαλό μου ότι μπορεί σε κάποιους να φανεί τόσο προκλητικό.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Γενικά νομίζω ότι είμαστε υπέρ το δέον πουριτανοί, και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος πιο πάνω, βλέπουμε παντού φαντάσματα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Για να δεις ερωτικά ένα κορίτσι 6 χρονων προφανώς πρέπει να έχεις παιδεραστικές τάσεις. Εγώ πάντως το χαρακτήρισα αισχρό, κακόγουστο. Πως το λένε. Σε καμια περίπτωση ερωτικό όπως το εννοείς.

Ποιο στυλ μωρε και εσεις... Λες και καταλαβε το πιτσιρικι τι εκανε?!?!

Απλα εβλεπε την μανα της να χτενιζεται να βαφεται και φυσικα οπως κανουν ολα τα παιδια αντεγραψε την μαμα της!

Κι εκεί που αντέγραψε τη μάνα της και βάφτηκε, χτενίστηκε, πήρε και την ίδια πόζα έτυχε να περνάει ο φωτογράφος του Esquire και την πήρε μια φωτογραφία :rolleyes:

Και μετά τους ρώτησε "είναι κανένας άλλος εδώ"; Όχι καλε, "μονες [είμαστε] στο σπίτι", απάντησαν αυτές. Έτσι βγήκε κι ο τίτλος του άρθρου.

Να κάνω και μια ερώτηση; Επειδή συνεχώς ακούγεται το επιχείρημα της "παραλίας". Τα κοριτσάκια στην παραλια παίρνουν και πόζα για να βγούν φωτογραφία τις οποιες θα δουν χιλιάδες άγνωστοι;

Άστους pano είναι μέχρι να κάνουν καμιά κόρη ~ τώρα έξω από τον χορό τα λένε πολύ ωραία!

Σαν καλόγρια θα την ντύνουν , όταν δουν τα "περίεργα" βλέμματα στον δρόμο από τον κάθε ανώμαλο! Ας ψάξουν να δουν στατιστικά και να βρουν πόσες κατασχέσεις με παιδοφιλικό υλικό γίνεται καθημερινά (.. και στην Ελλάδα φυσικά)!!!

Ούτε συντηρητικοί είμαστε , ούτε παλαιών αρχών ... απλά μέσα στην μπίχλα που ζούμε - καλύτερα είναι να μην δίνουμε και παραπάνω στόχο και πρόκληση στον κάθε σάπιο μυαλό! Και αν η κυρία Μπάρμπα , με δηλώσεις "είμαστε μόνες στο σπίτι"... είναι σίγουρη ότι δεν θα της έρθει κανείς από το παράθυρο με καμπαρντίνα και ένα γλειφιτζουράκι στο χέρι ... μπράβο της! Στην θέση της θα φοβόμουν λίγο!

Αυτά και το κλείνω το θέμα από την μεριά μου ... ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι δεκτή φυσικά, εγώ έχω και θα έχω αυτή! Πάντως ξαναθυμίζω ότι έξω από τον χορό ....:)

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Εκτός αν ξαφνικά ο νεοέλληνας, από ...ελληναράς και "ανατολίτης" έγινε υπεράνω, large και υπέρ το δέον "δυτικός", και δεν τον πειράζει να "καλοβλέπουν" το παιδί του... It's ok with me. ;)

Ναι οκ, ο καθενας εχει την αποψη του, αλλα αμα αρχισει ο καθενας να λεει για τον αλλο οτι εχει ξεφυγει και να βαζουμε περιεργα smilies, μαλλον δεν το εννοουμε αυτο.

Καμία σχέση, δεν εννοούσα ότι έχει ξεφύγει κάποιος συγκεκριμένος από τους φίλους που γράφουν εδώ μέσα, αλλά το πόσο έχουμε ξεφύγει ως κοινωνία. Νομίζω έχω το δικαίωμα να κάνω κοινωνική κριτική, σαν μέλος της κοινωνίας αυτής.

Όσο για τα smilies, είναι ένας ακόμα τρόπος έκφρασης, ελπίζω να συμφωνείς. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια μην συγκρινεται παραλιες με φωτογραφισεις περιοδικων...δεν εχουν καμια απολυτως σχεση... στην παραλια οταν θα δεις ενα τσουρμο εξαχρονα να ειναι γυμνα και να παιζουν στην αμμο δεν θα πεις τιποτα ουτε θα σου φανει παραξενο, ειναι αντιθετως πολυ φυσιολογικο... η γυμνη φωτογραφιση ομως ενος εξαχρονου σε περιοδικο ειναι αν μη τι αλλο ανηθικο και πρεπει να κατακριθει
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δεις ερωτικά ένα κορίτσι 6 χρονων προφανώς πρέπει να έχεις παιδεραστικές τάσεις. Εγώ πάντως το χαρακτήρισα αισχρό, κακόγουστο. Πως το λένε. Σε καμια περίπτωση ερωτικό όπως το εννοείς.

Τωρα παμε να βγαλουμε καποια ακρη... ;)

Αλλο το να πηγαινουμε μια φωτογραφηση και να την εξεταζουμε απο τη σκοπια της ηθικης και αλλο πραγμα το να βγουμε και να πουμε οτι δεν μου αρεσε για τους χ,ψ,ζ λογους!

Στην δευτερη περιπτωση θα συμφωνησω και εγω... Ουτε εμενα μου αρεσε!

Αλλα ξαφνικα ολους του επνιξε το δικιο γιατι το βρηκαν ανηθικο, αναρμοστο, προσβλητικο... Που σημαινει οτι ειτε ξαφνικα γεμισε αυτο το φορουμ πουριτανους η οτι απλα ψαχναμε ευκαιρια για να αντιδρασουμε!!

Συνοψιζοντας λοιπον... Οχι, ουτε εμενα μου αρεσε η φωτογραφηση! Αλλα δεν μου αρεσε γιατι μια μανα χρησιμοποιησε το παιδι της για να προβληθει η ιδια και αυτο το βρισκω πολυ "φθηνο" ακομα και για την Μπαρμπα!!

Αλλα σε καμια περιπτωση δεν το βρηκα ανηθικο, ασεμνο, απρεπες...

Αν το κοριτσακι ηταν μεγαλυτερο (14-15χρονων!) τοτε θα ειχατε ολα τα δικια με το μερος σας και θα ημουν και εγω απο πισω σας!

Αλλα τωρα ειναι υπερβολικα μικρο το παιδακι για να σκεφτει ενα υγιες μυαλο οτι μπορει αυτη η φωτογραφιση να εμπεριεχει ερωτικα/σεξουαλικα στοιχεια η περιεχομενα!! ;)

Αλλα τωρα ειναι υπερβολικα μικρο το παιδακι για να σκεφτει ενα υγιες μυαλο οτι μπορει αυτη η φωτογραφιση να εμπεριεχει ερωτικα/σεξουαλικα στοιχεια η περιεχομενα!! ;)

Hear, hear.

Μπράβο καμάρια μου , εσείς ζείστε στην ουτοπία σας ότι υπάρχουν ακόμα πολλά υγιείς μυαλά ....! :rolleyes: είστε στον σωστό δρόμο... ευθεία και δεξιά !!!

That's exactly the point.

Θα μου πείς, ο κάθε ανώμαλος μπορεί να δει σεξουαλικά και ένα μικρό παιδάκι σε κάποια παραλία, σε κάποια παιδική χαρά, οπουδήποτε.

*

just my 2c.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Γιατι στις παραλιες οι μανες δεν ειναι αυτες που αφηνουν τα παιδακια να παιζουν γυμνα?!?!

Η μηπως βγηκε το 5χρονο και ειπε στην μανα του "Μανα σημερα θα βγω topless...!!"

Το ιδιο πραγμα ειναι ακριβως...

Τζαμπα οι φωνες απο τους πνιγμενους στο δικιο!!

Επιμένω να θεωρώ τη σύγκριση παραλίας και περιοδικού άσχετη και άκυρη. Εντελώς όμως. Στην παραλια πολλά μικρά (όχι 6 χρονων, μικρότερα) παίζουν εντελώς γυμνά. Πράγμα εντελώς φυσιολογικό (δεν υπάρχουν ντροπές σε αυτή την ηλικία).

Μήπως να βγάλουμε ένα περιοδικό με γυμνά 2χρονα και τρίχρονα; Δε νομίζω να σε πειράζει, αφού απλά θα δείχνει ότι και στην παραλια; :worry:

Επιμένω να θεωρώ τη σύγκριση παραλίας και περιοδικού άσχετη και άκυρη. Εντελώς όμως. Στην παραλια πολλά μικρά (όχι 6 χρονων, μικρότερα) παίζουν εντελώς γυμνά. Πράγμα εντελώς φυσιολογικό (δεν υπάρχουν ντροπές σε αυτή την ηλικία).

Μήπως να βγάλουμε ένα περιοδικό με γυμνά 2χρονα και τρίχρονα; Δε νομίζω να σε πειράζει, αφού απλά θα δείχνει ότι και στην παραλια; :worry:

Το λες και μόνος σου ότι δεν υπάρχουν ντροπές σε αυτή την ηλικία, ακόμη και των 5-6 χρόνων. Και εξ άλλου, η κόρη της Μπάρμπα δεν είναι γυμνή, όπως λ.χ. τα μωρά στην παραλία...

gmac θα συμφωνήσω και πάλι μαζί σου.

Δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ παραλίας και περιοδικού.

Στην παραλία είναι κάτι το φυσιολογικό.

Στο περιοδικό (και μάλιστα φάτσα φόρα στο εξώφυλλο ;)), τα φώτα είναι αναγκαστικά στραμμένα πάνω στο παιδί.

Πάντως το πιο εκνευριστικό σε όλη την υπόθεση δεν είναι αυτή καθαυτή η έκθεση του παιδιού στη δημισιότητα, αλλά το ότι η συμπεριφορά της μάνας του είναι εντελώς άκυρη και ανεύθυνη. :mad:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το λες και μόνος σου ότι δεν υπάρχουν ντροπές σε αυτή την ηλικία, ακόμη και των 5-6 χρόνων. Και εξ άλλου, η κόρη της Μπάρμπα δεν είναι γυμνή, όπως λ.χ. τα μωρά στην παραλία...

Είναι γυμνή από τη μέση και πάνω. Επίσης είναι βαμμένη, ντυμένη

Έθεσα ένα συγκεκριμένο ερώτημα, επειδή δεν υπάρχουν ντροπές να αρχίσουμε να δημοσιεύουμε φωτογραφίες γυμνών τετράχρονων ας πούμε; :)

Είναι γυμνή από τη μέση και πάνω. Επίσης είναι βαμμένη, ντυμένη και έχει πόζα τσ**λας.

Έθεσα ένα συγκεκριμένο ερώτημα, επειδή δεν υπάρχουν ντροπές να αρχίσουμε να δημοσιεύουμε φωτογραφίες γυμνών τετράχρονων ας πούμε; :)

Δεν χρειάζεται να τις δημοσιεύσουμε, όποιος θέλει μπορεί να πάει σε κάποια παραλία και να βρει όσες θέλει.

Δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον για τον οποιοδήποτε (μα οποιονδήποτε), από τη μέση και πάνω. Σύμφωνα με στατιστικές και έρευνες, άλλα είναι τα σημεία που επικεντρώνονται οι παιδεραστές/παιδόφιλοι...

Τι να πω, προφανώς συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Στο τέλος θα μας πείτε κι ότι η διαφήμιση με το κοριτσάκι της Coppertone είναι τσόντα.

***Προσοχή, ακολουθεί σκληρό πορνό***

http://www.synthstuff.com/mt/archives/Coppertone_girl.jpg

Δεν χρειάζεται να τις δημοσιεύσουμε, όποιος θέλει μπορεί να πάει σε κάποια παραλία και να βρει όσες θέλει.

Δηλαδή συμφωνούμε ότι το επιχείρημα "τα ίδια βλέπεις και στην παραλια" είναι άσχετο σε σχέση με την κριτική για τη φωτογράφιση της κόρης της Μπάρμπα;

Δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον για τον οποιοδήποτε (μα οποιονδήποτε), από τη μέση και πάνω. Σύμφωνα με στατιστικές και έρευνες, άλλα είναι τα σημεία που επικεντρώνονται οι παιδεραστές/παιδόφιλοι...

Το τι είναι ενδιαφέρον για τον κάθε παιδεραστή ανώμαλο ίσως να είναι χρήσιμη πληροφορία, είναι όμως άσχετο με τη δίκια μου επιχειρηματολογία. Πουθενά δεν αναφέρθηκα σε παιδεραστές. Το επιχείρημα μου είναι ότι η φωτογράφιση είναι αισχρή, κακόγουστη και προσωπικά προσβάλει και την ηθική μου. Ο καθένας βεβαια έχει διαφορετικό γούστο αλλα και διαφορετικές απόψεις περί ηθικής.

Συνεχίζει πάντως να μου φαίνεται σουρεαλιστικό που συζητάμε για το αν είναι θεμιτό μια μητέρα να παρουσιάζει την εξάχρονη (η όσο χρονων και να ήτανε) κόρη της ως Lolita.

PS: Xourxoulitse η photo δε φορτώνει και προσωπικά δεν ξέρω τη διαφήμιση.

Τι να πω, προφανώς συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Στο τέλος θα μας πείτε κι ότι η διαφήμιση με το κοριτσάκι της Coppertone είναι τσόντα.

***Προσοχή, ακολουθεί σκληρό πορνό***

http://www.synthstuff.com/mt/archives/Coppertone_girl.jpg

Α γειά σου, την ξέχασα αυτή τη διαφήμιση... Δεν είναι απλά σκληρό πορνό, είναι αιτία για παρέμβαση εισαγγελέα... Εξ άλλου δείχνει πολύ περισσότερα απ' ότι δείχνει η κόρη της Μπάρμπα.

Δηλαδή συμφωνούμε ότι το επιχείρημα "τα ίδια βλέπεις και στην παραλια" είναι άσχετο σε σχέση με την κριτική για τη φωτογράφιση της κόρης της Μπάρμπα;

Η αισθητική της φωτογράφισης, η ιδέα ή το κόνσεπτ, σίγουρα είναι λανθασμένα. Είναι λανθασμένα γιατί εκμεταλλεύεται την κόρη της για τη δημοσιότητα. Το ίδιο όμως θα έλεγα και αν ήταν ντυμένη η κόρη σαν εσκιμώος.

Το τι είναι ενδιαφέρον για τον κάθε παιδεραστή ανώμαλο ίσως να είναι χρήσιμη πληροφορία, είναι όμως άσχετο με τη δίκια μου επιχειρηματολογία. Πουθενά δεν αναφέρθηκα σε παιδεραστές. Το επιχείρημα μου είναι ότι η φωτογράφιση είναι αισχρή, κακόγουστη και προσωπικά προσβάλει και την ηθική μου. Ο καθένας βεβαια έχει διαφορετικό γούστο αλλα και διαφορετικές απόψεις περί ηθικής.

Άλλο το να προσβάλλει την ηθική σου, άλλο τα σχόλια τύπου «δίνει βορά την κόρη της στους παιδεραστές» (δεν λέω ότι το είπες εσύ). Προσωπικά όπως και να φωτογραφηθεί η Μπάρμπα, με όποιον κι αν φωτογραφηθεί, προσβάλλει την ηθική μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ πρόστυχη τη φωτογράφιση της μικρής.

Φυσικά επειδή δεν βλέπω εγώ κάτι κακό, δεν σημαίνει πως δεν βλέπει κάποιος άλλος.

Συνεχίζει πάντως να μου φαίνεται σουρεαλιστικό που συζητάμε για το αν είναι θεμιτό μια μητέρα να παρουσιάζει την εξάχρονη (η όσο χρονων και να ήτανε) κόρη της ως Lolita.

Νομίζω ότι το να παρουσιάζει τη κόρη της βαμμένη, χτενισμένη κλπ., είναι καθαρά το κόνσεπτ της φωτογράφισης. Και καλά ότι είναι δύο κοριτσάκια, μόνα στο σπίτι, που παίζουν με το μακιγιάζ και τις βούρτσες...

Α γειά σου, την ξέχασα αυτή τη διαφήμιση... Δεν είναι απλά σκληρό πορνό, είναι αιτία για παρέμβαση εισαγγελέα... Εξ άλλου δείχνει πολύ περισσότερα απ' ότι δείχνει η κόρη της Μπάρμπα.

Δώστε κάνα link να κρίνουμε κι εμείς. Πάντως επικεντρώνεσαι στο τι "δείχνει" η φωτογραφία/διαφήμιση, που εξηγώ εδώ και τόσα post ότι δεν είναι το μονο θέμα.

Επίσης κι εσύ κι ο Xourxoulitsos με την ειρωνεία δε νομίζω ότι βοηθάτε την κουβέντα. Προσωπική άποψη ...

Η αισθητική της φωτογράφισης, η ιδέα ή το κόνσεπτ, σίγουρα είναι λανθασμένα. Είναι λανθασμένα γιατί εκμεταλλεύεται την κόρη της για τη δημοσιότητα. Το ίδιο όμως θα έλεγα και αν ήταν ντυμένη η κόρη σαν εσκιμώος.

Σε αυτό το σημείο διαφωνούμε (όπως θα έχεις καταλάβει :)). Εμενα με ενοχλεί και το ότι εκμεταλλεύεται την κόρη της αλλα περισσότερο το concept της λολίτας που βγάζει η φωτογράφιση.

Άλλο το να προσβάλλει την ηθική σου, άλλο τα σχόλια τύπου «δίνει βορά την κόρη της στους παιδεραστές» (δεν λέω ότι το είπες εσύ). Προσωπικά όπως και να φωτογραφηθεί η Μπάρμπα, με όποιον κι αν φωτογραφηθεί, προσβάλλει την ηθική μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ πρόστυχη τη φωτογράφιση της μικρής.

Εδώ πάλι αρχίζω και μπερδεύομαι. Προσβάλλεται η ηθική σου όπως και να φωτογραφηθεί η Μπάρμπα (πχ ντυμένη) με οποιον και να φωτογραφηθεί (πχ μονη της). Δε σε καταλαβαίνω. Εκτος αν ήθελες να γράψεις αισθητική και μπερδεύτηκες.:)

Νομίζω ότι το να παρουσιάζει τη κόρη της βαμμένη, χτενισμένη κλπ., είναι καθαρά το κόνσεπτ της φωτογράφισης. Και καλά ότι είναι δύο κοριτσάκια, μόνα στο σπίτι, που παίζουν με το μακιγιάζ και τις βούρτσες...

Δε μπορώ να γνωρίζω ποια ήταν η πρόθεση, σαν αποτέλεσμα όμως και εγώ και τόσοι άλλοι είδαμε κάτι κακόγουστο. Αλλα όπως είπα μπορούμε να συμφωνήσουμε στο να διαφωνούμε.

Δώστε κάνα link να κρίνουμε κι εμείς. Πάντως επικεντρώνεσαι στο τι "δείχνει" η φωτογραφία/διαφήμιση, που εξηγώ εδώ και τόσα post ότι δεν είναι το μονο θέμα.

Μα οι περισσότεροι εκεί επικεντρώνονται...

Επίσης κι εσύ κι ο Xourxoulitsos με την ειρωνεία δε νομίζω ότι βοηθάτε την κουβέντα. Προσωπική άποψη ...

Λίγη ειρωνεία δεν έβλαψε κανέναν. Εξ άλλου προσωπικά δεν ειρωνεύτηκα κάποιον.

Σε αυτό το σημείο διαφωνούμε (όπως θα έχεις καταλάβει :)). Εμενα με ενοχλεί και το ότι εκμεταλλεύεται την κόρη της αλλα περισσότερο το concept της λολίτας που βγάζει η φωτογράφιση.

Είπαμε, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. :)

Προσωπικά με ενοχλεί μονάχα η εκμετάλλευση. :)

Εδώ πάλι αρχίζω και μπερδεύομαι. Προσβάλλεται η ηθική σου όπως και να φωτογραφηθεί η Μπάρμπα (πχ ντυμένη) με οποιον και να φωτογραφηθεί (πχ μονη της). Δε σε καταλαβαίνω. Εκτος αν ήθελες να γράψεις αισθητική και μπερδεύτηκες.:)

Ναι, my bad, αισθητική ήθελα να γράψω... :O

Δε μπορώ να γνωρίζω ποια ήταν η πρόθεση, σαν αποτέλεσμα όμως και εγώ και τόσοι άλλοι είδαμε κάτι κακόγουστο. Αλλα όπως είπα μπορούμε να συμφωνήσουμε στο να διαφωνούμε.

Μα συμφωνώ απόλυτα ότι είναι κακόγουστο. Απλά διαφωνούμε ως προς τον λόγο. :)

Δεν υπήρξαν αθλητικά ουτε οπαδικα σχολια ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Και αν εχεις προβλημα με κατι να εχεις το θαρρος να το βαζεις με κανονικα γραμματα κι οχι με ψειρες!

Ουτε ηταν αθλητικό γεγονός! ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ!

φιλικα!

MAD 13 είσαι μέλος του φόρουμ από το 2003.Θα έπρεπε να ξέρεις ότι απαγορεύονται αθλητικά και οπαδικά σχόλια,και αφού απαγορεύονται αυτά εξυπακούεται ότι απαγορεύονται και ανάλογα άρθρα.Πίστευα ότι είναι αυτονόητο αυτό.

Επίσης δεν ήξερα ότι το θάρρος πάει ανάλογα με το μέγεθος της γραμματοσειράς.Οι κανόνες υπάρχουν για να τους σεβόμαστε,οπότε μην σε εμποδίζει ο "οπαδισμός" σου να ξεχωρίσεις το τι πρέπει να γίνει και γιατί. ;)

Αφαιρέθηκαν ορισμένα μηνύματα και τροποποιήθηκαν κάποια άλλα, γιατί όπως έχουμε αναφέρει αναρίθμητες φορές μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες, όχι όμως και στους ανθρώπους, ενώ σίγουρα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται απρεπείς εκφράσεις. Θα σας παρακαλέσω από εδώ και στο εξής να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκφράσεις που χρησιμοποείτε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εικόνες ντροπής στο Σέιχ Σου

Με παραπομπή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο κινδυνεύει η Ελλάδα, καθώς τα κονδύλια, ύψους 9 εκατ. ευρώ, που είχε χορηγήσει για τα έργα πυροπροστασίας του δάσους του Σέιχ Σου διατέθηκαν κατά τρόπο όχι διαφανή, υπογράφοντας συμβάσεις.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ECO News, 11 ολόκληρα χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέστρεψαν το 40% της έκτασης του δάσους, κανένα μέτρο για την προφύλαξη του δάσους δεν έχει ληφθεί.

Η περίφραξη του δάσους δεν έχει καν ξεκινήσει, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για να ξεσπάσουν νέες πυρκαγιές από τα σκουπίδια που έχουν εγκαταλειφθεί σε αυτό.

Επίσης, ο πνεύμονας πρασίνου της Θεσσαλονίκης, δέχεται έντονες οικιστικές πιέσεις λόγω επέκτασης της πόλης.

Εικόνες ντροπής στο Σέιχ Σου

Με παραπομπή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο κινδυνεύει η Ελλάδα, καθώς τα κονδύλια, ύψους 9 εκατ. ευρώ, που είχε χορηγήσει για τα έργα πυροπροστασίας του δάσους του Σέιχ Σου διατέθηκαν κατά τρόπο όχι διαφανή, υπογράφοντας συμβάσεις.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ECO News, 11 ολόκληρα χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέστρεψαν το 40% της έκτασης του δάσους, κανένα μέτρο για την προφύλαξη του δάσους δεν έχει ληφθεί.

Η περίφραξη του δάσους δεν έχει καν ξεκινήσει, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για να ξεσπάσουν νέες πυρκαγιές από τα σκουπίδια που έχουν εγκαταλειφθεί σε αυτό.

Επίσης, ο πνεύμονας πρασίνου της Θεσσαλονίκης, δέχεται έντονες οικιστικές πιέσεις λόγω επέκτασης της πόλης.

Δυστυχώς δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.