Jump to content

Ειδήσεις


Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.. (και οχι μονο στις Ελληνικες)

 

http://www.sportime.gr/ast/cov/it/ita_roma_frisk_b.jpg

 

"Πόλεμος" αντί γιορτής στη Ρώμη

 

Το Champions League από ό,τι φαίνεται δεν είναι γιορτή για τους οπαδούς της Ρόμα. Βλέποντας την ομάδα τους να χάνει με 1-0 από τη Ντιναμό Κιέβου στο ημίχρονο, στο "Ολίμπικο" και να συνεχίζει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φιλίπ Μεξές, τραυμάτισαν τον διαιτητή, Αντρές Φρισκ, στο πρόσωπο με αντικείμενο και ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

 

Την Πέμπτη (16/9) η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει για να αποφασίσει το τι θα γίνει τελικά, καθώς υπάρχει τραυματισμός διαιτητή.

 

Λίγο πριν συμβεί το "ατύχημα", ο κ. Φρισκ είχε αποβάλει τον αμυντικό των "τζιαλορόσι", Φιλίπ Μεξές, για αντιαθλητικό χτύπημα στον Μάρις Βερπακόφσκις.

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι τιφόζι των Ρωμαίων, που πέταξαν αντικείμενα στον διαιτητή και ένα από αυτά τον βρήκε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμοραγίσει και να διακόψει οριστικά τον αγώνα.

 

Λίγα λεπτά μετά, ένας εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δήλωσε για αυτή την εξέλιξη:

 

"Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά. Ο διαιτητής έχει κάθε δικαίωμα να πάρει αυτή την απόφαση και ο κ. Φρισκ έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος. Η πειθαρχική ομοσπονδία της UEFA θα συνεδριάσει την Πέμπτη, προκειμένου να εξετάσει όλο το συμβάν και να πάρει μία απόφαση. Οποιαδήποτε απόφαση παρθεί, θα ανακοινωθεί".

 

Για το θέμα μίλησε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της UEFA, Γουίλιαμ Γκελάρντ, τονίζοντας:

 

"Η UEFA θα περιμένει την επίσημη έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, ώστε να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να παρθεί η απόφαση της".

 

sportime.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να επαναληφθει το παιχνιδι-κατα τη γνωμη μου η Ντιναμο θα παρει 3 βαθμους και το θεμα θα ληξει εκει, εκτος αν ληφθουν σκληροτερα μετρα για τη Ρομα(εως αποκλησμος απο το CL)-ουεφα ειν αυτη ποτε δεν ξερεις... :whistle:

Υ.Γ.:Μια ειδηση ΣΟΚ που δεν ειδακανεναν να την αναφερει: ο Παναθηναικος νικησε χτες :p :p και ο Ολυμπιακος εφερε Χ εκτος εδρας :p :lol:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███
Link to comment
Share on other sites

Καποτε αυτα γινονταν μονο στην Ελλαδα...

Παντως ειναι μεγαλη η πιθανοτητα να τιμωρηθει πολυ αυστηρα μιας και ειναι υποτροπη για παλαιοτερα επεισοδια.Το να χασει το ματς στα χαρτια θεωρειται δεδομενο.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif
Link to comment
Share on other sites

«Να μην κάνουμε τους έκπληκτους.

Η Ελλάδα ήταν πάντα πολύ πίσω.

Αυτή είναι η Ελλάδα.

Η Ελλάδα η δική σας, η Ελλάδα των άλλων, η Ελλάδα όλων»

Link to comment
Share on other sites

Με την κατηγορία της "οικογενειακής κακοποίησης" και της εξευτελιστικής προς το άτομο του συμπεριφοράς κατηγορεί ένας Ισπανός από τη Σεβίλλη τη σύζυγο του. Όχι, μην πάει ο νους σας στον ξυλοδαρμό. Εξάλλου, πλήγμα στον ανδρικό εγωισμό δεν θα προκαλούσε μόνο ένα χαστουκάκι ή κανα πιάτο στο κεφάλι…. Ο 50χρονος αποφάσισε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή έφαγε "πλάτη" στο κρεβάτι από τη γυναίκα του για πέντε συνεχόμενες μέρες. Η υπόθεση ωστόσο, μάλλον δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα αφού ο Δικαστής που ανέλαβε την εκδίκαση της προτίμησε να την βάλει στο αρχείο. Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά από άρθρο στην εφημερίδα El Sur.
Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.
Link to comment
Share on other sites

Λειώνουν γρηγορότερα και αλλάζουν το κλίμα της Γης!

H κατάρρευση ενός μεγάλου κομματιού παγετώνα στην Ανταρκτική πριν από δύο χρόνια έχει προκαλέσει ξαφνική μετακίνηση των παγετώνων της περιοχής, με ενδεχομένως σοβαρές συνέπειες στη στάθμη των θαλασσών του πλανήτη. Πρόσφατη έρευνα από τη NASA αποκάλυψε ότι οι γειτονικοί παγετώνες, τους οποίους το κομμάτι που αποκόπηκε κρατούσε ακινητοποιημένους, τώρα κινούνται ελεύθερα και 8 φορές ταχύτερα από όσο μετακινούνταν πριν από την αποκόλληση του παγετώνα Λάρσεν, στην Ανταρκτική χερσόνησο, ο οποίος πριν από δύο χρόνια πλημμύρισε τη θάλασσα Βέντελ με 500 δισ. τόνους πάγου. Αυτή ακριβώς τη συνέπεια επιβεβαιώνουν τώρα δύο έρευνες της NASA, η οποία χρησιμοποίησε δορυφορική φωτογράφηση για να χαρτογραφήσει τη ροή των παγετώνων της περιοχής.

 

 

H ανακάλυψη δείχνει ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα μπορούσε να επιφέρει σημαντική άνοδο της στάθμης των θαλασσών πολύ πιο γρήγορα από όσο νόμιζαν αρχικά οι επιστήμονες, καθώς επιταχύνεται η πορεία των παγετώνων προς τους ωκεανούς. Ο παγετώνας Λάρσεν αποκολλήθηκε σε διάστημα 35 ημερών το 2002 - κάτι που οι περισσότεροι επιστήμονες αποδίδουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. H Ανταρκτική χερσόνησος έχει γίνει κατά 2,5 βαθμούς Κελσίου θερμότερη τα τελευταία 50 χρόνια. Το 1995 είχε αποκοπεί άλλο ένα κομμάτι του παγετώνα Λάρσεν.

 

H αποκόλληση του παγετώνα, πάχους 220 μέτρων, δεν είχε καθεαυτή επιπτώσεις στη στάθμη της θάλασσας, καθώς επέπλεε ήδη στον ωκεανό. Όμως, οι ειδικοί είχαν προβλέψει από τότε ότι αυτός ο παγετώνας, που λειτουργούσε σαν «φρένο» για τους εσωτερικούς παγετώνες, θα τους απελευθέρωνε, με συνέπεια την άνοδο της στάθμης των θαλασσών λόγω της τήξης των πάγων.

 

Αυτή ακριβώς τη συνέπεια επιβεβαιώνουν τώρα δύο έρευνες της NASA, η οποία χρησιμοποίησε δορυφορική φωτογράφηση για να χαρτογραφήσει τη ροή των παγετώνων της περιοχής. Οι επιστήμονες συνέκριναν φωτογραφίες πέντε παγετώνων που είχαν ληφθεί το 2000, πριν από την κατάρρευση του Λάρσεν, και το 2003, μετά την αποκόλλησή του και υπολόγισαν την ταχύτητα της ροής τους. Και οι δύο έρευνες, που δημοσιεύονται στις «Επιστολές Γεωφυσικής Επιθεώρησης», ανακάλυψαν αποδείξεις έντονης επιτάχυνσης. Οι παγετώνες Χεκτόρια, Γκριν και Έβανς ταξίδευαν οκτώ φορές ταχύτερα το 2003 από ό,τι το 2000, ενώ οι παγετώνες Τζόρουμ και Κρέιν είχαν διπλάσια ταχύτητα στις αρχές του 2003 και τριπλάσια στο τέλος του περασμένου έτους.

 

Δραματικές μεταβολές

 

Και οι πέντε αυτοί παγετώνες ήταν μεταξύ εκείνων που η έξοδός τους προς τη θάλασσα ήταν μπλοκαρισμένη από τον παγετώνα Λάρσεν. «Μέσα σε μόλις 15 χρόνια είδαμε δραματικές μεταβολές να συμβαίνουν σε ακτές μήκους 250 χιλιομέτρων», λέει ο Τεντ Σκάμπος από το Κέντρο Δεδομένων Παγετώνων του Κολοράντο. Οι δύο έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει σημαντική σχέση ανάμεσα στις κλιματικές μεταβολές, την αποκόλληση των παγετώνων και τους ρυθμούς με τους οποίους οι πάγοι της Ανταρκτικής μεταφέρονται στη θάλασσα. Αυτό σημαίνει ότι, καθώς οι θερμοκρασίες γύρω από την ήπειρο ανέρχονται, οι πάγοι μεταφέρονται στη θάλασσα σε ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς.

 

© The Times, 2004

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.
Link to comment
Share on other sites

Στην Ινδια πεθερα δαγκωσε το αυτι της νυφης της!

Συγκεκριμενα κατα την διαρκεια μιας εντονης λογομαχιας μιας γυναικας με την πεθερα της, λογω των κακων οικονομικων του γιου της, ορμηξε και δαγκωσε το αυτι της ατυχης γυναικας, κοβοντας το τελειως! Το περιεργο στην ολη υποθεση ειναι οτι η πεθερα-καννιβαλος καταπιε το αυτι! Φανταστειτε ποσο μισος υπηρχε!!!!

Link to comment
Share on other sites

Γιατι το λες αυτο,μπορεί απλά να πεινούσε :p
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

Νταλίκα (παλί) έπεσε πάνω σε λεοφωρίο που μετέφερε μαθητές λυκείου στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τους Παραολυμπιακούς αγώνες. Οι πρώτες πληροφωρίες λένε για 7 μαθητές νεκρους και για πολλούς τραυματίες. :( Τέμπη Νο2

Όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν σχολικό λεωφορείο ανετράπη στην εθνική οδό στο ύψος των Καμένων Βούρλων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν θύματα μεταξύ των 37 μαθητών του λεωφορείου.

 

Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, βάσει πληροφοριών από την πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχουν επτά νεκροί από το δυστύχημα, που σημειώθηκε στο Ασπρονέρι.

 

Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Λαμίας. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, ενώ η εθνική οδός έχει κλείσει.

 

Αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, φαίνεται ότι το σχολικό συγκρούστηκε με φορτηγό.

 

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το σχολικό λεωφορείο μετέφερε 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές από το χωρίο Φαλκαδώνα Τρικάλων στην Αθήνα. Στο ύψος του Ασπρονερίου το λεωφορείο ανετράπη.

 

Ήδη, προς το σημείο της τραγωδίας μεταβαίνουν δύο κινητές χειρουργικές μονάδες.

 

ΠΗΓΗ: news.in.gr

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif
Link to comment
Share on other sites

Einai krima bre paidia...Eleos!!!!!!

oXI ALLO AIMA

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Link to comment
Share on other sites

Είναι κρίμα να γίνονται τόσα ατυχήματα στα εθνικά δίκτυα και να σκοτώνεται τόσος κόσμος.... το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι πολύ στενό και επικίνδυνο για προσπεράσεις αλλά κανένας δεν το προσέχει .... κάθε χρόνο λένε ότι θα ανοίξουν τον δρόμο και κάθε χρόνο που περνάω είναι τα ίδια .... και αντε καλα ο δρόμος είναι στενός, χάλια κλπ οι οδηγοί φορτηγών και πούλμαν που είναι και επαγγελματίες ? τα ιδια είχε γίνει και με τα τέμπη ...

 

Κρίμα πάντως για τα παιδιά ........ Κρίμα για άλλη μια φορά ......... :(

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg
Link to comment
Share on other sites

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν λεωφορείο των ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με φορτηγό στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος των Καμένων Βούρλων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν επτά νεκροί μαθητές.

 

 

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λεωφορείο των ΚΤΕΛ μετέφερε 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές της Α' τάξης Λυκείου από το χωρίο Φαρκαδώνα Τρικάλων στην Αθήνα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

 

Στο ύψος του Ασπρονερίου, ο οδηγός του φορτηγού, που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο. Και τα δύο οχήματα ανατράπηκαν.

 

Από το Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης αναφέρεται ότι υπάρχουν επτά νεκροί, τέσσερις σοβαρά τραυματίες και άλλοι 22 ελαφρύτερα τραυματισμένοι.

 

Όλοι οι επιβαίνοντες του λεωφορείου έχουν απεγκλωβιστεί και οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Λαμίας. Ένα από τα σοβαρότερα τραυματισμένα παιδιά μεταφέρεται με ελικόπτερο τύπου Super Puma στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας. Από το νοσοκομείο της Λαμίας έγινε έκκληση για αιμοδοσία.

 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, δύο κινητές χειρουργικές μονάδες και οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ η εθνική οδός έχει κλείσει.

 

Ο Διευθυντής Τροχαίας Λαμίας κ. Γαλανός δήλωσε στο ΑΠΕ ότι πιθανόν ο οδηγός της νταλίκας να έχασε τον έλεγχό της και ακολούθως το συρόμενο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο.

 

Το φορτηγό φαίνεται ότι μετέφερε τζάμια, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις το φορτίο μετατοπίστηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός του φορτηγού να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

 

Κατά άλλες πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

 

Όπως είπαν περίοικοι, ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο στενεύει αρκετά και η στροφή που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς και ότι στο σημείο αυτό, το Πέταλο Μαλιακού, έχουν γίνει κι άλλες φορές πολύνεκρα δυστυχήματα.

 

Μαζί με το μοιραίο λεωφορείο από τα Τρίκαλα είχαν ξεκινήσει και άλλα λεωφορεία με μαθητές. Από την γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός κυκλοφορίας του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που συγκρούστηκε με το φορτηγό είναι ΤΚΗ 2100.

 

Ο οδηγός του λεωφορείου Πεσλής Δημήτρης 21 ετών από το Μουζάκι και ο οδηγός της νταλίκας Παρδαλάκης Αντώνης 60 ετών βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα των Καμμένων Βούρλων, στο πλαίσιο της προανάκρισης για το τροχαίο δυστύχημα.

 

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε άμεσα και έδωσε εντολή στους υπουργούς Δημόσιας Τάξης Γιώργο Βουλγαράκη, Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη να σπεύσουν στον τόπο της τραγωδίας. Οι υπουργοί μεταβαίνουν στη Λαμία με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Επίσης, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να βρίσκεται σε ετοιμότητα όλος ο κρατικός μηχανισμός και στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο να βρίσκονται στη διάθεση των τραυματιών τέσσερα ελικόπτερα και αν παραστεί ανάγκη να γίνει αμέσως διακομιδή σε οποιοδήποτε νοσοκομείο.

 

Ακόμη, ο κ. Καραμανλής έδωσε εντολή στον υφυπουργό Μεταφορών, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται τα ΚΤΕΛ να σπεύσει στον τόπο του ατυχήματος και να αρχίσουν αμέσως οι έρευνες.

 

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταβαίνουν με λεωφορεία συγγενείς των μαθητών από τα Τρίκαλα.

 

 

news.in.gr

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Αυτός είναι κ@λ@δρομος... δεν είναι εθνική οδός. Αν πούμε σε κανέναν ευρωπαίο πολίτη πως είναι μέρος της Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης ή θα γελάσει ή θα καραφλιάσει (μάλλον και τα 2).

Λέω να πουλήσουμε κανένα στέγαστρο αν δεν έχουμε λεφτά για δρόμους... :whistle: :mad:

Link to comment
Share on other sites

Και να σκεφτειτε οτι για λογους δεοντολογιας παραιτηθηκε ο Τσιτουριδης! Για αυτα τα παιδια που σκοτωθηκαν, για τα ελικοπτερα που πεφτουν και για τα καραβια που βουλιαζουν, παραιτηθηκε ποτε κανενας υπουργος? Ετσι για το γαμωτο.....
Link to comment
Share on other sites

oxi kai oyte prokeitai na ginei ayto!!

ntropi mas pantws poy gia akomi mia fora vlepoyme na xanontai psyxoyles mesa stoys dromoys (poy sto katw katw tis grafis den mas ftaine k se tpt...)...

ti tha poyn twra se aytoys toys goneis?stoys filoys?stoys simmathites?sta aderfia?

signwmi kyrie alla ena fortigo gemato tzamia therise ta paidakia sas?

 

ntropi toys!!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (27 Σεπ. 2004 , 16:28)

 

Και να σκεφτειτε οτι για λογους δεοντολογιας παραιτηθηκε ο Τσιτουριδης! Για αυτα τα παιδια που σκοτωθηκαν, για τα ελικοπτερα που πεφτουν και για τα καραβια που βουλιαζουν, παραιτηθηκε ποτε κανενας υπουργος? Ετσι για το γαμωτο.....

 

 

Τι να παραιτηθούν; Ξέρεις πόσοι πρέπει να παραιτηθούν; Η μισή κυβέρνηση, η μισή αντιπολίτευση, οι δήμαρχοι, οι νομάρχες, οι εργολάβοι (αυτοί να αυτοκτονήσουν καλύτερα), αρκετοί δημόσιοι τεμπέληδες (υπάλληλοι ήθελα να πω), κ.α.

Γενικά φταίει η μισή Ελλάδα για αυτή την κατάσταση. Φταίμε και μεις που καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, απλοί θεατές στο θέατρο του παραλόγου, που ξεσκιζόμαστε να βγούμε στους δρόμους να διαδηλώσουμε όταν είναι για το ΙΡΑΚ, την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ (και καλά κάνουμε βέβαια) αλλά όταν είναι για κάτι τέτοια εσωτερικά θέματα απλά λέμε "τα καήμενα τα παιδιά, τι κρίμα..." και τελειώνει εκεί η υπόθεση.

Φταίμε που δίνουμε 10δις ευρώ για Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν συνεχίζουμε να έχουμε κ@λ@δρομους. Δηλαδή δίνουμε 10δις για κάτι που διαρκεί 2 βδομάδες και ΜΠΟΡΕΙ να έχει οφέλη μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, ΜΠΟΡΕΙ και να μην έχει και δεν δίνουμε cent για αυτή την καταραμένη Εθνική Οδό.

 

Ντροπή ΜΑΣ :( :mad:

Link to comment
Share on other sites

Αθήνα — Κλειστά θα μείνουν την Τετάρτη τα σχολεία σε όλη τη χώρα σε ένδειξη πένθους για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας με θύματα 7 μαθητές της Α' τάξης λυκείου από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων. Την παραπάνω απόφαση έλαβε η υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Και το παλαβο της υποθεσης ειναι οτι οι κατασκευαστριες εταιριες που φτιαχνουν δρομους-καρμανιολες, δεν εχουν ποινικες κυρωσεις, αντιθετα μαλιστα, ξαναπαιρνουν παλι την εργολαβια (και τα λεφτα μας) για να ξαναφτιαξουν τον δρομο που τελικα...δεν εφτιαξαν σωστα! :(
Link to comment
Share on other sites

ο alexel τα είπε μια χαρά αν και εγώ θα τα έλεγα πολύ πιο καυστικά!!! τα "κορκοδειλια" δάκρυα (σας) να τα βράσω όταν μου προτιμάτε τις φιέστες από το να καλυτερέψετε τα σχολεια σας τα νοσοκομεία σας τους δρόμους σας και ένα σορό αλλα. ΤΟ ΝΤΡΟΠΉ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΛΊΓΟ :down:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

Τις οποίες φιέστες όμως πολλοί τις τίμησαν με τη παρουσία τους!

Τότε όλοι έλεγαν Μπράβο!

 

Αrfi κάθε πράγμα διαφορετικό...

 

Ωχ και τι έχει να σούρει ο Εισαγγελάτος το βράδι...πάλι για τα φορτηγά θα μιλάνε κ μετά πάλι θα ξεχαστούν!

Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα...

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

καθόλου διαφορετικό δεν είναι αλλα την γνώμη μου την έχω πει πολλές φορες και νομίζω ότι είναι πια γνωστη για αυτό θα σταματήσω εδώ!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

Ξέρω η ασφάλεια των αγώνων 10 προυπολογισμοί για την παιδεία αλλά...τους ολυμπιακούς όλοι τους τίμησαν με την παρουσία τους όλοι χάρηκαν για το αποτέλεσμα...τώρα το ταμείο είναι μία άλλη υπόθεση! :whistle:

 

Πάντως συμφωνώ μαζί σου απόλυτα στο θέμα των κονδυλίων...

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...