Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ακουσα & εγω απο τις ειδησεις.......αλητες αλβανοι............φιδι στον κορφο μας......! :mad:

Φταινε καποιοι που οταν ειχαν την <ανεση> να κανουν την αλβανια επαρχεια της Ηπειρου....δεν το εκαναν........και καποιοι <αλλοι>ανοιξαν την πορτα στην εγκληματικοτητα!! :mad:

Περιμενετε τα χειροτερα.......!

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Auti einai i nea taxi pragmaton pou egkeniasai o pateras Mpous.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (18 Μάρ. 2004 , 20:33)

Τα "πράγματα" πάντως χειρωτερεύουν απ'ότι ακούω και βλέπω στις ειδήσεις.

Και θα χειροτερέψουν κι άλλο... Είναι σίγουρο ότι είναι σε εξέλιξη αλβανικό σχέδιο και ότι δεν ήταν απλά μεμονωμένα επεισόδια...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B (18 Μάρ. 2004 , 20:39)

Και θα χειροτερέψουν κι άλλο... Είναι σίγουρο ότι είναι σε εξέλιξη αλβανικό σχέδιο και ότι δεν ήταν απλά μεμονωμένα επεισόδια...

...όταν εμείς τα λέμε, είμαστε φαντασιώπληκτοι. :mad:

...καλά...έχουν ξεσαλώσει οι κάφροι...

...η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο...

...τι μας περιμένει, άραγε ;...

...τα δε αμερικανάκια...το "παίζουν ψυχραιμία και καλά...?..

...ξεφτιλισμένοι...όλοι τους...μαφιόζοι ή μεν...λακέδες οι άλλοι...

ΟΥΣΤ...υπάνθρωποι... :mad: :(

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Άντε μπράβο περιμένω καιρό να επαναστατίσουν αυτοί, ελπίζω να κάνουν και καμιά ιστορία εδώ, στην Ελλάδα, για να μην μείνει ρουθούνι μετά. Ούτε καν επιστράτευση δεν χρειάζεται.

Όλα καλά.

Wirelessly posted (PtG@nokia7650or3200: SAMSUNG-SGH-X600/K3 UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από DeathAngel

Άντε μπράβο περιμένω καιρό να επαναστατίσουν αυτοί, ελπίζω να κάνουν και καμιά ιστορία εδώ, στην Ελλάδα, για να μην μείνει ρουθούνι μετά. Ούτε καν επιστράτευση δεν χρειάζεται.

Mazi sou

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

αυτο που εγινε στο Κοσσοβο εγινε απο καθαρο ''λαθος'' των αμερικανων το λεω υπευθυνα γιατι ξερω πολυ καλα τι γινεται εκει πανω.Ασε που με μια φωτογραφικη μηχανη οι ελληνες στρατιωτες θα ηταν ποιο ασφαλεις απο το να κρατανε οποιαδηποτε οπλο
SMILE, LIFE IS NICE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios (19 Μάρ. 2004 , 23:54)

Ασε που με μια φωτογραφικη μηχανη οι ελληνες στρατιωτες θα ηταν ποιο ασφαλεις απο το να κρατανε οποιαδηποτε οπλο

Τι εννοείς;

οι αμερικανοι εκει εχουν μια βαση που εργαζονται παρα πολυ αλβανοφωνοι,εχουν την μπριαν ρουτ (κατασκευαστικη) που φτιαζει κατα κυριο μερος τις βασεις των αμερικανων και αλλα ....με απο τελεσμα να προσφερουν παρα παρα πολλες θεσεις εργασιας σε μια χωρα που δεν εχει ουτε τουρισμο ουτε βιομηχανια ουτε γεωργια αρα το να δουλευεις εκει ειναι ο μονος τροπος του να εχεις λεφτα για να ζησεις.
SMILE, LIFE IS NICE

Και όλα αυτά τι σχέση έχουν με το γεγονός ότι 3 Σέρβοι έπνιξαν 3 Αλβανούς σ'ένα ποτάμι και μετά ξεκίνησαν τα γεγονότα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (20 Μάρ. 2004 , 00:31)

Και όλα αυτά τι σχέση έχουν με το γεγονός ότι 3 Σέρβοι έπνιξαν 3 Αλβανούς σ'ένα ποτάμι και μετά ξεκίνησαν τα γεγονότα;

Δεν τα ξέρεις και τόσο καλά.

ειδες εσυ σερβους να πνιγουν?αλλο τοσο τους ειδαν κα αυτοι.

εγω ομως ειχα δει βιασμενη και σκοτωμενη σερβιδα κοπελα απο αλβανωφονους.ειχα δει και οτι σε καθε σπιτι σερβου υπηρχε ελληνικη σκοπια με στρατιωτες να τους προσεχει.Οι αλβανοφωνοι εκει ειναι οτι ποιο σιχαμερο μπορεις να φαν ταστεις

SMILE, LIFE IS NICE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (20 Μάρ. 2004 , 00:33)

Δεν τα ξέρεις και τόσο καλά.

Με το φτωχό μου το μυαλό εγώ αυτό κατάλαβα,γιατί μέχρι να γίνει αυτό το περιστατικό είχαμε ξεχάσει σχεδόν ότι υπάρχει Κόσσοβο,όλα πήγαιναν μια χαρά.Αν έχεις την καλωσύνη μπορείς να μοιραστείς μαζί μας αυτά που ξέρεις;Θα είχε ενδιαφέρον.

Υ.Γ @aggelopas Άσε πρέπει να περάσω απο κει για να βγάλω νέα,απο βδομάδα και βλέπουμε.. :)

Υ.Γ2 @pastelios

Οκ ας είναι και έτσι.Πάντως κάτι έγινε και φούντωσε το πράγμα.Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ήταν το προηγούμενο post σου,δηλαδή τι σχέση έχουν αυτά με τα επεισόδια;

Bασίλη, είχαν προηγηθεί πολλές δολοφονίες Σέρβων(10 τον αριθμό) εδώ και καιρό, απλά δεν είχαν ξεσηκωθεί όπως έκαναν τώρα οι Αλβανοί που σημειωτέον, οτι πρόφαση βρήκαν τώρα, με τα 3 παιδιά. Σκοπό βαθύτερο έχουν να αρπάξουν απο τους Σέρβους όλη την περιοχή.

τι να αρπαξουν?ενα σερβικο χωριο εχει μεινει και 5-6 σπιτια κατεστραμενα που προσπαθουν να μεινουν καποιοι σερβοι.Θα σας υπενθυμισω οτι το κοσσοβο ειναι ανεξαρτητο εχει δικια του αστυνομια δικια του κυβερνηση δικιες του υπρεσιες.Εχουν και μερα ανεξαρτησιας που γιορταζουν το καλοκαιρι
SMILE, LIFE IS NICE

Εννοώ πως θέλουν το Κοσσοβο χωρίς τους 100.000 σέρβους που έχουν απομείνει απο την κάθαρση του 1999 που τότε οι Σέρβοι αριθμούσαν 350.000 κάτοικους. Και εκτός αυτού, θέλουν να καταστρέψουν και κάθε τι που πολιτισμικά είχε αναπτυχθεί στους αιώνες. Οι εκκλησίες καταστράφηκαν όλες. Μια έχει μείνει και οχι για πολύ ακόμα.

Βρε παιδιά μη λέτε τέτοια πράγματα για τους καλούς αλβανούς! Δε μάθατε από τους πολιτικούς μας και από πολλούς συμπολίτες μας ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να είμαστε φιλόξενοι με όλους τους ξένους και να μη φερόμαστε ρατσιστικά; Είναι κακό δηλαδή που τα αλβανάκια, εκτός του ότι έχουν δημιουργήσει τοοοοόσα προβλήματα σε όλους εμάς, που ήρθαν στην Ελλάδα μας, γέμισαν το στομάχι τους και πήραν θάρρος (που αμέσως έγινε θράσσος), που μας έχουν κάνει να φοβόμαστε να κυκλοφορούμε τη νύχτα, που πρέπει να διπλοκλειδώνουμε τα σπίτια μας, θέλουν να δημιουργήσουν και μια μεγαλούτσικη αλβανία η οποία θα περιλαμβάνει και κάποιες περιοχές της χώρας μας;;; Ας πούμε ευχαριστώ στους άλλους τους φίλους μας, τους αμερικάνους, και ας δώσουμε στα αλβανάκια και στα κάθε αλβανάκια ότι θέλουν. Είμαστε έθνος της ειρήνης, της φιλοξενίας, της δημοκρατίας...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αρχίσουν να δημιουργούν παρόμοια προβλήματα τα αλβανάκια και στην Ελλάδα και επιτέλους να ξυπνήσουμε όλοι οι Έλληνες! Να καθαρίσουμε όλοι μαζί αυτό τον τόπο από αυτή τη βρωμιά που μας κουβάλησαν πριν από δέκα και κάτι χρόνια και συνεχίζουν να μας κουβαλάν και να "χαϊδεύουν" κάποιοι δημοκρατικοί μέχρι σήμερα!

Τα ίδια πράγματα είχα γράψει και πριν από 2 χρόνια στο unwired και τότε έπεσαν όλοι να με φάνε, ήμουν ένας κακός ρατσιστής βλέπετε! Τώρα ίσως είναι λιγότεροι αυτοί που θα διαφωνήσουν μαζί μου. Μετά από δύο χρόνια υποθέτω ότι κανένας Έλληνας δεν θα διαφωνεί μαζί μου...

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Fresko!Fresko!

Molis to akousa sto Star(pou allou..)

Kapou sta Giannena nomizo eipe,mia papadia epine ena himo kai mesa eihe ena fidi! Kai leei meta o dimosiografos NAI,ena olokliro fidi ,mia olokliri ohia kai afou eide oti kati den pigene kala stamatise na pinei...

Re ti ginetai ston kosmo..

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great (20 Μάρ. 2004 , 01:23)

Τα ίδια πράγματα είχα γράψει και πριν από 2 χρόνια στο unwired και τότε έπεσαν όλοι να με φάνε, ήμουν ένας κακός ρατσιστής βλέπετε! Τώρα ίσως είναι λιγότεροι αυτοί που θα διαφωνήσουν μαζί μου. Μετά από δύο χρόνια υποθέτω ότι κανένας Έλληνας δεν θα διαφωνεί μαζί μου...

φίλε Πέτρο, υπάρχουν 5-10 φωνές που θα στην "πέφτουν" συνέχεια όπου και να ποστάρεις. Δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω, αλλα ο νοών νοήτω.