Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς κάποιο dc client παρόμοιο σε δυνατότητες με το StrongDC (πχ download speed limiters, επιλογή για αυτόματα alternative downloads κλπ);

Με το strongdc δεν μπορώ να συνδεθώ σε μερικά καλά hubs γιατί το έχουν banned...

Το έχουν banned για τους λόγους που προανέφερες. Εγώ χρησιμοποιώ το RevConnect που είναι το original DC++ συν multiple sources συν Kademlia.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορει καποιος να με βοηθησει με το soulseek??.ειναι καλο??μηπως υπαρχει στα ελληνικα???το κατεβασα κ μου ζηταει username Κ κωδικο..ΤΙ ΚΑΝΩ???ειμαι ασχετη απο αυτα

μπορει καποιος να με βοηθησει με το soulseek??.ειναι καλο??μηπως υπαρχει στα ελληνικα???το κατεβασα κ μου ζηταει username Κ κωδικο..ΤΙ ΚΑΝΩ???ειμαι ασχετη απο αυτα

Αυτά είναι τα προσωπικά σου στοιχεία, βάζεις ότι θέλεις.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Αξίζει το DC++ ? Έχει τίποτα spyware?

To DC++ δεν έχει spyware. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερα το revconnect, που είναι είναι πολύ καλύτερο...

Εκτός από DC++ & torrents, ποιο πρόγραμμα προτείνετε για αναζήτηση ενός συγκεκριμένου τραγουδιού? Εννοείται χωρίς spyware etc..

Limewire? SoulSeek?

Εκτός από DC++ & torrents, ποιο πρόγραμμα προτείνετε για αναζήτηση ενός συγκεκριμένου τραγουδιού? Εννοείται χωρίς spyware etc..

Limewire? SoulSeek?

Limewire Pro

Δεν θυμάμαι που το βρήκα αλλα έχει κάποια διαφορά απο το απλό.

Ψάξτο.

...

παιδια μια και ειμαι λιγο ασχετος με το d++...

να κανω μερικες ερωτησεις...

με συνδεσε ενας φιλος μου με μερικα καναλια....

εχω κατεβασει αρκετα αρχεια κτλ...

τωρα μια βδομαδα με παιδευει ενα dvd που θελω....

(εχω κατεβασει το 60%) αλλα συνεχως με πεταει εξω και μου λεει no slots available.....

αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω...

ποσα slots θα πρεπει να εχω απο τα settings ωστε να μπορω να κατεβαζω πιο γρηγορα αρχεια....

μπορει να μου πει καποιος....???

παιδια μια και ειμαι λιγο ασχετος με το d++...

να κανω μερικες ερωτησεις...

με συνδεσε ενας φιλος μου με μερικα καναλια....

εχω κατεβασει αρκετα αρχεια κτλ...

τωρα μια βδομαδα με παιδευει ενα dvd που θελω....

(εχω κατεβασει το 60%) αλλα συνεχως με πεταει εξω και μου λεει no slots available.....

αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω...

ποσα slots θα πρεπει να εχω απο τα settings ωστε να μπορω να κατεβαζω πιο γρηγορα αρχεια....

μπορει να μου πει καποιος....???

Το no slots available είναι για τον χρήστη που έχεις διαλέξει να κατεβάσεις το αρχείο που θες.Αν αυτός εκείνη την στιγμή "δίνει" και σε άλλους αρχεία και έχουν γεμίσει τα slots του τότε θα πρέπει εσύ να περιμένεις να "αδειάσει" κάποιο για να πάρεις σειρά στο download.

Τα slots τα δικά σου παίζουν ρόλο στο πόσοι θα μπορούν ταυτόχρονα να ανεβάζουν αρχεία απο σένα,όχι να κατεβάζεις εσύ απο αυτούς.

Γενικά το dc για τους παραπάνω λόγους δεν είναι και ότι καλύτερο για μεγάλα μεγέθη αρχείων γιατί αν φύγει κάποιος θα περιμένεις...Σε αυτό σε σώζει το http://www.revconnect.com όπου αυτόματα διαλέγει όλους τους χρήστες που έχουν το ίδιο αρχείο και όχι τον έναν μόνο που διάλεξες στην αρχή.

Γεια σας εχο ενα προβλιμα

παο να κανο εγγραφι σε private torents site sto http://www.filemp3.org

και μου λεει you (are not qualified to be member in our site)

τι σημαινει και γιατι μου το λεει

αφου σιμπλιρονο σοστα τα κενα

βαζο κανονικα το email μου

και ολα τα αλλα

και μολις τελειονο την εγγραφι μου λεει αυτο το μινιμα

και ενα αλος χρηστιης εκανε εγγραφι και δεν ειχε προβλιμα

εγο γιατι εχο προβλιμα δεν καταλαβαινο..

εχει προβλιμα το isp h το ip μου;;;

μπορειτε σας παρακαλο να με βοιθισετε ....

τι πρεπει να κανο

Γεια σας εχο ενα προβλιμα

παο να κανο εγγραφι σε private torents site sto http://www.filemp3.org

και μου λεει you (are not qualified to be member in our site)

τι σημαινει και γιατι μου το λεει

αφου σιμπλιρονο σοστα τα κενα

βαζο κανονικα το email μου

και ολα τα αλλα

και μολις τελειονο την εγγραφι μου λεει αυτο το μινιμα

και ενα αλος χρηστιης εκανε εγγραφι και δεν ειχε προβλιμα

εγο γιατι εχο προβλιμα δεν καταλαβαινο..

εχει προβλιμα το isp h το ip μου;;;

μπορειτε σας παρακαλο να με βοιθισετε ....

τι πρεπει να κανο

Kanoun diakriseis :lol: :lol: :lol: :p

LoL.Etsi gia plaka to dokimasa kai mou hr8e to confirmation mail.

p.s. kata ta alla greeklsih<ellinika :lol: :lol:

Mhpws dn tsekares ola ta koutakia?

Το "κάνουν διακρίσεις" προφανώς ο WoW το είπε ειρωνικά. Από κει και πέρα, μάλλον δεν τίκαρες όλα τα κουτάκια (ότι είσαι άνω των 13, οτι δέχεσαι τους όρους χρήσης, κλπ). Και στην δικιά μου εγγραφή αφού δεν θυμάμαι το παλιό μου account:

Signup successful!

A confirmation email has been sent to the address you specified (<...>). You need to read and respond to this email before you can use your account. If you don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

Από http://www.ellinadiko.com κατεβάζει κανένας? Εμένα σχεδόν πάντα μου λέει να περιμένω από 20 έως και 40 λεπτά και στο τέλος δεν κατεβάζει κι όλας.. :(

P.S. The download limit for this account has been reached... Και ενώ έχω να κατεβάσω από τον περασμένο μήνα,..

Από http://www.ellinadiko.com κατεβάζει κανένας? Εμένα σχεδόν πάντα μου λέει να περιμένω από 20 έως και 40 λεπτά και στο τέλος δεν κατεβάζει κι όλας.. :(

P.S. The download limit for this account has been reached... Και ενώ έχω να κατεβάσω από τον περασμένο μήνα,..

katebazw merikes fores.

otan sou leei se tosa lepta mporeis na katebaseis na eisai synepeis gia na mhn xaseis ton kyklo kai perimeneis pali

Η ζωη ειναι ωραια

sto dc vriskeis apla ta panta

sto dc de mporeis na katevaseis sxedon tpt

me dsl katevazw me 5 kbps

k sinithos gia ena kalo download perimenw k 2 meres gia na arxisei

to thema den einai na vriskeis ta panta alla na mporeis k na

ta katevazeis kiolas

katebazw merikes fores.

otan sou leei se tosa lepta mporeis na katebaseis na eisai synepeis gia na mhn xaseis ton kyklo kai perimeneis pali

Φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή... Εγώ albums, movies & applications κατεβάζω από torrents, και ότι τραγούδι θέλω από LimeWire.. Στο DC++ έχω κι εγώ πρόβλημα και ποτέ δεν πιάνει καλές ταχύτητες, ενώ έχω ανοίξει πόρτες και ναι, είναι ρυθμισμένο σωστά.. Είμαι από τους παλιούς χρήστες του angelos0 και τότε είχα 1mbit ADSL, και οι πιο πολλού που έμπαιναν είχαν καλές συνδέσεις (γιατί οι περισσότεροι έμπαιναν $) $από UK όχι όπως τώρα που και 128 upload όταν έχει ο άλλος δεν σε αφήνει..:worry:

Στο utorrent μπορώ να ρυθμίσω torrent να κάνει μόνο downloading και καθόλου seeding;

Αναγκαστικά τώρα στα αρχεία που θέλω να κατεβάσω, βάζω το ελάχιστο όριο 1kB/s.

...

αυτο απο ότι ξέρω δεν γίνεται...Μπράβο για το οτι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν μόνο να κατεβάζουν χωρις να ανεβάζουν...Και εις ανώτερα βρε παιδιά...Στο μέλλον θα δείτε και μεγαλύτερες download ταχύτητες.....

αυτο απο ότι ξέρω δεν γίνεται...Μπράβο για το οτι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν μόνο να κατεβάζουν χωρις να ανεβάζουν...Και εις ανώτερα βρε παιδιά...Στο μέλλον θα δείτε και μεγαλύτερες download ταχύτητες.....

Προς τι η ειρωνία;

Να ντραπώ δηλαδή τώρα;

Δεν γουστάρω να seedάρω public torrent

Ξέρεις τι διαφορά έχει το 1024 download με το 256 upload (που σπανια είναι 256) ;

Κάνε με search "salonicafan" στο blue-whitegt να δείς πόσα GB έχω ανεβάσει.

...

Δεν γουστάρω να seedάρω public torrent

Αν το έκαναν όμως όλοι αυτό πως θα κατέβαζες μετά εσύ; :worry:

Αν το έκαναν όμως όλοι αυτό πως θα κατέβαζες μετά εσύ; :worry:

Σπάνια το κάνω έτσι κι αλλιώς.

Προτιμώ τις "κλειστές κοινωνίες".

...