Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

DC++ ή Revconnect;;; :confused:

Το δευτερο δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε, γι αυτο ρωταω μην το βαζω τσαμπα :D

Revconnect Ηλία με κλειστά μάτια. Υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλές πηγές κατεβάσματος για το ίδιο αρχείο. ;) Το ίδιο με το DC++ είναι ρε συ. Καρμπόν απλά με την προσθήκη αυτού που είπα αλλά έχει και πηγές από το δίκτυο Kademlia.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρακαλώ να είστε λιγότερο ερειστικοί στα posts σας.

Στα νέα της ημέρας, βγήκε το utorrent 1.5

Κυριότερες αλλαγές είναι η υποστήριξη protocol encryption, peer exchange, ενώ έχει βελτιωμένο interface και καλύτερη χρήση CPU και hard disk.

οι ρυθμίσεις παραμένουν οι ίδιες,έτσι;;

μια απλή εγκατάσταση

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Όχι.

Γενικά όποιο site χρειάζεται registration θεωρείται private. Απλά αυτά τα sites έχουν ορισμένους κανόνες που αν δεν τους τηρείς παίρνεις πόδι και σου banάρουν την IP address σου. Ένας απο τους σημαντικότερους κανόνες είναι η τήρηση καλού ratio (ογκος uploaded)/(όγκος dowloaded). Γιαυτό οι περισσότεροι χρήστες ό,τι κατεβάσουν αφήνουν τον client τους ανοιχτό να seedάρει το αρχείο μέχρι να πάει τουλάχιστον το ratio του αρχείου 1, και έτσι έχουμε όλοι καλές ταχύτητες ενώ στους public trackers είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και έχουν χάλια ταχύτητες.

ναι με ποια ταχυτητα??αν θες να ανεβασεις ενα ratio πρέπει να το αφήσεις μέρες.γιαυτο έχω 0.015 ratio...(πολύ σκ@τ@ είμαι?)θα κατεβασω ενα 100mb και θα το βαλω ενα βραδυ για seed μπας και δω προκοπή...

Στα νέα της ημέρας, βγήκε το utorrent 1.5

Σε απλά λόγια το μTorrent τελειοποιήθηκε...

οι ρυθμίσεις παραμένουν οι ίδιες,έτσι;;

μια απλή εγκατάσταση

Ναι. Έχει μερικές ρυθμίσεις επιπλέον, απλά.

ναι με ποια ταχυτητα??αν θες να ανεβασεις ενα ratio πρέπει να το αφήσεις μέρες.γιαυτο έχω 0.015 ratio...(πολύ σκ@τ@ είμαι?)θα κατεβασω ενα 100mb και θα το βαλω ενα βραδυ για seed μπας και δω προκοπή...

Το ratio είναι ο συνολικός όγκος δεδομένων που ανέβασες/κατέβασες και όχι μόνο από το τελευταίο torrent...

Το ratio σου είναι υπερβολικά χάλια... Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις seeding και μία εβδομάδα... Έτσι είναι το file sharing και έτσι πρέπει να γίνετε για να μέινει ζωντανό! :)

Φυλακή σε όσους χρησιμοποιούν P2P

Ποινικό αδίκημα είναι πλέον στην Ιταλία η ανταλλαγή ψηφιακών δεδομένων μέσω Internet χωρίς την αδεία του δημιουργού.

Το Ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε χτες υπέρ νόμου που θα επιβάλει ποινές εώς και 3 χρόνων φυλάκισης σε όσους πιαστούν να κατεβάζουν ή να ανεβάζουν μουσική ή ταινίες μέσω Internet.

H κίνηση υπαγορεύτηκε από την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία.

Όσοι βρεθούν ένοχοι χωρίς αδεία διανομής υλικού προστατευμένου από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας τώρα θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα από €154 ως €1032, ποινή από 6 μήνες έως 3 χρόνια, την κατάσχεση των υπολογιστών τους και του λογισμικού τους καθώς και την δημοσίευση των πράξεων τους στις δυο εθνικές εφημερίδες της Ιταλίας La Rebubblica και Corriere della Sera.

http://www.theregister.co.uk/2004/05/20/italy_p2p_law

Mήπως να αρχίσουμε να ανησυχούμε και στην Ελλάδα; :worry:

Revconnect Ηλία με κλειστά μάτια. Υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλές πηγές κατεβάσματος για το ίδιο αρχείο. ;) Το ίδιο με το DC++ είναι ρε συ. Καρμπόν απλά με την προσθήκη αυτού που είπα αλλά έχει και πηγές από το δίκτυο Kademlia.

Και μπαίνεις κανονικά σε Hubs? Δεν σε κικάρουν λόγω κλάιεντ?

Φυλακή σε όσους χρησιμοποιούν P2P

Ποινικό αδίκημα είναι πλέον στην Ιταλία η ανταλλαγή ψηφιακών δεδομένων μέσω Internet χωρίς την αδεία του δημιουργού.

Το Ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε χτες υπέρ νόμου που θα επιβάλει ποινές εώς και 3 χρόνων φυλάκισης σε όσους πιαστούν να κατεβάζουν ή να ανεβάζουν μουσική ή ταινίες μέσω Internet.

H κίνηση υπαγορεύτηκε από την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία.

Όσοι βρεθούν ένοχοι χωρίς αδεία διανομής υλικού προστατευμένου από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας τώρα θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα από €154 ως €1032, ποινή από 6 μήνες έως 3 χρόνια, την κατάσχεση των υπολογιστών τους και του λογισμικού τους καθώς και την δημοσίευση των πράξεων τους στις δυο εθνικές εφημερίδες της Ιταλίας La Rebubblica και Corriere della Sera.

http://www.theregister.co.uk/2004/05/20/italy_p2p_law

Mήπως να αρχίσουμε να ανησυχούμε και στην Ελλάδα; :worry:

αχχχ.ας μην είχαν συμφερον οι υπουργοι και θα τους έλεγα εγώ...

Να πω σε ένα warez forum o admin έφαγε πρόστιμω απο MPAA 2000$ και μεσα σε 3 μερες τα μάζεψε.είχα 927 και σε 3 μερες βρήκε τα άλλα..(δάνειο λογικά)

ευτυχως το φορουμ αυτο ξανα-ανοιξε αλλά με αλλον admin :p

απλά κρατήστε λεφτα στην άκρη και αν φατε πρόστιμο πληρώστε.Οχι βέβαια να σταματήσουμε το p2p.ζωή είναι αυτο...

αα αν είναι μόνο απο p2p δεν πρέπει.τί γίνεται αν είναι σε web?(rapidshare,ftp,http)

Ανάλογα το Hub μερικά δεν σε Banάρουν....

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις!!!

Παιδια τον τελευταιο καιρο εχω ενα μικροπροβληματακι με τον azureus.Οταν κατα τη διαρκεια της μερας περιοριζω download/upload speed ,για ανετο σερφαρισμα, καπου στα 190/20 Kb/s οταν βαλω και παλι unlimited τοσο στο download οσο και στο upload η ταχυτητα για να ανεβει πανω απο 120 με 130Kb/s πρεπει να περασει αρκετη ωρα (ορισμενες φορες εχει παρει και δυωρο).

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο;;Καμμια προταση (εκτος απο το να αλλαξω client);;:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Όχι. Κανένας δεν με έχει κικάρει. Δε νομίζω να είναι παράνομο να έχεις το Revconnect... Για άλλους κλάιεντ δε γνωρίζω αλλά με Revconnect ποτέ κανείς δεν με μπάναρε. Και πίστεψέ με έχω μπει σε πολλά και διάφορα hubs (συνήθως τα δημοφιλέστερα, με τους περισσότερους users). Χρησιμοποίησέ το άφοβα. :)

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο;;Καμμια προταση (εκτος απο το να αλλαξω client);;:)

Όταν είχα αζουρέους συνέβαινε και σε μένα αυτό. Αργούσε να πάρει μπρος... Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που άλλαξα στον μtorrent. Γιατί όμως να μην αλλάξεις; :confused: ;)

Δεν ανησυχείτε με αυτό που έγινε στην Ιταλία; :worry:

Μπερλουσκόνι είναι αυτός... Τα χατήρια των επιχειρηματιών/κινηματογραφικών εταιρειών έκανε. Τι περιμένεις από άνθρωπο που έχει στο ψηφοδέλτιό του την εγγονή του Μουσολίνι η οποία είναι υπερήφανη για τον παππού της;;; :down:

Αν χάσει τις εκλογές πιστεύω θα επανορθωθεί η τάξη και σε αυτόν τον τομέα...

Όπως δεν μας αφορά το νομοσχέδιο που θα περάσει στην Γαλλία περι νομιμοποίησης των Ρ2Ρ άλλο τόσο δε μας αφορά και το νομοσχέδιο της Ιταλίας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν είχα αζουρέους συνέβαινε και σε μένα αυτό. Αργούσε να πάρει μπρος... Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που άλλαξα στον μtorrent. Γιατί όμως να μην αλλάξεις; :confused: ;)

Βασικα τον εχω βολευτει και επισης βαριεμαι να ξανακατεβαζω οτι εχω για seeding...:p

Το προβλημα αυτο το εχω μονο οταν βαζω καποιο limit,οταν το αφηνω κανονικα δεν εχω κανενα προβλημα η ταχυτητα ειναι ok.:O

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Βαριέσαι να ξανακατεβάσεις το κάθε .torrent για να seedάρεις; Ελεος! :lol: :p

Ναι γιατι ειναι καμμια 25αρα και τοποθετημενα σε διαφορετικους φακελους...;)

Pε παιδια μια βοηθεια.Κατεβασα την τελευταια εκδοση του Azureus και απο τοτε δεν μπορω να κατεβασω τιποτα ολοκληρο.Αρχιζει κατεβαζει ενα κομματι απο τα αρχεια σταματαει και βλεπω οτι ο ιχνηλατης ειναι παντα down.Nat και DHt εινα ολα οκ στο πρασινο.Με την προηγουμεη εκδοση δεν ειχα τετοιο προβλημα.Τι μπορει να φταει;Αλλο εναλλακτικο προγραμμα τι μου προτεινετε;
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Pε παιδια μια βοηθεια.Κατεβασα την τελευταια εκδοση του Azureus και απο τοτε δεν μπορω να κατεβασω τιποτα ολοκληρο.Αρχιζει κατεβαζει ενα κομματι απο τα αρχεια σταματαει και βλεπω οτι ο ιχνηλατης ειναι παντα down.Nat και DHt εινα ολα οκ στο πρασινο.Με την προηγουμεη εκδοση δεν ειχα τετοιο προβλημα.Τι μπορει να φταει;Αλλο εναλλακτικο προγραμμα τι μου προτεινετε;

Το Azureus το χρησιμοποιούσα παλιά αλλά έφυγε γιατί ήταν πολύ βαρύ!!!;)

Το καλύτεο πλέον είναι το μtorrent και το bitlord

(το δεύτερο μπορείς να το βρείς και εδώ)

Να σημειώσω ότι είναι και ποιό ελαφριά απο το Azureus

:p :p :p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ενα όμως πολύ πολύ σημαντικό "καλό" του Azureus είναι το SafePeer!!!

Ειδικά μετά και τα πρώτα ευρωπαικά κρούσματα....

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για αυτά τα δυο Clients;;;

Αν ναι ποιο;;;

συμφωνω οτι το μtorrent ειναι πολυ καλο. :) Αυτο εχω και εγω!

Eυρηκα το firewall μου κανει την δουλεια

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

συμφωνω οτι το μtorrent ειναι πολυ καλο. :) Αυτο εχω και εγω!

εγω έχω το bitSpirit και κανει πολυ καλυτερα την δουλεια απο μotorrent

εγω έχω το bitSpirit και κανει πολυ καλυτερα την δουλεια απο μotorrent

Όταν λες πολύ καλύτερα; Τι παραπάνω κάνει;