minovg Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Στο GT απαγορεύεται να ανεβάσεις νέα ελληνικά albums, το αναφέρει στους όρους. Στους όρους δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, γιαυτό το λέω. Πού το είδες εσύ Παπατζών; Ορίστε οι κανόνες: Κανόνες Uploading 1. Για να κάνετε upload θα πρέπει να είσαστε = > User 1. Πληροφορίες 2. Πριν ανεβάσετε ένα αρχείο ελέγξτε καλά και προσεκτικά το αρχείο για τυχόν virus . 3. Αποφύγετε να ανεβάζετε αρχεία που δεν γνωρίζετε τι περιέχουν. 4. Μην ανεβάζετε κλεμμένα αρχεία. Εάν δεν είναι δικό σας και δεν το έχετε ελέγξει προσωπικά, μην το ανεβάζετε. 5. Πριν ανεβάσετε ένα αρχείο κάντε browse στον tracker και βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε διπλό ανέβασμα. (Κοιτάξτε καλά γιατί το ίδιο αρχείο μπορεί να έχει ανέβει με λίγο διαφορετική ονομασία από αυτή που έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε και να είναι τελικά το ίδιο αρχείο) 6. Όλα τα αρχεία που ανεβάζετε πρέπει να έχουν α) Ευκρινή και σωστό τίτλο β) Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη περιγραφή του (π.χ. Ένα movie file πρέπει να έχει και την ανάλυση του video - audio και λίγα λόγια για την υπόθεση- Πάντως γενικά πρέπει κάθε αρχείο να έχει οπωσδήποτε μια ευκρινή περιγραφή-Εάν δεν υπάρχει καθόλου περιγραφή το αρχείο θα σβησθεί από τον tracker) 7. Επιλέξτε την σωστή κατηγορία που ανήκει το torrent που ανεβάζετε έτσι ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η εύρεση του. ( π . χ . Greek music, Foreign Music, Win Apps, κ . λ . π ) 8. Βεβαιωθείτε ότι το torrent σας γίνεται seed κανονικά και παραμείνετε στο seeding μέχρι τουλάχιστον 5 leechers ολοκληρώσουν το κατέβασμα. 9. Εάν το αρχείο που ανεβάσετε δεν έχει πλέον ζήτηση "leechers" πρέπει να το αποσύρετε από τον tracker 10. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ να βάζετε passwords στα αρχεία που ανεβάζετε! 11. Μην δημοσιεύετε αρχεία που περιέχουν παιδικό η εφηβικό πορνό. 12. Μην δημοσιεύετε αρχεία που έχουν σαν περιεχόμενο ρατσιστικό, ναζιστικό η με άλλα απεχθή θέματα. 13. Μην δημοσιεύετε αρχεία που μπορεί να περιέχουν θέματα σατανισμού. 14. Κρατήστε τα παλαιά σας torrent μαζί με τα αρχεία τους σε ιδιαίτερο folder στον σκληρό σας έτσι ώστε αν κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνετε reseed να τα έχετε πρόχειρα για να διευκολύνετε όσους δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το αρχείο για κάποιους λόγους. (π.χ. Computer crash , hard disc failure , διακοπή γραμμής επικοινωνίας, διακοπή ρεύματος, κλπ). 15. Τέλος κάλο είναι να αποφεύγετε να ανεβάζετε αρχεία .rar Επίσης: Απαγορεύεται αυστηρά το ανέβασμα των κατωτερω: * Προγραμμάτων Microsoft - Symantec - Corel - Adobe - Acronis - Autodesk * Ξένων ταινιών των δύο τελευταίων ετών. * Ξένων ταινιών χωρίς υπότιτλους. * Προγραμμάτων παιχνιδιών καινούργιων η demo. * Ξένων ταινιών ΧΧΧΧ χωρίς υπότιτλους 16. Οτιδήποτε είναι ξένο , ταινίες , προγράμματα , παιχνίδια , μουσική κτλ πρέπει να ανεβαίνει ως " Hidden " 17. Οτιδήποτε ελληνικό που θεωρείται Hot πρέπει να ανεβαίνει ως hidden Δεν αναφέρει κάτι για νέα άλμπουμ. Άσε που ανεβάζει κανείς ό,τι θέλει απότι έχω καταλάβει. Δεν υπάρχει έλεγχος, γιαυτό ρωτάω, σαν να είναι ψιλομπάχαλο η κατάσταση... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Paides paw na katevasw kati merikes fores ap'to dc kai mou kanei connecting me ton xrhsth apo ton opoio thelw na katevasw kai den ginetai tipota(meta apo ligo mporei na mou vgalei connection timeout).Giati symvainei ayto? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Paides paw na katevasw kati merikes fores ap'to dc kai mou kanei connecting me ton xrhsth apo ton opoio thelw na katevasw kai den ginetai tipota(meta apo ligo mporei na mou vgalei connection timeout).Giati symvainei ayto? Σε όλους τους χρήστες σού το κάνει αυτό; Συνεχώς; :confused: Συμβαίνει αρκετές φορές, δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Αμάν με το DC++ και τους χρήστες του... Κάθε φορά που αρχίζει να κατεβαίνει κάτι μεγάλο (για αρχείο μιλάω πάντα :p) μετά απο λίγο ο χρήστης που έχει το αρχείο εξαφανίζεται... :( Έχω καταλήξει να έχω 3 GB incomplete αρχεία... Μοναδική εξαίρεση είναι ο χρήστης Miro στο [Asgard]CuRZed που δεν φεύγει ποτε, και κατεβάζω και με φοβερές ταχύτητες για DC++ (γύρω στα 35kb/s) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Αμάν με το DC++ και τους χρήστες του... Κάθε φορά που αρχίζει να κατεβαίνει κάτι μεγάλο (για αρχείο μιλάω πάντα :p) μετά απο λίγο ο χρήστης που έχει το αρχείο εξαφανίζεται... :( Έχω καταλήξει να έχω 3 GB incomplete αρχεία... Μοναδική εξαίρεση είναι ο χρήστης Miro στο [Asgard]CuRZed που δεν φεύγει ποτε, και κατεβάζω και με φοβερές ταχύτητες για DC++ (γύρω στα 35kb/s) Μα για αυτό κοιτάμε να μην εξαρτιόμαστε πάντα από 1 χρήστη και ψάχνουμε αυτό που θέλουμε στην έκδοση που έχουν οι περισσότεροι , ώστε να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές και εμείς. Βέβαια υπάρχουν κάποια "σπάνια" αρχεία τα οποία τα έχουν λίγοι.Ε, εκεί.. πρέπει να περιμένεις. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Αμάν με το DC++ και τους χρήστες του... Κάθε φορά που αρχίζει να κατεβαίνει κάτι μεγάλο (για αρχείο μιλάω πάντα :p) μετά απο λίγο ο χρήστης που έχει το αρχείο εξαφανίζεται... :( Έχω καταλήξει να έχω 3 GB incomplete αρχεία... Μοναδική εξαίρεση είναι ο χρήστης Miro στο [Asgard]CuRZed που δεν φεύγει ποτε, και κατεβάζω και με φοβερές ταχύτητες για DC++ (γύρω στα 35kb/s) Καλά λέει ο ALR φίλε. Άκου τη διαδικασία: Κάθε αρχείο που αρχίζεις να κατεβάζεις πηγαίνεις στην Download Queue (δίπλα από το μπλε αστεράκι) και αφού βρεις το αρχείο πατάς δεξί κλικ Search for Alternates και σου βρίσκει ποιοι άλλοι χρήστες έχουν το συγκεκριμένο αρχείο. Εσύ επιλέγεις όλους (ή αυτούς που απορρίπτεις δεν τους επιλέγεις) και πατάς πάλι με δεξί κλικ Download to και το κατεβάζεις. Έτσι όταν βγαίνει κάποιος το συνεχίζει αυτόματα από άλλον χρήστη. :cool: Άσε που υπάρχει και το RevConnect το οποίο είναι παρόμοιο με το DC με τη διαφορά ότι εκεί κατεβάζεις από πολλούς χρήστες το ίδιο αρχείο ταυτόχρονα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Καλά λέει ο ALR φίλε. Άκου τη διαδικασία: Κάθε αρχείο που αρχίζεις να κατεβάζεις πηγαίνεις στην Download Queue (δίπλα από το μπλε αστεράκι) και αφού βρεις το αρχείο πατάς δεξί κλικ Search for Alternates και σου βρίσκει ποιοι άλλοι χρήστες έχουν το συγκεκριμένο αρχείο. Εσύ επιλέγεις όλους (ή αυτούς που απορρίπτεις δεν τους επιλέγεις) και πατάς πάλι με δεξί κλικ Download to και το κατεβάζεις. Έτσι όταν βγαίνει κάποιος το συνεχίζει αυτόματα από άλλον χρήστη. :cool: Άσε που υπάρχει και το RevConnect το οποίο είναι παρόμοιο με το DC με τη διαφορά ότι εκεί κατεβάζεις από πολλούς χρήστες το ίδιο αρχείο ταυτόχρονα. ;) Thanks !!! :) Σε αρκετά βρήκα κι άλλα sources !! Θα τσεκάρω και το RevConnect ! Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Μοναδική εξαίρεση είναι ο χρήστης Miro στο [Asgard]CuRZed που δεν φεύγει ποτε, και κατεβάζω και με φοβερές ταχύτητες για DC++ (γύρω στα 35kb/s) Καλά αυτό που λες είναι τελείως άκυρο... Καταρχήν το DC++ δεν είναι για κατέβασμα μεγάλων αρχείων αν δεν έχεις γρήγορη γραμμή ή αν δεν έχουν το ίδιο αρχείο πολλοί χρήστες. Για τέτοια αρχεία να προτιμάς το eMule. Επίσης 35kb/sec είναι πολύ αργή ταχύτητα. Να διαλέγεις χρήστες LAN, οι οποίοι σίγουρα σου δίνουν πολύ μεγάλη ταχύτητα (μου έχουν δώσει και με 1MB/sec) και είναι συνέχεια online συνήθως. Τέλος, καλό θα είναι να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Automatically search for alternate locations". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Καλά αυτό που λες είναι τελείως άκυρο... Καταρχήν το DC++ δεν είναι για κατέβασμα μεγάλων αρχείων αν δεν έχεις γρήγορη γραμμή ή αν δεν έχουν το ίδιο αρχείο πολλοί χρήστες. Για τέτοια αρχεία να προτιμάς το eMule. Επίσης 35kb/sec είναι πολύ αργή ταχύτητα. Να διαλέγεις χρήστες LAN, οι οποίοι σίγουρα σου δίνουν πολύ μεγάλη ταχύτητα (μου έχουν δώσει και με 1MB/sec) και είναι συνέχεια online συνήθως. Τέλος, καλό θα είναι να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Automatically search for alternate locations". To eMule να μου λείπει... πρέπει να το έχεις 10 χρόνια ανοιχτό για να κατεβάσει 300 mb :p Για τη δική μου σύνδεση (384) τα 35 kb/s είναι μια χαρά... Και 1MB/sec να μου δίνανε όπως λές στα 40 θα έπεφτε :( Αν είναι αργή αυτή τι να πώ για τα 10άρια και ακόμα χειρότερα...? Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Mάλλον εννοείς σου δίνει 35KB/s και όχι 35Kb/s ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Στους όρους δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, γιαυτό το λέω. Πού το είδες εσύ Παπατζών; Ορίστε οι κανόνες: Κανόνες Uploading Δεν αναφέρει κάτι για νέα άλμπουμ. Άσε που ανεβάζει κανείς ό,τι θέλει απότι έχω καταλάβει. Δεν υπάρχει έλεγχος, γιαυτό ρωτάω, σαν να είναι ψιλομπάχαλο η κατάσταση... :O Μάλλον δεν το είχα διαβάσει στους κανόνες αλλα στα news που μας στέλνουν οι admins στις πρώτες σελίδες. Όπως λες και εσυ όμως είναι ψιλομπάχαλο η κατάσταση. Και εγω έχω κατεβάσει ολοκαίνουρια albums απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Καλά αυτό που λες είναι τελείως άκυρο... Καταρχήν το DC++ δεν είναι για κατέβασμα μεγάλων αρχείων αν δεν έχεις γρήγορη γραμμή ή αν δεν έχουν το ίδιο αρχείο πολλοί χρήστες. Για τέτοια αρχεία να προτιμάς το eMule. Επίσης 35kb/sec είναι πολύ αργή ταχύτητα. Να διαλέγεις χρήστες LAN, οι οποίοι σίγουρα σου δίνουν πολύ μεγάλη ταχύτητα (μου έχουν δώσει και με 1MB/sec) και είναι συνέχεια online συνήθως. Τέλος, καλό θα είναι να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Automatically search for alternate locations". Elektrik ξέρεις ποιό είναι το κακό (για μένα)ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή; Σε μένα κατεβάζει πάααααααρα πολλές λίστες από μόνο του! Δεν θέλω να κατεβάσω λίστες! Τραγούδια θέλω να κατεβάζω!!!! :D :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Elektrik ξέρεις ποιό είναι το κακό (για μένα)ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή; Σε μένα κατεβάζει πάααααααρα πολλές λίστες από μόνο του! Δεν θέλω να κατεβάσω λίστες! Τραγούδια θέλω να κατεβάζω!!!! :D :lol: Ακριβώς αυτό το πρόβλημα βλέπω κι εγώ! :( Κατεβάζει πολλές λίστες από χρήστες ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ακριβώς αυτό το πρόβλημα βλέπω κι εγώ! :( Κατεβάζει πολλές λίστες από χρήστες ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή. Τουλάχιστον όταν ψάχνω και επιλέγω μερικά albums παει να κατεβάσει εκείνη τι στιγμή λίστες και τις κάνω remove κατευθείαν κανονικά και με το νόμο! :D Το θέμα είναι τι γίνεται όταν αφήνουμε τον υπολογιστή και λείπουμε... :rolleyes: Ελπίζω μόνο να μη ξεσαλώνει κατεβάζοντας άπειρες λίστες γιατί την κάτσαμε! :X :worry: :( Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Ακριβώς αυτό το πρόβλημα βλέπω κι εγώ! :( Κατεβάζει πολλές λίστες από χρήστες ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή. Όταν είσαι συνέχεια από πάνω και έχεις την ευχέρεια να βρίσκεις χειροκίνητα άλλη πηγή όταν φεύγει η προηγούμενη εντάξει. Όταν βάλεις όμως μια 10ριά αρχεία, φύγεις, και θες οπωσδήπωτε να κατέβουν μέχρι να γυρίσεις, η επιλογή αυτή είναι must. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 ρε παιδια να ρωτησω κατι: (ευχομαι να μην εχει ξαναρωτηθει και με βριζετε :O ) αφου κατεβαζω ενα κομματι απο το dc++ παραμενει στα incomplete σαν αρχειο τυπου dctmp.πως θα γινει mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 ρε παιδια να ρωτησω κατι: (ευχομαι να μην εχει ξαναρωτηθει και με βριζετε :O ) αφου κατεβαζω ενα κομματι απο το dc++ παραμενει στα incomplete σαν αρχειο τυπου dctmp.πως θα γινει mp3? Όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα θα φύγει απο μόνο του,προφανώς άμα το βλέπεις στα incomplete σημαίνει ότι κατεβαίνει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Όταν είσαι συνέχεια από πάνω και έχεις την ευχέρεια να βρίσκεις χειροκίνητα άλλη πηγή όταν φεύγει η προηγούμενη εντάξει. Όταν βάλεις όμως μια 10ριά αρχεία, φύγεις, και θες οπωσδήπωτε να κατέβουν μέχρι να γυρίσεις, η επιλογή αυτή είναι must. Σ'ευχαριστώ ιλέκτρικ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα θα φύγει απο μόνο του,προφανώς άμα το βλέπεις στα incomplete σημαίνει ότι κατεβαίνει ακόμα. κιομως εχει τελειωσει το κατεβασμα...δεν υπαρχουν ουτε στο download queue.οχι τιποτα αλλα εχω καμια 10αρια κομματια ετσι...και εχω 56kbps συνδεση :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 κιομως εχει τελειωσει το κατεβασμα...δεν υπαρχουν ουτε στο download queue.οχι τιποτα αλλα εχω καμια 10αρια κομματια ετσι...και εχω 56kbps συνδεση :O Aν δεν υπάρχουν στο Download Queue τότε σου είναι άχρηστα τα ημιτελή αρχεία, οπότε μπορείς να τα διαγράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Πως μπορω να κανω forward την tcp kai udp πορτ που μου δινει το emule; Εχω το router Speedtouch(δεν θυμαμαι τον αριθμο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Πως μπορω να κανω forward την tcp kai udp πορτ που μου δινει το emule; Εχω το router Speedtouch(δεν θυμαμαι τον αριθμο)... Δες ΕΔΩ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Δες ΕΔΩ . :) Σ'ευχαριστω παρα πολυ asymvivastos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Έχω ορίσει 2 slots για upload στο Dc,και σήμερα κάποια στιγμή είδα 4 ανοικτά,2 ανέβαζαν αρχείο και οι άλλοι 2 την file list μου.Είναι λογικό αυτό;Μήπως τα file lists εξαιρούνται γενικά απο τα upload slots? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Έχω ορίσει 2 slots για upload στο Dc,και σήμερα κάποια στιγμή είδα 4 ανοικτά,2 ανέβαζαν αρχείο και οι άλλοι 2 την file list μου.Είναι λογικό αυτό;Μήπως τα file lists εξαιρούνται γενικά απο τα upload slots? Ακριβώς Βασίλη. ;) Τα file lists εξαιρούνται από τα upload slots. Αν δεν εξαιρούνταν θα περιμέναμε ώρες μέχρι να ελευθερωθεί slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts