kostakiss Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 απλα πανω δεξια..αρχιζει και κανει αντιστροφη μετρηση και στα ~10δευτερολεπτα..βγαζει κατι διαφημισεις..εσυ απλα πατας το Χ και πατας στο download now :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 απλα πανω δεξια..αρχιζει και κανει αντιστροφη μετρηση και στα ~10δευτερολεπτα..βγαζει κατι διαφημισεις..εσυ απλα πατας το Χ και πατας στο download now :) να προσέχεις γιατι όταν πατας να κατεβάσεις βγάζει και ένα άλλο παραθυράκι και έχει +18 περιεχόμενο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 a)Exw delay analogo me to ratio b)kai to pc to afhnw anoikto olo to vrady kai sxedon olh thn hmera.Paizei kapoio rolo ayto? Parallhla katevazw gyrw sta 7 arxeia taytoxrona........ Apla moy kanei entypwsei to olo skhniko giati me Bitorent to ratio moy htan poly kalo..... Eyxaristw gia thn vohhteia Ο υπολογιστής λέμε να μένει ανοικτός για να δίνεις συνέχεια σε όσους τυχόν θελήσουν το αρχείο που έχεις κατεβάσει. Οσο περισσότερο δίνεις τόσο περισσότερο ανεβαίνει το ratio σου. Μπορεί κάποιες στιγμές να φαίνεται ότι δεν υπάρχουν άλλοι που να παίρνουν από σένα (και ίσως τότε να λες "ε, ας το κλείσω το PC, τζάμπα καίει"), αλλά στο εντελώς άσχετο και ανεξάρτητα από το πόσο παλιό είναι το αρχείο που κατέβασες, μπορεί να βρεθούν άτομα που να αρχίζουν να κατεβάζουν και έτσι τους χάνεις (seedάρουν άλλοι αντί για σένα :happy: ). Το γεγονός ότι κατεβάζεις αβέρτα ("7 arxeia taytoxrona") δεν νομίζω ότι θα σου κάνει τελικά καλό, γιατί θα καταλήξεις να κατεβάζεις χωρίς να ανεβάζεις ουσιαστικά τίποτα το ιδιαίτερο. Τήρησε τη συμβουλή του kpartsi και κατέβασε ένα ή δύο το πολύ δημοφιλή αρχεία μόνο και άφησε το PC καμμιά βδομάδα ανοικτό να seedάρει, και σίγουρα κάποια βελτίωση θα δεις. :) Καλώς ή κακώς, έχει καταλήξει οι ιδωτικοί trackers να έιναι απαραίτητοι μόνο για τα αρχεία που πραγματικά χρειάζεσαι και δεν τα βρίσκεις αλλού (όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν και στους δημόσιους trackers, τους οποίους καλό είναι επίσης να στηρίζουμε με το seeding μας, για να υπάρχουν). Το ratio είναι πολύτιμο στους ιδιωτικούς trackers, όπως καταλαβαίνεις. Αν δε το προσέξεις θα βρεθείς εκτός... :X Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Μάγκες έχω μείνει χωρίς private tracker... :-/ Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον με ανοιχτά registrations ή κανά invite για κανέναν άλλον.(TorrentLeech π.χ...) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Μάγκες έχω μείνει χωρίς private tracker... :-/ Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον με ανοιχτά registrations ή κανά invite για κανέναν άλλον.(TorrentLeech π.χ...) Ο snik μου πρότεινε αυτόν: bitsoup.org αλλα ψάχνω κι άλλους, αν ξέρετε πείτε μου... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 torrent-damage.net merc-tech.org Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν είναι αντάξιοι των Tleech και Tit (RIP).... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Ο snik μου πρότεινε αυτόν: bitsoup.org αλλα ψάχνω κι άλλους, αν ξέρετε πείτε μου... η μεγαλυτερη διαφορα μεταξυ bitsoup και torrentleech για παραδειγμα, ειναι στον αριθμο των seeders/leechers. αλλα με τις συνδεσεις που εχουν στο εξωτερικο δεν το καταλαβαινουμε εμεις...μου εχει τυχει να κατεβαζω με 25 μονο απο εναν... τα αρχεια ειναι περιπου ιδια, μολις ανεβαινει στον εναν tracker, ανεβαινει και στον αλλον.torrent-damage.net merc-tech.orgδεν τους ηξερα, για να δουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Υπάρχει ένα πρόγραμμα το tracker checker το οποίο έχει όλους τους private trackers και σου λέει πότε ανοίγουν οι έγγραφες.Πολύ χρήσιμο κατ εμε.Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ. http://www.stamcar.com/datoteke/TrackerChecker.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Υπάρχει ένα πρόγραμμα το tracker checker το οποίο έχει όλους τους private trackers και σου λέει πότε ανοίγουν οι έγγραφες.Πολύ χρήσιμο κατ εμε.Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ. http://www.stamcar.com/datoteke/TrackerChecker.exe Σου δουλευει το προγραμμα? Μου βγαζει λαθος και τερματιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Σου δουλευει το προγραμμα? Μου βγαζει λαθος και τερματιζει. Εμένα μου ζήταγε το net framework το εγκατέστησα και δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Δουλεύει αρκεί να δίνετε λίγες επιλογές (το πολύ 5-6) κάθε φορά, αλλιώς κολλάει... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 παιδια εβαλα το bittorent και οταν κατεβαζω ενα torrent αρχειο και του το φορτωνω για να το κατεβασει δεν κανει τιποτα! ξερει κανεις τι να κανω? απο τον pirate bay κατεβαζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 παιδια εβαλα το bittorent και οταν κατεβαζω ενα torrent αρχειο και του το φορτωνω για να το κατεβασει δεν κανει τιποτα! ξερει κανεις τι να κανω? απο τον pirate bay κατεβαζω! βλέπει αν έχει seeders το torrent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 πως το βλεπω αυτο? υπαρχει κανενα site με ελληνικα torrents? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 πως το βλεπω αυτο? υπαρχει κανενα site με ελληνικα torrents? Αυτο το βλέπεις απτην σελιδα που το κατέβασες(piratebay.org) ------------ αν ψάξεις λιγο το thread όλο γι αυτο σχεδον λέμε(blue-white) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 πως το βλεπω αυτο? υπαρχει κανενα site με ελληνικα torrents? Αυτό το βλέπεις μέσα από το πρόγραμμα εκεί που λέει Seed/peer Για ελληνικά torrents ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link. ΕΔΩ Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 να ρωτησω και κατι αλλο? τι ειναι το μtorrent? και που μπορω να το βρω? ααα και απο το bittorent για να κατεβασουμε ενα αρχειο πρεπει να περιμενουμε να κατεβει το αλλο που κατεβαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 να ρωτησω και κατι αλλο? τι ειναι το μtorrent? και που μπορω να το βρω? ααα και απο το bittorent για να κατεβασουμε ενα αρχειο πρεπει να περιμενουμε να κατεβει το αλλο που κατεβαζουμε? Το utorrent, ειναι προγραμμα για να κατεβαζεις τα torrents. Θα το βρεις, που αλλου, στο utorrent.com. Για την δευτερη ερωτηση σου, μπορεις να κατεβαζεις οσα αρχεια θελεις ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 υπαρχει καποια ρυθμιση για να κατεβαζει ταυτοχρονα γιατι εμενα δε το κανει,πρεπει να τελειωσει το ενα και μετα το αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 υπαρχει καποια ρυθμιση για να κατεβαζει ταυτοχρονα γιατι εμενα δε το κανει,πρεπει να τελειωσει το ενα και μετα το αλλο! αν μιλας για το μtorrent, options>preferences>torrents>Queue settings...και βαζεις οτι θες στο maximum active torrents και maximum active downloads ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 για να ανεβει το ratio μου και να ενημερωθει κανω κλικ εκει που λεει ενημερωση tracker? οταν ολοκληρωνεται το κατεβασμα ενος αρχειου ειναι καλο να το αφηνω στο μtorrent? ποτε πρεπει να το διαγραφω? π.χ τωρα κατεβασα ενα αρχειο και τελειωσε και η κατασταση του λεει¨-γινεται αποστολη-τι σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 για να ανεβει το ratio μου και να ενημερωθει κανω κλικ εκει που λεει ενημερωση tracker? οταν ολοκληρωνεται το κατεβασμα ενος αρχειου ειναι καλο να το αφηνω στο μtorrent? ποτε πρεπει να το διαγραφω? π.χ τωρα κατεβασα ενα αρχειο και τελειωσε και η κατασταση του λεει¨-γινεται αποστολη-τι σημαινει αυτο? οχι, δε χρειαζεται να το πατησεις αυτο αν λεει στην καρτελα general οτι δουλευει κανονικα και ειναι μπλε ή πρασινο το βελακι του αρχειου. καλο ειναι να το αφηνεις μεχρι να φτανει 1.00 το ratio που σημαινει οτι εχεις ανεβασει τουλαχιστον οσο εχεις κατεβασει, ειδικα στους private trackers οπου χρειαζεται εγγραφη και μπαναρουν για πλακα :) το "γινεται αποστολη" σημαινει οτι ολοκληρωθηκε προφανως το κατεβασμα και τωρα ειναι ολοκληρο διαθεσιμο για ανεβασμα-seedαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 αν κλεισω το pc και μετα το ξαναανοιξω θα συνεχισει το κατεβασμα απο εκει που εμεινε η αντε παλι απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 αν κλεισω το pc και μετα το ξαναανοιξω θα συνεχισει το κατεβασμα απο εκει που εμεινε η αντε παλι απο την αρχη? θα συνεχισει κανονικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 ευχαριστω πολυ φιλαρα για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts