BASSstarlet Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Είπαμε μείνετε στην 0.674. Οι επόμενες δεν έχουν και τίποτα σοβαρές αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Αν ολα πανε καλα ποιος ο λογος για περιπετειες? ;) Εγω παντως με την 0.674 τα παω πολυ καλα χωρις προβληματα... :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Να βλεπω screenshots..... Ποιο hub ειναι; Ποσο minimum sharing εχει; Το hub το βλέπεις στην εικόνα.Απτα μεγάλα hubs είναι. μάλλον πάνω απο 40gb και πάνω... http://img329.imageshack.us/img329/4493/sharerecord2oq.jpg δείτε και πείτε εντυπώσεις...ωραία πάντως τα PB...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Το hub το βλέπεις στην εικόνα.Απτα μεγάλα hubs είναι. μάλλον πάνω απο 40gb και πάνω... http://img329.imageshack.us/img329/4493/sharerecord2oq.jpg δείτε και πείτε εντυπώσεις...ωραία πάντως τα PB...:cool: Σωστοοος.. Τι να πω κ γω που ολοκληρος ο σκληρος μου ειναι 40GB :p Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το hub το βλέπεις στην εικόνα.Απτα μεγάλα hubs είναι. μάλλον πάνω απο 40gb και πάνω... http://img329.imageshack.us/img329/4493/sharerecord2oq.jpg δείτε και πείτε εντυπώσεις...ωραία πάντως τα PB...:cool: OMG! Favorite added :D Απο έναν χρήστη τώρα κατεβάζω με 45! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 εγω εχω περιπου 17gb..ειμαι νεος ακομα..(δικαιολογουμε γιατι εχω adsl λιγο καιρο ε?) τι περιεχει το Ηυβ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 1pB είναι αυτό... περιέχει το μισό «internet». :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Ποιο ειπαμε ειναι το adress? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Ποιο ειπαμε ειναι το adress? tss.trynitynetwork.net ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Πώς μπορώ να κάνω το dcc να αναγνωρίζει τα αρχεία που μοιράζομαι?? του βάζω φακέλους με 10 Gb ο καθένας και μου τους βγάζει σαν 0 ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Περιμένεις να τελειώσει το hashing?Αργεί λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 στο e_mule ενω εχω κανει σωστα τις ρυθμισεις και παταω εναρξη δεν κανει καθολου το κλασικο search απλα βγαζει μερικα αποτελεσματα και αυτο διαρκει κανα δευτερολεπτο.. τι πρεπει να κανω για να βγαζει πιο πολλα αποτελεσματα KAMIA BOHUEIA..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Έχεις high id; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Είχα βρει ένα λινκ κάποτε που είχε Optimised ρυθμίσεις για τα Advanced Settings του μTorrent και δούλεωε σφαίρα τότε.. Απλά άλλαξα τη γραμμή μου σε 512 και θέλω να τις διορθώσω κάπως.. Έχει κανείς κάτι στα υπ' όψη του για τη σελίδα που λέω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 KAMIA BOHUEIA..... Ξαναεγκατέστησέ το αφου το απεγκαταστήσεις πρώτα. Είναι πολύ απλό, στα Ελληνικά και δεν θέλει τίποτα ιδιαίτερες ρυθμίσεις παρά ότι σου ζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Καλησπερα παιδια. Μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως θα συνδεθω απο το D++ με το hub Angelos0.com. Εχω δοκιμασει αλλα ματαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 tss.trynitynetwork.net ;) afti tin address tin kanoume add hub list?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 afti tin address tin kanoume add hub list?? Πατάς το κίτρινο αστεράκι -> New και γράφεις στο αddress αυτό που έδωσα. Στο description και name βάζεις ό,τι θες. Το address έχει σημασία. Και το τσεκάρεις αν θέλεις να συνδέεται με αυτό το Hub κάθε φορά που ξεκινάει το DC/Revconnect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Καλησπερα παιδια. Μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως θα συνδεθω απο το D++ με το hub Angelos0.com. Εχω δοκιμασει αλλα ματαια! Για να συνδεθείς εκεί, υπάρχει η βασική προϋπόθεση να έχεις αρχεία για μοίρασμα πάνω από 10GB. Αν όντως το χεις κάνει αυτό και εξακολουθεί να μη σε βάζει, ίσως χρειαστούν κάποιες ρυθμίσεις. Στείλε pm αν θες να σε βοηθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Καλησπερα παιδια. Μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως θα συνδεθω απο το D++ με το hub Angelos0.com. Εχω δοκιμασει αλλα ματαια! Καλησπερα...Εκτος το οτι πρεπει να κανεις sharing το ελαχιστο 10GB (οπως ειπε ο mitsos106 και ποιο πριν) στο ιδιο μενου πρεπει να ρυθμισεις και το upload slots :O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Ξερει κανεις τι εγινε στο χαμπ του Αγγελου με τουσ FHT και εχει γινει ολος αυτος ο πανικος? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Ξερει κανεις τι εγινε στο χαμπ του Αγγελου με τουσ FHT και εχει γινει ολος αυτος ο πανικος? Τι έγινε δλδ?Έχω πολύ καιρό να μπω στον Angelos0.Χάσαμε επεισόδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Είχα βρει ένα λινκ κάποτε που είχε Optimised ρυθμίσεις για τα Advanced Settings του μTorrent και δούλεωε σφαίρα τότε.. Απλά άλλαξα τη γραμμή μου σε 512 και θέλω να τις διορθώσω κάπως.. Έχει κανείς κάτι στα υπ' όψη του για τη σελίδα που λέω? μπες στο φορουμ του μτορρεντ και σε καποιο sticky topic ειναι οι ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Ξερει κανεις τι εγινε στο χαμπ του Αγγελου με τουσ FHT και εχει γινει ολος αυτος ο πανικος? Έλα ντε; Τι είναι το FHT; http://users.chan.sch.gr/aikoukou/emoticons/confused.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Εγώ πάντως κάποιους (FTH) βλέπω και όχι FHT. Ποιος πανικός όμως; Χάσαμε επεισόδια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts