Doukas_F Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Γεια σας παιδια Συγγνωμη για το of topic,αλλα οι σελιδες ειναι πολλες και δεν προλαβαινω να τις διαβασω. Θελω μια απλη απαντηση. Παλια χρησημοποιουσα το ΚΑΖΑΑ για να κατεβασω διαφορα software για υπολογιστη. Με γεμιζε ομως με ιους. Ποιο προγραμμα προτεινετε εσεις (μια που γνωριζετε απ΄οτι βλεπω) για να κανω τη δουλεια μου? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 http://www.revconnect.com, θα χρειαστείς ίσως όμως λίγη βοήθεια με τις ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 hostolis ευχαριστω ρε φιλε! Τι λεει? Ωραιες οι φωτο απ΄το meeting! Μας ξεφτυλισαν λιγο με το κολαζ που καναν,αλλα δεν πειραζει... Τελικα οντως ειναι πολυ μπερδεμα οι ρυθμίσεις. Καμια βοηθεια? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Γιατι δεν δοκιμαζεις το emule? 'Η ακομα καλυτερα καποιον torrent client για να κατεβαζεις απο torrent sites. Edit: Βγηκε νεα εκδοση του μtorrent. Το πρωτο που παρατηρησα ειναι, οταν πας να κατεβασεις ενα torrent, βγαινει λιστα με τα αρχεια που θες να καταβασεις ή οχι. Σαν το bitcomet δηλαδη. Οσο παει μου αρεσει και περισοτερο αυτο το προγραμμα.:D Και δεν θελει install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ξέρει κανείς κάποιο καλό Hub με ταινίες ξένες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ξέρει κανείς κάποιο καλό Hub με ταινίες ξένες? Τα περισσότερα έτσι είναι. Ο γενικός κανόνας είναι ένας.Όσο περισσότερο share έχεις, τόσο σε μεγαλύτερα(άρα και περισσότερες ταινίες) hubs θα μπαίνεις. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο , οι κανόνες του hub(πχ, αν έχει όριο στη γραμμή, στα slots, δεν επιτρέπει Upload limit,υψηλό share limit κτλ). Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Για file sharing μεσω irc ειμαι στο σωστο topic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Για file sharing μεσω irc ειμαι στο σωστο topic? Ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ξέρει κανείς τι απέγινε το blue-whitegt ;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Tώρα μόλις μπήκα, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ξέρει κανείς τι απέγινε το blue-whitegt ;:worry: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος του παροχέα μας υπάρχει μία δυσκολία σύνδεσης στην σελίδα μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσε το πρόβλημα θα τακτοποιηθεί το αργότερο μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ζητούμε την καταννοηση όλων των μελών της σελίδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ξέρει κανείς τι απέγινε το blue-whitegt ;:worry: Kαι σε μένα δεν ανοίγει καθόλου από το απόγευμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Εγω μπαινω μια χαρα απο το πρωι και συνεχιζω.:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Όντως το απόγευμα δεν άνοιγε καθόλου, αλλά από ότι φαίνεται αποκατέστησαν το πρόβλημα και τώρα λειτουργεί κανονικά... Όσο για το μTorrent, αν έβαλε την λειτουργεία επιλογής αρχείων θα γίνει το βασικό μου πρόγραμμα!!!! Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Όσο για το μTorrent, αν έβαλε την λειτουργεία επιλογής αρχείων θα γίνει το βασικό μου πρόγραμμα!!!! Την έχει την επιλογή αυτή. Πηγαίνεις στο τόρεντ που θέλεις, files, δεξί κλικ και don't download αν δε θέλεις να το κατεβάσεις. Την ίδια ερώτηση κάνουν δεκάδες παιδιά σε όλα τα φόρουμ που κοιτάω. Ρε παιδιά οφθαλμοφανέστατο είναι, δε το βλέπετε; :p Στο GT δε μπαίνει ακόμα και τώρα. :!: Σε σας μπαίνει κανονικά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Την έχει την επιλογή αυτή. Πηγαίνεις στο τόρεντ που θέλεις, files, δεξί κλικ και don't download αν δε θέλεις να το κατεβάσεις. Την ίδια ερώτηση κάνουν δεκάδες παιδιά σε όλα τα φόρουμ που κοιτάω. Ρε παιδιά οφθαλμοφανέστατο είναι, δε το βλέπετε; :p Στο GT δε μπαίνει ακόμα και τώρα. :!: Σε σας μπαίνει κανονικά; :confused: Την εχει απλως τωρα εμφανιζεται και στην αρχη του download. Συνεχιζω να μπαινω κανονικα.:p Θες να σου κατεβασω τιποτα?:D Περιεργο μου φαινεται παντως. Οι μισοι να μπορουν και οι μισοι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Στο GT δε μπαίνει ακόμα και τώρα. :!: Σε σας μπαίνει κανονικά; :confused: Nαι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Μόλις μπήκα κανονικά χωρίς πρόβλημα. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Και γω είμαι στους μισούς που μπαίνουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Και γω είμαι στους μισούς που μπαίνουν κανονικά. Απότι βλέπω ρε παιδιά, δεν είστε μισοί τώρα... Μόνο εγώ δε μπαίνω πλέον; :O :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ayto pou lete oti sou zhtaei na epilekseis ta arxeia pou tha katevaseis otan prostheteis ena torrent se mena giati den to kanei? Exw thn 1.4 kai den vlepw kamia epilogh kai sta preferences. Logika prepei na einai epeidh ta kanw add se stopped mode, alla as to epivevaiwsei kapoios :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Δεν ξέρω αν ανοίχτηκε ξανά παρόμοιο θέμα εδώ, αλλά θα'θελα να μάθω σε ποια servers μπαίνετε στο DC++ για Ελληνικά βίντεο κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Απότι βλέπω ρε παιδιά, δεν είστε μισοί τώρα... Μόνο εγώ δε μπαίνω πλέον; :O :p Εγώ όταν προσπάθησα να μπω κατευθείαν δεν με έβαζε, τώρα ενεργοποίησα τον proxy του Cytanet και μπαίνω κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Bayern Θα διαλέξεις το αρχείο, θα κατέβεις κάτω και θα κλικάρεις στην ταμπέλα files, μέσα στην ταμπέλα θα κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο και μετά dont download... Τουλάχιστον έτσι μου είπε πριν ο φίλος, δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Δεν ξέρω αν ανοίχτηκε ξανά παρόμοιο θέμα εδώ, αλλά θα'θελα να μάθω σε ποια servers μπαίνετε στο DC++ για Ελληνικά βίντεο κτλ.... Exw gia mp3 kyriws....Ellhnika kai ksena mpainw sto "angelos"... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts