noone Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος (έστω και με πμ), κάποιον FTP server για κατέβασμα; πχ private. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 χρησιμοποιω το μtorrent και θα ηθελα μερικες διευκρινησεις για καλυτερη λειτουργια.εχω 384/128 forthnet τι πρεπει να βαλω στα εξης? 1. global maximum number of connection? 2. maximum number of connected peers per torrent και γενικοτερα κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω? ευχαριστω κατεβαζω γυρω στα 10-13.το βραδυ φτανει και 20 Μην τα πειράξεις καθόλου, άστα όπως είναι. Έτσι τα άφησα κι εγώ. Απλά να ανοίξεις την πόρτα που αναφέρει στις ρυθμίσεις του ο μtorrent στον ρούτερ σου για να κατεβάζεις καλύτερα. ;) Το ξέρω οτι εχει χιλιοαπαντηθεί αλλα εχω πρόβλημα!πως θα ανοίξω τις πόρτες στο ρουτερ που δίνει η forthnet!Πω στην σελίδα του portforwarding αλλα δεν βρίσκω το name servers! και μπερδευομαι με τα αγγλικα παρόλου που ξερω!. Α και κατι ακομα θα επιρρεάσει το ανοιγμα απο τις πόρτες και τις σελίδεσ με τον τρόπο που θα κατεβένουν?η επιρρεάζει κα΄τι αλλο? Θα επηρεάσει με την έννοια ότι άμα κατεβάζεις με 40άρια τα τόρεντς σου εννοείται θα καθυστερούν οι σελίδες να ανοίξουν. Αλλά μπορείς όταν σερφάρεις, να περιορίζεις την ταχύτητα των τόρεντς για να σερφάρεις άνετα. Πιο αναλυτικές οδηγίες από το http://www.portforward.com ειλικρινά δε γίνεται. Τα λέει τόσο απλά ακόμα και για τους πιο ανίδεους. Τα λόγια που λέει είναι ελάχιστα, δε χρειάζεται καν να ξέρεις Αγγλικά. Έχει τα πάντα με εικόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Μην τα πειράξεις καθόλου, άστα όπως είναι. Έτσι τα άφησα κι εγώ. Απλά να ανοίξεις την πόρτα που αναφέρει στις ρυθμίσεις του ο μtorrent στον ρούτερ σου για να κατεβάζεις καλύτερα. ;) Θα επηρεάσει με την έννοια ότι άμα κατεβάζεις με 40άρια τα τόρεντς σου εννοείται θα καθυστερούν οι σελίδες να ανοίξουν. Αλλά μπορείς όταν σερφάρεις, να περιορίζεις την ταχύτητα των τόρεντς για να σερφάρεις άνετα. Πιο αναλυτικές οδηγίες από το http://www.portforward.com ειλικρινά δε γίνεται. Τα λέει τόσο απλά ακόμα και για τους πιο ανίδεους. Τα λόγια που λέει είναι ελάχιστα, δε χρειάζεται καν να ξέρεις Αγγλικά. Έχει τα πάντα με εικόνες. Εκανα ότι λεει μεσα στι site που μου έδωσες, αλλα δεν είδα καποια μεγάλη διαφορά! Και μάλιστα εκει στο τελευταίο βήμα που έχει ανοιξξα αρκετες πόρτες για να δοκιμάζω, με 384 κατεβάζω με 18, εxω το linksys WAG354G αλλα δεν υπάρχει μέσα στη λίστα απο τα ρουτερ που δίνει η σελίδα και έβαλα το WAG54G γιατί υπέθεσα ότι ειναι το ίδιο!Γιατι εξακολουθώ να κατεβάζω ετσι αργα μέσω torrents? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Analogos tin grammi sou katebazis,kai ypofci kai apo posous pernis to archio Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Εκανα ότι λεει μεσα στι site που μου έδωσες, αλλα δεν είδα καποια μεγάλη διαφορά! Και μάλιστα εκει στο τελευταίο βήμα που έχει ανοιξξα αρκετες πόρτες για να δοκιμάζω, με 384 κατεβάζω με 18, εxω το linksys WAG354G αλλα δεν υπάρχει μέσα στη λίστα απο τα ρουτερ που δίνει η σελίδα και έβαλα το WAG54G γιατί υπέθεσα ότι ειναι το ίδιο!Γιατι εξακολουθώ να κατεβάζω ετσι αργα μέσω torrents? Αν έκανες τις σωστές διαδικασίες, τότε δεν φταίει το port forward αν δεν κατεβάζεις με καλύτερες ταχύτητες. Είναι αυτό που λέει η Μιράντα. Αν κατεβάζεις κανά τόρεντ με λίγους σίντερς, τότε λογικό είναι να μη πιάνεις το μέγιστο. Άσε που παίζει μερικές φορές ακόμα και από 1000 σίντερς να πιάνεις κάτι 10άρια μόνο. Μου έχει συμβεί και σε μένα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Παιδιά μία απορία... Για να κατεβάζω από torrents να κατεβάσω αυτό? http://www.bittorrent.com/ Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Σου προτείνω να κατεβάσεις τον client μTorrent. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Σου προτείνω να κατεβάσεις τον client μTorrent. Ok. Thank's. Για mp3 και έτσι limewire? Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ok. Thank's. Για mp3 και έτσι limewire? bitcomet koryfh :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 παιδια εχω προβλημα!!!δεν γινετε συνδεση με p2p προγραμματα..ειναι απενεργοποιημενο το firewall των windows..δοκιμασα και το zone allarm αλλα τιποτα.. τι να κανω ρε παιδια?-το συστημα ειναι καινουργιο..- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ok. Thank's. Για mp3 και έτσι limewire? DC++ παιδια εχω προβλημα!!!δεν γινετε συνδεση με p2p προγραμματα..ειναι απενεργοποιημενο το firewall των windows..δοκιμασα και το zone allarm αλλα τιποτα.. τι να κανω ρε παιδια?-το συστημα ειναι καινουργιο..- Δεν μας δίνεις αρκετές πληροφορίες να σε βοηθήσουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 πχ τρεχω το e-mule..και δεν συνεεται.,..σε ολους τους εξιπηρετητες μου λεει οτι ο σερβερ με το ταδε IP ειναι νεκρος..και αλλαζει μετα IP και δοκιμαζει αλλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 εβαλα να κατεβασω ορισμενες ταινιες απο το dcmagnet με το μtorrent. Ολα ξεκινησαν καλα και μαλιστα κετεβαζα αμεσως με 20αρια .μετα απο λιγο ομως το modem(jetspeed 520) ξεκινησε να κολλαει .εκανα restart αλλα παλι το ιδιο. Δοκιμασα το dc και κανενα προβλημα. Υστερα το βραδυ ξαναδοκιμασα το μtorrent και ολα οκ. Το πρωι παλι κολλαγε.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 εβαλα να κατεβασω ορισμενες ταινιες απο το dcmagnet με το μtorrent. Ολα ξεκινησαν καλα και μαλιστα κετεβαζα αμεσως με 20αρια .μετα απο λιγο ομως το modem(jetspeed 520) ξεκινησε να κολλαει .εκανα restart αλλα παλι το ιδιο. Δοκιμασα το dc και κανενα προβλημα. Υστερα το βραδυ ξαναδοκιμασα το μtorrent και ολα οκ. Το πρωι παλι κολλαγε.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Από πότε το dcmagnet κατεβάζει μέσω μtorrent; :blink: Το dcmagnet δίνει λινκς για άμεσο κατέβασμα από DC. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ρε παιδιά το dc++ από που το κατεβάζω... Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Κανε Reset τo Modem σου. Πρεπει να φτιαξει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ρε παιδιά το dc++ από που το κατεβάζω... Dc++ ..... Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Είδα το limewire και μου άρεσε... Μήπως όμως πρέπει να το φοβάμαι... Από ιούς και έτσι... Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Είδα το limewire και μου άρεσε... Μήπως όμως πρέπει να το φοβάμαι... Από ιούς και έτσι... Το Limewire είναι πολύ γρήγορο και δεν έχει spyware! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Παιδια προτεινετε μου μερικους top private trackers με torrents. Εκτος απο torrentit και torrentbytes. Ευχαριστω :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 torrentleech.org demonoid.com filelist.org Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Μολις καταφερα και γραφτηκα στο bitme.org.Δεν ξερω αν ανοιξαν τα registrations αλλα οποιος θελει ας σπευσει!!!!:D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Μολις καταφερα και γραφτηκα στο bitme.org.Δεν ξερω αν ανοιξαν τα registrations αλλα οποιος θελει ας σπευσει!!!!:D Τι περιεχόμενο έχει το συγκεκριμένο; Πολλά e-books σα να βλέπω. Ρε παιδιά με αυτό το torrentbytes τι θα γίνει; Κανά δίμηνο προσπαθώ να μπω, την έχω κάνει κεντρική σελίδα, 2-3 φορές το έχω πετύχει ανοιχτό για signup αλλά παρόλο που τα συμπληρώνω σε 5-6 δεύτερα, δεν καταφέρνω να εγγραφώ. :cry: Παίζει κανά invite εκεί; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Όποιος άνοιξε σήμερα το μTorrent είχε μια εκπληξούλα :) Καλά Χριστούγεννα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Στο Limewire πρεπει να ανοιξω πορτες στο firewall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts