mcde Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα.Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σένα :) Το λέω γιατί αυτά που έγραψαν τα παιδιά στα τελευταία posts, έχουν γραφτεί αρκετές φορές ήδη. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 πηγα στο internet cafe στη γειτονια μου(φτανει ταχυτητα 16mbps!!! και εχει και το azureus!)αρχισα να κατεβαζω ενα επεισοδιο απο το torrentspy και σε 2-3 λεπτα ειχε κατεβασει γυρω στα 60MB(ειναι πολυ?)και κατι τελευταιο γιατι σας κουρασα....τα torrents απο ποια προγραμματα αναγνωριζονται? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Αν εννοείς τα .torrent, αναγνωρίζονται απο τους torrent clients όπως αυτοί που έχουν αναφερθεί παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ξερει κανεις κανενα site με ελληνικα torrents, οπως παλιοτερα υπηρχε το greek torrents;;; Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ξερει κανεις κανενα site με ελληνικα torrents, οπως παλιοτερα υπηρχε το greek torrents;;; h**p://blue-whitegt.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Άμα θες μπες #scrablers και θα κρίνουμε αν εισαι εμπιστος ανθρωπος να σου πουμε :X :rolleyes: :O Ωραία! [server;] Θα το έχω υπόψιν αμέσως μόλις έρθει η ADSL! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 http://irc://gr.irc.gr/scrablers Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Το dc++ είναι πολύ πιο ασφαλές από όλα τα υπόλοιπα. Δεν κυκλοφορούν fake αρχεία, γιατί αν σε πιάσουν τρως πόδι. Το kazza όσο το χρησιμοποιούσα με είχε ταράξει στον ιό και στα fake. No more Kazaa... Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Apo apopsi fake kai virus to kalytero einai to bittorrent, eidika an katevazeis apo private trackers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Το dc++ είναι πολύ πιο ασφαλές από όλα τα υπόλοιπα. Δεν κυκλοφορούν fake αρχεία, γιατί αν σε πιάσουν τρως πόδι. Το kazza όσο το χρησιμοποιούσα με είχε ταράξει στον ιό και στα fake. No more Kazaa... Mην το λες... Ξέρεις πόσα fake έχει και το DC;; Άπειρα... Πολλές φορές έχω κατεβάσει ταινίες και δεν τις παίζει τελικά. :mad: Ενώ άλλες σου δείχνει ότι κατεβάζεις με κάτι τρελές ταχύτητες (6-7Mbit/sec :w00t: ) και ουσιαστικά είναι fake file... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Το piratebay.org δεν ειναι private... Μερικοι privates: torrentbytes.org filelist.org torrentleech.org torrentit.org Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Το piratebay.org δεν ειναι private... Μερικοι privates: torrentbytes.org filelist.org torrentleech.org torrentit.org Μπορείς να κάνεις εγγραφή και να βλέπεις το συνολικό upload και download σου! Μπορείς βέβαια να το χρησημοποιήσεις και χωρίς να κάνεις εγραφή! Όποτε στην πρώτη περίπτωση λειτουργεί σαν private και στην δεύτερη όχι! Έγω το χρησιμοποιώ κάνοντας login στον λογαριασμό που έχω δημιουργήσει, άρα η λειτουργία του είναι όπως τα παραπάνω private site που ανέφερες και για να κάνεις εγγραφή δεν πρέπει να περιμένεις π.χ πότε θα ελευθερωθεί ένας λογαριασμός (και αν προλάβεις!) όπως κάποια άλλα sites! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 για σας, ειδα πιό πάνω αυτό το site (: http://thepiratebay.org/) και είπα να το δοκιμάσω. είμαι άσχετος με torrent και γενικά με το τι είναι καν torrent :O βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα αρχεία. πως τα κατεβάζω όμως??!?! πάτησα download και κατέβασε 1 αρχείο TPB.torrent. έχει ενα μύνημα απο κάτω how to download. αυτα τα προγράμματα κάνουν μόνο για αυτόν τον torrent?? κάνω εγκατάσταση το Azureus αλλα εκεί που λέει για την NAT κάνω δοκιμή στη θύρα 6681 και μου βγάζει σφάλμα ΝΑΤ. τι είναι αυτο!?!? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Παιδιά ΕΛΕΟΣ. Έχουμε αναφέρει ένα δισεκατομύριο φορές το τι είναι torrent, ποιοί είναι οι καλοί tracker και τα τοιαύτα. Και μια αναζήτηση εδώ ή στο Google θα σας δώσει άλλα τόσα αποτελέσματα. Μην σπαμάρετε το παρόν θέμα PLEASE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Ακριβώς τα έχουμε γράψει 500 φορές, οι περισσότερες ερωτήσεις που έγιναν στις δύο τελευταίες σελίδες υπάρχουν σε πάρα πολλά FAQ. Οπότε στην επόμενη παρόμοια ερώτηση θα γίνει split. Μάθετε να ψάχνετε και να διαβάζετε τα προφανή πριν ρωτήσετε κάτι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Παιδια εβαλα το shareaza 2.2.0.0 και εχω και to zone alarm pro 6. Το προβλημα μου ειναι πως κατεβαζει παρα μα παρα πολυ αργα ενω του εχω δωσει αδεια απο το firewall. Tι να κανω; Ακολουθησα τα guides στην website τους αλλα και παλι τπτ. Τελευταια ακομα και το bitcommet ειναι πολυ αργο ενω πιο παλια πετουσε. Γιατι; Τι να κανω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Παιδια εβαλα το shareaza 2.2.0.0 και εχω και to zone alarm pro 6. Το προβλημα μου ειναι πως κατεβαζει παρα μα παρα πολυ αργα ενω του εχω δωσει αδεια απο το firewall. Tι να κανω; Ακολουθησα τα guides στην website τους αλλα και παλι τπτ. Τελευταια ακομα και το bitcommet ειναι πολυ αργο ενω πιο παλια πετουσε. Γιατι; Τι να κανω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Έχεις κάνει to connection test? http://jlh.no-ip.org/connectiontest/ Τι σου βγάζει? btw ρώτησε και στο ελληνικό section του shareaza. http://forums.shareaza.com/forumdisplay.php?forumid=67 Ίσως υπάρχει και εκεί κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Οταν το shareaza ειναι ανοιχτο μου βγαζει: "Results TCP: The TCP connection has been accepted by your computer and the request has been answered. This means that other clients from the networks can properly connect to you. UDP: An answer has been received from your client! This means that Shareaza is able to receive UDP packets from the network. Congratulations, everything seems to be fine and Shareaza should work properly." Ενω οταν ειναι κλειστο, το τεστ αποτυχαινει, φανταζομαι ειναι φυσικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Ναι όλα δουλεύουν κανονικά και επίσης ναι είναι φυσικό όταν είναι κλειστό να σου δείχνει λάθος ενδείξεις Ούτος η άλλος στο λέει For this connection test to work, you must have Shareaza running. Απο την στιγμή που όλα δουλεύουν κανονικά μήωπς το αρχείο που κατεβάζεις απλά δεν έχει πολλά άτομα που το μοιράζονται ώστε να πάρεις ταχύτητες? Aπο το μενού "δίκτυο" κοίτα: Έχεις συνδεθεί σε καποιο μεγάλο δίκτυο του e-donkey? Στο gnutella2 σε πόσσα hubs συνδέεσαι? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Το προβλημα οτι ειμαι κα καπως ασχετος. Αληθεια πως μπορω να συνδεθω μεσω του e-donkey; Σε ευχαριστω εκ των προτερων! Για το gnutella 2 τωρα, νομιζω ειναι 2(το ειδα εκει που ειναι το neighbours, οσα ειναι εκει). Ειμαι σωστος; Αν ναι πως μπορω, αν γινεται, να συνδεθω σε παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Για το gnutella2 τα 2 δίκτυα είναι μια χαρά! -μπορείς να το δεις και απο το μενού "αρχκή σελίδα" ->αριστερά στα μενού στο κομμάτι σύνδεση. Για να συνδεθείς πήγαινε: "Eπιλογές->Ενισχυμενη μορφή" Μετά πήγαινε στο μενού "Eργαλεία->Οι επιλογές του shareaza->ΕDonkey->Τσεκάρεις τα 2 κουμπιά απο το 1 μενού "Το δίκτυο του EDonkey2000" Ελπίζω να σε βοήθησα.:) btw βγήκε νέο update της ελληνικής μετάφρασης: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/Jim87/26464o Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 pote moy den katafera na katebasw apo sharezza. giati? enw ta bazw na kateboyn den katebenoyn pote!! Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 pote moy den katafera na katebasw apo sharezza. giati? enw ta bazw na kateboyn den katebenoyn pote!! Στο shareaza -όπως και με τα ποιο πολλά προγράμματα p2p- θέλει καλή γραμμή και λίγο υπομονή ανάλλογα με τα δίκτυα που κατεβάζεις. Αν βάλεις να κατέβει ένα αρχείο απο το e-donkey2000 θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή και να έχεις ρυθμίσει σωστά το firewall. Αν βάλεις απο gnutella2 κατεβαίνουν σχεδόν αμέσως. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Χρησιμοποιώ τον BitComet client, υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις που θα πρέπει να αλλάξω (διαφορετικές των default) ώστε να πατυχαίνω ομαλή λειτουργία και γρηγορότερο κατέβασμα;;; thanx Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Χρησιμοποιώ τον BitComet client, υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις που θα πρέπει να αλλάξω (διαφορετικές των default) ώστε να πατυχαίνω ομαλή λειτουργία και γρηγορότερο κατέβασμα;;; thanx Παίζει και με τις default. Αν χρησιμοποιείς καλούς tracker άλλαξε ports (βάλε κάποια από 10000 και πάνω) για να μη σε blockάρουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts