Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως. :cool:

(Δεν μπορω να καταλαβω παντως γιατι παιδευονται ολοι τοσο για να μπουν στο torrentbytes - απο την αποψη του οτι δεν πιστευω να υπαρχει αξιοσημαντη διαφορα με αλλους κορυφαιους trackers, πχ το torrentleech. Απο ο,τι εχω παρατητηρησει σχεδον τα παντα, απο ταινιες τουλαχιστον, ανεβαινουν αμεσα και εκει και μαλιστα το πολυ σε μια μερα εχουν παρα πολλους seeders. :confused: Anyone; :O )

EDIT: (ασχετο αλλα...) Μολις ειδα οτι στο torrentleech ανεβηκε και το "Καφε της Χαρας" :!: :blink: :w00t: :lol:

Για τις γραμμές που έχουμε εμείς δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Βολευτείτε με τους υπόλοιπους 2 καλούς trackers...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

EDIT: (ασχετο αλλα...) Μολις ειδα οτι στο torrentleech ανεβηκε και το "Καφε της Χαρας"
Καθώς και ο τελικός Ελλάδας-Γερμανίας! Έχουν έναν uploader Έλληνα εκει μέσα με το nick Ellinas και έχει ανεβάσει κατα καιρούς αρκετά ελληνικού ενδιαφέροντος αρχεία! :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καθώς και ο τελικός Ελλάδας-Γερμανίας! Έχουν έναν uploader Έλληνα εκει μέσα με το nick Ellinas και έχει ανεβάσει κατα καιρούς αρκετά ελληνικού ενδιαφέροντος αρχεία! :)

Aυτός ο Ελληνάρας είναι ο κατά κόρον uploader ολοκαίνουριων πορνό ταινιών στο torrentleech. :lol:

Aυτός ο Ελληνάρας είναι ο κατά κόρον uploader ολοκαίνουριων πορνό ταινιών στο torrentleech. :lol:

:up: :up: :up: :up:

:p Είπα να μην το αναφέρω και αυτό :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι,κατάφερα και γράφτηκα στο blackcats χθές αλλά ακόμα να μου το confirmation email,ξέρετε τι παίζει με αυτό το site?

Aυτός ο Ελληνάρας είναι ο κατά κόρον uploader ολοκαίνουριων πορνό ταινιών στο torrentleech.

:up: :up:

Σα δεν ντρεπεστε ολοι σας λεω εγω! :!: :lol:

Για πορνο δεν ξερω ( :innocent: ), αλλα ξερω οτι ο Ellinas στηριζει γενικα παρα πολυ την λειτουργια του torrentleech, καθως εχει κανει upload 18 TB! :w00t: :up: (και download μονο κατι λιγα Gb) Ευγε!

Για τις γραμμές που έχουμε εμείς δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Βολευτείτε με τους υπόλοιπους 2 καλούς trackers...

Μα για αυτο μου εκανε εντυπωση. ;) Ασε που προσωπικα το να εχει τρελα πολλους seeders ενα torrent δεν με "βολευει" (για private trackers μιλαω παντα) καθως δεν μπορω να φτιαξω μετα το ratio μου... :( Προτιμω μια ενδιαμεση κατασταση με αρκετους seeders ωστε να κατεβαζω με ικανοποιητικη ταχυτητα αλλα οχι τοσους ωστε να μενω ο μονος leecher μεσα σε μιση μερα...

Γενικα ειμαι μελος σε διαφορους trackers (Wild bytes, torrentleech, demonoid, blue white, κα) αλλα καλυπτομαι απολυτα απο torrentleech και blue white σε συνδυασμο με public trackers... :cool:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Μα για αυτο μου εκανε εντυπωση. ;) Ασε που προσωπικα το να εχει τρελα πολλους seeders ενα torrent δεν με "βολευει" (για private trackers μιλαω παντα) καθως δεν μπορω να φτιαξω μετα το ratio μου... :(

Εδώ χτύπησες φλέβα!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι συζητήσεις επι συζητήσεων κάναμε στα forums του tracker γι αυτό το θέμα. Κυρίως χρήστες με μικρές γραμμές παραπονιόμασταν.

Ζητούσαμε το πιο απλό πράγμα. Να μην υπάρχει overseeding. Δλδ οι χρήστες με μεγάλες γραμμές που τα κατέβαζαν σε μερικά λεπτά να μην seedaroyn μέχρι να πάει το ρατιο στο κάθε torrent στο 5 ή στο 10! Αλλά να το κόβουν κάπου στο 2 ώστε να προλαβαίνουμε και εμείς να seedaroyme...

Αλλά μας γείωσαν κανονικά...

Εδώ χτύπησες φλέβα!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι συζητήσεις επι συζητήσεων κάναμε στα forums του tracker γι αυτό το θέμα. Κυρίως χρήστες με μικρές γραμμές παραπονιόμασταν.

Ζητούσαμε το πιο απλό πράγμα. Να μην υπάρχει overseeding. Δλδ οι χρήστες με μεγάλες γραμμές που τα κατέβαζαν σε μερικά λεπτά να μην seedaroyn μέχρι να πάει το ρατιο στο κάθε torrent στο 5 ή στο 10! Αλλά να το κόβουν κάπου στο 2 ώστε να προλαβαίνουμε και εμείς να seedaroyme...

Αλλά μας γείωσαν κανονικά...

Α ρε Ελλάδα με το broadband σου...

Να δω αν φτιάξουν τα πράγματα με το 256 upload που θα έχω τα Χριστούγεννα...

Αλλιώς... ζήτω το How-to ( ;) #scrablers )

Α ρε Ελλάδα με το broadband σου...

Να δω αν φτιάξουν τα πράγματα με το 256 upload που θα έχω τα Χριστούγεννα...

Αλλιώς... ζήτω το How-to ( ;) #scrablers )

Τι εννοείς; :rolleyes: :X :alien:

Ένα θα σας πω... rt hck :shifty: :grin: :ninja: :devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσοι δικομασουν να μπουν στο hub μου δεν θα μπορεσουν λογου ενα προβλημα με την τροφοδοσια, μολις παραλαβω νεο τροφοδοτικο θα το ξανασυκωσω
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

μπορει καποιος να μου πει που ακριβως παμε και τι ακριβως επιλεγουμε στο torrentspy.com για να κανουμε download?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνεις search το αρχείο που ψάχνεις, και θα σου βγάλει μια λίστα. ΑΠο εκεί κλικάρεις σε κάποιο αποτέλεσμα και κατεβάζεις το .torrent
[sIGPIC][/sIGPIC]

μου βγαζει την επιλογη download torrent και μετα μου βγαζει την επιλογη "ανοιγμα η αποθηκευση",παταω αποθηκευση και αρχιζει να αποθηκευει ενα αρχειο 110kb περιπου....τι κανω τωρα?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου βγαζει την επιλογη download torrent και μετα μου βγαζει την επιλογη "ανοιγμα η αποθηκευση",παταω αποθηκευση και αρχιζει να αποθηκευει ενα αρχειο 110kb περιπου....τι κανω τωρα?

Το ανοιγεις με το προγραμμα που εχεις βαλει για torrents.Bitcomet, Azureus κτλ.

Το ανοίγεις με έναν torrent client όπως ο ABC,ή BitComet,ή μΤοrrent ( http://www.utorrent.com)ή Αzureus ή κάποιον άλλο και το αφήνεις να κατέβει. :)

εδιτ: Δεν είδα οτι απάντησε πιο πάνω ο βάιπερ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για αρχή μιας και είσαι καινούριος στα torrents απο ότι κατάλαβα ξεκίνα με άλλον client καθώς ο azureus έχει αρκετές ρυθμίσεις και μπορεί να χαθείς λιγάκι. Όταν μπεις στο νόημα και την φιλοσοφία των torrent βούρ στον azureus :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πως χρησιμοποιούμε το δίκτυο του bit torrent έχει γραφτεί πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες. Πριν ρωτήσετε κάτι, μπορείτε να ψάχνετε και λίγο.

Το πως χρησιμοποιούμε το δίκτυο του bit torrent έχει γραφτεί πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες. Πριν ρωτήσετε κάτι, μπορείτε να ψάχνετε και λίγο.

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα. καθότι:

Οι ακόλουθες λέξεις ήταν είτε πολύ κοινές, είτε πολύ μεγάλες, είτε πολύ μικρές και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αναζήτηση : rt, hck

:O

Quoi; Λεπτομέρειες θα ήταν ευπρόσδεκτες!

Άμα θες μπες #scrablers και θα κρίνουμε αν εισαι εμπιστος ανθρωπος να σου πουμε :X :rolleyes: :O

[sIGPIC][/sIGPIC]