PMNEDM Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 βρε παιδιά έχετε πολύ πλακα :lol: καλά τι μηχανήματα έχετε και σας φαίνεται τόσο βαρύ πια το azureus?Εγώ με τον P3 1100 που έχω παίζω ακόμα και games η βλέπω/γράφω dvd και πρόβλημα δεν έχω,εκτος και αναγνωρίζει ότι έχεις μικρό επεξεργαστή και ελαφραίνει :p Υποθετω οτι τα παιδια δεν αναφερονται σε χρηση επεξεργαστη, αλλα μνημης. Το javaw.exe (που σχετιζεται με το Azureus) αυτη τη στιγμη μου "τρωει" 76.568 Κ μνημης και 93.816 εικονικης, συνολο...(κομπιουτερακι... :p ) 170.384 Κ ... Ε δεν ειναι και λιγα! :( ;) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Υποθετω οτι τα παιδια δεν αναφερονται σε χρηση επεξεργαστη, αλλα μνημης. Το javaw.exe (που σχετιζεται με το Azureus) αυτη τη στιγμη μου "τρωει" 76.568 Κ μνημης και 93.816 εικονικης, συνολο...(κομπιουτερακι... :p ) 170.384 Κ ... Ε δεν ειναι και λιγα! :( ;) Ακριβώς. ;) Φίλε γοργόνα, πλάκα έχεις εσύ που λέγοντας βαρύ πρόγραμμα μας φέρνεις για παράδειγμα τον επεξεργαστή σου και όχι την RAM σου. :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 σωστή η παρατήρηση φιλε μου αλλα....είναι φυσικό,να τον αναφέρω γιατί από εκεί πάσχω και μου έχει γίνει συνήθεια :lol: Γιατί ρε φιλε μου πόση RAM έχεις και σε βαραίνει??Εδώ εγώ,έχω 800mb στο αρχαίο μου σύστημα,είδες τι πλακα έχω ε? μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 σωστή η παρατήρηση φιλε μου αλλα....είναι φυσικό,να τον αναφέρω γιατί από εκεί πάσχω και μου έχει γίνει συνήθεια :lol: Γιατί ρε φιλε μου πόση RAM έχεις και σε βαραίνει??Εδώ εγώ,έχω 800mb στο αρχαίο μου σύστημα,είδες τι πλακα έχω ε? μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει :rolleyes: Για μνήμη RAM 800ΜΒ πρώτη φορά ακούω... :wacko: Εγώ ξέρω για 256, 512, 1024. :O Εγώ έχω - όπως και οι περισσότεροι πιστεύω σήμερα - 512ΜΒ μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Em είμαι παντού πρωτοπόρος :lol: 512 256 και μια 32 :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Em είμαι παντού πρωτοπόρος :lol: 512 256 και μια 32 :p Εγώ ξέρω για 2 μνήμες να μπαίνουν σε μια μητρική... Τώρα πως τις έκανες εσύ 3 και μάλιστα την τρίτη να την αγόρασες 32άρα που ούτε καν υπάρχει εδώ και καμιά 10ετία δεν μπορώ να καταλάβω. Ας σοβαρευτούμε λίγο γοργόνα. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Καλησπέρα. Επειδή μπερδεύτηκα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. 1. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι το UL είναι μεγαλύτερο από το DL, γιατί γίνεται αυτό?, μήπως φταίει κάποια ρύθμιση, και χάνο ταχύτητα από το DL? 2. Από την στιγμή που κατεβαίνει ένα αρχείο αυτομάτως αυτό πηγαίνει στην κατάταξη διαμοιρασμού (στο κάτω παράθυρο που υπάρχει) και αυτό συνεχίζει να κάνει UL, είναι καλό αυτό να το αφήνω να γίνετε?, και αν είναι καλό πόσα αρχεία πρέπει να αφήνω να κάνουν UL? 3.Ενας φίλος μου είπε και κατέβασα το safepeer, επηρεάζει κάπου αυτό?, αυτό που παρατήρησα είναι κατά το άνοιγμα του Azureus αργή λίγο να φορτώσει το πρόγραμμα. 4. (Γόνοι και συνδέσεις) όταν γίνετε DL τι είναι καλύτερο να υπάρχει μέσα και εκτός παρένθεσης?, βλέπω κάτι νούμερα μέσα και έξω από την παρένθεση αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο όταν γίνετε DL, αν αξίζει δηλαδή να συνεχίσω το DL. 5. Εκτός από αυτές τις ρυθμίσεις που αναφέρεις χρειάζονται άλλες? Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 χάχα που το άκουσες πάλι αυτό άκου μονο 2 δηλαδή δεν έχεις δει ποτε μητρική με 3 slots? :lol: Εσύ τι λες την 32 να την αγόρασα δεν το καταλαβαίνεις από μονο σου ότι την είχα από παλιά,ναι ας σοβαρευτούμε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Τώρα για το seeding μην αφήνεις πάνω από 1 λόγο μικρού upload και κοίταξε να αφήνεις κάποιο που έχει τους λιγότερους seeders για να μην πεθαίνουν τα torrents ;) επίσης μην βάζεις πολλά μαζί, βάλε 1 κάθε φορα και αστο να δεις πως πάει,αν σου πάει καλά μην βάλεις άλλο,γιατί μετά μοιράζεται η ταχύτητα και πολλές φορες αυτό που πήγαινε καλά πάει χαλια.Aν αυτό που κατεβάζεις όμως πιάνει χαμηλές ταχύτητες δοκίμασε να βάλεις και 2 και 3 αν χρειαστεί.Aπλά πρώτα δοκίμασε τα όλα να δεις πιο πιάνει καλές ταχύτητες για να το βάλεις πρώτο,θα το μάθεις σιγά σιγά μωρέ θα δεις τι παίζεται και μονος σου. Καλησπέρα. Αν θέλεις μπορείς να μου τα πεις λίγο ποιο αναλυτικά, γιατί δεν κατάλαβα και τις ορολογίες που αναφέρεις. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Φιλε χρηστο σου έστειλα Pm Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Καλησπέρα. Επειδή μπερδεύτηκα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. 1. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι το UL είναι μεγαλύτερο από το DL, γιατί γίνεται αυτό?, μήπως φταίει κάποια ρύθμιση, και χάνο ταχύτητα από το DL? 2. Από την στιγμή που κατεβαίνει ένα αρχείο αυτομάτως αυτό πηγαίνει στην κατάταξη διαμοιρασμού (στο κάτω παράθυρο που υπάρχει) και αυτό συνεχίζει να κάνει UL, είναι καλό αυτό να το αφήνω να γίνετε?, και αν είναι καλό πόσα αρχεία πρέπει να αφήνω να κάνουν UL? 3.Ενας φίλος μου είπε και κατέβασα το safepeer, επηρεάζει κάπου αυτό?, αυτό που παρατήρησα είναι κατά το άνοιγμα του Azureus αργή λίγο να φορτώσει το πρόγραμμα. 4. (Γόνοι και συνδέσεις) όταν γίνετε DL τι είναι καλύτερο να υπάρχει μέσα και εκτός παρένθεσης?, βλέπω κάτι νούμερα μέσα και έξω από την παρένθεση αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο όταν γίνετε DL, αν αξίζει δηλαδή να συνεχίσω το DL. 5. Εκτός από αυτές τις ρυθμίσεις που αναφέρεις χρειάζονται άλλες? Ευχαριστώ. Γενική παρατήρηση: Βάλτο καλύτερα στα αγγλικά, γιατί τα ελληνικά του Αζουρέους είναι ελεεινά. Άκου Γόνοι και Συνδέσεις. :lol: Seed, Peer ηχεί καλύτερα και καταλαβαινόμαστε καλύτερα. 1. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί δεν έχεις πολλούς seeders (που έχουν ολοκληρωμένο το αρχείο δηλαδή) και υπάρχουν αρκετοί που τραβάνε το αρχείο όπως εσύ. Έτσι ό,τι λίγο παίρνεις, το δίνεις στους πολλούς που το ζητάνε. ;) 2. Ναι είναι καλό γενικά να δίνεις. Αυξάνεται έτσι το ratio σου (δείκτης UP/DOWN) Αν διατηρείς χαμηλό ratio υπάρχει κίνδυνος μπαναρίσματος από τον τράκερ. Επίσης αν έχεις χαμηλό ράτιο, έχεις και αναμονή στα καινούρια τόρεντς. Γιαυτό προσπάθησε να το έχεις πάνω από το 1 για να είσαι οκ. 3. Δεν το ξέρω αυτό το safepeer. Γενικά το Αζουρέους αργεί να αρχίσει, δε πειράζει αυτό. 4. Για σένα σε ενδιαφέρει αν κατεβάζεις να έχεις πολλούς seeders και αυτό γράφεται μέσα στην παρένθεση. Έξω από την παρένθεση είναι ο αριθμός που ΕΣΥ είσαι συνδεδεμένος από το σύνολο των seeders. Τα ίδια ισχύουν και για τους peers (αυτούς που δίνεις δηλαδή). 5. Οι βασικές ήταν εκείνες. Άλλες δεν έχει απότι θυμάμαι. Εγώ πάντως και το λέω σε όλους αυτό, θα επιστρέψω στον Αζουρέους. Μπορεί να είναι πιο βαρύς αλλά είναι πολύ πιο κατανοητός. Δοκίμασα και το Bit Lord/Bit Comet (το ίδιο πρέπει να είναι σχεδόν) και δεν μου αρέσει ο τρόπος γραφής των seeders/peers. Δεν είναι ολοκληρωμένος ο αριθμός και δεν μπορείς να έχεις σαφή άποψη για το πόσοι έχουν το αρχείο και πόσοι το ζητάνε εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να πας από τον τράκερ στο σάιτ για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. @Γοργόνα γίνεσαι γραφικός. Έλεος. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 E bre file mou ti ftew egw pou den gnwrizeis...m aresei pou mou thn les kai olas xwris na ksereis :lol: Oso gia ton azureus einai o kaluteros den nomizw na ne tyxaio pou h 5/10 to xrishmopoioun. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Καλημερα, το εδω και κατι μηνες παρατηρω οτι το dc και ειδικα τα ελληνικα hubs εχουνε γεμισει με λαμογια .... και εχει ελατωθει απιστευτα το download μου ενω εγω δινω κανονικα....Μια dsl στα 386 εχω ο αμοιρος ..ενω αντι8ετα με το shareaza ολα ρολοι..... το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο;; Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Καλημερα, το εδω και κατι μηνες παρατηρω οτι το dc και ειδικα τα ελληνικα hubs εχουνε γεμισει με λαμογια .... και εχει ελατωθει απιστευτα το download μου ενω εγω δινω κανονικα....Μια dsl στα 386 εχω ο αμοιρος ..ενω αντι8ετα με το shareaza ολα ρολοι..... το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο;; Γιαυτό να χρησιμοποιείς όταν θες να κατεβάσεις κάτι, το Revconnect. ;) Κατεβάζεις από πολλούς ταυτόχρονα το ίδιο αρχείo. Είναι πανομοιότυπο με το DC++. Απλά επειδή χρησιμοποιεί 100% CPU εγώ τουλάχιστον το χρησιμοποιώ μόνο μέχρι 5-6 ώρες το πολύ συνεχόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Καλησπερα τελικα ξανα εκανα εγκατασταση το Bit Torrent αλλα μετα λυπης μου ειδα οτι το Greek-torents μας αφησε μερες κανα αλλο εχουμε? Βρηκα το isohunt καλο δεν μπορω να πω αλλα θα ηθελα και κατι στο Ελληνικο παλι :) :) :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Καλησπερα τελικα ξανα εκανα εγκατασταση το Bit Torrent αλλα μετα λυπης μου ειδα οτι το Greek-torents μας αφησε μερες κανα αλλο εχουμε? Βρηκα το isohunt καλο δεν μπορω να πω αλλα θα ηθελα και κατι στο Ελληνικο παλι :) :) :) Το Greek Torrents υπάρχει εδώ -> h**p://blue-whitegt.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Το Greek Torrents υπάρχει εδώ -> h**p://blue-whitegt.com/ Thank you :) :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 h**p://blue-whitegt.com/ -> "Nothing Here, Sorry Pal :( " ... :O :( :mad: Ας ελπισουμε οτι ειναι το "κλασικο" προβλημα λιγων ωρων/ημερων στον Tracker τους... Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 h**p://blue-whitegt.com/ -> "Nothing Here, Sorry Pal :( " ... :O :( :mad: Ας ελπισουμε οτι ειναι το "κλασικο" προβλημα λιγων ωρων/ημερων στον Tracker τους... Δέχτηκαν επίθεση από χάκερς και αυτοί και ο άλλος ελληνικός τράκερ πριν 5μέρες. Αυτή τη φορά δεν πρέπει να φταίει η διεύθυνση του GT... Αν πάτε στο Problem Chat υπάρχει ειδικό τόπικ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Sbhsthke to account mou sto forum. :mad: Pali kala vevaia pou den svhsthke to account sto tracker... To ksanakana... Se douleia na vriskomaste. As elpisoume oti den xathike h DB tou tracker. :!: EDIT: apoti vlepw xathikan ta perissotera accounts sto forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Sbhsthke to account mou sto forum. :mad: Pali kala vevaia pou den svhsthke to account sto tracker... To ksanakana... Se douleia na vriskomaste. As elpisoume oti den xathike h DB tou tracker. :!: EDIT: apoti vlepw xathikan ta perissotera accounts sto forum... Κάτσε πώς καταλαβαίνεις αν σβήστηκε το account στο φόρουμ; Εγώ μπαίνω κανονικά και μου εμφανίζει το nick μου. Ο τράκερ δε λειτουργεί πάντως. (καλά ούτως ή άλλως μόνο έδινα, δεν κατέβαζα κάτι) Τα σάιτ ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Κάτσε πώς καταλαβαίνεις αν σβήστηκε το account στο φόρουμ; Εγώ μπαίνω κανονικά και μου εμφανίζει το nick μου. Ο τράκερ δε λειτουργεί πάντως. (καλά ούτως ή άλλως μόνο έδινα, δεν κατέβαζα κάτι) Τα σάιτ ναι. Όταν πήγα να κάνω Login δεν δεχόταν τα user/pass μου. Εβαλα το mail για retrieve του account και μου είπε οτι δεν υπήρχε τετοιο mail. Οπότε ξαναγράφτηκα με τα ίδια στοιχεία. Μετά την εγγραφή μου ήμουν το 93ο μέλος του forum. Άρα σβήστηκαν σχεδόν όλα τα accounts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Όταν πήγα να κάνω Login δεν δεχόταν τα user/pass μου. Εβαλα το mail για retrieve του account και μου είπε οτι δεν υπήρχε τετοιο mail. Οπότε ξαναγράφτηκα με τα ίδια στοιχεία. Μετά την εγγραφή μου ήμουν το 93ο μέλος του forum. Άρα σβήστηκαν σχεδόν όλα τα accounts. Εγώ βλέπω 242 σελίδες των 50 μελών η καθεμιά. :w00t: http://blue-whitegtforum.com/memberlist.php? Τά'χει παίξει το σύστημα; :wacko: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Oχι καλά βλέπεις. Επαναφεραν την database και όλα οκ. Το μεσημέρι ήταν κουκουρουκου η κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Εδώ και λίγη ώρα λειτουργεί και πάλι κανονικά ο τράκερ του GT. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts