Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καταφερα και μπηκα σημερα αλλα δεν ειναι δυνατη η πλοηγηση. καθε λιγο και λιγακι σφαλμα συνδεσης βγαζει

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια χαρα σε μενα το gt. O cherrykiss δεν εχει πλεον συγγενεια, ειναι σε αλλα χερια.

Το ξέρω αυτό αλλά δε νομίζω πως ενδιαφέρει τυχόν χάκερ που έκαναν επίθεση ούτε αποκλείει το ενδεχόμενο να βρίσκονται στο ίδιο σερβερ (δεν το γνωρίζω απλά το αναφέρω). Εάν δέχτηκε επίθεση ο server λογικό είναι να πέσουν και τα 2 site.

Καλα ναι δικιο εχεις.. Προς το αδερφικο πηγαινε η διευκρινηση. Θα εγραφα αυτο που εγραψες και συ αλλα βαρεθηκα πριν :p

Παντως εμενα ολα οκ μου δειχνουν.

Shit Happens!!!

• 4 weeks later...

Καλησπέρα

απο εχτές έχω ένα θέμα με το utorrent.

χρησιμοποιώ private trackers και για κάποιο λόγο μου πετάει πια "connection closed by peer" και δεν κατεβαινει τίποτα...:X

έχω κάνει και restart τον router να αλλάξει IP μπάς.... αλλά τίποτα...

otenet ο provider

ψάχνω γενικά στα forums αλλα άκρη δεν βγάζω..

Απλά ξεκίνησε έτσι απότομα χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο που το χρησιμοποιώ τόσο καιρο...

Εχει συμβεί σε κανέναν?? έχετε καμια ιδέα??

ευχαριστώ

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

Μερικοί private trackers κάνουν ban διάφορους clients ή εκδόσεις client. Δοκίμασε να βάλεις παλιότερη έκδοση του utorrent ή να ψάξεις στα σχετικά forums μήπως υπάρχει τέτοια πληροφορία. Οι περισσότεροι private trackers έχουν FAQ ή forum όπου αναφέρεται ποιοί clients είναι αποδεκτοί.

το έχω κάνει και αυτό αλλα κανένα αποτέλεσμα (και παλιο utorrent kai bitorrent)

Υπαρχει περίπτωση να είναι σχετικό με IP η provider η router?? κατι τέτοιο αρχίζω και φοβάμαι και ρωτάω αν έχει υπάρξει ποτέ κατι ανάλογο.:blink:

Και στα 2 prive torrents που έχω και σε ενα public που δοκίμασα αμέσως οι trackers έκαναν connection closed by peer...:!: Δεν βγάζω λογικη...

Επίσης άλλο ένα περίεργο είναι οτι όταν πάω στο Help--> check for updates στον client βγαζει unable to contact utorrent update server.. ?

Edited by PrivateeR

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

• 1 month later...
υπάρχει κανένας torrentleech user εδω πέρα;;

Εγω. Δεν μπαινει ακομα. Αφου βαλεις username και password σου βγαζει "an error occurred, page not found"

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Εμένα απλώς δε κάνει τίποτα, με ξαναπετάει στην εισαγωγη u/p

EDIT: χμμ τώρα μου βγάζει λάθος u/p !!!

EDIT2: Δουλεύει τώρα, πολύ ωραία αλλαγή. Αν δε σας δουλεψει μετα το λογκιν, αντι για

τορεντλιτς.org/browse.php αλλάξτε το σε τορεντλιτς.org/torrents/browse

Edited by hostolis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρησιμοποιουσα το limewire για να κατεβαζω ξεχωριστα τραγουδια που ηθελα..Και τωρα τελευταια δεν λειτουργει η υπηρεσια,κατι χρειαζεται μαλλον που δεν καταλαβα..

Που αλλου μπορω να βρω παρομοιο με αυτο? δηλαδη με αναζητηση να βρισκω τραγουδια?

Δεν χρειάζεται κάτι, απλά τους έκλεισαν (δικαστικώς) το σπίτι. :(

Για παρόμοιο δυστυχώς δεν ξέρω, αν ξέρει κάτι κάποιος άλλος...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αναφέρω κατέβασμα από torrent και άριστη λειτουργία αυτού! :D

:thanks:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 2 weeks later...

Έχει κανείς Connx και πρόβλημα με τα torrent εδώ μέσα; Γιατί σε μένα εδώ και μέρες δε συνδέεται στους tracker και κάτι μου λέει ότι κάνουν traffic shaping. Μόλις συνδεθώ με tunneling με άλλη IP (εκτός Otenet) όλα μέλι γάλα. Με την IP της Otenet όλα τα torrent κόκκινα...

Χρησιμοποιώ utorrent τελευταία έκδοση με encryption.

Χμ, ποιον τράκερ; Στειλε πμ αν θες. Εγω παντως χθες κατεβασα το καινουριο νιντ φορ σπιντ απο το τορρεντλιτς με 1.1MB/sec σταθερό με conn-x.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσες περιπτώσεις traffic shaping έχω ακούσει επηρεάζουν την ταχύτητα, όχι τη συνδεσιμότητα. Άρα δεν είναι λογικό να έχεις κόκκινα torrent. Το encryption το έχεις στο Forced; Με τις πόρτες όλα καλά; Για ποιόν tracker μιλάμε; Στο site του tracker μπαίνεις κανονικά;

Γενικά κόκκινο στο torrent δε σημαίνει πρόβλημα συνδεσιμότητας με άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο. Τέτοιο πρόβλημα θα στο δημιουργούσε τυχόν traffic shaping και θα το αντιλαμβανόσουν μόνο από την ταχύτητα. Το κόκκινο σημαίνει ότι δεν επικοινωνεί ο client σου με τον tracker για να ανταλλάξει δεδομένα όπως πχ στατιστικά και ips άλλων leechers/seeders. Γι αυτό σε ρωτάω και αν μπαίνεις στο site με ip της otenet μήπως και υπάρχει γενικό πρόβλημα με την επικοινωνία της otenet με αυτό το host.

Edited by BabylonX

Με όλους τους τράκερ. Δείτε screenshot πριν και μετά το tunneling.

Το encrtyption το έχω αλλάξει και δεν κάνει διαφορά είτε Forced είτε Disabled είτε Enabled, με ή χωρίς Allow.

Δεν έχω πρόβλημα με port forwarding και στο site όλων των tracker μπαίνω κανονικότατα.

Επίσης κάνω ping με τους tracker κανονικότατα. Δεδομένα όμως δε μπορώ να ανταλλάξω παρά μόνο μέσω tunneling. :mad:

Όταν λες tunneling τι ακριβώς κάνεις; Εξήγησε επακριβώς! Παρατηρώ ότι στη δεύτερη εικόνα (όπου προφανώς έχεις κάνει tunneling και συνδέεσαι επιτυχώς) έχεις τα services ανοιχτά και το εικονίδιο της σύνδεσής σου έχει warning. Προσπαθώ να καταλάβω τι δε πάει καλά με το setup σου γιατί όπως είπε και ο φίλος παραπάνω κατεβάζει κανονικά από connx. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν δικαίωμα να σου κόψουν τη συνδεσιμότητα με συγκεκριμένα hosts και δεν είναι κάτι που συμβαίνει γενικά.

Για να σιγουρευτείς ότι δε φταίει κάτι από το pc σου δοκίμασε σε πρώτη φάση με κάποιο άλλο pc (λάπτοπ κλπ). Άνοιξε του κανονικά πόρτες στο router, βάλε utorrent και δες τι γίνεται.

Πάντως, χωρίς να έχω επαρκή στοιχεία και εντελώς διαισθητικά, υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με τα DNS.

Όταν λες tunneling τι ακριβώς κάνεις; Εξήγησε επακριβώς! Παρατηρώ ότι στη δεύτερη εικόνα (όπου προφανώς έχεις κάνει tunneling και συνδέεσαι επιτυχώς) έχεις τα services ανοιχτά και το εικονίδιο της σύνδεσής σου έχει warning. Προσπαθώ να καταλάβω τι δε πάει καλά με το setup σου γιατί όπως είπε και ο φίλος παραπάνω κατεβάζει κανονικά από connx. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν δικαίωμα να σου κόψουν τη συνδεσιμότητα με συγκεκριμένα hosts και δεν είναι κάτι που συμβαίνει γενικά.

Για να σιγουρευτείς ότι δε φταίει κάτι από το pc σου δοκίμασε σε πρώτη φάση με κάποιο άλλο pc (λάπτοπ κλπ). Άνοιξε του κανονικά πόρτες στο router, βάλε utorrent και δες τι γίνεται.

Πάντως, χωρίς να έχω επαρκή στοιχεία και εντελώς διαισθητικά, υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με τα DNS.

Πρέπει να με πιστέψετε! Το setup μου είναι μια χαρά. Το tunneling είναι μέσω VPN του ακαδημαϊκού ιδρύματος που φοιτώ και λειτουργεί με ένα προγραμματάκι της Cisco και το αντίστοιχο service (το οποίο άνοιξα από τα services, εξ' ου και τα βλέπεις ανοικτά στο δεύτερο screenshot). Το θαυμαστικό το βγάζει όταν έχω ενεργό το VPN αλλά λειτουργούν όλα ρολόι. Τα screenshot είναι από το laptop, αλλά τα ίδια κάνει και το desktop όπου εκεί το VPN παίζει χωρίς τον client της Cisco αλλά με τον εγγενή driver των Windows 7, έχω το latest μtorrent, έχω δοκιμάσει και άλλον torrent client, κάνω port forward κανονικά και γενικά ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ το άτιμο!!!!!!!!!

Αν είναι με VPN με την εφαρμογή της Cisco και στο κάνει και σε δύο pc τότε μάλλον έχεις δίκιο... Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Πάντως ψάχνοντας διάβασα μερικές αναφορές ότι βοήθησε προσωρινά το να χρησιμοποιηθεί άλλη πόρτα μακρινή από αυτή που χρησιμοποιείς και να μειώσεις κατά πολύ τις συνδέσεις στις ρυθμίσεις του utorrent. Αν αλλάξεις πόρτα κάνε και επανεκκίνηση. Δοκίμασε το και πες μας τι έγινε.

Με τα παραπάνω προσπαθείς να αποφύγεις τυχόν μπλοκάρισμα που έχει κάνει ο ISP στην πόρτα και τις κοντινές τις λόγω πολλών συνδέσεων σε αυτή. Κάτι τέτοιο άκουσα ότι μπορεί να συμβαίνει.

Πάντως ψάχνοντας διάβασα μερικές αναφορές ότι βοήθησε προσωρινά το να χρησιμοποιηθεί άλλη πόρτα μακρινή από αυτή που χρησιμοποιείς και να μειώσεις κατά πολύ τις συνδέσεις στις ρυθμίσεις του utorrent. Αν αλλάξεις πόρτα κάνε και επανεκκίνηση. Δοκίμασε το και πες μας τι έγινε.

Με τα παραπάνω προσπαθείς να αποφύγεις τυχόν μπλοκάρισμα που έχει κάνει ο ISP στην πόρτα και τις κοντινές τις λόγω πολλών συνδέσεων σε αυτή. Κάτι τέτοιο άκουσα ότι μπορεί να συμβαίνει.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ εγώ να συνδεθώ στην port του tracker, δεν έχει σχέση με την port που χρησιμοποιούν οι peers για να συνδεθούν με εμένα. Για τον ίδιο λόγο δεν έχει σχέση ο αριθμός των συνδέσεων των peers.

κανε και reboot το ρουτερ μπας και πάρεις ip απο άλλο range..

Εγώ με connx ακόμα δεν έχω πρόβλημα, με ip 2.85.53.x

Been there, done that, αλλά πάντα μου δίνει IP με range 94.71.*.*

Θα 'θελα να μου δώσει άλλη να δοκιμάσω αλλά αρνείται.

Βρίσκομαι στην Κρήτη αν αυτό έχει καμιά σημασία.

Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να είναι κλειστά τα τορεντς από το vpn πρόγραμμα ? Εγώ αυτό το κάνω με το GFI δίνοντας απλά local ip που θέλω να μπλοκάρω και μετά έχω μια πληθώρα επιλογών. Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και εκεί ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως