gbil Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Sergios δικό μου λάθος, κατέβασε το eMule που δεν έχει spyware από το: http://www.emule-project.com . Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Sergios δικό μου λάθος, κατέβασε το eMule που δεν έχει spyware από το: http://www.emule-project.com . Κατέβασα ήδη το eDonkey από το http://www.edonkey2000.com Το eMule είναι άλλο; Είναι συμβατό με την βάση δεδομένων του eDonkey; Παρεμπιπτόντως, το προγραμματάκι που κατέβασε την πρώτη φορά (το οποίο είναι άσχετο με file sharing) δεν γίνεται uninstall και φοβάμαι μην γίνει καμμία μ.....α και πάρει κανένα τηλέφωνο μέσω ιντερνετ στη Ζουαζιλάνδη :worry: Το έσβησα βέβαια manually αλλά όλο και κανένα dll θα έχει μείνει :worry: Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Το eMule χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο με το eDonkey. Απλά το ένα είναι μουλάρι (Mule) και το άλλο γαιδούρι (Donkey) :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_Nik Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 RE paidia giati den kanete ena dimopsifisma na doume poio thewroune ta paidia poio kalo programataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Giannis_Nik RE paidia giati den kanete ena dimopsifisma na doume poio thewroune ta paidia poio kalo programataki σωστό!! φτιάξε λοιπόν ένα poll και βάλε όσα προγράμματα ξέρεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzizt Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 μπορει κανεις να μου στηλει στο mzizt@hotmail.com το serial που θα βρειται σε αυτα τα προγραμματα.Please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Καταρχήν ΧΡ το Odc είναι πολύ καλό και πιο σταθερό στον η/υ μου :) thx. Έχω μια ερώτηση σε κάτι που δεν μπορώ ν καταλάβω στο dc++, μου κάνανε ban μόνιμο από εναν HUB και μοθ δςσανε σαν λόγο το εξής: The reason is: Pomer Huby/Sloty/Hubs/Slots ratio(4/3)/_BAN_30m/ βγήκα από όλα τα άλλα HUB αλλά παραμένει το πρόβλημα. Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Το ban είναι για 30 min. Μάλλον πρέπει να ήσουν συνδεδεμένος σε πολλά hub ταυτόχρονα και να σου τραβάγαν 4 χρήστες ενώ έχεις 3 slots διαθέσιμα (κουφό ε?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser Το ban είναι για 30 min. Μάλλον πρέπει να ήσουν συνδεδεμένος σε πολλά hub ταυτόχρονα και να σου τραβάγαν 4 χρήστες ενώ έχεις 3 slots διαθέσιμα (κουφό ε?). Κάτι άλλο πρέπει να φταίει, μου έχουνε κάνει μόνιμο μπαν!Το πλήρες μήνυμα όταν μπαίνω είναι: *** Connecting to czpro.no-ip.com... *** Connected <VerliHub> This Hub is running version 0.9.2 beta of VerliHub (RunTime:1days 20h 53min). <VerliHub> Your ASS is permanently banned!! Please insert an equivalent of $10 into your floppy drive and press ENTERThe reason is: Pomer Huby/Sloty/Hubs/Slots ratio(4/3)/_BAN_30m/ Banned nick is: PwsEipes *** Disconnected Φυσικα εχω αλλαξει νικ αλλά το πρόβλημα παραμένει(έχω και στατικη ΙΡ :( ) :mad: . Αποκλείεται να κατεβάζουν από εμένα γιατί έχω μεν ανοιχτα 2 σλότ αλλά ποτέ δεν κατεβαζει κανείς. Ωστόσο έχω κάνει κάτι "πονηρό" και αναρωτιέμαι αν με διώξανε γι'αυτό.Και εξηγούμαι : Έχω share γύρω στα 70gb και είναι όλα ταινίες,Έχω αλλάξει τους τίτλους και τους έχω βάλλει στα ελληνικά και έτσι μόνο όταν είμαι σε κάποιο εληνικό ΗUB κατεβάζουν από εμένα αφού οι άλλοι δεν ξέρουν τί να κατεβάσουν.Όταν θέλω να κατεβάσω κάτι γρήγορα, μπαίνω στο συγκεκριμένο HUB μεσα στο οποίο είναι ο χρήστης και δεν κατεβάζει κανείς από εμένα και "πιάνω" τελικές ταχύτητες με την συνδεση μου. Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Μήπως έχεις δηλώσεις π.χ. σύνδεση ADSL και έχεις λιγοτερα slots ανοιχτά από όσο πρέπει. Επίσης αυτό το hub επειδή είμαι και εγώ εκεί είναι full αυτόν τον καιρό και δύσκολα μπαίνεις - συνήθως σε ανακατευθύνει σε άλλα hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser Μήπως έχεις δηλώσεις π.χ. σύνδεση ADSL και έχεις λιγοτερα slots ανοιχτά από όσο πρέπει. Επίσης αυτό το hub επειδή είμαι και εγώ εκεί είναι full αυτόν τον καιρό και δύσκολα μπαίνεις - συνήθως σε ανακατευθύνει σε άλλα hub. Tα έχω κοιτάξει αυτά και δεν βγάζω άκρη! σωστά τα έχω :mad: και με το παραπάνω μάλιστα.Τέλος πάντων, βρήκα κάτι άλλα HUB εξίσοθ ενδιαφέροντα... :( Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Για όσους έχουν ξεχάσει να κατεβάσουν τις νεότερες εκδόσεις Kazaalite με αντι-RIAA... :) Στα "πράσα" πιάστηκε 12χρονη Νεοϋορκέζα(!!!!) Αγαπημένη ασχολία της 12χρονης Αμερικανίδας Μπριάνα Λαχάρα ήταν να κατεβάζει τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών από το Ίντερνετ. Την περασμένη βδομάδα, όμως, καθώς η 12χρονη μαθήτρια ήταν μπροστά στον υπολογιστή της και κατέβαζε δωρεάν τραγούδια, κάτι που έκανε κάθε μέρα, όπως και εκατομμύρια άλλοι χρήστες σε όλον τον κόσμο, ο ταχυδρόμος της έφερε κακά μαντάτα: Μια αγωγή της Δισκογραφικής Ένωσης της Αμερικής (RIAA) εναντίον της. Την ίδια αγωγή έλαβαν εκείνη την ημέρα, 260 χρήστες υπολογιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μπριάνα είναι το νεαρότερο θύμα της μεγάλης εκστρατείας των δισκογραφικών εταιρειών κατά της πειρατείας στη μουσική. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία είναι ο 71χρονος Ντέργουντ Πικλ, τον υπολογιστή του οποίου χρησιμοποιούσαν τακτικά τα εγγόνια του. Ο σκληρός δίσκος της μικρής Νεοϋορκέζας περιείχε περισσότερα από 1.000 τραγούδια, τα οποία είχε κατεβάσει από το Ίντερνετ και συγκεκριμένα τη δημοφιλέστατη υπηρεσία «Kazaa». Ανάμεσά τους όλοι οι αγαπημένοι της καλλιτέχνες και η μουσική που ακούει με τις φίλες της: Μπρίτνι Σπίαρς, Κριστίνα Αγκιλέρα, Μαράια Κάρεϊ και παιδικά τραγούδια. «Δεν ήξερα ότι κάνω κάτι παράνομο», δήλωσε έκπληκτη η μικρή Μπριάνα. Η μητέρα της είχε πληρώσει τη μηνιαία συνδρομή των 30 δολαρίων για τη σύνδεση στο Ίντερνετ και νόμιζε ότι αυτό ήταν το μόνο που χρειάζεται. Στην Αμερική, η ποινή για κάθε τραγούδι που βρίσκεται στον υπολογιστή του χρήστη χωρίς να έχει καταβληθεί το απαραίτητο αντίτιμο, μπορεί να φθάσει τα 150.000 δολάρια. Στην περίπτωση της 12χρονης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβληθεί συνολική αποζημίωση 2.000 δολαρίων στην ένωση δισκογραφικών εταιρειών. H Μπριάνα δήλωσε μεταμέλεια: «ζητώ συγνώμη γι' αυτό που έκανα. Λατρεύω τη μουσική και δεν θέλω να βλάψω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες». Η προσπάθεια της RIAA να εντοπίζει και να παραπέμπει στη δικαιοσύνη τους χρήστες, για να σταματήσει την παράνομη αντιγραφή μουσικής, είναι για πολλούς μουσικόφιλους μάταιη και φθάνει στα όρια του γελοίου. H RIAA εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στην Αμερική: Universal, BMG, ΕΜΙ, Sony και Warner Brothers. Οι καταναλωτές εξακολουθούν να κατηγορούν τις δισκογραφικές για τις πολύ ακριβές τιμές των CD και η διαμάχη των δύο πλευρών συνεχίζεται με νέα επεισόδια... Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ on-line Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Γκουχ...γκουχ.....παναγια μου.......παλι καλα που εχω τα αντι-ΡΙΑΑ ον αλλιως..... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Βοήθειά μας! Γρήγορα anti-RIAA! Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Anti-riaa rules!Alla eimaste sigoura "asfaleis"? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Λες να μας ερθει κανενας φακελος....ωχ....... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Κοίτα εδώ: http://www.klboard.ath.cx/index.php?showtopic=68437 . Αν και κατεβάζω τώρα το k-lite 2.4.2, δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς γίνεται... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Εγω εχω το 2.4.1 οποτε δεν χρειαζεται να κατεβασω την νεα εκδοση....παλι καλα γιατι βαριομουνα να την κατεβασω....:) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Για κοιτάξτε και εδώ: http://www.klboard.ath.cx/index.php?showtopic=45769&hl=riaa είναι πολύ ενδιαφέρον! Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Απ'οτι συμπερανα μαλλον ειναι σχεδον αδυνατο να ερθει επιστολη σ'οσους μενουν στην Ελλαδα.... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Λογικά δεν πρόκειται να ασχοληθούν γιατί θα πρέπει έτσι να ψάξουν νομικούς συμβούλους σε κάθε χώρα του κόσμου. Προφανώς αυτό δεν τους ενδιαφέρει γιατί στην Αμερική, που είναι και η έδρα τους, γίνεται το 90% της χρήσης του internet παγκοσμίως. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι. Αν δουν ότι κάποιος κατεβάζει στην Ελλάδα πολλά GB καθημερινά, μπορεί και να ασχοληθούν, μόνο και μόνο για να τρομοκρατηθούν όλοι σε όλο τον κόσμο. Η RIAA έχει πολλές φορές στο παρελθόν προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και το κατάφερε στην υπόθεση με το Napster. Το τι θα κάνει στο μέλλον μπορούμε να το υποθέσουμε, αλλά σε καμμία περίπτωση να είμαστε βέβαιοι Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Mε τι συνδέσεις να κατεβάσουμε "πολλα GB καθημερινά";;; Εμείς είμαστε ερασιτέχνες! Αλλού είναι τα μεγάλα ψάρια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Only the 2.4.x series has the IP blocker. But 2.10 can also hide your list of shared files. Anf that is in fact the most effective protection against the RIAA. Γι' αυτό προσέξτε, εκτός από το να ενεργοποιήσετε το blocking των RIAA bots, να μην έχετε επιτρέψει την εμφάνιση της λίστας των shared file σας στους άλλους Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Και να κάνετε συχνά πυκνά update την λίστα με τα BAD IP addresses με το σχετικό tool του kazaalite ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 πώς και ποιοί βγάζουν την λίστα με τα Bad IP's? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts