Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον gbil

Sergios δικό μου λάθος, κατέβασε το eMule που δεν έχει spyware από το: http://www.emule-project.com .

Κατέβασα ήδη το eDonkey από το http://www.edonkey2000.com Το eMule είναι άλλο; Είναι συμβατό με την βάση δεδομένων του eDonkey;

Παρεμπιπτόντως, το προγραμματάκι που κατέβασε την πρώτη φορά (το οποίο είναι άσχετο με file sharing) δεν γίνεται uninstall και φοβάμαι μην γίνει καμμία μ.....α και πάρει κανένα τηλέφωνο μέσω ιντερνετ στη Ζουαζιλάνδη :worry: Το έσβησα βέβαια manually αλλά όλο και κανένα dll θα έχει μείνει :worry:

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Το eMule χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο με το eDonkey. Απλά το ένα είναι μουλάρι (Mule) και το άλλο γαιδούρι (Donkey) :)
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Αρχικό Μήνυμα από τον Giannis_Nik

RE paidia giati den kanete ena dimopsifisma na doume poio thewroune ta paidia poio kalo programataki

σωστό!! φτιάξε λοιπόν ένα poll και βάλε όσα προγράμματα ξέρεις.....

Καταρχήν ΧΡ το Odc είναι πολύ καλό και πιο σταθερό στον η/υ μου :) thx.

Έχω μια ερώτηση σε κάτι που δεν μπορώ ν καταλάβω στο dc++, μου κάνανε ban μόνιμο από εναν HUB και μοθ δςσανε σαν λόγο το εξής:

The reason is: Pomer Huby/Sloty/Hubs/Slots ratio(4/3)/_BAN_30m/

βγήκα από όλα τα άλλα HUB αλλά παραμένει το πρόβλημα.

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Το ban είναι για 30 min. Μάλλον πρέπει να ήσουν συνδεδεμένος σε πολλά hub ταυτόχρονα και να σου τραβάγαν 4 χρήστες ενώ έχεις 3 slots διαθέσιμα (κουφό ε?).

Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser

Το ban είναι για 30 min. Μάλλον πρέπει να ήσουν συνδεδεμένος σε πολλά hub ταυτόχρονα και να σου τραβάγαν 4 χρήστες ενώ έχεις 3 slots διαθέσιμα (κουφό ε?).

Κάτι άλλο πρέπει να φταίει, μου έχουνε κάνει μόνιμο μπαν!Το πλήρες μήνυμα όταν μπαίνω είναι:

*** Connecting to czpro.no-ip.com...

*** Connected

<VerliHub> This Hub is running version 0.9.2 beta of VerliHub (RunTime:1days 20h 53min).

<VerliHub> Your ASS is permanently banned!!

Please insert an equivalent of $10 into your floppy drive and press ENTERThe reason is: Pomer Huby/Sloty/Hubs/Slots ratio(4/3)/_BAN_30m/

Banned nick is: PwsEipes

*** Disconnected

Φυσικα εχω αλλαξει νικ αλλά το πρόβλημα παραμένει(έχω και στατικη ΙΡ :( ) :mad: .

Αποκλείεται να κατεβάζουν από εμένα γιατί έχω μεν ανοιχτα 2 σλότ αλλά ποτέ δεν κατεβαζει κανείς.

Ωστόσο έχω κάνει κάτι "πονηρό" και αναρωτιέμαι αν με διώξανε γι'αυτό.Και εξηγούμαι :

Έχω share γύρω στα 70gb και είναι όλα ταινίες,Έχω αλλάξει τους τίτλους και τους έχω βάλλει στα ελληνικά και έτσι μόνο όταν είμαι σε κάποιο εληνικό ΗUB κατεβάζουν από εμένα αφού οι άλλοι δεν ξέρουν τί να κατεβάσουν.Όταν θέλω να κατεβάσω κάτι γρήγορα, μπαίνω στο συγκεκριμένο HUB μεσα στο οποίο είναι ο χρήστης και δεν κατεβάζει κανείς από εμένα και "πιάνω" τελικές ταχύτητες με την συνδεση μου.

Μήπως έχεις δηλώσεις π.χ. σύνδεση ADSL και έχεις λιγοτερα slots ανοιχτά από όσο πρέπει. Επίσης αυτό το hub επειδή είμαι και εγώ εκεί είναι full αυτόν τον καιρό και δύσκολα μπαίνεις - συνήθως σε ανακατευθύνει σε άλλα hub.

Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser

Μήπως έχεις δηλώσεις π.χ. σύνδεση ADSL και έχεις λιγοτερα slots ανοιχτά από όσο πρέπει. Επίσης αυτό το hub επειδή είμαι και εγώ εκεί είναι full αυτόν τον καιρό και δύσκολα μπαίνεις - συνήθως σε ανακατευθύνει σε άλλα hub.

Tα έχω κοιτάξει αυτά και δεν βγάζω άκρη! σωστά τα έχω :mad: και με το παραπάνω μάλιστα.Τέλος πάντων, βρήκα κάτι άλλα HUB εξίσοθ ενδιαφέροντα... :(

Για όσους έχουν ξεχάσει να κατεβάσουν τις νεότερες εκδόσεις Kazaalite με αντι-RIAA... :)

Στα "πράσα" πιάστηκε 12χρονη Νεοϋορκέζα(!!!!)

Αγαπημένη ασχολία της 12χρονης Αμερικανίδας Μπριάνα Λαχάρα ήταν να κατεβάζει τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών από το Ίντερνετ. Την περασμένη βδομάδα, όμως, καθώς η 12χρονη μαθήτρια ήταν μπροστά στον υπολογιστή της και κατέβαζε δωρεάν τραγούδια, κάτι που έκανε κάθε μέρα, όπως και εκατομμύρια άλλοι χρήστες σε όλον τον κόσμο, ο ταχυδρόμος της έφερε κακά μαντάτα: Μια αγωγή της Δισκογραφικής Ένωσης της Αμερικής (RIAA) εναντίον της.

Την ίδια αγωγή έλαβαν εκείνη την ημέρα, 260 χρήστες υπολογιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μπριάνα είναι το νεαρότερο θύμα της μεγάλης εκστρατείας των δισκογραφικών εταιρειών κατά της πειρατείας στη μουσική. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία είναι ο 71χρονος Ντέργουντ Πικλ, τον υπολογιστή του οποίου χρησιμοποιούσαν τακτικά τα εγγόνια του. Ο σκληρός δίσκος της μικρής Νεοϋορκέζας περιείχε περισσότερα από 1.000 τραγούδια, τα οποία είχε κατεβάσει από το Ίντερνετ και συγκεκριμένα τη δημοφιλέστατη υπηρεσία «Kazaa».

Ανάμεσά τους όλοι οι αγαπημένοι της καλλιτέχνες και η μουσική που ακούει με τις φίλες της: Μπρίτνι Σπίαρς, Κριστίνα Αγκιλέρα, Μαράια Κάρεϊ και παιδικά τραγούδια. «Δεν ήξερα ότι κάνω κάτι παράνομο», δήλωσε έκπληκτη η μικρή Μπριάνα. Η μητέρα της είχε πληρώσει τη μηνιαία συνδρομή των 30 δολαρίων για τη σύνδεση στο Ίντερνετ και νόμιζε ότι αυτό ήταν το μόνο που χρειάζεται. Στην Αμερική, η ποινή για κάθε τραγούδι που βρίσκεται στον υπολογιστή του χρήστη χωρίς να έχει καταβληθεί το απαραίτητο αντίτιμο, μπορεί να φθάσει τα 150.000 δολάρια.

Στην περίπτωση της 12χρονης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβληθεί συνολική αποζημίωση 2.000 δολαρίων στην ένωση δισκογραφικών εταιρειών. H Μπριάνα δήλωσε μεταμέλεια: «ζητώ συγνώμη γι' αυτό που έκανα. Λατρεύω τη μουσική και δεν θέλω να βλάψω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες». Η προσπάθεια της RIAA να εντοπίζει και να παραπέμπει στη δικαιοσύνη τους χρήστες, για να σταματήσει την παράνομη αντιγραφή μουσικής, είναι για πολλούς μουσικόφιλους μάταιη και φθάνει στα όρια του γελοίου. H RIAA εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στην Αμερική: Universal, BMG, ΕΜΙ, Sony και Warner Brothers. Οι καταναλωτές εξακολουθούν να κατηγορούν τις δισκογραφικές για τις πολύ ακριβές τιμές των CD και η διαμάχη των δύο πλευρών συνεχίζεται με νέα επεισόδια...

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ on-line

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Anti-riaa rules!Alla eimaste sigoura "asfaleis"?

Κοίτα εδώ: http://www.klboard.ath.cx/index.php?showtopic=68437 . Αν και κατεβάζω τώρα το k-lite 2.4.2, δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς γίνεται...

Εγω εχω το 2.4.1 οποτε δεν χρειαζεται να κατεβασω την νεα εκδοση....παλι καλα γιατι βαριομουνα να την κατεβασω....:)

Για κοιτάξτε και εδώ: http://www.klboard.ath.cx/index.php?showtopic=45769&hl=riaa είναι πολύ ενδιαφέρον!

Απ'οτι συμπερανα μαλλον ειναι σχεδον αδυνατο να ερθει επιστολη σ'οσους μενουν στην Ελλαδα....

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Λογικά δεν πρόκειται να ασχοληθούν γιατί θα πρέπει έτσι να ψάξουν νομικούς συμβούλους σε κάθε χώρα του κόσμου. Προφανώς αυτό δεν τους ενδιαφέρει γιατί στην Αμερική, που είναι και η έδρα τους, γίνεται το 90% της χρήσης του internet παγκοσμίως. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι. Αν δουν ότι κάποιος κατεβάζει στην Ελλάδα πολλά GB καθημερινά, μπορεί και να ασχοληθούν, μόνο και μόνο για να τρομοκρατηθούν όλοι σε όλο τον κόσμο.

Η RIAA έχει πολλές φορές στο παρελθόν προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και το κατάφερε στην υπόθεση με το Napster. Το τι θα κάνει στο μέλλον μπορούμε να το υποθέσουμε, αλλά σε καμμία περίπτωση να είμαστε βέβαιοι

Only the 2.4.x series has the IP blocker.

But 2.10 can also hide your list of shared files. Anf that is in fact the most effective protection against the RIAA.

Γι' αυτό προσέξτε, εκτός από το να ενεργοποιήσετε το blocking των RIAA bots, να μην έχετε επιτρέψει την εμφάνιση της λίστας των shared file σας στους άλλους

this signature is under heavy construction