Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα! θελω να παρω το Sumsung Galazy s3... θελω να σας ρωτησω κατι... το open365.gr ειναι αξιοπιστο σαιτ??? ποια τα υπερ του ποια τα κατα?? σημειωση οτι ειναι η πρωτη μου αγορα απο το ιντερνετ...

εδω ειναι και το κινητο

http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=119608

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα! θελω να παρω το Sumsung Galazy s3... θελω να σας ρωτησω κατι... το open365.gr ειναι αξιοπιστο σαιτ??? ποια τα υπερ του ποια τα κατα?? σημειωση οτι ειναι η πρωτη μου αγορα απο το ιντερνετ...

εδω ειναι και το κινητο

http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=119608

Δεν έχω ψωνίσει απ το συγκεκριμένο μαγαζί ποτέ, αλλά υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες να το πάρεις από κει?

Το birdphone πχ που είναι ένα απ τα καλύτερα το έχει 10ε φθηνότερα.

ρωταω για το σιγκεκριμενο σαιτ γιατι το s3 στον γερμανο και γενικα στα καταστηματα εχει 560€ ενω εκει 370κατι

ΥΓ τειθεται θεμα αυθεντικοτητας του κινητου???

Υ.Γ2: ειναι καλο σαιτ ε? Επειδη μενω κρητη αυτ δεν ειναι προβλημα σωστα??? ευχαριστω για το σαιτ... ουτε αυτο εχει θεμα αυθεντικοτητας του κινητου.. ε?

σορρυ που ρωταω τοσα αλλα πρωτη φορα αγοραζω κατι απο το νετ

Edited by Manos94

ρωταω για το σιγκεκριμενο σαιτ γιατι το s3 στον γερμανο και γενικα στα καταστηματα εχει 560€ ενω εκει 370κατι

ΥΓ τειθεται θεμα αυθεντικοτητας του κινητου???

Υ.Γ2: ειναι καλο σαιτ ε? Επειδη μενω κρητη αυτ δεν ειναι προβλημα σωστα??? ευχαριστω για το σαιτ... ουτε αυτο εχει θεμα αυθεντικοτητας του κινητου.. ε?

σορρυ που ρωταω τοσα αλλα πρωτη φορα αγοραζω κατι απο το νετ

Αν είναι κινέζικη απομίμηση εννοείς? Όχι δεν παίζει τέτοιο θέμα.

Έχω ψωνίσει 2 φορές απ το birdphone και έμεινα και τις δύο απόλυτα ευχαριστημένος και οι αξιολογήσεις του επίσης δείχνουν ότι είναι μια χαρά.

Και όχι δεν είναι πρόβλημα το ότι είσαι Κρήτη, την επόμενη μέρα θα το χεις στα χέρια σου.

Παιδια προτεινετε μου ενα e-shop οπτικων (γυαλια ηλιου κυριως) απο εξωτερικο.ευχαριστω :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο παντως για ελληνικο,εχω ακουσει καλα λογια.

http://www.eye-shop.gr/eye-shop/gr/

ψαχνω γυαλια παλιο μοντελο.στα ελληνικα e-shop δεν το εχω βρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Τέλος οι αγορές μέσω Amazon uk με δωρεάν μεταφορικά.

Πλέον σταματάνε για Ελλάδα και για άλλες χώρες το Free super saver delivery, που σημαίνει ότι θα χρεώνουν μεταφορικά κανονικά ανάλογα τα προϊόντα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πλέον σταματάνε για Ελλάδα και για άλλες χώρες το Free super saver delivery, που σημαίνει ότι θα χρεώνουν μεταφορικά κανονικά ανάλογα τα προϊόντα.

καλα ειχαμε βολευτει χωρις μεταφορικα.

μονο εβαυ πλεον

Κριμα...

Εχουν αιτιολογησει το γιατι?εχει δημοσιευτει τιποτα?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Which European countries are currently eligible for FREE Super Saver Delivery?

FREE Super Saver Delivery on eligible orders over £25 is currently available to Belgium, Denmark, Finland, Gibraltar, Iceland, Republic of Ireland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal and Sweden. FREE Super Saver Delivery to Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

Απο το Amazon.co.uk

http://amzn.to/11wih5l

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Είδα το δυσάρεστο νέο από πάνω, το τσέκαρα και έπειτα στεναχωρήθηκα αφού είχα μερικά βιβλία που ήθελα από εκεί.

Στη συνέχεια είδα πως το ίδιο συμβαίνει και στο amazon της Γερμανίας.

Μετά το έψαξα για λίγο και βρήκα ότι το bookdepository (επίσης Αγγλικό) έχει free delivery για την Ελλάδα οπότε παρήγγειλα από εκεί 5 βιβλία με 0 μεταφορικά.

Όσοι ενδιαφέρονται για ρούχα, το sportsdirect έριξε τα μεταφορικά στα 10 ευρώ και τα στέλνει με dhl express

Είδα το δυσάρεστο νέο από πάνω, το τσέκαρα και έπειτα στεναχωρήθηκα αφού είχα μερικά βιβλία που ήθελα από εκεί.

Στη συνέχεια είδα πως το ίδιο συμβαίνει και στο amazon της Γερμανίας.

Μετά το έψαξα για λίγο και βρήκα ότι το bookdepository (επίσης Αγγλικό) έχει free delivery για την Ελλάδα οπότε παρήγγειλα από εκεί 5 βιβλία με 0 μεταφορικά.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, έχει ψωνίσει κανείς από το bookdepository να μας πει εντυπώσεις?

--- Sony Xperia 5 II ---

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, έχει ψωνίσει κανείς από το bookdepository να μας πει εντυπώσεις?

3 βιβλια ,και μαλιστα αξιας (της δουλειας μου).παιρνει paypal.το πολυ σε μια βδομαδα ειναι στα χερια μου.παω τα παιρνω απο ταχυδρο ειο,αν ειναι ογκωδη δηλαδη ερχονται σαν συστημενο.ειδαλλως φτανουν σπιτι κατευθειαν.

Το μονο αρνητικο ειναι πως σε ενα βιβλιο εγινε το εξης:εγραφε στο σαιτ οτι ηταν του 2012 εκδοση και οταν ηρθε ειδα οτι ηταν του 2010(για τα βιβλια που παιρνω εχει μεγαλη σημασια).τους εστειλα μειλ και μου απαντησαν πως αντλουν τα βιβλιογραφικα τους δεδομενα απο το "ταδε" σαιτ(ουτε που θυμαμαι ποιο) και να τους ρωτησω ΕΓΩ αυτους γιατι αυτη η αναντιστοιχια...

Δε πατε καλα,λεω.οπως και ναχει η αγορα ηταν για αλλον και δεν τον ενοχλουσε αυτο,οποτε οκ.απλα δε μου αρεσε που βγαλαν την ουρα τους απεξω.

Σε γενικες γραμμες ομως,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Έκανα την παραγγελία μου Παρασκευή βράδυ οπότε είναι ακόμη σε διαδικασία. Από αύριο εύχομαι να έχω νεότερα.

Πάντως το γεγονός ότι παίρνει paypal μου φάνηκε και χρήσιμο και ασφαλές ώστε να προχωρήσω.

Αποστολές για Ευρώπη λένε πως κάνουν 7-10 εργάσιμες. Θα ενημερώσω τότε με το καλό.

Το BookDepository ανήκει στην Amazon.

Θεωρητικά και πρακτικά είναι το ίδιο site.

مفاجأة

Ναι το διάβασα αυτό και για να το λένε και στο site του πρώτου θα ισχύει αλλά με τρεις διαφορές πέρα από εξαγορές και εξειδικεύσεις:

α) το πρώτο είχε και τα 5 βιβλία που ήθελα ενώ το δεύτερο τα 4 από τα πέντε,

β) το πρώτο έχει δωρεάν μεταφορικά ενώ το δεύτερο δεν έχει πλέον,

γ) το πρώτο έχει επιλογή paypal ενώ το δεύτερο την έχει κάπως, κάπου, κάποτε.

Προς το παρόν πάντως για μένα όλα είναι θεωρία εκτός του ότι πλήρωσα και περιμένω. Έχω κάνει πολλές αγορές από το amazon δίχως προβλήματα και περιμένω κάτι αντίστοιχο από το bookdepository. Αν όλα πάνε καλά (που γιατί όχι) τότε το μόνο πρόβλημα θα είναι να βρω και ένα site για software με δωρεάν αποστολή (όπως ήταν το amazon...).

Edited by xsad

Αυτό το site το γνωρίζετε ???

http://fastbuyeurope...oduct&id_lang=1

Οι τιμές του είναι εντελώς "σκοτωμένες" και γιαυτό με βάζει σε σκέψεις!!!!

Αυτό το site το γνωρίζετε ???

http://fastbuyeurope...oduct&id_lang=1

Οι τιμές του είναι εντελώς "σκοτωμένες" και γιαυτό με βάζει σε σκέψεις!!!!

Φτιάξε το link, δεν βγαίνει σωστά.

Πάντως με rating 10% στο scamadviser, εγώ θα έμενα μακριά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max