Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαι γιατί σου φαίνεται παράξενο που είναι στην Μυτιλήνη, δεν το καταλαβαίνω...πρέπει όλα να είναι στην Αθήνα;;

Αnyway o κύριος που έχει το telefoncity είναι ΑΨΟΓΟΣ!

Εχω ψωνίσει άπειρες φορές και πάντα εξυπηρετικότατος!Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν!

*Για την ιστορία βρίσκεται στην Καλλονή Λέσβου

Δηλαδη παιδια,θελετε να πειτε οτι δεν ξερετε για ποιο λογο το συγκεκριμενο καταστημα εχει καποια προιοντα φθηνοτερα απο αλλους;;;

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδη παιδια,θελετε να πειτε οτι δεν ξερετε για ποιο λογο το συγκεκριμενο καταστημα εχει καποια προιοντα φθηνοτερα απο αλλους;;;

Οχι, ξερεις εσυ?

1) δεν έχει κόστος ως μαγαζί (βιτρίνα, λογαριασμοί, προσωπικό κτλ) όπως και κάθε άλλο eshop.

2) σε χρεώνει με ΦΠΑ 13% αντί 19% επιδή στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου λόγω τουρισμού τόσο είναι ο ΦΠΑ.

3) έχει ανταγωνιστικές τιμές γιατί ο άνθρωπος που το κατέχει συμβιβάζεται με μικρότερο κέρδος (πρέπει να ανταγωνιστεί και μερικά μεγάλα eshops)

Ι need a six month vacation, twice a year.

1) δεν έχει κόστος ως μαγαζί (βιτρίνα, λογαριασμοί, προσωπικό κτλ) όπως και κάθε άλλο eshop.

2) σε χρεώνει με ΦΠΑ 13% αντί 19% επιδή στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου λόγω τουρισμού τόσο είναι ο ΦΠΑ.

3) έχει ανταγωνιστικές τιμές γιατί ο άνθρωπος που το κατέχει συμβιβάζεται με μικρότερο κέρδος (πρέπει να ανταγωνιστεί και μερικά μεγάλα eshops)

Αυτα είναι αλήθεια και μάλιστα αν δεις την απόδειξη γραφει ΦΠΑ 13%. Πάντς έιναι αλήθεια πως τρεις φορές που αγόρασα, τα πράγματα μέσα σε δύο μέρες έιχαν έρθει και γενικά έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία.

• 2 weeks later...
Παιδιά τι ακριβώς είναι η αντικαταβολή; Θέλω να πάρω ένα DVD από το e-shop του SuperSport FM και απ' ότι φαίνεται αυτός είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής. Θα μπορέσω να πληρώσω με αντικαταβολή αφού μένω στη Κύπρο;

Παιδιά τι ακριβώς είναι η αντικαταβολή; Θέλω να πάρω ένα DVD από το e-shop του SuperSport FM και απ' ότι φαίνεται αυτός είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής. Θα μπορέσω να πληρώσω με αντικαταβολή αφού μένω στη Κύπρο;

Αντικαταβολή είναι όταν κάποιος σου στέλνει κάτι, το οποιο εσύ πληρώνεις στο κούριερ/ταχυδρομείο όταν στο φέρει σπίτι/πάς στο ταχυδρομείο και το παραλάβεις, αντίστοιχα.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αντικαταβολή είναι όταν κάποιος σου στέλνει κάτι, το οποιο εσύ πληρώνεις στο κούριερ/ταχυδρομείο όταν στο φέρει σπίτι/πάς στο ταχυδρομείο και το παραλάβεις, αντίστοιχα.

Ευχαριστώ για την απάντηση :) Τώρα πρόσεξα ότι το DVD θα το πληρώσω με την πιστωτική μου ενώ τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή όταν παραλάβω το DVD. Κουφό δεν είναι;

• 3 weeks later...

Mαγαζι υπαρχει,αλλα γιατι ειναι πιο φθηνο εγκειται στο φθηνο ΦΠΑ,αλλα ουδεμια σχεση εχει η εξηγηση που εδωσες.Μικροτερο ΦΠΑ εχουν ολες οι ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ περιοχες της Ελλαδας(Μια απο αυτες ειναι και η Λεσβος),το ΦΠΑ δεν εχει σχεση με το τουρισμο.Το μικροτερο ΦΠΑ ειναι ενας καθοριστικος παραγοντας για μικροτερες τιμες και αυτο εκμεταλλευτηκε το εν λογω e-shop και πολυ καλα εκανε,γιατι ετσι απολαμβανουν ολοι οι πελατες καλυτερες τιμες!

Μπορείς να μου πεις για ποιό λόγο είναι 13% ο ΦΠΑ τότε...;

Την εξήγηση που δίνω μου την είχε πει ένας καταστηματάρχης στην Ρόδο...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά μια φίλη μου που έχει έρθει απο Γερμανία θέλει να πάρει ένα καλλυντικό ένα makeup της clinique νομίζω και δεν το βρίσκει στα "μεγάλα" μαγαζιά εδώ. καμία ιδέα με κανένα online shop που να έχει τέτοια πράγματα?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Εγω εκανα παραγγελια στο Play247 . Τι λετε ειναι καλο e-shop ? Λεει οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα 24 ωρων , δηλαδη αυριο θα μου το φερουν ή θα περιμενω μεχρι τη Δευτερα ? Ευχαριστω .

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Μπορείς να μου πεις για ποιό λόγο είναι 13% ο ΦΠΑ τότε...;

Την εξήγηση που δίνω μου την είχε πει ένας καταστηματάρχης στην Ρόδο...

Φιλε μου,δες αναλυτικα τι γραφω και θα καταλαβεις..Η λυση βρισκεται στη λεξη:ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ.

Τον καταστηματαρχη που σου εδωσε αυτη την εξηγηση,δεν θα τον χαρακτηρισω καν,ειναι αναξιος χαρακτηρισμου(κριμα που εχει και μαγαζι..)

Αυτα είναι αλήθεια και μάλιστα αν δεις την απόδειξη γραφει ΦΠΑ 13%. Πάντς έιναι αλήθεια πως τρεις φορές που αγόρασα, τα πράγματα μέσα σε δύο μέρες έιχαν έρθει και γενικά έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία.

Στο telefoncity αναφαίρεστε;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Στο telefoncity αναφαίρεστε;;

Ναι, αλλα το ΦΠΑ αφορα όλα τα καταστηματα που έχουν εδρα σε παραμεθοριο περιοχη

Δηλαδή και η Σύρος θεωρείται παρεμεθόριος; 13% ΦΠΑ δεν έχει και αυτή;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δηλαδή και η Σύρος θεωρείται παρεμεθόριος; 13% ΦΠΑ δεν έχει και αυτή;

Η Συρος απο που κι ως που παραμεθοριος!!!! :wacko: :wacko:

Παραμεθοριος είναι ακριτικα νησια όπως πχ Λεσβος, Χιος,Ροδος, Θρακη και καποιες περιοχες Μακεδονιας και Ηπειρου. Επισης μου φαινεται πως μειωμενο ΦΠΑ έχουν νησια με μονιμο πληθυσμο κατω των 1500 ατομων αλλα αυτο δεν ειμαι σιγουρος. Η Συρος πάντως με μονο 4ωρες απο Αθηνα μονο παραμεθοριο δεν θεωρειται.

Έλα μου όμως που έχει ΦΠΑ 13% (αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος)... :confused:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

to metro tou 13% -kai outo katheksis- itan ena forologiko kinitro pros enischisei ton paramethorion periochon tis nisiotikis elladas -den ischiei gia tin ipirotiki ellada-.

itan kathara gia logous anaptiksis tou topou opos kai sigkratiseis tou plithismou ekei pera.

oles oi nisiotikes perioches pou echoun plithismo apo 2500 katoikous kai kato empimptoun AUTOMATA sto metro auto opos kai orismenes perioches pou perikliontai se auto to metro.

auto to metro einai episis anagnorismeno apo tin europaiki enosi...prin archisoun kapioi na lene diafora.

elpizo na stamatisete tora tis diamaches kai na piasete ligo tin ousia tou thread...-pou den einai to VAT-

Χθες το απογευμα εκανα μια παραγγελια στο play24.gr ,μια καρτα μνημης και ενα card reader.Σημερα το πρωι τα παρελαβα!!Πραγματικα ταχυτατοι.Το μονο προβλημα το οτι δεν μπορεσα να παρακολουθησω το δεμα μεσω του κουριερ,παταγα το νουμερο αποστολης και μου ελεγε να απευθυνθω στο γραφειο που με εξυπηρετει.

ipopsiazomai oti milas gia tin geniki tachidromiki pou echei apo oti echo katalavei to eksis thema.

otan telika ftanei sto teliko grafeio proorismou -pou apo ekei einai na figei ston pelati- "vgazei" auti tin "endiksi"

Οκ καταλαβα ,ολα εγιναν τοσο γρηγορα που δεν προλαβε να γραφτει κατι αλλο στο site .Ευχαριστω.