silvertaur Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Kαι γιατί σου φαίνεται παράξενο που είναι στην Μυτιλήνη, δεν το καταλαβαίνω...πρέπει όλα να είναι στην Αθήνα;; Αnyway o κύριος που έχει το telefoncity είναι ΑΨΟΓΟΣ! Εχω ψωνίσει άπειρες φορές και πάντα εξυπηρετικότατος!Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν! *Για την ιστορία βρίσκεται στην Καλλονή Λέσβου Δηλαδη παιδια,θελετε να πειτε οτι δεν ξερετε για ποιο λογο το συγκεκριμενο καταστημα εχει καποια προιοντα φθηνοτερα απο αλλους;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Δηλαδη παιδια,θελετε να πειτε οτι δεν ξερετε για ποιο λογο το συγκεκριμενο καταστημα εχει καποια προιοντα φθηνοτερα απο αλλους;;; Οχι, ξερεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Δηλαδη παιδια,θελετε να πειτε οτι δεν ξερετε για ποιο λογο το συγκεκριμενο καταστημα εχει καποια προιοντα φθηνοτερα απο αλλους;;; 1) δεν έχει κόστος ως μαγαζί (βιτρίνα, λογαριασμοί, προσωπικό κτλ) όπως και κάθε άλλο eshop. 2) σε χρεώνει με ΦΠΑ 13% αντί 19% επιδή στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου λόγω τουρισμού τόσο είναι ο ΦΠΑ. 3) έχει ανταγωνιστικές τιμές γιατί ο άνθρωπος που το κατέχει συμβιβάζεται με μικρότερο κέρδος (πρέπει να ανταγωνιστεί και μερικά μεγάλα eshops) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 1) δεν έχει κόστος ως μαγαζί (βιτρίνα, λογαριασμοί, προσωπικό κτλ) όπως και κάθε άλλο eshop. 2) σε χρεώνει με ΦΠΑ 13% αντί 19% επιδή στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου λόγω τουρισμού τόσο είναι ο ΦΠΑ. 3) έχει ανταγωνιστικές τιμές γιατί ο άνθρωπος που το κατέχει συμβιβάζεται με μικρότερο κέρδος (πρέπει να ανταγωνιστεί και μερικά μεγάλα eshops) Αυτα είναι αλήθεια και μάλιστα αν δεις την απόδειξη γραφει ΦΠΑ 13%. Πάντς έιναι αλήθεια πως τρεις φορές που αγόρασα, τα πράγματα μέσα σε δύο μέρες έιχαν έρθει και γενικά έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Εχω κάνεις άπειρες παραγγελίες από εκεί, απλά το παιδί που το έχει είναι ΑΨΟΓΟ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παιδιά τι ακριβώς είναι η αντικαταβολή; Θέλω να πάρω ένα DVD από το e-shop του SuperSport FM και απ' ότι φαίνεται αυτός είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής. Θα μπορέσω να πληρώσω με αντικαταβολή αφού μένω στη Κύπρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παιδιά τι ακριβώς είναι η αντικαταβολή; Θέλω να πάρω ένα DVD από το e-shop του SuperSport FM και απ' ότι φαίνεται αυτός είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής. Θα μπορέσω να πληρώσω με αντικαταβολή αφού μένω στη Κύπρο; Αντικαταβολή είναι όταν κάποιος σου στέλνει κάτι, το οποιο εσύ πληρώνεις στο κούριερ/ταχυδρομείο όταν στο φέρει σπίτι/πάς στο ταχυδρομείο και το παραλάβεις, αντίστοιχα. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Αντικαταβολή είναι όταν κάποιος σου στέλνει κάτι, το οποιο εσύ πληρώνεις στο κούριερ/ταχυδρομείο όταν στο φέρει σπίτι/πάς στο ταχυδρομείο και το παραλάβεις, αντίστοιχα. Ευχαριστώ για την απάντηση :) Τώρα πρόσεξα ότι το DVD θα το πληρώσω με την πιστωτική μου ενώ τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή όταν παραλάβω το DVD. Κουφό δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 kapoio kineziko e-shop gnorizetai pou na exei aggliko interface? 8elo usb stick......phge filos mou kai to phre 4gb ths sony 20 euro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 1) δεν έχει κόστος ως μαγαζί (βιτρίνα, λογαριασμοί, προσωπικό κτλ) όπως και κάθε άλλο eshop. 2) σε χρεώνει με ΦΠΑ 13% αντί 19% επιδή στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου λόγω τουρισμού τόσο είναι ο ΦΠΑ. 3) έχει ανταγωνιστικές τιμές γιατί ο άνθρωπος που το κατέχει συμβιβάζεται με μικρότερο κέρδος (πρέπει να ανταγωνιστεί και μερικά μεγάλα eshops) Mαγαζι υπαρχει,αλλα γιατι ειναι πιο φθηνο εγκειται στο φθηνο ΦΠΑ,αλλα ουδεμια σχεση εχει η εξηγηση που εδωσες.Μικροτερο ΦΠΑ εχουν ολες οι ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ περιοχες της Ελλαδας(Μια απο αυτες ειναι και η Λεσβος),το ΦΠΑ δεν εχει σχεση με το τουρισμο.Το μικροτερο ΦΠΑ ειναι ενας καθοριστικος παραγοντας για μικροτερες τιμες και αυτο εκμεταλλευτηκε το εν λογω e-shop και πολυ καλα εκανε,γιατι ετσι απολαμβανουν ολοι οι πελατες καλυτερες τιμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Μπορείς να μου πεις για ποιό λόγο είναι 13% ο ΦΠΑ τότε...; Την εξήγηση που δίνω μου την είχε πει ένας καταστηματάρχης στην Ρόδο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Παιδιά μια φίλη μου που έχει έρθει απο Γερμανία θέλει να πάρει ένα καλλυντικό ένα makeup της clinique νομίζω και δεν το βρίσκει στα "μεγάλα" μαγαζιά εδώ. καμία ιδέα με κανένα online shop που να έχει τέτοια πράγματα? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Εγω εκανα παραγγελια στο Play247 . Τι λετε ειναι καλο e-shop ? Λεει οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα 24 ωρων , δηλαδη αυριο θα μου το φερουν ή θα περιμενω μεχρι τη Δευτερα ? Ευχαριστω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 lefkal strawberrynet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Μπορείς να μου πεις για ποιό λόγο είναι 13% ο ΦΠΑ τότε...; Την εξήγηση που δίνω μου την είχε πει ένας καταστηματάρχης στην Ρόδο... Φιλε μου,δες αναλυτικα τι γραφω και θα καταλαβεις..Η λυση βρισκεται στη λεξη:ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ. Τον καταστηματαρχη που σου εδωσε αυτη την εξηγηση,δεν θα τον χαρακτηρισω καν,ειναι αναξιος χαρακτηρισμου(κριμα που εχει και μαγαζι..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Καλά ηρέμησε μην το παίρνεις τόσο πατριωτικά... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Αυτα είναι αλήθεια και μάλιστα αν δεις την απόδειξη γραφει ΦΠΑ 13%. Πάντς έιναι αλήθεια πως τρεις φορές που αγόρασα, τα πράγματα μέσα σε δύο μέρες έιχαν έρθει και γενικά έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Στο telefoncity αναφαίρεστε;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Στο telefoncity αναφαίρεστε;; Ναι, αλλα το ΦΠΑ αφορα όλα τα καταστηματα που έχουν εδρα σε παραμεθοριο περιοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Δηλαδή και η Σύρος θεωρείται παρεμεθόριος; 13% ΦΠΑ δεν έχει και αυτή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Δηλαδή και η Σύρος θεωρείται παρεμεθόριος; 13% ΦΠΑ δεν έχει και αυτή; Η Συρος απο που κι ως που παραμεθοριος!!!! :wacko: :wacko: Παραμεθοριος είναι ακριτικα νησια όπως πχ Λεσβος, Χιος,Ροδος, Θρακη και καποιες περιοχες Μακεδονιας και Ηπειρου. Επισης μου φαινεται πως μειωμενο ΦΠΑ έχουν νησια με μονιμο πληθυσμο κατω των 1500 ατομων αλλα αυτο δεν ειμαι σιγουρος. Η Συρος πάντως με μονο 4ωρες απο Αθηνα μονο παραμεθοριο δεν θεωρειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Έλα μου όμως που έχει ΦΠΑ 13% (αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος)... :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 to metro tou 13% -kai outo katheksis- itan ena forologiko kinitro pros enischisei ton paramethorion periochon tis nisiotikis elladas -den ischiei gia tin ipirotiki ellada-. itan kathara gia logous anaptiksis tou topou opos kai sigkratiseis tou plithismou ekei pera. oles oi nisiotikes perioches pou echoun plithismo apo 2500 katoikous kai kato empimptoun AUTOMATA sto metro auto opos kai orismenes perioches pou perikliontai se auto to metro. auto to metro einai episis anagnorismeno apo tin europaiki enosi...prin archisoun kapioi na lene diafora. elpizo na stamatisete tora tis diamaches kai na piasete ligo tin ousia tou thread...-pou den einai to VAT- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Χθες το απογευμα εκανα μια παραγγελια στο play24.gr ,μια καρτα μνημης και ενα card reader.Σημερα το πρωι τα παρελαβα!!Πραγματικα ταχυτατοι.Το μονο προβλημα το οτι δεν μπορεσα να παρακολουθησω το δεμα μεσω του κουριερ,παταγα το νουμερο αποστολης και μου ελεγε να απευθυνθω στο γραφειο που με εξυπηρετει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 ipopsiazomai oti milas gia tin geniki tachidromiki pou echei apo oti echo katalavei to eksis thema. otan telika ftanei sto teliko grafeio proorismou -pou apo ekei einai na figei ston pelati- "vgazei" auti tin "endiksi" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 ipopsiazomai oti milas gia tin geniki tachidromiki pou echei apo oti echo katalavei to eksis thema. otan telika ftanei sto teliko grafeio proorismou -pou apo ekei einai na figei ston pelati- "vgazei" auti tin "endiksi" Οκ καταλαβα ,ολα εγιναν τοσο γρηγορα που δεν προλαβε να γραφτει κατι αλλο στο site .Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts