Thanosar13 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 High Trust Rating. This Site Looks Safe To use. http://www.scamadviser.com/check-website/www.mobileshop.eu Και πόσο αξιόπιστο είναι το Scamadviser; Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Και πόσο αξιόπιστο είναι το Scamadviser; ...εσύ θα το κρίνεις...κάνε και δοκιμές με γνωστά μαγαζια.....:cool: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Λοιπόν στις 2/6 έκανα παραγγελία ένα LG G2 32GB White από το MobileShop, στα 374 €. Την επόμενη ημέρα με παίρνουν τηλέφωνο, Έλληνας εκπρόσωπος, για να επικυρώσουμε την παραγγελία και για να μου πει πως σε δύο μέρες θα το είχα στο σπίτι μου. Όλα καλά και όλα ωραία δηλαδή...αλλά μέχρι εκεί. Σήμερα (6/6) με πήραν και πάλι τηλέφωνο για να με ενημερώσουν πως το συγκεκριμένο προϊόν τελικά έχει εξαντληθεί (καθώς είχε μείνει ένα τελευταίο και με πρόλαβε κάποιος άλλος, όση ώρα ο υπάλληλος έγραφε τα στοιχεία μου :wacko:) και αν ενδιαφέρομαι να αγοράσω σε κόκκινο ή χρυσό χρώμα, ή αν ενδιαφέρομαι για κάποια άλλη συσκευή, προτείνωντας μου το Moto G X.:wacko: Εν τέλη ζητάω να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου (κάτι που έκανε μέσα σε λίγες ώρες) Τα συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Λοιπόν στις 2/6 έκανα παραγγελία ένα LG G2 32GB White από το MobileShop, στα 374 €. Την επόμενη ημέρα με παίρνουν τηλέφωνο, Έλληνας εκπρόσωπος, για να επικυρώσουμε την παραγγελία και για να μου πει πως σε δύο μέρες θα το είχα στο σπίτι μου. Όλα καλά και όλα ωραία δηλαδή...αλλά μέχρι εκεί. Σήμερα (6/6) με πήραν και πάλι τηλέφωνο για να με ενημερώσουν πως το συγκεκριμένο προϊόν τελικά έχει εξαντληθεί (καθώς είχε μείνει ένα τελευταίο και με πρόλαβε κάποιος άλλος, όση ώρα ο υπάλληλος έγραφε τα στοιχεία μου :wacko:) και αν ενδιαφέρομαι να αγοράσω σε κόκκινο ή χρυσό χρώμα, ή αν ενδιαφέρομαι για κάποια άλλη συσκευή, προτείνωντας μου το Moto G X.:wacko: Εν τέλη ζητάω να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου (κάτι που έκανε μέσα σε λίγες ώρες) Τα συμπεράσματα δικά σας. Δεν βλέπω κάτι κακό. Είχε μικρό απόθεμα το μαγαζί και σε ενημέρωσε για αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα πρότεινε και εναλλακτική λύση. Δεν τα βρήκατε και σου επέστρεψε τα χρήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δεν βλέπω κάτι κακό. Είχε μικρό απόθεμα το μαγαζί και σε ενημέρωσε για αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα πρότεινε και εναλλακτική λύση. Δεν τα βρήκατε και σου επέστρεψε τα χρήματα. Είναι γνωστή πολιτική, να βάζουν χαμηλές τιμές σε τηλέφωνα "κράχτες" με μεγάλη ζήτηση, τα οποίο όμως δεν τα έχουν. Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν άλλες συσκευές, που καμία σχέση δεν έχουν με αυτήν που θέλεις εσύ. Σίγουρα βρίσκουν "θύματα".. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Το χρυσό/κόκκινο θα ήταν σπέσιαλ :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το χρυσό/κόκκινο θα ήταν σπέσιαλ :) Μπα, νομίζω πως το άσπρο με έχει κερδίσει για τα καλά.. :p Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μπα, νομίζω πως το άσπρο με έχει κερδίσει για τα καλά.. :p το χρυσο ειναι πολυ ομορφο επρεπε να το παρεις... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εκανα μια παραγγελια απο ενα καταστημα στην Αγγλια μεσω net αλλα μετα απο λιγο ζητησα την ακυρωση της για να την ξανακανω τροποποιημενη.Το mail που μου στειλανε ειναι το παρακατω.Επειδη δεν το εχω ξανασυναντησει,αυτο με το quote reference μπορει να μου το εξηγησει καποιος?Ευχαριστω προκαταβολικα. Thank you for your email. We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 6 hours. Please be aware that during non working hours (8PM - 8AM) requests are not processed until 8AM. At this point in time we are unable to amend addresses nor add additional items to your order. However depending on the current status of your order we may be able to remove selected items or cancel your entire order. Should you need to follow up on this case please quote the reference below: Reference: CAS-849725-F5R3B8 Kind Regards, Customer Services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδιά ξέρουμε κανένα καλό μαγαζί με παιδικά ποδήλατα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Παιδιά ψάχνω ηλεκτρονικό μαγαζί με οικονομικές πάνες pampers... Έχετε κάτι στα υπόψιν κυρίως οι γονείς???:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Παιδιά ψάχνω ηλεκτρονικό μαγαζί με οικονομικές πάνες pampers... Έχετε κάτι στα υπόψιν κυρίως οι γονείς???:eek: στα σούπερ μασκετ . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 στα σούπερ μασκετ . . Όταν παίζουν προσφορές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδιά ψάχνω ηλεκτρονικό μαγαζί με οικονομικές πάνες pampers... Έχετε κάτι στα υπόψιν κυρίως οι γονείς???:eek: Λόγω όγκου, δεν νομίζω να αξίζει τέτοια αγορά. Ο,τι γλιτώσεις από τις πάνες, θα το πληρώσεις σε μεταφορικά. Για αυτό πολύς κόσμος αγόραζε από το αγγλικό Αμαζον που παλιά δεν είχε μεταφορικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Λόγω όγκου, δεν νομίζω να αξίζει τέτοια αγορά. Ο,τι γλιτώσεις από τις πάνες, θα το πληρώσεις σε μεταφορικά. Για αυτό πολύς κόσμος αγόραζε από το αγγλικό Αμαζον που παλιά δεν είχε μεταφορικά. Θέτω το θέμα για αυτό ακριβώς το λόγο... Πριν 1 λόγο είχα κάνει μια φοβερή παραγγελία με μικρό κοστος αποστολής και έτσι μου ερχόταν 23 λεπτά η πάνα... Τώρα τα κόστη αποστολής στο Amazon είναι απλά τρέλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Όταν παίζουν προσφορές.. πολυ σωστα δεν το ανέφερα εγω το μικρό ενα χρόνο τώρα παίρνω babylino & libero βαζουν καλες προσφορές!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Παιδιά γιατί ορισμένα eshops γράφουν δεν έχουν ευθύνη για τυχόν ζημιές που γίνουν στα προϊόντα όταν αυτά ταξιδεύουν προς τον πελάτη? Έχει λογική να έχει ευθύνη ο πελάτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Παιδιά γιατί ορισμένα eshops γράφουν δεν έχουν ευθύνη για τυχόν ζημιές που γίνουν στα προϊόντα όταν αυτά ταξιδεύουν προς τον πελάτη? Έχει λογική να έχει ευθύνη ο πελάτης? Εξαρτάται την μεταφορική. Αν είναι με δικά τους μέσα (πχ εταιρεία στην Αθήνα που έχει δικά της φορτηγά) δεν θα έπρεπε να το λέει. Αν χρησιμοποιεί τρίτους τότε προφανώς θέλει να αποφύγει την ευθύνη από δική τους αμέλεια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Εξαρτάται την μεταφορική. Αν είναι με δικά τους μέσα (πχ εταιρεία στην Αθήνα που έχει δικά της φορτηγά) δεν θα έπρεπε να το λέει. Αν χρησιμοποιεί τρίτους τότε προφανώς θέλει να αποφύγει την ευθύνη από δική τους αμέλεια. Έχει τύχει να το δω και σε eshop που κάνει το ίδιο μεταφορές. Όπως και να έχει όμως γιατί να έχω ευθύνη εγώ πριν το παραλάβω? Τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση? Με αποζημιώνει το courier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Έχετε αγοράσει απο το papoutsaki.gr ? οι τιμές εχουν πολυ μεγάλες διάφορες σε σχέση με τα " κανονικά" καταστήματα και αναρωτιέμαι αν τα προϊόντα ειναι απομιμιμησεις. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω smartphone από το mr.mobi.gr. Έχω διαβάσει τις κριτικές στο skroutz, αλλά θέλω να ρωτήσω κι εδώ, που σίγουρα γνωρίζουμε περισσότερα. Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο κατάστημα; Είναι "άξιο εμπιστοσύνης" ή θα ψάχνομαι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδια ψαχνω για κατάστημα που εχει τις πιο χαμηλες τιμες εντος Ευρώπης για συσκευες κινητης (Lg G3) και καποιο κατάστημα που να εχει το Νοκια MD-12 wireless Bluetooth speaker. Τι μπορούμε να βρουμε? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Γεια χαρα παιδια!ξερει κανενας κανενα απο αυτα και τι ρολο βαρανε??? http://www.priceangels.com ή αυτο http://www.similarmart.com Βασικα θελω να παρω αυτο! http://www.similarmart.com/X-i5C-Full-Size-MTK6572-Dual-Core-3G-Smartphone--Android-4-2-2-Dual-Mode-Single-Standby-With-Wi-Fi-GPS-4-Inch-FVGA-Capacitive-Touch-Screen-Green--s162907.html Mπορει κανεις να βοηθησει να μου πει απο καπου με PAYPAL να ειναι safe? Ευχαριστω πολυ! ααα και κατι τελευταιο αν εχω παραγγειλει κατι και δεν εχω tracking number εκτος απο το να παρω τηλεφωνο τα ΕΛΤΑ μπορω να το ψαξω αλλιως! Ευχαριστω! Edited September 15, 2014 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ξέρει κανείς το sellphone.gr? Έχει ψωνίσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μια ερώτηση... Σήμερα πραγματιποιησα μια παραγγελία απο το ισπανικό amazon αφού πρωτα πέρασα στις μεθόδους πληρωμής μια χρεωστική μου κάρτα επειδή μια προπληρωμενη που είχα είχε τελειώσει. Μου έστειλε email επιβεβαίωσης η amazon αλλά ακόμα δεν έχει γίνει η χρέωση της κάρτας. Αν για οποιοδήποτε λόγο είχε απορρίψει την συναλλαγή η τράπεζα ή δεν έγινε δεκτή η κάρτα δεν θα έπρεπε να μου σταλεί κάποιο μήνυμα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts