Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά κάνει και θέλει να διασφαλιστεί αλλά το παραξηλώνει... θέλει να διασφαλιστεί, ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορεί να ζητάει ό,τι του κατέβει...

οι τράπεζες ζητάνε από τους κατόχους και τα online shops το CCV2 το οποίο δήλωσα και εγώ...

φωτοτυπία όμως κάρτας, ταυτότητας, και λογαριασμού, είναι αιτήματα απαράδεκτα και ΠΑΡΑΝΟΜΑ...

αν τους τη πέσει κανάς Δαφέρμος, τους το κλεισε το μαγαζί αν βρεί αρχείο με τέτοια στοιχεία...

δεν είναι λίγο αυτό παιδια... εδώ οι εταιρίες κινητής εδώ και χρόνια ΔΕΝ ζητάνε φωτοτυπίες της πιστωτικής... για νη μην έχουν ανάλογα προβλήματα... αυτοί λέτε να μη φοβούνται fraud cases? αλλά φοβούνται και τους νόμους συγχρόνως...

και να συνεχίσω γιατί το θεωρώ υπερβολικό αυτό έως γελοίο...

θα ήταν ΠΟΛΥ πιό απλό να διασφαλίσουν τη ταυτότητά μου με ένα τηλεφώνημα... δεν μου τηλεφώνησαν ποτέ... επίσης, έχει περάσει ήδη μία μέρα και η κάρτα 8α μπορούσε να χτυπήσει κατά 99% αν ήταν κλεμμένη...

εφόσον όμως, τους δίνω ΑΦΜ, διεύθυνση, όνομα κατόχου, CCV, τηλεφωνα επικοινωνίας κλπ, είναι λίγο κουλό μετά να ζητάνε -παρανόμως- στεφανοχάρτια κλπ...

ούτε οι τράπεζες δε τα ζητάνε αυτά!!!

επίσης, αν η κάρτα είναι κλεμμένη, αυτοί ΔΕΝ θα χάσουν τα λεφτά τους. Απλά δείχνουν ανέτοιμοι ή ανίκανοι να διαχειριστούν αυτό το είδος της συναλλαγής...

φυσικά και μπορούμε να ψωνίσουμε από αλλού, όπως και φυσικά μπορώ να συμφωνήσω στο ότι αν δε θέλει κάποιος να χώσει 1000 cash, ΜΑΚΡΥΑ από e-shop.gr...

από πορτοκαλιές ο τόπος.. γεμάτος...

και να ξαναπώ και κάτι άλλο.. όπως το παίζουν αυτοί δύσπιστοι και υπέρ τους δέοντος προσεκτικοί, έτσι κάνω κι εγω... γιατί αν τους δώσω αυτά τα στοιχεία, είμαι στην "διακριτική" ευχαίριά τους να με κοπανήσουν αύριο 5.000 ευρώ εμένα και άλλους 1000 και να μη τρέχει κάστανο... να έχουν τα πάντα στα χέρια τους και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!

με λένε ύποπτο κάτοχο κλεμμένης κάρτας, τους λέω ύποπτους για απατεωνιά... :)

EDIT

υγ. α... και το site ΔΕΝ έχει παράρτημα με το privacy policy του...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Isos na eheis dikio, ego pantos alli tetoia portokalia den eho vrei.

Ligo diskolo na einai paranomoi.Toses diafimiseis se periodika,sites episis sto site anaferei kai diefthinseis klp. stoiheia tous.

Mutilator :shifty:

Όπως είχα γράψει και στο θέμα που είχα ανοίξει, το e-shop απλά προσπαθεί να καλύψει τον κ... του. Αλλά έτσι καταργεί την ευκολία του online shopping. Τι νόημα έχει να αγοράζω online όταν πρέπει να στείλω χαρτούρα στο μαγαζί; Δεν ψωνίζω με fax καλύτερα; :p

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (31 Μάι. 2004 , 12:39)

Όπως είχα γράψει και στο θέμα που είχα ανοίξει, το e-shop απλά προσπαθεί να καλύψει τον κ... του. Αλλά έτσι καταργεί την ευκολία του online shopping. Τι νόημα έχει να αγοράζω online όταν πρέπει να στείλω χαρτούρα στο μαγαζί; Δεν ψωνίζω με fax καλύτερα; :p

Symfwnw me ton filo kai omoideath aimilio... :cool:

Ti eykolia mas parexei to online shoping ama einai na ka8omaste na psaxnoyme fax klp gia na steiloyme kai proswpika dedomena.... den paw apo to maroysi na ta parw (an eimai a8hna) kai na teleiwnw???

Kai sth telikh opws anaferoyn ola ta paidia apo panw... sto dabs kai se ola ta megala-pagkosmioy fhmhs online shops einai blakes???? :p

Den nomizw....

Kai sth telikh nai ama einai aney8hnos o allos kai deinei th karta toy deksia ki aristera kai leei pin klp... e! kala na pa8ei... kanenas nomos kai metro den mporei na prostateysei kapoion aney8hno... h karta einai kati poy to prosexeis san ta matia soy kai thn filas safe... den thn kobeis boltes gia kafe... :D

p.s. elpizw na yparxoyn ki alloi tropoi px antikatabolh klp an kai den einai symferoyses an 8es na pareis kati akribo....

p.s.2 Kai poy kserw egw oti den fakelwnoyn kosmo???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MAD 13 (31 Μάι. 2004 , 17:10)

Symfwnw me ton filo kai omoideath aimilio... :cool:

Ti eykolia mas parexei to online shoping ama einai na ka8omaste na psaxnoyme fax klp gia na steiloyme kai proswpika dedomena.... den paw apo to maroysi na ta parw (an eimai a8hna) kai na teleiwnw???

Kai sth telikh opws anaferoyn ola ta paidia apo panw... sto dabs kai se ola ta megala-pagkosmioy fhmhs online shops einai blakes???? :p

Den nomizw....

Kai sth telikh nai ama einai aney8hnos o allos kai deinei th karta toy deksia ki aristera kai leei pin klp... e! kala na pa8ei... kanenas nomos kai metro den mporei na prostateysei kapoion aney8hno... h karta einai kati poy to prosexeis san ta matia soy kai thn filas safe... den thn kobeis boltes gia kafe... :D

p.s. elpizw na yparxoyn ki alloi tropoi px antikatabolh klp an kai den einai symferoyses an 8es na pareis kati akribo....

p.s.2 Kai poy kserw egw oti den fakelwnoyn kosmo???

Εντάξει ρε boys..υπάρχει και η αντικαταβολή μέσω κούριερ!

3 ευρώ εντός Αττικής και είσαι οκ!

Ούτε κάρτες ούτε τίποτα!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (31 Μάι. 2004 , 17:29)

Εντάξει ρε boys..υπάρχει και η αντικαταβολή μέσω κούριερ!

3 ευρώ εντός Αττικής και είσαι οκ!

Ούτε κάρτες ούτε τίποτα!

Eμ, άνω των 100 ευρώ είναι δωρεάν. :) Εκτός Αττικής είναι το πρόβλημα όπου αν θες να παραγγείλεις κάτι βαρύ (π.χ. οθόνη) πληρώνεις με το κιλό... :whistle:

Γνικά πάντως η αντικαταβολή είνια καλύτερη λύση. Ξεμπερδεύεις με τη μια... :happy:

Οντως ξεμπερδεύεις με την μία τρομποκοπ αλλά η πιστωτική έχει το πλεονέκτημα ότι πιστώνεσαι..δηλ δεν έχεις ευραίους αλλά αγοράζεις και μάλιστα με δόσεις...άσχετα εάν δεν συμφέρει με τίποτα λόγω υψηλότατου επιτοκίου..

Εγώ δεν έχω πιστωτική γιατί την θεωρώ κοροιδία και μεγάλο πειρασμό...

Μόνο αντικαταβολή..:p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Na prostheso kai go 2-3 skepseis. Exo psonisei apo to e-shop me antikataboli kai ola doulepsan roloi. Genika to katastima einai pio erasitexniko apo to Plaisio (eixa paei kai gia service sto magazi tous), alla oi times einai arketa kales.

Paidia de xreiazetai na tsakoneste an oi infos pou zitaei to e-shop einai dikaiologimenes. Parte ena tilefono sto Inka, i kapou sxetika kai rotiste.

Ρε παιδια ποιές infos έχω ψωνίσει από το e-shop πάνω από 10 φορές και ΄με πιστωτική και αντικαταβολή και έχω απλά συμπληρώσει τα πεδία σωστά έγγραψα στις παρατηρήσεις ώρες παράδοσης και ούτε καν τηλεφωνο δεν με πήραν. Μια χαρά μετά από 2-3 μέρες ήρθαν όλα και σε άριστη κατάσταση. Τουλάχιστον μέχρι τώρα έχω αγοράσει ενα desktop 2 hd 1 πολυμηχάνημα μια ati και κάποια ακόμη όλα τέλεια και πάνφθηνα για Ελλάδα τουλάχιστον.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος snik ( 8 Ιούν. 2004 , 13:55)

ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΖΣΙΣΤΩ ΣΤΟ E-SHOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ PC

www.e-shop.gr

εγω παντως θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα!!!

τυχαινει να το εχω χρησιμοποιησει και γω πριν λιγους μηνες για αγορα pc και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. ποικιλια στα προιοντα του, καλες τιμες, καλη εποικοινωνια με mail και τηλεφωνο μεχρι την ολοκληρωση της συναλαγης, φτηνα μεταφορικα(δινει τη δυνατοτητα αποστολης με μεταφορικη και επειδη ειμαι απο κρητη γλιτωσα αρκετα χρηματα). ολα τα παραπανω κανουν το e-shop μια πολυ καλη επιλογη για την αγορα σου.

στο μονο που δεν μπορω να σου πω τιποτα ειναι η υποστηριξη σε περιπτωση καπιας βλαβης επειδη προς το παρον δεν μου εχει χρειαστει...

An hrisimopieiseis pistotiki mporei na se kourasoun ta hartia pou zitaei apo oti ehoun pei alla paidia alla ego eho psonisei 8 fores apo ekei me antikatavoli.
Mutilator :shifty:

Κι εγώ είμαι σχετικά ευχαριστημένος από το e-shop αλλά έχω κάνει λίγες και μικρές αγορές...

Μπορείς μέσω της αναζήτησης να βρεις αρκετά threads στο οποία γίνονται αναφορές στο συγκεκριμένο online κατάστημα. Παραθέτω μερικά...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=376374#post376374

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=151542#post151542

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=237392#post237392

ενας γνωστος πηρε πριν κανα χρονο περιπου απο εκει pc και μεσα σε ενα μηνα τα επαιξε το cd-rw.και επειδη ηταν μαυρο το κουτι του ειπαν πως δεν ειχα μαυρο cd για να του το αλλαξουν και τον υποχρεωσαν τελικα να παρει ενα εξωτερικο.

γενικα παντως πιστευω οτι καλυτερα σε κατι τετοια πραματα να τα παιρνεις απο κανονικο μαγαζι που αμα παθει και τιποτα να πας να του το χτυπας στο κεφαλι

Και εγώ εχω κάνει πολλές αγορές από το e-shop.gr και μπορώ να πώ ότι ειναί ένα από τα πιο αξιόπιστα ελληνικά e-shops που υπάρχουν! :)

Όλες μου τις παραγγελείες τις έχω κάνει με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό! Με πιστωτική δεν ξέρω τι παίζει!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Το χρησιμοποιώ χρόοοονια τωρα (με αντικαταβολή πάντα), από μητρικές και σκληρούς μέχρι θήκες για DVD, είμαι πολύ ευχαριστημένος με μόνο παράπονο ότι ο τυπάς που στα φέρνει έρχεται μόνο μέχρι το μεσημέρι, οπότε κανονίζω μια συγκεκριμένη μέρα να είμαι σπίτι..
Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Και εγω το εχω χρησιμοποιησει καμμια 10ρια φορες,αλλα οχι για αγορα PC αλλα πιο μικρες αγορες.Μια φορα μονο χρησιμοποιησα πιστωτικη και οπως ειπε και ο aggelopas θα σου ζητησουν αρκετα χαρτια,για να καλυφθουν και αυτοι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

επισης κι απο μενα :)

κατι μικροπραγματα που πηρα με αντικαταβολη, δεν ειχα κανενα προβλημα (ποντικι, dvd κτλ)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Φίλος που πήρα 3 κομμάτια απο κεί πέρισυ έπεσε ταυτόχρονα και σε ελλατωματικό mobo και vga..

Του άλλαξαν τη μητρική, αλλα την Radeon 9600pro ακόμα την έχει να κάθεται, συμφωνα με αυτούς δεν έχει πρόβλημα, μόνο στα δικά μας pc den παίζει....

Α, ξέχασα, του παν πως φταίναι τα πειρατικά xp! Ήηηηηηημαρτον...

κι εγω θετικη ψηφο στο e-shop. Εχω παρει μητρικες, μνημες, καρτες ηχου και γραφικων, εκτυπωτη, τροφοδοτικα... δεν ξερω τι παιζει αν κατι ειναι ελλατωματικο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ εξυπηρετικοι και στο αλλαζουν αμεσως. Προσωπικα δε μου ετυχε κατι ελλατωματικο για να ξερω -και οτι παραγγειλα το ειχα την αλλη μερα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Guest powerulez
pantos o bro mou exei pari apo eki 3-4 pcs os tora kai alla 5-6 pou exi kani gia tous filous tou apo to e-shop kai ola itan mia xara ... merika cd roms kai cdrw pou xalasan meta apo 7-8 mines agoras mas ta antikatestisan xoris katholou diskolies... kai oxi mono cd roms alla kai kartes grafikwn kai hdisks vasika ola apo e-shop ta pernoume ektos kai an xriastoume kati grigora petagomaste mexri to plaisio... :)