Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΠΟ εδω εχει αγορασει κανεις?http://www.clove.co.uk

φαινεται ενταξει

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήθελα να κάνω μια αναφορά στο http://www.expansys.com, το οποίο αφού πρώτα χρέωσε την πιστωτική μου κάρτα (συνδεδεμένη με λογαριασμό paypal) για την αγορά ενός προϊόντος, στη συνέχεια το απέσυρε (με την αιτιολογία πως επρόκειτο για αποσυρθέν προϊόν) και δέκα μέρες μετά μου λέει πως είναι άγνωστο αν και πότε θα γίνει πίστωση των χρημάτων μου.

Αυτά προς επίγνωση των υποψήφιων πελατών της εταιρίας αυτής...

Ήθελα να κάνω μια αναφορά στο http://www.expansys.com, το οποίο αφού πρώτα χρέωσε την πιστωτική μου κάρτα (συνδεδεμένη με λογαριασμό paypal) για την αγορά ενός προϊόντος, στη συνέχεια το απέσυρε (με την αιτιολογία πως επρόκειτο για αποσυρθέν προϊόν) και δέκα μέρες μετά μου λέει πως είναι άγνωστο αν και πότε θα γίνει πίστωση των χρημάτων μου.

Ανοιξες disput στο paypal?

Βαγγελη επικοινωνησες απευθειας με τη Μαρια ? την Ελληνιδα υπευθυνη παραγγελιων εκει?

εγω πολλες φορες εχω παραγγειλει απο εκει και δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα και βρεθηκε και λυση ...Maria.Kyriakidou@expansys.com

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ανοιξες disput στο paypal?

Περιμενα αρχικα μηπως φιλοτιμηθουν και κανουν την επιστροφη, αλλα θα κανω κινηση και με το paypal πλεον... Ευχαριστω.

Βαγγελη επικοινωνησες απευθειας με τη Μαρια ? την Ελληνιδα υπευθυνη παραγγελιων εκει?

εγω πολλες φορες εχω παραγγειλει απο εκει και δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα και βρεθηκε και λυση ...Maria.Kyriakidou@expansys.com

Ναι, επικοινωνησα τηλεφωνικως. Η απαντηση της οτι εχει σταλει email στο λογιστηριο και τιποτα περισσοτερο. Η μια βδομαδα που αρχικως με ειχε ενημερωσει πως απαιτειται για τη διαδικασια εγινε ... "δεν γνωριζω ποτε θα γινει αυτο και δε μπορω να κανω τιποτα περισσοτερο..." και πλαισιωθηκε με ειρωνικα σχολια του τυπου "... αν μπορουσα θα σας εφερνα εγω τα χρηματα", "... μην περιμενετε να επικοινωνησω μαζι σας αν δεν εχω νεοτερα..." κ.α.

Εχω αγορασει στο παρελθον πανω απο δεκα κινητα τηλεφωνα (με αλλο λογαριασμο) και δεν ειχα ποτε προβλημα, αλλα τετοια συμπεριφορα δεν την περιμενα απο την εξπανσυς.

Aγορασα 3 προιοντα απο το ebay,απο 3 διαφορετικους πωλητες.

το ενα ηρθε σε 7 ημερες. τα αλλα δυο,αν και κοντευουμε το 20ημερο δεν εχουν ερθει.τι πρεπει να κανω τωρα?να σημειωθει πως τα 2 προιοντα που δεν εχουν ερθει, εχουν Free shiping

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Aγορασα 3 προιοντα απο το ebay,απο 3 διαφορετικους πωλητες.

το ενα ηρθε σε 7 ημερες. τα αλλα δυο,αν και κοντευουμε το 20ημερο δεν εχουν ερθει.τι πρεπει να κανω τωρα?να σημειωθει πως τα 2 προιοντα που δεν εχουν ερθει, εχουν Free shiping

εχεις track number ?απο που ερχονται? μπορει επειδη ειναι freeshipping να μην τα στελνει express και να καθυστερησουν. στειλε ενα μειλ του πωλητη καταρχην.

Εγώ έχω ψωνίσει μόνο με αντικαταβολή και παράδοση 2 μέρες από

Letsbuy.gr

ouaou

Πολύ ευχαριστημένος, για πιστωτική δεν τίθεται θέμα να την δώσω:cry: εχω κακη εμπειρια

• 4 weeks later...
οταν λεει να επιλεξουμε Residential Address η Commercial Address τι ειναι?

Residential είναι μαλλον η διεύθυνση κατοικίας, ενώ Commercial είναι επαγγελματική διεύθυνση. Κάποιοι επιλέγουμε παραλαβή στην δουλειά π.χ. ή για λογαριασμό της επιχείρησης...

Read The F...ing Manual First

Αναβαθμιστήκαμε ως χώρα στο Amazon.co.uk

http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/02/email/UK-EES-GR-stripe2.gif

Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health (excluding medicine), Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items

* United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

Δεν ξέρω πότε έγινε η αλλαγή αλλά εμένα μου ήρθε σε e-mail σήμερα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

ebest.gr.Το σαιτ αυτό είχε αναφερθεί αρκετά παλαιότερα...τελικά έχει ψωνίσει κάποιος από εκει?Εντυπώσεις?

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

επιτέλους! πολύ καλά νέα!

πολυ καλο νεο, πηγα να παρω μια θηκη φωτ. μηχανης και δεν την εστελναν πριν 20 μερες.

τωρα ειμαι οκ.

πολυ καλο νεο, πηγα να παρω μια θηκη φωτ. μηχανης και δεν την εστελναν πριν 20 μερες.

τωρα ειμαι οκ.

εκτος ομως απο το Marketplace section ομως που ειναι το τμημα δημοπρασιων, δηλαδη

μπορεις να αγορασεις μεταχειρισμενα απο πωλητες σε διαφορα μερη και με χαμηλοτερες τιμες

βεβαια...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και από όσο έψαξα στο google δεν είναι και τόσο σπάνιο.

Προσπαθώ να αγοράσω κάτι από το eBay αλλά όταν πάω να πληρώσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται?

Να προλάβω και να πω ότι παρόλο που δεν είναι σε €, έχω ξαναγοράσει σε άλλα νομίσματα κανονικότατα.

Ο λογαριασμός της χρεωστικής Mastercard έχει μέσα παραπάνω από τα λεφτά που θα χρειαζόντουσαν.

:confused::confused::confused::confused:

Πιθανώς να λύθηκε το πρόβλημα.

Μόλις μίλησα με την Τράπεζα Πειραιώς στην οποία έχω εκδώσει την κάρτα και μου είπαν ότι υπερβαίνει το ημερήσιο όριο συναλλαγών το οποίο όταν ενεργοποίησα την κάρτα ήταν στα €50 ενώ μέσα στο Σ/Κ το έκανα €150. Αλλά το όριο αλλάζει την επόμενη εργάσιμη μέρα στις 7.00μμ(19:00). Οπότε, αν συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα, θα επανέλθω. Αν όχι, τότε να θεωρείτε λήξαν.

Το λέω σε περίπτωση που αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος πρόβλημα τέτοιο.

Και απλά να πω ότι έχω την WeBuy της Πειραιώς.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο αξιόπιστο online κατάστημα για αγορές παπουτσιών (κυρίως) και ρούχων από Αμερική; Αν δέχεται και paypal ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο αξιόπιστο online κατάστημα για αγορές παπουτσιών (κυρίως) και ρούχων από Αμερική; Αν δέχεται και paypal ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ.

Ρίξε μία ματιά στον οδηγό του james55, που μπορείς να βρεις εδώ.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ρίξε μία ματιά στον οδηγό του james55, που μπορείς να βρεις εδώ.

Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. :)

• 2 weeks later...

Παιδία καλημέρα, :)

Καθώς έψαχνα σε διάφορα ξένα sites, βρήκα κάποια ενδιαφέροντα και φτηνά gadgetακια σε ένα site της chinavasion και ψήνομαι να παραγγείλω κάτι από εκεί. Όμως οι ερωτήσεις μου είναι δύο... Κατά πόσο ασφαλές είναι να αγοράσεις κατι μέσω κάρτας (έστω και propaid που μπορείς να βάλεις λίγα λεφτά μέσα)

Και δεύτερον, σας στέλνω ένα link

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/4gb-portable-media-player-pmp-with-video-music-camera-games/

λέει οτι είναι nes emulator, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο?

ευχαριστώ:rolleyes:

Παιδιά, στο help section του play.com βρήκα αυτό:

Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.

Ίσχυε από παλιά ή είναι καινούριο? Έχει κάνει κανένας παραγγελία πρόσφατα από το Play.com (σε ευρώ) να μας πει?

Παιδιά, στο help section του play.com βρήκα αυτό:

Ίσχυε από παλιά ή είναι καινούριο? Έχει κάνει κανένας παραγγελία πρόσφατα από το Play.com (σε ευρώ) να μας πει?

Ισχύει ως ένα βαθμό. Εάν είσαι πελάτης με αρκετές παραγγελίες και χωρίς προβλήματα, δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Παιδία καλημέρα, :)

Καθώς έψαχνα σε διάφορα ξένα sites, βρήκα κάποια ενδιαφέροντα και φτηνά gadgetακια σε ένα site της chinavasion και ψήνομαι να παραγγείλω κάτι από εκεί. Όμως οι ερωτήσεις μου είναι δύο... Κατά πόσο ασφαλές είναι να αγοράσεις κατι μέσω κάρτας (έστω και propaid που μπορείς να βάλεις λίγα λεφτά μέσα)

Και δεύτερον, σας στέλνω ένα link

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/4gb-portable-media-player-pmp-with-video-music-camera-games/

λέει οτι είναι nes emulator, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο?

ευχαριστώ:rolleyes:

κοιταξε να δεις...οτιδιποτε ειναι μικρο δηλαδη κανα κιλο κ ετσι λογικα δεν εχεις προβλημα απο Kina.

Αλλα ας πουμε ενας φιλος παρηγγηλε το PS3 απο Κινα που ηταν κανα 150 φθηνοτερα απο οτι εδω...αλλα τελικα του το σταματησαν το πακετο στο τελωνιο...και του χρεωσαν φορουΣ!!!

Οποτε προσοχη...! Για μενα μονο μικρα πακετα να παραγγελνεις απο κινα!