akalos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 εννοω οτι το αρχειο των επαφων απο καπου το πηρες και το εκανες εισαγωγη και τωρα θελεις να το κανεις εξαγωγη παλι πριν λοιπον το κανεις εισαγωγη,αλλαξε το ονομα μπας και... με λιγα λογια σβησε τις επαφες αου αφου τις σωσεις καπου,αλλαξε το ονομα του αρχειου σε κατι αλλο μικροτερο,ξανα περασε τις,και κανε εξαγωγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 εννοω οτι το αρχειο των επαφων απο καπου το πηρες και το εκανες εισαγωγη και τωρα θελεις να το κανεις εξαγωγη παλι πριν λοιπον το κανεις εισαγωγη,αλλαξε το ονομα μπας και... με λιγα λογια σβησε τις επαφες αου αφου τις σωσεις καπου,αλλαξε το ονομα του αρχειου σε κατι αλλο μικροτερο,ξανα περασε τις,και κανε εξαγωγη Νομιζω οτι καταλαβες λαθος. Θελει να κανει εξαγωγη των επαφων απο την εφαρμογη του dialer στην sd, backup δηλαδη, αρα δεν εχει απο πριν το αρχειο vfc. Θελει να το δημιουργησει στην sd και δεν τον αφηνει. Θα μας πει ο Τζιβας αν ειναι σωστο αυτο που λεω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) εννοω οτι το αρχειο των επαφων απο καπου το πηρες και το εκανες εισαγωγη και τωρα θελεις να το κανεις εξαγωγη παλι πριν λοιπον το κανεις εισαγωγη,αλλαξε το ονομα μπας και... με λιγα λογια σβησε τις επαφες αου αφου τις σωσεις καπου,αλλαξε το ονομα του αρχειου σε κατι αλλο μικροτερο,ξανα περασε τις,και κανε εξαγωγη Το εκανα και αυτο και παλι οταν παω να δοκιμασω για εξαγωγη παλι τα ιδια δεν ξερω τι αλλο να κανω το googlarisa kai eixe mono ena minima apo myphone se ena motorrola defy section alla kai ekei den legane kapia lisi proteinan na ta sosei aplos me sigxronismo epafon Νομιζω οτι καταλαβες λαθος. Θελει να κανει εξαγωγη των επαφων απο την εφαρμογη του dialer στην sd, backup δηλαδη, αρα δεν εχει απο πριν το αρχειο vfc. Θελει να το δημιουργησει στην sd και δεν τον αφηνει. Θα μας πει ο Τζιβας αν ειναι σωστο αυτο που λεω. Σωστα καταλαβες αυτο θελω να μπορω να κανω backup τις επαφες μου μεσω του dialer αλλα επειδη ειδα δεν γινοταν τις εκανα backup μεσω ενος application και δοκιμασα και το τροπο που λεει ο akalos αλλα για καποιο λογο δεν γινεται συνεχιζει να με πεταει το ιδιο μηνυμα. Οκ μεσω του application γινεται το backup αλλα λεω γιατι να μην μπορουμε να το κανουμε χωρις application Edited October 12, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 αλλα λεω γιατι να μην μπορουμε να το κανουμε χωρις application διοτι με κατι πρεπει να σε διαολισει τοσο απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 διοτι με κατι πρεπει να σε διαολισει τοσο απλα παντα με τις miui θα εχουμε καποιο μικρο ζορι αλλα λυνεται με καποιον τροπο και το αξιζουν αυτο το ζορι γιατι ειναι οι πιο ομορφες ρομ κατα τη προσωπικη μου αποψη. Αλλα θελω να ξερω απο οσους εχουν περασει τη reborn αν εχουν τετοιο θεμα δηλαδη ειναι θεμα της ρομ ή μονο στο δικο μου κινητο το κανει οποτε θα πρεπει να δω τι λαθος εχω κανει? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) @ tzivas Το κανει και σε μενα, δεν ξερω ακομα τι ειναι, αλλα αφου λεει ο tupac rip οτι εχει επιλογη για ν'αλλαξει ονομα ισως ειναι η εφαρμογη contacts, αλλα πρεπει να βρω τη version που φοραει ο tupac για να δω τι φταιει. Θ'ανεβασω καποιες εφαρμογες συστηματος της miui , που εχω σβησει, ισως μερικοι τις θελουν και τους εξυπηρετουν. edit @ tupac rip εβαλα την mui multi 2.3.7 V1 , αλλα τα ιδια , δεν μπορω ν'αλλαξω ονομασια στο .vfc , για να μικρυνει. μηπως ειναι καπου αλλου αυτη η επιλογη ???:wacko: Edited October 13, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 @ tzivas Το κανει και σε μενα, δεν ξερω ακομα τι ειναι, αλλα αφου λεει ο tupac rip οτι εχει επιλογη για ν'αλλαξει ονομα ισως ειναι η εφαρμογη contacts, αλλα πρεπει να βρω τη version που φοραει ο tupac για να δω τι φταιει. Θ'ανεβασω καποιες εφαρμογες συστηματος της miui , που εχω σβησει, ισως μερικοι τις θελουν και τους εξυπηρετουν. edit @ tupac rip εβαλα την mui multi 2.3.7 V1 , αλλα τα ιδια , δεν μπορω ν'αλλαξω ονομασια στο .vfc , για να μικρυνει. μηπως ειναι καπου αλλου αυτη η επιλογη ???:wacko: Τωρα που το κοιταξα ξανα δε με αφηνει ουτε εμενα να αλλαξω το ονομα. Ομως δε χρειαζεται γιατι το ονομα ειναι το κλασικο: ''0000*.vfc'' που ειναι μικρο. Ειμαι σιγουρος ομως οτι μου εχει συμβει αυτο που επαθε ο tzivas σε καποια MIUI. Ισως στην FCS. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) και εγω το ειχα παλαιτερα tzivas31 εγω εβαλα kalo με smart launcher και ειμαι υπερ κομπλε που βαζουμε τον smart για να μεινει και να βγαλω τον zeam? data\app η system app? edit:ολα καλα Edited October 13, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Λιγο offtopic αλλα ξερετε τι παιζει με το xda? οσα λινκ εχω απο εκει και παω να τα δω δεν φορτωνει τιποτα σημερα ουτε καν η αρχικη σελιδα τους wtf? ακυρο το τελευταιο μαλλον τους πετυχα σε ωρες update των server τους ολα καλα Edited October 13, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMaster88 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Καλησπέρα παίδες! Επειδή θέλω να πάω αύριο για service τη συσκευή υπάρχει κάνα link για να κατεβάσω τα αρχεία για να το κάνω μαμά μιας και δε ξέρω που τα έχω σώσει; Έψαξα λίγο πρόχειρα στο θέμα άλλα δεν βρήκα κάτι... Άκυρο μάλλον βρήκα αυτό που χρειάζομαι στην υπογραφή του tzivas Edited October 14, 2013 by MrMaster88 Παράθεση Nexus 5 root Samsung Galaxy Note P605 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εκανα το update στα drivers της synaptics αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εγινε.Εβαλα κανονικα το official recovery,την sd με τον φακελο update και μεσα το synaptics.img,μπηκα recovery πατησα upgrade touchscreen drivers,μου βγαλε το μυνημα ''update the tp firmware'' και μετα εκανε reboot μονο του χωρις αλλο μυνημα.Απ οτι διαβασα στις οδηγιες της Huawei αυτο επρεπε να κανει οποτε την εκανα σωστα τη διαδικασια.Το θεμα ειναι οτι ειμαι σε cm και δεν με αφηνει να μπω στο service menu για να δω την εκδοση των drivers.Καπου πριν εγραψε ο gkalen οτι εκτος απο official recovery θελει και official rom για να πετυχει,ισχυει αυτο?Δεν εβγαλε κανενα error στο update παντως Thanks για τα links! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) upgrade is successful, the phone will automatically restart, http://bbs-image.huaweidevice.com/download-20751-c0a8ff7f368f5e3fde3a54ba904e67a9-468965-forum-0/U8800%20%E8%A7%A6%E6%91%B8%E5%B1%8F%E5%9B%BA%E4%BB%B6%E5%8D%87%E7%BA%A7%E6%8C%87%E5%AF%BC%E4%B9%A6%20.pdf τωρα μενει να βαλεις και την οφισιαλ να δεις:p Edited October 15, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Εκανα το update στα drivers της synaptics αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εγινε.Εβαλα κανονικα το official recovery,την sd με τον φακελο update και μεσα το synaptics.img,μπηκα recovery πατησα upgrade touchscreen drivers,μου βγαλε το μυνημα ''update the tp firmware'' και μετα εκανε reboot μονο του χωρις αλλο μυνημα.Απ οτι διαβασα στις οδηγιες της Huawei αυτο επρεπε να κανει οποτε την εκανα σωστα τη διαδικασια.Το θεμα ειναι οτι ειμαι σε cm και δεν με αφηνει να μπω στο service menu για να δω την εκδοση των drivers.Καπου πριν εγραψε ο gkalen οτι εκτος απο official recovery θελει και official rom για να πετυχει,ισχυει αυτο?Δεν εβγαλε κανενα error στο update παντως Thanks για τα links! Αυτο εννοω για ρομ based σε οfficial. Δεν μπορεις να δεις το project menu και δεν λεει το recovery τιποτα για το αν πετυχε η οχι, μονο reboot και τελος. Παντως, εγω το'χω κανει και με froyo παλιοτερα και δεν αλλαξε τιποτα, ισως ειναι ηδη αναβαθμισμενη η δικια μου synaptic .... μολις βρω χρονο θα βαλω stallion να το δοκιμασω και με gb και θα ενημερωσω. Εν τω μεταξυ, ακομα γελαω για τα εκρηκτικα με τοv Nick στο xda, αυτο το ( under the sticker) - εδωσες και ακριβη θεση εκρηκτικων+ , χαχαχα , απιθανο .. Αλλα ενταξει, προσπαθησε να βοηθησει το παιδι, τον εχεις βαλει στο ματι για τα καλα. Για Miui ... Για μενα ειναι κορυφη το ReBorn, καλυτερο γρηγοροτερο και πολλα πραγματα πλεον εχουν διορθωθει απο τις προηγουμενες version. Σχεδον τα παντα εχουν λυθει απο τα βασικα προβληματα, και μπορει να ειναι ενα σταθερο ρομ γγια αρκετους χρηστες. @ tupac rip Βαλε ReBorn, μια κλαση πανω απ'αυτη που φορας τωρα ( τη φορεσα κι εγω χθες). Δεν θα'χεις κανενα προβλημα πλεον, ουτε και με τ'ανεβοκατεβασματα του ηχου ουτε με bootloop σε αλλαγη γλωσσας κ.λ.π κ.λπ. ,τωρα εχεις 21 σκαλοπατια ηχου για να το'χεις οπως θες. Ανεβαζω κι ενα νεο θεματακι για MIUI με εικονιδια απο V5 , σε λιγο ... και screenshots. Greek Blue light ενα πληρες σετ εικονιδιων V5 , εχει σχεδον τα παντα ολα το υπολοιπο θεμα ειναι αλλαγες σε ελληνικα χρωματα ( ασπρο-μπλε ) Download http://www.mediafire.com/download/h2wjib4pb7t85b0/Greek_Blue_light.mtz Eγκατασταση βαζουμε το Greek_Blue_light.mtz στο φακελο , ΜΙUI/theme/ στην sd και ανοιγουμε theme manager για να διαλεξουμε τι θελουμε να βαλουμε απο το θεμα, η ολο το θεμα. screenshots [ATTACH]36626[/ATTACH] [ATTACH]36627[/ATTACH] [ATTACH]36628[/ATTACH] [ATTACH]36629[/ATTACH] [ATTACH]36630[/ATTACH] Εnjoy Edited October 16, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stairooo Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 καλησπερα ρε παιδια την εβαλα κ εγω αλλα εχω θεμα με τα δεδομενα, no internet, κ εχω βαλει κανονικα τις ρυθμισεις κ εχω συνεχεια θεμα μου βγαζει ενεργο το a gps οταν ενεργοποιω το gps καθε τρεις κ λιγο να το στην οθονη κ ξανα να το κ ξανα να το :D!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) καλησπερα ρε παιδια την εβαλα κ εγω αλλα εχω θεμα με τα δεδομενα, no internet, κ εχω βαλει κανονικα τις ρυθμισεις κ εχω συνεχεια θεμα μου βγαζει ενεργο το a gps οταν ενεργοποιω το gps καθε τρεις κ λιγο να το στην οθονη κ ξανα να το κ ξανα να το :D!!! Για το gps, πηγαινε ρυθμισεις/προσωπικες/η τοποθεσια μου/ και απενεργοποιησε το αυτοματο agps. Για το no internet κατι αλλο παιζει, και ιντερνετ ( wifi) και δεδομενα δουλευουν κανονικα....μηπως εισαι σε ics baseband??? Edited October 16, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stairooo Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Για το gps, πηγαινε ρυθμισεις/προσωπικες/η τοποθεσια μου/ και απενεργοποιησε το αυτοματο agps. Για το no internet κατι αλλο παιζει, και ιντερνετ ( wifi) και δεδομενα δουλευουν κανονικα....μηπως εισαι σε ics baseband??? wifi κανονικοτατα δεδομενα εχω το προβλημα εαν ειναι σε ics baseband πως θα το καταλαβω? Πριν παλι Miui ειχα κ δεν ειχα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 wifi κανονικοτατα δεδομενα εχω το προβλημα εαν ειναι σε ics baseband πως θα το καταλαβω? Πριν παλι Miui ειχα κ δεν ειχα θεμα αφου ησουν με miui δεν εχεις θεμα με ics baseband και εγω ειχα το θεμα του agps στην προηγουμενη,η reborn δεν μπουταρε καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) @ tupac rip Βαλε ReBorn, μια κλαση πανω απ'αυτη που φορας τωρα ( τη φορεσα κι εγω χθες). Δεν θα'χεις κανενα προβλημα πλεον, ουτε και με τ'ανεβοκατεβασματα του ηχου ουτε με bootloop σε αλλαγη γλωσσας κ.λ.π κ.λπ. ,τωρα εχεις 21 σκαλοπατια ηχου για να το'χεις οπως θες. Ανεβαζω κι ενα νεο θεματακι για MIUI με εικονιδια απο V5 , σε λιγο ... και screenshots. Greek Blue light ενα πληρες σετ εικονιδιων V5 , εχει σχεδον τα παντα ολα το υπολοιπο θεμα ειναι αλλαγες σε ελληνικα χρωματα ( ασπρο-μπλε ) Download http://www.mediafire.com/download/h2wjib4pb7t85b0/Greek_Blue_light.mtz Mην ανησυχεις, παρακολουθω τη δουλεια σου. Ειμαι ενημερωμενος για ολα. Οταν βρω χρονο θα την περασω. Ετσι κι αλλιως bootloop δεν ειχα λογω του οτι ολες τις ROM τις εχω στα εγγλέζικα! Ωραιο το θεματακι αλλα δεν ξεκολαω απο τη μαυριλα του MeeGoo. Οντως, πλακα εχει το post του azuli. Κι εγω οταν το διαβασα γελαγα μονος μου. Edited October 16, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) και εγω ειχα το θεμα του agps στην προηγουμενη,η reborn δεν μπουταρε καν Δεν σε παει με τιποτα η miui, ειναι απιθανο αυτο δηλαδη, εγω δεν ειχα ποτε θεμα ουτε με agps, ουτε με bootloop. Αυτο ειναι κακο, γιατι πραγματικα παει πολυ καλα η ρομ χωρις προβληματα, αλλα οπως ειδατε και στο xda ειναι μερικοι που δεν τους παει με τιποτα η miui και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει σε αυτα τα τηλεφωνα ... υπολογιζω οτι 3 στους 10 εχουν προβληματα με τη miui ( συμφωνα με τα ποστ). @ tupac rip Το θεμα ειναι απλο, μονο αλλαγες στα πορτοκαλι ( τα εκανα γαλαζια) συν εγχρωμα εικονιδια στο settings. Το κορυφαιο σ'αυτο το θεμα ειναι τα V5 εικονιδια, ειναι φτιαγμενα απο τον zipalign ( ειναι τα στοκ εικονιδια της V5, αλλα στρογγυλοποιημενα στις ακρες και πιανουν περιπου 15 mb, φανταστητε δηλαδη οτι εχει βαλει ο ανθρωπος εικονιδια σχεδον για πανω απο το 70% των πιο γνωστων εφαρμογων που υπαρχουν στο μαρκετ) . Με λιγα λογια, ολα τα λεφτα ειναι τα εικονιδια, μπορειτε να βαλετε μονο τα εικονιδια για να καταλαβετε τι εννοω, ο ανθρωπος εβαλε γυρω στα 1000 εικονιδια εφαρμογων, ενω τα αλλα θεματα εχουν απο 30 μεχρι 150 εικονιδια ... μιλαμε για τερας icon pack. Εγω απλα τους αλλαξα ονομασιες για να δουλευουν και στις 2.3 miui Edited October 17, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για καμερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν σε παει με τιποτα η miui, ειναι απιθανο αυτο δηλαδη, εγω δεν ειχα ποτε θεμα ουτε με agps, ουτε με bootloop. Αυτο ειναι κακο, γιατι πραγματικα παει πολυ καλα η ρομ χωρις προβληματα, αλλα οπως ειδατε και στο xda ειναι μερικοι που δεν τους παει με τιποτα η miui και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει σε αυτα τα τηλεφωνα ... υπολογιζω οτι 3 στους 10 εχουν προβληματα με τη miui ( συμφωνα με τα ποστ). το προβλημα κατα την γνωμη μου ειναι της ναζιαρας δηλ. η κανει install η οχι η μισο install,οτι ναναι ενα πραμα αμα σου κατσει ομως...θηλυκωνει:p τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Λοιπον μετα απο μια εβδομαδα χρησης της reborn ήρθε η ωρα να δώσω ενα feedback κατα τη δικια μου άποψη πως την ειδα. Καταρχας το φλασαρισμα της απλο οπως με ολες τις ρομ απλα θελει 2 φορες να γινουν τα wipes κατι βασικο που θα πρεπει να το προσεξουν οι νεοι. Εγω για να πω την αληθεια με ολες τις miui κανω τριπλα wipes πριν τις φλασαρω για σιγουρια.Αυτη τη φορα ομως ξεχασα οτι πριν την reborn ειχα ξαναφλασαρει αρκετες φορες miui με αποτελεσμα οταν περασα τη reborn με πεταξε το ταμπελακι με το θεμα με τα μηνυματα. Δεν αγχωθηκα όμως θυμηθηκα τη συμβουλη/προτροπη του gkalen και αλλων παιδιων οτι αν συμβει κατι τετοιο απλα περνας μια αλλη ρομ. Ετσι περασα τη CM7 V1 που την ειχα απο παλιοτερα μεσα στην sdcard για αυτο το λογο. Aπλα με το που περναμε αλλη ρομ - οχι miui συνεχώς - ειναι σαν να φρεσκαριζεται το κινητο και μετα δεχεται ανετα την miui.Αφου περασα την cm7 λοιπον ξαναπερασα τη miui με τριπλα wipes και ολα καλα. Πλεον ωραιο ωραιο boot animation και οχι bootloop με το σημα της huawei. Mε το που ανοιξε κατευθειαν εκλεισα τη διαχειριση δικαιωματων απο superuser και περασα με ανεση ολα τα backup μου απο titanium backup χωρις κανενα κολλημα αρκει να θυμηθειτε απο what's up app, whatsup messenger και viber οσοι εχετε εκει θελει να δωσετε δικαιωματα sms και κλησεων στο superuser για να δουλεουν. Τωρα απο ήχος εγω να πω την αληθεια και με handsfree και χωρις δεν με κανει καποια διαφορα απο την ultimate που ειμουν πριν. Το wifi δουλευει αψογα κανονικα χωρις κανενα θεμα για τα δικτυα δεδομενων δεν χρησιμοποιω και δεν μπορω να εκφερω γνωμη εκει πως τα παει. Απο καμερα χρησιμοποιησα και τη στοκ καμερα της miui και τη camera ics+ νομιζω για τα δικα μου κριτηρια η στοκ ειναι ενα κλικ καλυτερη χωρις να πειραξω ρυθμισεις τωρα σε αυτο βεβαια θα ηθελα καποια στιγμη και την κριση αλλων πιο εμπειρων σε καμερες απο μενα. Τα παιχνιδια οπως extreme roadtrip 2,cogs,vector,nba jam που παιζω εγω τα παιζει ανετα χωρις καποιο κολλημα. Το gps το τεσταρα σε καλαμαρια,ν.κρηνη, θερμη και βαρδαρη,νεαπολη,πολιχνη και σταυρουπολη θεσσαλονικης και κλειδωνει δορυφορους αναλογως την περιοχη απο 10 δευτερολεπτα εως 40 δευτερολεπτα με το sygic που χρησιμοποιω εγω χωρις ιντερνετ πολλοι αξιολογοι χρονοι κατα την αποψη μου για το gps που για εμενα ειναι πολυ χρησιμο. Η μπαταρια οπως με ολες τις miui τσιμπαει λιγο οχι ιδιαιτερα αλλα φαινεται μια διαφορα αλλά αμα θες miui και ομορφιες το αποδεχεσαι αυτο.Το μελανό σημειο μονο αυτης της ρομ αλλα και αλλων miui όπως πληροφορηθηκα ειναι αυτο που ανεφερα απο την αρχη της εβδομαδας το θεμα οτι δεν κανει backup επαφων απο το phone dialer και χρειαζεσαι ενα app για να κανεις αυτη τη δουλεια μικρο το κακο αλλα καποια στιγμη πιστευω ο γκαλεν θα το στρωσει και αυτο.Εν κατακλειδι ειναι μια πολυ ωραια ρομ εγω μεχρι νεωτερας θα μεινω σε αυτην και τη συστηνω ανεπιφυλακτα Edited October 18, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Τζιβα, για βαλε αυτο https://db.tt/fbMoObYo και δοκιμασε ξανα την εξαγωγη επαφων στην καρτα. Τι ονομα σου βγαζει; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αυτο εννοω για ρομ based σε οfficial. Δεν μπορεις να δεις το project menu και δεν λεει το recovery τιποτα για το αν πετυχε η οχι, μονο reboot και τελος. Παντως, εγω το'χω κανει και με froyo παλιοτερα και δεν αλλαξε τιποτα, ισως ειναι ηδη αναβαθμισμενη η δικια μου synaptic .... μολις βρω χρονο θα βαλω stallion να το δοκιμασω και με gb και θα ενημερωσω. Εν τω μεταξυ, ακομα γελαω για τα εκρηκτικα με τοv Nick στο xda, αυτο το ( under the sticker) - εδωσες και ακριβη θεση εκρηκτικων+ , χαχαχα , απιθανο .. Αλλα ενταξει, προσπαθησε να βοηθησει το παιδι, τον εχεις βαλει στο ματι για τα καλα. Για Miui ... Για μενα ειναι κορυφη το ReBorn, καλυτερο γρηγοροτερο και πολλα πραγματα πλεον εχουν διορθωθει απο τις προηγουμενες version. Σχεδον τα παντα εχουν λυθει απο τα βασικα προβληματα, και μπορει να ειναι ενα σταθερο ρομ γγια αρκετους χρηστες. @ tupac rip Βαλε ReBorn, μια κλαση πανω απ'αυτη που φορας τωρα ( τη φορεσα κι εγω χθες). Δεν θα'χεις κανενα προβλημα πλεον, ουτε και με τ'ανεβοκατεβασματα του ηχου ουτε με bootloop σε αλλαγη γλωσσας κ.λ.π κ.λπ. ,τωρα εχεις 21 σκαλοπατια ηχου για να το'χεις οπως θες. Ανεβαζω κι ενα νεο θεματακι για MIUI με εικονιδια απο V5 , σε λιγο ... και screenshots. Greek Blue light ενα πληρες σετ εικονιδιων V5 , εχει σχεδον τα παντα ολα το υπολοιπο θεμα ειναι αλλαγες σε ελληνικα χρωματα ( ασπρο-μπλε ) Download http://www.mediafire.com/download/h2wjib4pb7t85b0/Greek_Blue_light.mtz Eγκατασταση βαζουμε το Greek_Blue_light.mtz στο φακελο , ΜΙUI/theme/ στην sd και ανοιγουμε theme manager για να διαλεξουμε τι θελουμε να βαλουμε απο το θεμα, η ολο το θεμα. screenshots [ATTACH]36626[/ATTACH] [ATTACH]36627[/ATTACH] [ATTACH]36628[/ATTACH] [ATTACH]36629[/ATTACH] [ATTACH]36630[/ATTACH] Εnjoy Εξαιρετικοτατο το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Παιδες , τη πατησα , χαχα Χθες , ειχα το τηλ.. στη τσεπη και πηγα να περασω απο ενα στενο περασμα και πιεστηκε το τηλ.. και μαυρισε η μιση οθονη , παρ'οτι φοραω και θηκη sikai δεν αντεξε τη πιεση. Τωρα σε λιγο το παω στο service ,και θα μεινω λιγο καιρο χωρις τηλ.. Το καλο ειναι οτι εφτιαξα ενα στοκ ρομ και το φλασαρα κανονικα και ειμαι με στοκ b521 χωρις να κανω dload φακελο. @ antonius ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ CUST.IMG , ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΜΕΙ ΣΟΥ. Εκτος αν εχεις ηδη backup του ιμει σου. @ necmaria Χαιρομαι που σ'αρεσει το θεματακι ... ισως το φτιαξω και σε μαυρο. Τα εικπνιδια ειναι ολα τα λεφτα. @ tzivas Ο ηχος εχει αλλαξει στα σκαλππατια του , τωρα αυξομειωνεται η ενταση κανονικα και οχι οπως πριν που παταγες μια φορα και χαμηλωνε πολυ γρηγορα ο ηχος . Για το hell theme θα σ'ενημερωσω με p.m. , οτι χρειαζεται το'χω και θα σου πω πως θα το φτιαξεις , αργα το βραδυ θα τα πουμε ( αυτα που ζητας , ειναι τα ευκολα , εγω θελω να κανω ενα helltheme που να σε πιανουν τα κλαματα οταν το βλεπεις ...με miui μπορεις να βαλεις πραγματα σε απιθανα σημεια η φαντασου οταν ανοιγεις το dialer να εχει ενα χερι που βγαινει απο τον ταφο κ.λ.π. , θελει αρκετο photoshop βεβαια αλλα εχω ανθρωπο που με βοηθαει με το photoshop ). Τα λεμε λοιπον ..... :p Edited October 18, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts