Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε να δουμε , μηπως μεχρι το τελος της χρονιας εχουμε fullworking Jellybean ...

Mπραβο σε ivan και pika ...:)

Η ics παντως εχει περισοτερα προβληματα απο την cm10

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Η ics παντως εχει περισοτερα προβληματα απο την cm10

Ε , βεβαια , σε ολα σχεδον τα android αυτο συμβαινει , η cm10 ειναι καλυτερη απο ics.

Ε , βεβαια , σε ολα σχεδον τα android αυτο συμβαινει , η cm10 ειναι καλυτερη απο ics.

Ειναι αλλο κιν gkalen!σκεψου οτι ειμαι με 1024 και δεν σκεφτομαι καν να ανεβω στα 1400!

Ειναι αλλο κιν gkalen!σκεψου οτι ειμαι με 1024 και δεν σκεφτομαι καν να ανεβω στα 1400!

Χαχα , ναι βρε συ το ξερω .

Αφου ξερεις το προβλημα μου με τη λειτουργικοτητα .

Μολις λειτουργησουν ολα σωστα θα παω κι εγω για Jellybean .

Απλα περιμενω να ολοκληρωθουν ολα .

Με 1024 ειμαι κι εγω τωρα , αντε αμα παιξω κανα βαρυ παιχνιδι να το παω στα 1200

Χαχα , ναι βρε συ το ξερω .

Αφου ξερεις το προβλημα μου με τη λειτουργικοτητα .

Μολις λειτουργησουν ολα σωστα θα παω κι εγω για Jellybean .

Απλα περιμενω να ολοκληρωθουν ολα .

Με 1024 ειμαι κι εγω τωρα , αντε αμα παιξω κανα βαρυ παιχνιδι να το παω στα 1200

Εβαλα temple run που δεν επαιζε στην ics με τη καμια στα 1000 και χτυπαει 35fps!δεν εχω βρει lbsqlite.so για cm10 αν το παρει το ματι σου σφυρα!! ;)

Εβαλα temple run που δεν επαιζε στην ics με τη καμια στα 1000 και χτυπαει 35fps!δεν εχω βρει lbsqlite.so για cm10 αν το παρει το ματι σου σφυρα!! ;)

Εννοειτε θα κοιταξω .

Μηπως να κοιταγες κι εσυ στα samsung threads για libsqlite η στα HTC , αλλα θα το ψαξω κι εγω απο αυριο ομως.

Εννοειτε θα κοιταξω .

Μηπως να κοιταγες κι εσυ στα samsung threads για libsqlite η στα HTC , αλλα θα το ψαξω κι εγω απο αυριο ομως.

Χυμα search στο xda εκανα οχι πως εψαξα και ιδιαιτερα!

Χυμα search στο xda εκανα οχι πως εψαξα και ιδιαιτερα!

Το libsqlite της ics το δοκιμασες ?

Το libsqlite της ics το δοκιμασες ?

Ειχα κατι απο cm9 αλλα την εκανε πολυ αργη την ics αλλα στην jb δεν το εβαλα!θα δοκιμασω οταν παω σπιτι!

Πολύ καλά πάει η rom, προβλέπω επιτυχία τρελή. Εντάξει αυτό που λες και εσύ Pika με τα κινέζικα στο notification bar είναι σπαστικό. Αν το φτιάξει ο ivan βγάλτο και σε flashable μορφή μην περνάμε πάλι όλη τη rom. Επίσης, πιο σημαντικό, δεν ανάβουν να κουμπιά. Λειτουργούν μια χαρά αλλά είναι πάντα σβηστά.

Mπορει να πηγαινει γρηγορα η cm10 , αλλα εχει το κινεζικο πληκτρολογιο και το status bar...

Eπισης εχει προβληματα στον ηχο.

Τα τραγουδια δεν ακουγονται καλα και υπαρχει ενας θορυβος οταν περνεις καποιον τηλεφωνο...

Το γυρισα ξανα σε Pica 1.3...

Πολύ καλά πάει η rom, προβλέπω επιτυχία τρελή. Εντάξει αυτό που λες και εσύ Pika με τα κινέζικα στο notification bar είναι σπαστικό. Αν το φτιάξει ο ivan βγάλτο και σε flashable μορφή μην περνάμε πάλι όλη τη rom. Επίσης, πιο σημαντικό, δεν ανάβουν να κουμπιά. Λειτουργούν μια χαρά αλλά είναι πάντα σβηστά.

Ειναι ο κερνελ ετσι...μειωνει και τη καταναλωση της μπαταριας..τωρα ποσο καινε 4 λαμπακια δεν ξερω σιγουρα...τη κινεζια στο statusbar δεν θα τη βγαλει γιατι ειναι το κινεζικο ημερολογιο και αυτοι το χρησιμοποιουνε οταν βρω χρονο θα ψαξω μεσα στο apk να δω πως βγαινει αν βγανει...

Mπορει να πηγαινει γρηγορα η cm10 , αλλα εχει το κινεζικο πληκτρολογιο και το status bar...

Eπισης εχει προβληματα στον ηχο.

Τα τραγουδια δεν ακουγονται καλα και υπαρχει ενας θορυβος οταν περνεις καποιον τηλεφωνο...

Το γυρισα ξανα σε Pica 1.3...

Πληκτρολογια ρε παιδια εχει καμια 50αρια στο μαρκετ..τη να κανουμε οι κινεζοι δουλευουν το baidu...βαλτε το jellybean keyboard απο market τσαμπα ειναι...για τον ηχο παιξε λιγο με το dsp...εχει πολυ μπασο αλλα στωνει εκτος αν εχεις και εσυ το volume+

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815568

[AROMA]FrozenPika10v1.0.zip - 177.46 MB

Edited by Pikachukaki

παιδιά την βοήθεια σας σας παρακαλώ έχω 2 σημαντικά προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητό ελπίζω στην βοήθεια σας για να μην το σπάσω από νεύρα μου..πρώτο πρόβλημα είναι αν είμαι κάπου που δεν έχει σήμα πχ υπόγειο,ασανσέρ κλπ όταν επανέλθω σε σημείο που έχει σήμα είναι συνεχώς εκτος σήματος και πρέπει να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω για να βρει σήμα. έχω χάσει πολλές κλήσεις έτσι.και δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν κρατα καθόλου η μπαταρία του χωρίς internet χωρίς καθόλου πασπάτεμα κρατα 2 μέρες με internet κλπ δεν το συζητώ κάθε μέρα φόρτιση..υπάρχει κάπου μπαταρία με περισσότερα αμπέρ να σωθώ?? εχω ττην αρχικη εκδοση αντροιντ νομιζω 2.2.2 και το μονο που εχω κανει να βαλω καποιες εφαρμογεσ και τιποτα αλλο... Edited by sifnos1

παιδιά την βοήθεια σας σας παρακαλώ έχω 2 σημαντικά προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητό ελπίζω στην βοήθεια σας για να μην το σπάσω από νεύρα μου..πρώτο πρόβλημα είναι αν είμαι κάπου που δεν έχει σήμα πχ υπόγειο,ασανσέρ κλπ όταν επανέλθω σε σημείο που έχει σήμα είναι συνεχώς εκτος σήματος και πρέπει να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω για να βρει σήμα. έχω χάσει πολλές κλήσεις έτσι.και δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν κρατα καθόλου η μπαταρία του χωρίς internet χωρίς καθόλου πασπάτεμα κρατα 2 μέρες με internet κλπ δεν το συζητώ κάθε μέρα φόρτιση..υπάρχει κάπου μπαταρία με περισσότερα αμπέρ να σωθώ?? εχω ττην αρχικη εκδοση αντροιντ νομιζω 2.2.2 και το μονο που εχω κανει να βαλω καποιες εφαρμογεσ και τιποτα αλλο...

Ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να ριξεις μια ματια στις προηγουμενες 15-20 σελιδες να βρεις οδηγιες για αλλαγη rom,καθως το μισο φορουμ απανταει σε αυτην την ερωτηση..ψαξιμο=1.γνωση για σενα 2.καθαρο forum ;)

:respect: στον gkalen και τις rom του!

Pica έχω ένα θέμα με τα δεδομένα, ενώ τα ενεργιοποιώ, δε έχω σήμα καθόλου, ή ενεργοποιείται όποτε θέλει αυτό. Εννοώ σήμα 3g2g...Είμαι με Wind...Υπάρχει λύση?

www.olafree.net

@gkalen

Εκτός από τα συνηθισμένα wipe, format στη συσκευή, θα χρειαστεί να κάνω και την κάρτα μνήμης; Επίσης αφού περάσω το Horsemageddon, δεν υπάρχει πρόβλημα να σβήσω το SuperFastICS από την κάρτα, έτσι;

Pica έχω ένα θέμα με τα δεδομένα, ενώ τα ενεργιοποιώ, δε έχω σήμα καθόλου, ή ενεργοποιείται όποτε θέλει αυτό. Εννοώ σήμα 3g2g...Είμαι με Wind...Υπάρχει λύση?

Ποιά rom είχες πριν σαν βάση?

@gkalen

Εκτός από τα συνηθισμένα wipe, format στη συσκευή, θα χρειαστεί να κάνω και την κάρτα μνήμης; Επίσης αφού περάσω το Horsemageddon, δεν υπάρχει πρόβλημα να σβήσω το SuperFastICS από την κάρτα, έτσι;

οχι την καρτα μονο τα wipes και format system , οπως λεω στο δευτερο σκελος των οδηγιων στη σελιδα 347 , ποστ 5901 .

μετα την εγκατασταση ενος ρομ δεν χρειαζεται να το εχεις στη καρτα σου , μπορεις να το σβησεις . εκτος αν το θες μηπως κανεις καμμια στραβη για να το ξαναπερασεις.

σε λιγο ανεβαζω την ODEX version .

οσοι θελετε να δοκιμασετε παιδια , τη συνιστω ( εγω αυτη χρησιμοποιω τωρα )

Τσεκαρε το baseband αν ειναι unknown εισαι ενας ακομα απο τους πολλους που περνανε ics rom πανω απο 2.2. - 2.3 αν σου εχει αριθμους τοτε δεν εχεις καλο σημα 3g!εχω καλυτερο σημα αποτι με την ics!

οχι την καρτα μονο τα wipes και format system , οπως λεω στο δευτερο σκελος των οδηγιων στη σελιδα 347 , ποστ 5901 .

μετα την εγκατασταση ενος ρομ δεν χρειαζεται να το εχεις στη καρτα σου , μπορεις να το σβησεις . εκτος αν το θες μηπως κανεις καμμια στραβη για να το ξαναπερασεις.

σε λιγο ανεβαζω την ODEX version .

οσοι θελετε να δοκιμασετε παιδια , τη συνιστω ( εγω αυτη χρησιμοποιω τωρα )

τι ακριβως εχει η odex version?

HorseMAGEDDON_Final_Odex

Εγκατασταση με το γνωστο τροπο ( ολα τα wipes και format system )

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΔΩ ... http://www.mediafire.com/download.php?8et3ifd9abmtyuw

δοκιμαστε τη οπωσδηποτε ... :cool:

ENJOY

edit

για διαφορες μεταξυ odex με deodex , εδω ... http://www.talkandroid.com/guides/misc/what-do-odex-and-deodex-mean-the-all-inclusive-explanation/

στο τηλεφωνο μας ειναι εμφανης η διαφορα στη ταχυτητα των εφαρμογων , εκτος αν καποιος θελει να κανει theming , θα δυσκολευτει .

κλυτερα δοκιμαστε το και κρινετσι μονοι σας

Edited by gkalen

Pika βλέπω έβγαλες version για την 4.1. Μπορώ να την περάσω πάνω από του Ivan χωρίς wipe system ή μπα; Έχω φάει μια μέρα να κάνω setup όπως θέλω το τηλέφωνο (nova με τα πάντα σε folders, αρκετά apps frozen με το Titanium κτλ). Αν όχι παίζει να βγάλεις flashable fix για τα κινέζικα στο notification bar; Μόνο αυτό με χαλάει κάπως στου Ivan, αν μπορούσα να το βγάλω θα περίμενα καμιά βδομάδα πριν ξαναπεράσω rom από την αρχή (ή όποτε έχουν βγει 1-2 εκδόσεις ακόμα τέλος πάντων).

Επίσης άλλο μεγάλο πρόβλημα που μου έχει φάει πολύ κάρτα είναι όταν εγκαθιστούμε καινούριο ΡΟΜ ,

η επιλογή DATA(Mobile internet δηλ) είναι ενεργοποιημένη και έτσι μπαίνει ίντερνετ πριν προλάβεις να το σβησεις .

Φανταστείτε ότι για να το αποφύγω αυτό, κατεβάζω τη μπάρα γρήγορα και απενεργοποιώ την επιλογή data και όμως αυτό έχει προλάβει να μπει ίντερνετ και με χρεώνει...

Επίσης άλλο μεγάλο πρόβλημα που μου έχει φάει πολύ κάρτα είναι όταν εγκαθιστούμε καινούριο ΡΟΜ ,

η επιλογή DATA(Mobile internet δηλ) είναι ενεργοποιημένη και έτσι μπαίνει ίντερνετ πριν προλάβεις να το σβησεις .

Φανταστείτε ότι για να το αποφύγω αυτό, κατεβάζω τη μπάρα γρήγορα και απενεργοποιώ την επιλογή data και όμως αυτό έχει προλάβει να μπει ίντερνετ και με χρεώνει...

Την πάτησα και εγώ χθες όταν έβαλα την 4.1. Πιστεύω η λύση είναι να μην έχεις κάρτα sim μέσα όταν περνάς καινούργια rom. Τη περνάς, πας και απενεργοποιείς το data και μετά βάζεις τη sim.